7.Γιώργος Γεωργιάδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 7. Γιώργος Γεωργιάδης
Όπως κατάλαβες Γιώργο, τώρα που έφυγε ο Αντελίνο το βάρος πέφτει σε σένα! Ή θα ανταποκριθείς, ανεβάζοντας την ομάδα και γινόμενος ο επόμενος μεταγραφικός στόχος, ή θα ακούς περισσότερα και από αυτά που ακούει ο Σαλπι.
Καλή επιτυχία!
Καλή επιτυχία!
δειξε οτι αξιζεις γιατι.....ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!!
Γιατι κατι μου λεει οτι σημερα θα πετυχει το πρωτο του γκολ με την φανελα του ΠΑΟΚ???
Παμε αλητη Γεωργιαδη να γινεις ισαξιος του συνονοματου σου!!!

Γιατι κατι μου λεει οτι σημερα θα πετυχει το πρωτο του γκολ με την φανελα του ΠΑΟΚ???
Παμε αλητη Γεωργιαδη να γινεις ισαξιος του συνονοματου σου!!!
ουτε μια θετικη ενεργεια? μα ουτε μια? ......ο χειροτερος της ομαδας σημερα...
- cristiano4
- PaOkArAsIrAkLiO
ευχελαιο ταιμ ή εξορκισμος θα λεγα

πραγματικα οπου εχει αδυναμιαα το ροστερ εκει μας χτυπαει η ταναπου....
Παντως για Γεωργιαδη το πε ο Λαζλος....παροτι μικρος εχει θεμα...πρεπει ο γυμναστης να τον δουλεψει να αλλαξει το σωμα του..
πραγματικα οπου εχει αδυναμιαα το ροστερ εκει μας χτυπαει η ταναπου....
Παντως για Γεωργιαδη το πε ο Λαζλος....παροτι μικρος εχει θεμα...πρεπει ο γυμναστης να τον δουλεψει να αλλαξει το σωμα του..
- cristiano4
και ο Κάτσε μπηκε κατω απο τετοιες συνθηκες και καηκε....μακαρι να ειναι ετοιμος ο παιχτης....το γηπεδο ειναι για τον @@υτσο αν εχει και αερα....θελει δυναμη το ματσακι και το παλικαρι ειναι μικρος....
- PaOkArAsIrAkLiO
Και ο Τσουκαλάς μπήκε κάτω από ανάλογες συνθήκες και δεν κάηκε. Κάηκε μετά, το καλοκαίρι.
αδερφέ το ότι δε σου βγήκε ο Κάτσε δεν πάει να πεί ότι δεν μπορεί να σου βγεί ο Πόποβιτς...
σχετικά με τα γήπεδα, αυτά που παίζουν οι μικροί είναι έτσι κι αλλιώς χωράφια. Θεωρώ ότι ο μικρός επειδή είναι βραχύσωμος και τεχνίτης δεν θα είχε πρόβλημα...

σχετικά με τα γήπεδα, αυτά που παίζουν οι μικροί είναι έτσι κι αλλιώς χωράφια. Θεωρώ ότι ο μικρός επειδή είναι βραχύσωμος και τεχνίτης δεν θα είχε πρόβλημα...
Μάλλον θα δούμε Γιάννου αριστερά, Αθανασιάδη σέντερ-φορ και Σάλπι δεξιά.
Στο 3:0, εννοείται υπέρ ημών, θα βάλει και τον Πόποβιτς για να πάρει το βάπτισμα του πυρός(μα τι λέω ο λούστης, αυτό είχα να το πώ απο την βασική μου εκπαίδευση)

Στο 3:0, εννοείται υπέρ ημών, θα βάλει και τον Πόποβιτς για να πάρει το βάπτισμα του πυρός(μα τι λέω ο λούστης, αυτό είχα να το πώ απο την βασική μου εκπαίδευση)