Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ale3

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από Ale3 »

Παίζει κανα counter να ξέρουμε πόσοι μας ενδιαφέρουν, έχουν προταθεί, κοιτάμε, κάναμε κινήσης, θέλουν να έρθουν?

Να κάνουμε μία σούμα στο τέλος του καλοκαιριού και εάν μας βρίσκουν σύμφωνους τα νούμερα, να το φορολογίσουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Τρόμος έγραψε:Είναι κοντοπούτ@νο θα τρώμε γκολ στα στημμένα!
δεξι μπακ τοτε ρε για να προωθειται. δεν πολυτραβαει ο εττο τελευταια.
μαζι με σαλπι η δεξια πτερυγα θα μοιαζει με στρουμφοχωριο.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

DC έγραψε:Δεν θέλω Ριμπερί. Δεν μαρκάρει. Αλλοιώνει την γεύση.
Από αριστερά θέλω Βιειρίνια. :ugeek:

ετσι...ετσι...να μην ξεχνιομαστε......ακου ριμπερι..... :mrgreen: :lol:

αχ...αχ...που εισαι ρε τ'αγοριμ.....
..... πουλοπομ καιγεται η καρδιαμ....:( :( :( :(

φερτον πισω ρε Ιβαν....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αχ και βαχ γ@μω την .........σαρα.......μου μεσα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

trel@menos έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Είναι κοντοπούτ@νο θα τρώμε γκολ στα στημμένα!
δεξι μπακ τοτε ρε για να προωθειται. δεν πολυτραβαει ο εττο τελευταια.
μαζι με σαλπι η δεξια πτερυγα θα μοιαζει με στρουμφοχωριο.
ε άμα δεν την θέλετε φέρτε την στην κερκίδα.
κι άμα δεν έχει λεφτά για διαρκείας δεν πειράζει. Θα μοιραστούμε το καρεκλάκι του δικού μου εισητήριου.
Ε θα την ανεχτώ να κάθεται στα πόδια μου. Αφού ΠΑΟΚ είναι το κορίτσι πρέπει να το βοηθήσουμε. :D
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

abg12d34 έγραψε:αχ και βαχ γ@μω την .........σαρα.......μου μεσα

:lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτή η Σάρα έχει καταστρέψει πολύ κόσμο. Θέλω να δω αν είστε στην παραλία με τον Τάγμα και σκάσει μύτη μπροστά σας με το μπικινάκι τι ατάκα θα την πείτε (αν δεν κοτέψετε βέβαια). :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τάγμα που σαι????? είσαι καλά??

ή και μόνο στη σκέψη... τέζα??
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σας επαναφερω στην ταξη...(λαιμαι τορα) :mrgreen:

Ποδόσφαιρο / Μεταγραφές
Στόπερ και μεσοεπιθετικός

02 Ιουν 2012 20:03, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Στόπερ και μεσοεπιθετικός

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζει εξ’ ολοκλήρου ο μεταγραφικός του προγραμματισμός. Που ρίχνουν βάρος Βρύζας και Δώνης…

Εδώ και καιρό ο Γιώργος Δώνης ξέρει καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κινηθεί επάνω σε ένα συντηρητικό πλάνο ενίσχυσης. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να κάνει πάνω από τρεις – τέσσερις μεταγραφές που δεν θα ξεφεύγουν από τις 200 -300 χιλιάδες ετησίως.

Ήταν γνωστό ότι επί Βρύζα – Κωνσταντινίδη – Μπόλονι, ο ΠΑΟΚ έψαχνε παίκτες στον άξονα και σε όλες τις γραμμές.

Μέσα από τις πρώτες συζητήσεις Βρύζα – Δώνη αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στο κέντρο της άμυνας αλλά και σε έναν μεσοεπιθετικό ο οποίος θα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αυτές είναι οι προτεραιότητες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες.

