Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στον λεοναρντο συμφωνω αλλα οχι με συμβολαιο...Με αυτα που παιρνει τωρα...
Τον λινο τον βλεπεις πως θα παει μεχρι τελος σεζον και αναλογα κρινεις..Ο λινο ομως τη φετινη χρονια μεχρι που τραυματιστηκε ητανε περιφημος.Σιγουρα πρεπει να τον δεις ομως μεχρι τελος χρονιας..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω απο τους παλιους καλους και μεγαλους Γκαρσια Λινο και κονδορας πρεπει να μεινουν...οποτε παιζουν δειχνουν την αξια τους....εννοειται να τους δουμε μεχρι το τελος παντως συμφωνω...

Βεβαια πρεπει να δουμε και τι εχει στοχο ο Μπολονι να παιξει αν παμε δλδ σε συστημα οπως αυτο με τοτεναμ στα χαφ (που για μενα ειναι το καλυτερο) δλδ με ενα 6αρι με μυαλο και 2 8αρια....ουσιαστικα τοτε παικτης 10αρι στυλ Ιβιτς σπαντασιο δεν ειναι απαραιτητοι για βασικοι .

θα πρεπει τοτε να παρουμε 6αρι που μπορει να πλησιαζει Γκαρσια....ενα ακομα σκουπα δεν ειναι αναγκη να ναι ακριβος...ενα αφρικανακι π.χ.....και μετα σε 8αρι κτ καλο...στυλ κουμορτζι...

Ιβιτς αλλο δε μπορει ....οπως και αριας να φυγει....ειναι καλο ποσο για τον καλο τουλαχιστον...για τους αλλους πρεπει να κοψουμε απο αλλου..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ενα τερμα ενα 6αρι και εναν επιθετικο γκολτζη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

τερμα και επιθετικο να ξηγηθει ο ρεντναπ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

επιβάλλεται
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν πάει καλά ο Λίνο μέχρι το τέλος τότε εννοείται ανανέωση...
Ρε να είχαμε λίγο χρήμα...
Να πας να πάρεις τον Αουρέλιο από τη Λίβερπουλ που δεν τον ανανεώνουν να πουλήσεις τρέλα και τέλος...
:lol: :lol: :lol:
Ας πάμε με Λίνο-Σταφ. και του χρόνου. Έτσι κι αλλιώς λίγο που κοίταξα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σ αυτή τη θέση που να τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.

Edit: Σπυρόπουλο θα θέλαμε....?? :idea:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Αν υποθέσουμε ότι θέλουμε να επενδύσουμε στον Σταφυλίδη (όσο νωρίς και αν φαίνεται γι' αυτό - Ελλάδα είσαι), δεν υπάρχει νόημα στο να αποκτήσουμε άλλον παίκτη με βλέψεις βασικού, όπως ο Χ Λεονάρντο ή ο Ψ Σπυρόπουλος. Ένας παίκτης στα 26-29 είναι στο peak της καριέρας του, θέλει να παίζει και βέβαια θέλει και υψηλό συμβόλαιο. Υποψιάζομαι ότι ο Λίνο μπορεί να κλείσει με λιγότερα χρήματα και να αποτελεί μια ποιοτική εναλλακτική στα αριστερά, μπακ ή χαφ, χώρια που μάλλον τον εκτιμούν και ως χαρακτήρα.
Αν θεωρούμε ότι ο Σταφυλίδης είναι μικρός ή ανέτοιμος, τότε ναι, προτιμώ κι εγώ να κρατήσουμε τον Λεονάρντο.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Εγώ μεταγραφές δε θέλω. Μόνο Παναγιωτούδη,Αποστολόπουλος, Κατσικά, Στάμου, Γιάννου να αρχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες. Λεονάρντο, Χαλκιάς, Τσιρίλλο, Αρίας, Τσουκαλάς δεν μου αρέσουν

Επίσης αναρωτιέμαι κατα πόσο ο Ίβιτς προσφέρει τώρα στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ελάχιστα προσφέρει πλέον.

