25. Costin Lazăr
- ΑποστόληςΑ
Re: 25. Costin Lazăr
Δεν είπα ότι είναι πουλέν μου. Τι θα πει πουλέν; Εγώ κύριε Γιάννη δεν ψοφάω να κατασκευάσω ήρωες και ημίθεους! Αλλά από όσα έχω δει (έστω αυτά τα λίγα) το παιδί δείχνει "να μιλάει στη μπάλα"! Κι όταν μπει στο κλίμα και ο Spadacio πιστεύω ότι θα δούμε καλούς συνδυασμούς μ' αυτούς τους δύο.
- george aspromayros
Ευχομαι να ειναι σαν την πρωτη φορα που σε καμαρωσα! ρομαντικο ακουγεται ε?
καλη σου επιτυχια!

καλη σου επιτυχια!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Καλος επιθετικα, αλλα ουτε αυτος, ουτε ο αριας ειναι αμυντικα χαφ,πιο πολυ οκταρια, ο ενας με επιθετικες αρετες ο αλλος πιο αμυντικογενης και η συγχρονη παρουσια τους μας κανει πολυ σοφτ αμυντικα.
Ένσταση: είναι σα να λέμε - κοίτα τον Iniesta για να δεις ποσο αμπαλος είναι ο Lazar. Εξάλλου δεν είναι ιδιου τύπου παίκτες.Steenage έγραψε:παικταρας . ειναι η αποδειξη το ποσο αμπαλοι ειναι κατι φωτακηδες κτλ
συνεχισε ετσι ρε παικταρα
εγώ το θέτω αλλιώς, και λέω: κρίμα που δεν τους είδαμε και τους δυο σήμερα μαζί.
- george aspromayros
εγω τωρα θελω να δω διαρκεια...Οτι ξερει μπαλα μας το εδειξε κ στο πρωτο αγωνα..
γκολαρα!
γκολαρα!
Και οι 2 οκταρια ειναι παντως στο συγχρονο ποδοσφαιρο, οποτε ναι, το αμπαλος ειναι ισως υπερβολικο, αλλα ο ρουμανος εχει δειξει δειγματα σαφως καλυτερης ποδοσφαιρικης παστας.
- george aspromayros
συμφωνω τζοσουα αλλα αντιπαραθετω οτι ο δικος μας παιρνει λιγοτερα,ποναει περισσοτερο την ομαδα,τρεχει κ γενικα ειναι πολυ φιλοτιμος παιχτης!
οντως ο ρουμανος το κατεχει λιγο παραπανω
οντως ο ρουμανος το κατεχει λιγο παραπανω
Δηλαδή με την Λογική σας αν ο Μπόλονι κάνει καλύτερη σεζόν από τον Σάντος, ο Σάντος είναι άμπαλος καρπουζάς...