Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Μου άρεσε το ότι θεωρεί το πρωτάθλημα τον σημαντικότερο θεσμό για τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να γίνεται.
vasilis.A έγραψε:αν αντεξει τις 2 πρωτες στραβες και τα παει καλα με το δημοσιογραφικο επιτελειο θα βγαλει τη χρονια...παντως θα εχει πολυ δυσκολο εργο γιατι εχει πεσει αισθητα η ποιοτητα της ομαδας...
μονο μην αρχισει τιποτα κλαματα οπως στην κουλα...

τα ξεσπασματα του φοβαμαι και την πιεση που θα εχει να διαχειρειστει...ας κλαψει απο χαρα οταν σηκωσει τιτλο με μας...
«Ποια η δική σου γνώμη για την προετοιμασία. Τι βλέπεις;»
Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να υποτιμούμε τη δουλειά άλλων προπονητών, πιστεύω ότι μετά τον Σάντος, αυτός ο προπονητής έκανε τη καλύτερη δουλειά που έχω δει. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω κανέναν από τους προηγούμενους».
Pablo Gabriel García Pérez
Η άποψη του Πάμπλο μετράει. Επιβεβαιώνει τη μέχρι τώρα εντύπωση που είχα. Θα ήθελα βέβαια να μην είναι τόσο διπλωματικός όταν αναφέρεται σε προηγούμενους προπονητές.
Πιστεύω ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Χωρίς παρεξηγήσεις και χωρίς να υποτιμούμε τη δουλειά άλλων προπονητών, πιστεύω ότι μετά τον Σάντος, αυτός ο προπονητής έκανε τη καλύτερη δουλειά που έχω δει. Επαναλαμβάνω ότι δεν υποτιμάω κανέναν από τους προηγούμενους».
Pablo Gabriel García Pérez
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=68&id=20146&t=1
Η άποψη του Πάμπλο μετράει. Επιβεβαιώνει τη μέχρι τώρα εντύπωση που είχα. Θα ήθελα βέβαια να μην είναι τόσο διπλωματικός όταν αναφέρεται σε προηγούμενους προπονητές.

ισα ισα δειχνει σεβασμο..π.χ δεν μου αρεσε το κραξιμο ορισμενων παικτων για το ΛΑζλο.
Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, τους νέους αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι σε σχέση με πέρυσι θα είναι όλοι διαφορετικοί.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε ο ίδιος τους αρχηγούς και αυτό που είχε φανεί έγινε πραγματικότητα Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας.
Ο δεύτερος – και εδώ είναι κάτι που αποτελεί έκπληξη – θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν είχε πάρει το περιβραχιόνιο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Ο τρίτος είναι ένα άλλο τέκνο της οικογένειας, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος το είχε φορέσει και στα φιλικά παιχνίδια.
Ο Δώνης έκρινε με βάση τη προσωπικότητα, την εμπειρία και τη γνώση από τη κουλτούρα του ΠΑΟΚ για να αποφασίσει την τελική τριάδα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις επιλογές του.
π καλες επιλογες απο Δωνη και εμμεση πιεση-προτροπη-δειγμα εμπιστοσυνης προς σαλπι..
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε ο ίδιος τους αρχηγούς και αυτό που είχε φανεί έγινε πραγματικότητα Ο Πάμπλο Γκαρσία θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας.
Ο δεύτερος – και εδώ είναι κάτι που αποτελεί έκπληξη – θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν είχε πάρει το περιβραχιόνιο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Ο τρίτος είναι ένα άλλο τέκνο της οικογένειας, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος το είχε φορέσει και στα φιλικά παιχνίδια.
Ο Δώνης έκρινε με βάση τη προσωπικότητα, την εμπειρία και τη γνώση από τη κουλτούρα του ΠΑΟΚ για να αποφασίσει την τελική τριάδα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις επιλογές του.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=20368
π καλες επιλογες απο Δωνη και εμμεση πιεση-προτροπη-δειγμα εμπιστοσυνης προς σαλπι..
- navigator11
Olorin έγραψε:Μου άρεσε το ότι θεωρεί το πρωτάθλημα τον σημαντικότερο θεσμό για τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να γίνεται.
σαφέστατα.
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
Ειδικά τώρα που στο EL έχουν μπει νέοι χορηγοί και έχουν αυξηθεί τα έσοδα για τις ομάδες...! 

- ΑποστόληςΑ
RoMaN έγραψε:Ειδικά τώρα που στο EL έχουν μπει νέοι χορηγοί και έχουν αυξηθεί τα έσοδα για τις ομάδες...!
Από που προκύπτει αυτό???

Εμένα βασικά μου αρέσει η πίστη του στην ομάδα..
Ούτε προσευχές σε κάθε δήλωση για μεταγραφές, ούτε σαρδέλες ούτε τίποτα.. Αντιθέτως τους εξυμνεί σε κάθε ευκαιρία.
Σίγουρα καλό για την ψυχολογία και επίσης, δε θα τα ρίχνει όλα στους παίχτες με την πρώτη στραβή..
Ούτε προσευχές σε κάθε δήλωση για μεταγραφές, ούτε σαρδέλες ούτε τίποτα.. Αντιθέτως τους εξυμνεί σε κάθε ευκαιρία.
Σίγουρα καλό για την ψυχολογία και επίσης, δε θα τα ρίχνει όλα στους παίχτες με την πρώτη στραβή..