8. Bruno Cirillo
- PABLO GARCIA1
Re: Bruno Cirillo
Στην φάση του Σαιτιώτη με το χέρι στο κόρνερ που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ τον είδατε που πάει και κλαίει στον διαιτητή? Ρε Μπρούνο ρε Ιταλάκι σοβαρέψου..στον ΠΑΟΚ παίζεις άσε τις κλάψες στους διαιτητές.....
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εγω δεν τον θεωρω ταγαρι ή τοσο τραγικο οσο τον βγαλαμε αμεσως και αυτον....
και ειμαι σιγουρος οτι με Κοντρερας διδυμο δεν θα παιζει λιγοτερο καλα απο οτι ο Στελαρας...
Για μενα βαρομετρο στο διδυμο ειναι ο Κοντρερας,οι αλλοι συμπληρωνουν και καλυπτουν..
οσο παιζει καλα ο Στελιος μακαρι να ειναι αυτος βασικος,να κληθει και στην εθνικη
και ειμαι σιγουρος οτι με Κοντρερας διδυμο δεν θα παιζει λιγοτερο καλα απο οτι ο Στελαρας...
Για μενα βαρομετρο στο διδυμο ειναι ο Κοντρερας,οι αλλοι συμπληρωνουν και καλυπτουν..
οσο παιζει καλα ο Στελιος μακαρι να ειναι αυτος βασικος,να κληθει και στην εθνικη

Αυτον οχι, για την δικια του σκεφτόμουνα να κάνω κρουση.Orwell έγραψε:Σκέφτεσαι να τον υιοθετήσεις Διαβολάκο???
Βουλης, Διαβολακος..
Τι θα γινει ρε μαγκες; Με εχετε ισοπεδωσει...

- ΑποστόληςΑ
+1plato6 έγραψε:Στην φάση του Σαιτιώτη με το χέρι στο κόρνερ που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ τον είδατε που πάει και κλαίει στον διαιτητή? Ρε Μπρούνο ρε Ιταλάκι σοβαρέψου..στον ΠΑΟΚ παίζεις άσε τις κλάψες στους διαιτητές.....
Ελπίζω την Κυριακή με τον ΠΑΟ να παίξει ο Pablo δίπλα στον Στέλιο (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).
- ΑποστόληςΑ
Κώστα συγχαρητήρια που έβαλες τη φωτογραφία σου στο avatar. Είναι πολύ συμπαθητικιά!gash04 έγραψε:+2toursounidis έγραψε:Γιατι ρε παληκαρι μου???Αλλο να παθιαζεσαι κι αλλο να μην ξερεις τι κανεις,και αρκετα οι γιομες στο πουθενα.Καποιος να του μιλησει
PARASANDALOS έγραψε:προλογο πηγε να του ριξει .....κ καλα εκανε..!!!!!!!!!!!!!!!
PARASANDALΕ τι πρόλογο ρε που πάει σαν θλιμμένη χήρα στον διαιτητή και τον χαϊδεύει κιόλας..δεν θέλω τέτοια στον ΠΑΟΚ. Να πάει να του την πέσει ναι αλλά όχι και να τον παρακαλάει κιόλας. έλεος.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Θα διαφοροποιηθώ και θα πω ότι ο Bruno έχει να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ.
Απλά δεν έχει βρει ακόμα 100% τον ρυθμό του. Όπως άλλωστε όλη η Ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει κάκιστα παιχνίδια, με αποκορύφωση αυτό με την τρίπολη.
Πιστεύω όμως ότι στην συνέχεια θα ανέβει κατακόρυφα η απόδοσή του.
Απλά δεν έχει βρει ακόμα 100% τον ρυθμό του. Όπως άλλωστε όλη η Ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει κάκιστα παιχνίδια, με αποκορύφωση αυτό με την τρίπολη.
Πιστεύω όμως ότι στην συνέχεια θα ανέβει κατακόρυφα η απόδοσή του.
-
Λυπάμαι πολύ αλλα το παιδί δεν κάνει θέλουμε "τετοιυς" χαρακτήρες στην ομάδα δυναμικούς αλλα δεν φτάνει μονο αυτό
ελπίζω να είναι η τελευταία του χρονια στον ΠΑΟΚ
ελπίζω να είναι η τελευταία του χρονια στον ΠΑΟΚ
Καταληγω στο οτι μερικοι γραφουν την κριτικη για τους παιχτες πριν ξεκινησει ο αγωνας. Ο Τσιριλο χθες ηταν αρκετα καλος, δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο καναλι του ΝΟΒΑ βλεπανε μπαλα ολοι αυτοι που του συρουν τα απειρα σημερα.
MVP του αγώνα μακράν απο όλους τους υπόλοιπους παίχτες.
Η μόνη σιγουριά στην άμυνα.
Μπράβο σκύλε
Χειρότεροι παίχτες κατά σειρά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο ποιο σταθερός μας στην άμυνα Σνάουτσερ ο Σορλέν που θυμήθηκε τις πρώτες εμφανίσεις του στην ομάδα και ο ψηλός βαρύς Μαλεζάς.
Ελπίζω να συνέλθουν οι 3 παραπάνω στην συνέχεια.
Η μόνη σιγουριά στην άμυνα.
Μπράβο σκύλε
Χειρότεροι παίχτες κατά σειρά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό ο ποιο σταθερός μας στην άμυνα Σνάουτσερ ο Σορλέν που θυμήθηκε τις πρώτες εμφανίσεις του στην ομάδα και ο ψηλός βαρύς Μαλεζάς.
Ελπίζω να συνέλθουν οι 3 παραπάνω στην συνέχεια.
- ΑποστόληςΑ
Παικταρά μου Bruno, όταν όλα τα άλλα μέλη του φόρουμ σε υβρίζουν ΜΟΝΟΝ εγώ στάθηκα δίπλα σου! Γιατί ΜΟΝΟΝ εγώ είδα την αριστοτεχνική σου ενέργεια με την οποία έκλεψες τη μπάλα από τον παίκτη της Κομοτινής, στο πρώτο μας γκολ...
Τα βουντού που λέει ο Olivares...
Τα βουντού που λέει ο Olivares...
Τσιρίλο:«Βρήκα στον ΠΑΟΚ ό,τι περίμενα»
Σε καλή περίοδο της καριέρας του βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο αφού όπως τόνισε έχει ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος Ιταλός εξήγησε στο «Εθνοσπόρ» του λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε πως στον ΠΑΟΚ έχει βρει τον εαυτό του. Ο αμυντικός του «δικέφαλου το βορρά» αναφέρθηκε στους στόχους που είχε βάλει ερχόμενος στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς για τις σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος.
Τι σου είπε ο Βρύζας για να έρθεις στον ΠΑΟΚ;
Μιλήσαμε περίπου δέκα μέρες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα στην Ιταλίας, τον Μάιο, Μου έδωσε να καταλάβω ότι ο ίδιος και ο προπονητής θεωρούν ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να το ακούει αυτό.
Ύστερα από 3-4 μήνες στην Τούμπα είναι τα πράγματα όπως τα είχες φανταστεί;
Ναι, βρήκα αυτό που περίμενα και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι έκανα τη σωστή επιλογή. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα, με τη δική της ιστορία, που έχει μεγάλες προοπτικές και περιθώρια να γίνει καλύτερη, με οπαδούς που βγάζουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους , ζω σε μια πόλη που μου αρέσει, συναναστρέφομαι καθημερινά με καλούς ανθρώπους . Είναι όλα μια χαρά.
Με τον Σάντος συνεργάστηκες και στην ΑΕΚ. Τί γνώμη έχεις για αυτόν;
Για μένα είναι πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχουμε πολύ καλή σχέση, τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Είναι ένας άνθρωπος , που γενικά δε μιλάει πολύ. Μπορεί όμως να σε κοιτάξει στα μάτια ένα δευτερόλεπτο και να καταλάβεις τι θέλει να σου πει.
Τί έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που δεν το έχει ο ΠΑΟΚ;
Δεν ξέρω… Ή μάλλον ξέρω αλλά δε θέλω να το πω. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν το ρόλο τους.
http://www.sport-fm.gr/article/204583
Ρε Τσιρίλο, πες το, αφού θέλεις να το πεις. Πες τι σε κάνει να παίρνεις την κλαψιάρικη φάτσα που τόσο πλάκα έχει απέναντι στους διαιτητές....

