ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε 4-10-99
μπραβο στον συνδεσμο των γαβρων των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ........
Που ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας, αν θυμάμαι καλά όταν συνέβη το μοιραιο..Sergio4 έγραψε:Και ιδιως οταν αρχηγος τους ειναι ο Κατσιαμπης. Εγω στη θεση του θα το πηγαινα απο μονος.
Συνχαρητηρια στην θυρα 7 αγιων αναργυρων για την κινηση τουs αυτη!!! ειναι μια καλη αρχη για να ακολουθησουν αυτο το παραδειγμα και αλλοι οπαδοι!!! εξαλου οταν εχουν αυτοι το μνημοσυνο των παιδιων τηs 7 καταθετει στεφανι η δυτικη αττικη!!! τον φεβρουαριο θα πρεπει να υπαρξει αντιπροσωπεια συνδεσμιτων του ΠΑΟΚ!!!! αδερφια ζειτε εσειs μαs οδηγειτε!!!!
Συγχαρητηρια και απο μενα στους ολυμπιακους και ειμαι σιγουρος οτι θα ανταποδωσουμε...
Σημερα λοιπον ειναι το μνημοσυνο για τα αδερφια μας και για ολα τα αλλα αδερφια που εχουν φυγει αδικα....
ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ
Σημερα λοιπον ειναι το μνημοσυνο για τα αδερφια μας και για ολα τα αλλα αδερφια που εχουν φυγει αδικα....
ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πραγματικά η κίνηση της θύρας 7 με συγκίνησε. Μακάρι να κάνουμε κι εμείς το ίδιο τον Φεβρουάριο.
Είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες στιγμές! Γιατί άλλο αντίπαλοι, άλλο εχθροί.
Και μετά τα όσα φρικιαστικά έγιναν στη Σουρωτή πριν λίγες μέρες, μια τέτοια κίνηση αποδεικνύει πολλά...
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...
Είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες στιγμές! Γιατί άλλο αντίπαλοι, άλλο εχθροί.
Και μετά τα όσα φρικιαστικά έγιναν στη Σουρωτή πριν λίγες μέρες, μια τέτοια κίνηση αποδεικνύει πολλά...
Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...
Αιωνια η μνημη των αδικοχαμενων αετων !!!!
Το σωμα τους μπορει να χαθηκε, η ψυχη τους ομως ειναι παντα εδω...μαζι μας, κοντα μας!!! Κοντα σε αυτο που τοσο αγαπησαν, γι' αυτο που αφησαν την τελυταια τους πνοη στην ασφαλτο...
Τιμη και δοξα στο ονομα τους !!! Για εμας ειναι Αθανατοι!!!
ΥΓ Συγχαρητηρια στον συνδεσμο του Ολυμπιακου των Αγιων Αναργυρων!!! Μπραβο στα παιδια για το ηθος και τη λεπτοτητα τους!!! Παραδειγμα προς μιμηση για ολους και ιδιαιτερα για εμας!!!
Το σωμα τους μπορει να χαθηκε, η ψυχη τους ομως ειναι παντα εδω...μαζι μας, κοντα μας!!! Κοντα σε αυτο που τοσο αγαπησαν, γι' αυτο που αφησαν την τελυταια τους πνοη στην ασφαλτο...
Τιμη και δοξα στο ονομα τους !!! Για εμας ειναι Αθανατοι!!!
ΥΓ Συγχαρητηρια στον συνδεσμο του Ολυμπιακου των Αγιων Αναργυρων!!! Μπραβο στα παιδια για το ηθος και τη λεπτοτητα τους!!! Παραδειγμα προς μιμηση για ολους και ιδιαιτερα για εμας!!!
Αδερφια τελικα οι γαυροι δεν ηρθαν???? εχω διαβασει και αλλα οπαδικα σαιτ αλλα δεν λεει αν παραβρεθηκαν οι γαυροι!!! οποιοs ηταν εκει αs ενημερωσει!!! καλα ρε αδερφια μονο 500 πηγαμε?? περιμενα πολλουs περισσοτερουs!!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!!!!!
