+1926x4Χωρικός έγραψε:Sakis!!!
Το πουλέν σας
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Το πουλέν σας
Αυτός είναι.rainmaker έγραψε:Πέλκας .-
Αν και κινδυνεύει η θέση του απο τον Δεληγιαννίδη, αν όντως ήταν αυτός που μπήκε στο φιλικό προχτές με το 96. Εκπληκτική τεχνική είδα για τόσο μικρή ηλικία...
- PaOkArAsIrAkLiO
Από προχθές Κωνσταντινίδης! Ο μικρός θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ αν δουλέψει και είναι προσγειωμένος. Πιστεύω ότι Σταφ-Παναγιωτούδης-Πέλκας-Πόποβιτς- Κωνσταντινίδης θα αποτελέσουν βασικούς παίκτες τα επόμενα χρόνια. Την ομάδα αυτή θα τη λατρέψουμε!!
Για το Δελληγιανιδη που λετε...εγω δεν πολυτρελαθηκα...βεβαια ειναι π π μικρος...στα + του ειναι οτι εχει καλη σωματοδομη ειδικα σε σχεση με τους υπολοιπου που χουμε που ναι μικρουληδες..
- DigitalFan
Σαλπιγγίδης και ξανά Σαλπιγγίδης...! Μέχρι να τελειώσει την καριέρα του, σε εμάς φυσικα...!

- Mutasevic
Πέλκαςdanirifle έγραψε:εγώ θέλω να δω πέλκα με το 10 να βγάζει μάτια
Και για 10 χρονια δε θελω δεκαρι λεμε , και θα ειναι και πολυ αούμπρα.
- angelheart
- Επικοινωνία:
[youtube]zigHbtxgcdQ[/youtube]
Τα είπαμε για τα πουλέν μου εχθές. Σήμερα ο μικρός (15 και 10μηνών) έβαλε αυτό το γκολ (0:30 και μετά), μετά από υπέροχη φυσικά πάσα του Πόποβιτς.
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ. Μόνο αυτό λέω.
Τα είπαμε για τα πουλέν μου εχθές. Σήμερα ο μικρός (15 και 10μηνών) έβαλε αυτό το γκολ (0:30 και μετά), μετά από υπέροχη φυσικά πάσα του Πόποβιτς.
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ. Μόνο αυτό λέω.
ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.. βαλτε κανα τετοιο γκολ μεσα στον ναο να πεσουν τα τσιμεντα ΛΑΙΜΑΙ..

ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Από προχθές Κωνσταντινίδης! Ο μικρός θα αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ αν δουλέψει και είναι προσγειωμένος. Πιστεύω ότι Σταφ-Παναγιωτούδης-Πέλκας-Πόποβιτς- Κωνσταντινίδης θα αποτελέσουν βασικούς παίκτες τα επόμενα χρόνια. Την ομάδα αυτή θα τη λατρέψουμε!!
-