Τέλος επιβάλλεται η ανανέωση του Μπολόνι ώστε ο 1.5 χρόνος να γίνουν τουλάχιστον 3,5. Έχουμε φτάσει να έχουμε ότι καλυτερο υπάρχει στην Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

αν γινουν ολα αυτα αποτομα μαλλον δεν θα βγεις Ευρωπη ομως...μέτρο θέλει και σιγα σιγα θα μπουν νεα παιδια....1 2 τον κάθε χρονο να μπαινουν θα ειναι μεγαλη επιτυχια για εμάς....οσον αφορα το ξεκαθαρισμα 4 5 με αντικατασταση απο 1 2 παιχτων που θα κανουν την διαφορα συμφωνω απολυτως,στην Ελλάδα θα ειναι δυσκολη η χρονιά αλλα εγω εχω εμπιστοσυνη στον Μπόλονι
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τέρματα, δεκαρι, αμυντικό χαφ, σεντερ μπακ και σεντερ φορ που μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Χρειαζόμαστε τον αλφαγιέτ, τον αμπράμοβιτσ και εναν κελεμπία και θα το σηκώσουμε το τιμημένο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Α. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τερματοφύλακα, που να μπορεί να παίξει βασική ενδεκάδα.

Β.Κατόπιν πάμε στα εξτρέμ γιατί έχουμε μόνον δύο (Γεωργιάδη και Βιερι) και τον Ρομπερ που τον βαφτίσαμε ως εξτρέμ. Κατ' εμέ είναι ανάγκη η απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ:
α. δεξιού (στο ποδι) αν ο Ρομπέρ μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ, ή
β. αριστερού, αν όχι
με παράλληλη αποχώρηση του Γάλλου από την ομάδα. Αν φύγει ο Βιερι (Θεός φυλάξοι) θα χρειαστούμε έναν ακόμη.

Γ. Σχετικά με το σεντερ-φορ αυτοί τη στιγμή έχουμε τέσσερις: Σαλπι, Αθανασιάδη, Παπάζογλου και Γιάννου. Αν πάρουμε φορ (ενδεκαδάτο φορ που σημαίνει όχι κάτω από 500 ετησίως, εκτός αν προέρχεται από τη Μπουρκίνα Φάσο) θα πρέπει να φύγουν τουλάχιστον δύο.

Δ. Σχετικά με τα χαφ, αυτή τη στιγμή έχουμε οκτώ τον αριθμό για τρεις θέσεις:

1. Αρίας
2. Μπαλάφας
3. Γκαρσία
4. Τσουκαλάς
5. Λάζαρ
6. Φωτάκης
7. Spadacio
8. Ivic

Aπό αυτούς ως εξάρια έχουν παίξει κατά καιρούς οι Αρίας, Μπαλάφας, Τσουκαλάς και Φωτάκης αν και μόνον οι πρώτοι δύο θεωρούνται ανασταλτικά χαφ. Για να πάρουμε ένα καλό 6άρι που να μπορεί να παίξει ως βασικός, θα πρέπει να αποδεσμευτούν δύο απο τους Αρίας, Μπαλάφα και Τσουκαλά, που μπορούν να στηρίξουν τη θεση αυτή.

Ε. Σέντερ - μπακ: Χρειαζόμαστε έναν ακόμη, που προς το παρόν καλύπτεται από τον Μπαλάφα. Έχουμε όμως από πίσω Στάμου και Κατσικά. Για την ώρα δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε άλλον, εκτός αν φύγει ο Contreras (Θεός φυλάξοι) οπότε θα χρειαστούμε έναν ακόμη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χωρις να σπασεις αυγα δυστυχως ομελετα δεν γινεται.Αν θελουμε να αλλαξει η εικονα της ομαδας και να μην εχουμε περιπετειες, ειναι απαραιτητη η προσθηκη παικτων, τουλαχιστον τριων, με τις υποψηφιες θεσεις να ειναι εξαρι,εξτρεμ,επιτελικος και επιθετικος.Ξερουμε φυσικα ολοι οτι τα οικονομικα μας εχουν τα μαυρα τους τα χαλια,ενω παραλληλα εχουμε αναγκη απο παικτες εντεκαδας, οποτε ειναι απαραιτητη η απομακρυνση παικτων και μαλιστα οχι κομπαρσων και αυτο απαιτει τολμη απο πλευρας διοικησης, αναληψη ρισκου και επιδειξη γρηγορων αντανακλαστικων, καθως εχουμε φτασει ηδη στις 6 του Δεκεμβρη και παραδειγματα παικτων που ηρθαν καθηστερημενα και τελικα δεν προσφεραν τιποτα εχουμε πολλα.Θα μας εκπληξει ευχαριστα αυτη τη φορα η διοικηση? Εγω παντως δεν αισιοδοξω καθως τα πρωτα μυνηματα μιλανε για μικρες πιθανοτητες κινησεων.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δεν ξέρω πότε λήγουν τα συμβόλαια ορισμένων παιχτών αλλά όπως γράφει και ο Joshua αν δεν γίνουμε επιθετικοί και τολμηροί στις αποδεσμέυσεις μπορεί και να έχουμε αναγούλες ως το τέλος.