παλιοτερα αδερφε δεν πηγαινα ουτε 50 μετα ζαγορ το μνημοσυνο εγινε σημειο αναφορας και ο λαος το τιμαει οπως του αξιζει.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?
Μη κολλατε στον αν ηρθαν οι γαυροι,δεν ειναι αυτο το θεμα,ασχετα αν ηταν ευχαριστο οταν το διαβασαμε.
Για μενα (φετος δε μπορεσα να δωσω παρον στο μνημοσυνο),πρεπει ΟΛΟΙ οι παικτες τις ομαδας να δινουν το παρον και οχι 3 ή 5...πρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ολης της ομαδας να δινει το παρον εκτος αυτων που λειπουν εξωτερικο λογω υποχρεωσεων...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
Για μενα (φετος δε μπορεσα να δωσω παρον στο μνημοσυνο),πρεπει ΟΛΟΙ οι παικτες τις ομαδας να δινουν το παρον και οχι 3 ή 5...πρεπει να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ολης της ομαδας να δινει το παρον εκτος αυτων που λειπουν εξωτερικο λογω υποχρεωσεων...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ άφησαν σαν μία ανάμνηση στο μνημείο των Τεμπών μπλούζες και κασκόλ του «δικέφαλου». Μία κορνίζα όμως (φωτό) με ένα συγκινητικό ποίημα, γραμμένο για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του «δικέφαλου» ήταν αυτή που έκανε καρδιές να ραγίσουν.
«Τι χαρούμενοι, τι λυπημένοι
ντυμένοι στα ασπρόμαυρα
πάντα κυνηγημένοι.
Τίποτα δεν τους ένοιαζε
μόνο το έμβλημά τους
που ήτανε γι' αυτούς
άσπρο πανί στα όνειρά τους.
Ομως η μοίρα τους έστησε καρτέρι δίχως νόμους,
δε ρώτησε πώς και γιατί θ' αλλάξουν τους ρόλους.
Ρόλους σ' αυτούς που οδηγούν
ταξίδι δίχως αύριο
με μόνο πάντα σύντροφο
τον άτιμο τον χάρο.
Διόδια ζωής στα Τέμπη έχουν κόψει
και έναν ολόκληρο λαό τον έχουνε πληγώσει
έξι αετόπουλα μαζί βροντοφωνάζουν...
ΠΑΟΚ, σ' αγαπώ κι όταν θα πεθάνω θέλω το δικέφαλο στον τάφο μου επάνω».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4955690
«Τι χαρούμενοι, τι λυπημένοι
ντυμένοι στα ασπρόμαυρα
πάντα κυνηγημένοι.
Τίποτα δεν τους ένοιαζε
μόνο το έμβλημά τους
που ήτανε γι' αυτούς
άσπρο πανί στα όνειρά τους.
Ομως η μοίρα τους έστησε καρτέρι δίχως νόμους,
δε ρώτησε πώς και γιατί θ' αλλάξουν τους ρόλους.
Ρόλους σ' αυτούς που οδηγούν
ταξίδι δίχως αύριο
με μόνο πάντα σύντροφο
τον άτιμο τον χάρο.
Διόδια ζωής στα Τέμπη έχουν κόψει
και έναν ολόκληρο λαό τον έχουνε πληγώσει
έξι αετόπουλα μαζί βροντοφωνάζουν...
ΠΑΟΚ, σ' αγαπώ κι όταν θα πεθάνω θέλω το δικέφαλο στον τάφο μου επάνω».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4955690
- DimisK
- Επικοινωνία:
Πάντως κι εγώ πουθενά δεν διάβασα για τους ολυμπιακούς. Ήρθαν τελικά ή όχι;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αδερφια Ζείτε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Αιώνιοι για ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας.
Αιώνιοι για ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας.
Το Σάββατο το βράδυ τελικώς ακύρωσαν την εμφάνιση τους...
Και δεν έστειλαν και στεφάνι όπως είχε προαποφασιστεί!
Και δεν έστειλαν και στεφάνι όπως είχε προαποφασιστεί!