Στο κέντρο της άμυνας είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει έναν… Μάρκος Αντόνιο. Μεσοεπιθετικά ο Δώνης θέλει έναν παίκτη που θα μπορεί να παίζει με την ίδια ευχέρεια πίσω από τον φορ (σαν δεύτερος επιθετικός ή επιτελικός μέσος) αλλά και στα πλάγια. Είναι και αυτή μία κίνηση στα πλαίσια που οριοθέτησε κατά την παρουσίασή του, όταν μίλησε για ένα ευέλικτο ρόστερ…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου εξετάζουν τρεις περιπτώσεις τέτοιων παικτών. Κάποιοι από αυτούς δεν είναι και εντελώς άγνωστοι…

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=19062
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ούμπιντεζ,Λεάλ,Καστιγιο(;),.Θα έλεγα και Κλέιτον αλλά έχει μπει μέσα και ψάχνει υψηλό συμβόλαιο σε Αραβίες,Ρωσσίες και λοιπά νεκροταφεία ελεφάντων.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για Μπριτο δεν πολυψηνμαι παντως..πρεπει να μπει στις πολυπισω επιλογες...Ο κλειτον σιγουρα η καλυτερη λυση αλλα ζηταει πολλα ...

Τωρα κποι που ακουγονται ελπιζω απλα να ναι μερος της παραφιλολογιας των αρδ...π.χ ποια η χρησημοτητα μαντζιου-πετροπ στο ροστερ...? θα φτγει σαλπι σακης κλαους..? ενω υπαρχει ο Νιμανι που μπορει να ναι διπλοθεσιτης///

Ο χοσε καρλος δεν ειναι κτ ιδιαιτερο...για βασικος δε με πειεθι..

Για σεντερ μπακ...μαλλον επιμενουμε για Μα αντονιο//γι αυτο και ο ταυλα πηγε ατρομητο...Να δουμε ειναι λιγο ρισκο..δεν μας εχω να χουμε κια πολλες λυσεις...

Οπωσδηποτε θα θελα Φατυ..τον πιστευω και για το μελλον...

Οπως υπαρχει και το θεμα με το ποιοι φευγουν σιγουρα...?? ΠΑικτες οπως τσουκ Κρεσιτς για μενα πιανουν τζαπα χωρο χρημα...και ο Σακης παιρνει πολλα...

Πολλα ερωτηματα και ο χρονος τρεχει....να δουμε...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με κλέιτον μαρσελίνιο μαρκαντώνη και φατί εγώ είμαι ευχαριστημένος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μακαρι...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Χάθηκε και ο Ταυλαρίδης... Εμένα μου άρεσε και ο Λαζαρίδης, αλλά τέλος πάντων... Ελπίζω τουλάχιστον να πάρουμε κάποιον καλύτερο από αυτούς. Είτε αυτός λέγεται Μαρκαντώνης, είτε Μόρας, είτε και εγώ δεν ξέρω πως.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Με τέτοια οικονομικά να έρθει ο Μόρας;; Πολύ χλωμό...
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από Holypaok »

Ο Αλωνευτης μια φορα ηταν καυτο ονομα κ μεγαλο ταλεντο.Πλεον τα χρονια περασαν κοντα τριαντα εφτασε κ κατι καλυτερο απο τοτε που ηταν στο αλογακι του καμπου δεν καταφερε.Ο Φατι απο την αλλη μου παραγεμιζει το ματι.Δυνατο παιδι με τρεξιματα κ ανεκτη τεχνικη καταρτιση.Ξαναπερνωντας στην απεναντι πλευρα εχω να πω: Ποιος Μπριτο;Αν ειναι να παρουμε ενα νεο Μπερτραν γιατι να μην κρατησουμε τον παλιο;Εγω θελω Ποποβιτς μεσα.Να παιξει τριαντα παιχνιδια να παρει εμπειριες να κανει καλα και κακα παιχνιδια και να χτισει προσωπικοτητα.
το μεγαλου ατου της ομαδας μας την τελευταια τετραετια ητν η προσωπικοτητα κ το μεταλλο.Σε ενα τριανταρη αυτο δεν το προσδιδεις.Σε εναν πιτσιρικα ομως κοντρολαρισμενο μπορεις να περασεις τη στομφα και το μεταλλο που θες να εχει η ομαδα.Για μενα το κλειδι στη φετινη ομαδα ειναι να της περασει η διοικηση και το τεχνικο τιμ τη διψα που ειχε τις προηγουμενες χρονιες.Το ματι να γυαλιζει.Ποδοσφαιριστης τετοιος δεν ειναι ουτε ο Μπριτο ουτε οΜαρσελινιο.Ο Μπεσερα του ΠΑΣ εδειξε στοιχεια ηγετικα φετος και πηρε ευθυνες κυριως επι Αγγελου.Και ο Λαζαριδης του αφεντικου της Μακεδονιας των Βαλκανιων και της Μεσογειου ειχε δειξει τετοια σημαδια.Ιδωμεν....

Sent
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”