Αποστόλη οι δικές μου σκέψεις σε όσα αναφέρεις.

Α. Στη θέση του τερματοφύλακα αν μπορείς να αποδεσμεύσεις Χαλκιά και πουλήσεις όσο όσο Κρέσιτς τότε νομίζω ότι χωρίς να ανεβάσεις μπατζετ κλείνεις Μίκαελ Γκσπούρνιγκ.

Β-Γ. Εξτρέμ και Φορ. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι η πώληση κοντού και αποδεύσμευση των Ρομπερ/Παπάζογλου. Δεν ξέρω ακριβώς τα οικονομικά δεδομένα αλλά και πάλι πιστεύω ότι χωρις να ανεβάσεις το μπάτζετ με τις κινήσεις αυτές αγοράζεις και φορ και εξτρεμ, με παράλληλη τοποθέτηση του Πόποβιτς στην πρώτη ομάδα.

Δ. Χαφ. Λές ότι έχουμε 8, εγώ λέω ότι έχουμε 3 (Garcia, Lazar, Φωτάκης) και περιμένουμε να δούμε τι απίδια πιάνει ο Σπαντάτσιο. Αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα, η μόνη λύση και εδώ είναι η αποδέσμευση των υπόλοιπων 4 και παράλληλη πώληση Φωτάκη (κάτι πήρε το αυτί μου για το αστρονομικό ποσό του 1εκ λιρών). Αν λοιπόν ισχύει αυτή η πρόταση από Αγγλία, τότε μπορείς να πάρεις 2 χαφ (αμυντικό και επιτελικό) και παράλληλα να ανεβάσεις Παναγιωτούδη (δεν νομίζω να έχει καμία διαφορά από φετινό Ιβτις και Τσουκαλά γενικώς) στην πρώτη.
Έξι καλά χαφ είναι αρκετά.

Ε. Σεντερ μπακ. Εδώ δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν πολλά αφού η μεταγραφάρα του καλοκαιριού αποκλείεται να αφήσει το συμβόλαιό του. Παρόλα αυτά, μιλώντας πάντα για το καλοκαίρι, και εδώ μπορείς να μαγειρέψεις την κατάσταση.
Το κρίσιμο σημείο είναι αν ο Κατσικάς μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα (για Στάμου δεν έχω άποψη καθώς δεν τον έχω δει ποτέ). Αν ναι τότε για εμένα κίνηση ματ είναι η πώληση Μαλεζά (μιας και μετά την χρονιά που διανύει θα ανέβει και η αξία του) με παράλληλη ανανέωση Κόντρερας και αγορά ενός στόπερ που να μπορεί να παίρνει καμιά κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου και υλοποιήσημες μάλλον μόνο στο Manager.
Διότι ποιός θα αφήσει το συμβόλαιο του από τον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι μετά δεν υπάρχει περίπτωση να βρει το ίδιο σε άλλη ομάδα; Κανείς. Αν δεν τον "πείσει" η ίδια η Διοίκηση δεν υπάρχει περίπτωση.

Και εδώ είναι αυτό που λέει ο Joshua για τόλμη της διοίκησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Τρί 06 Δεκ 2011, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΕΙναι δυσκολο να φερουμε και καλους και αταυτοχρονα αποδεσμευσεις....Εστω εναν καλο παικτη με ικανο συμβολαιο να φερουνε σε οποιαδηποτε θεση εχουμε αναγκη με παραλληλη αποδεσμευση κπν μετριων...δεν εχω πολλες απιτησεις για τωρα..για πολλους λογους...οπως π.χ δυσκολια αποδεσμευσεων με δεδομενο οτι υπαρχουν δεδουλευμενα αρκετα που θα πρεπει να πληρωθουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”