Σε καλή περίοδο της καριέρας του βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο αφού όπως τόνισε έχει ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος Ιταλός εξήγησε στο «Εθνοσπόρ» του λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ αποκάλυψε πως στον ΠΑΟΚ έχει βρει τον εαυτό του. Ο αμυντικός του «δικέφαλου το βορρά» αναφέρθηκε στους στόχους που είχε βάλει ερχόμενος στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς για τις σχέσεις του με τον Φερνάντο Σάντος.
Τι σου είπε ο Βρύζας για να έρθεις στον ΠΑΟΚ;
Μιλήσαμε περίπου δέκα μέρες αφού τελείωσε το πρωτάθλημα στην Ιταλίας, τον Μάιο, Μου έδωσε να καταλάβω ότι ο ίδιος και ο προπονητής θεωρούν ότι θα έχω ένα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να το ακούει αυτό.
Ύστερα από 3-4 μήνες στην Τούμπα είναι τα πράγματα όπως τα είχες φανταστεί;
Ναι, βρήκα αυτό που περίμενα και είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι έκανα τη σωστή επιλογή. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα, με τη δική της ιστορία, που έχει μεγάλες προοπτικές και περιθώρια να γίνει καλύτερη, με οπαδούς που βγάζουν απίστευτο πάθος για την ομάδα τους , ζω σε μια πόλη που μου αρέσει, συναναστρέφομαι καθημερινά με καλούς ανθρώπους . Είναι όλα μια χαρά.
Με τον Σάντος συνεργάστηκες και στην ΑΕΚ. Τί γνώμη έχεις για αυτόν;
Για μένα είναι πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Έχουμε πολύ καλή σχέση, τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Είναι ένας άνθρωπος , που γενικά δε μιλάει πολύ. Μπορεί όμως να σε κοιτάξει στα μάτια ένα δευτερόλεπτο και να καταλάβεις τι θέλει να σου πει.
Τί έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που δεν το έχει ο ΠΑΟΚ;
Δεν ξέρω… Ή μάλλον ξέρω αλλά δε θέλω να το πω. Δεν έχουμε μεγάλες διαφορές στα μεταξύ μας παιχνίδια μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν το ρόλο τους.
http://www.sport-fm.gr/article/204583
Ρε Τσιρίλο, πες το, αφού θέλεις να το πεις. Πες τι σε κάνει να παίρνεις την κλαψιάρικη φάτσα που τόσο πλάκα έχει απέναντι στους διαιτητές....