Αστέρας Τρ. - Π.Α.Ο.Κ. 11/9 17:15 nova2
Re: Αστέρας Τρ. - Π.Α.Ο.Κ. 11/9 17:15 novasports2
ντρο[ιαστικη εμφανιση τετοιο χωμα ομαδα δεν επιτρεπεται να ξαναδουμε...δυστυχως καποιοι κατεβηκαν για τουρισμο και η αλαζονεια πληρωνεται...πρωτη και τελευταια φορα ελπιζω...
και δεν ειναι μονο η ομαδα και εμεις ξαφνικα την ειδαμε αλαζονες και γαμαουα...οποτε προσοχη και σε εμας δεν επιτρεπεται αλλη τετοια εμφανιση...
και δεν ειναι μονο η ομαδα και εμεις ξαφνικα την ειδαμε αλαζονες και γαμαουα...οποτε προσοχη και σε εμας δεν επιτρεπεται αλλη τετοια εμφανιση...
Παλι καλα...!!
Το οτι ΔΕΝ απειλησαμε καν φαινεται απο το γεγονος πως ο αστερας με 10 παικτες πιεζε στην δικη μας περιοχη μεχρι και το 82-83...
Δεν αξιζαμε και κατι καλυτερο παντως...
Κακη εμφανιση απ ολους...
Το οτι ΔΕΝ απειλησαμε καν φαινεται απο το γεγονος πως ο αστερας με 10 παικτες πιεζε στην δικη μας περιοχη μεχρι και το 82-83...
Δεν αξιζαμε και κατι καλυτερο παντως...
Κακη εμφανιση απ ολους...
Σήμερα οι παίκτες δεν θέλανε να παίξουνε μπάλα εγώ έτσι ξέρω.....Ο Βιεϊρίνια χώμα,ο Παπάζογλου χώμα ο Ίβιτς χώμα όλοι χώμα εκτός του παυλάρα...Το χ μας ευνοεί,έπρεπε να χάσουμε..Τραγική ομάδα δυστυχώς...μου θύμισε εμφάνιση 2007-08.

- cristiano4
Τραγική εμφάνιση από όλη την ομάδα. Αξίζαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω τί φταίει. Πραγματικά δεν προσπαθήσαν καν. ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Πήραν αέρα τα μυαλά μας με πρωτάθλημα...
θυμιζει περσινη περιοδο ιδια με ατρομ εκτος εδρας που δεν ειχαμε δυναμεις αλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...ουτε μια σωστη ενεργεια χαζες γιομες.......
Κακη μερα,κακη εμφανιση,αλλα και κακιστη τακτικη....του πηρε τη ταυτοτητα του δεμιρτζακη ο βλαχος....δυστυχως.Παντως σε ενα τοσο κακο παιχνιδι,αφου δε χασαμε μπορουμε να ελπιζουμε σε καλυτερα
Με αυτή την εμφάνιση, μιλάμε για χρυσό βαθμο!
Το 0-0 είναι επιτυχία.
Μια απαίσια μυρωδιά σήμερα... σαν σαρδέλα βρωμάει... ποιός ξέρει τί ρίχνουν εδω κάτω στη λίμνη...
Το 0-0 είναι επιτυχία.
Μια απαίσια μυρωδιά σήμερα... σαν σαρδέλα βρωμάει... ποιός ξέρει τί ρίχνουν εδω κάτω στη λίμνη...
- LadyMarion
Ελπίζω να υπήρχε κατάσκοπος της Μπριζ σήμερα στο γήπεδο. 

- Aureliano Buendia
Εγώ πάλι τρελαίνομαι...
Άκου να μην τρελαινόμαστε...
Αν αντέχετε να βλέπετε τέτοια έλλειψη πάθους και θέλησης, μπράβο σας.
αηδιαστική εμφάνιση
Άκου να μην τρελαινόμαστε...
Αν αντέχετε να βλέπετε τέτοια έλλειψη πάθους και θέλησης, μπράβο σας.
αηδιαστική εμφάνιση
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Δερμι χέσε με τις απανωτές τροποποιήσεις.. Η ομάδα σήμερα ήταν αργόστροφη και υποτονική όσο δεν πάει. Δεν έχω δει χειρότερη λειτουργία απο τις πτέρυγες, απο τότε που παίζαμε με Κονσεισαο και Λακη.. Βιερίνια δεν ξέρω ρε αγόρι μου τί είχες σήμερα αλλά σύνελθε.. Σαλπι κλασσικά ντεφορμέ.. Γκαρσία Βιτόλο νομίζω πάλεψαν.. Η άμυνα πολύ αργή στις αντιδράσεις της. Δεν κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε πολλές μαλακίες..
Υ.γ. Και πέρσι ήταν απλήρωτοι μην ακούω μαλακίες..
Υ.γ. Και πέρσι ήταν απλήρωτοι μην ακούω μαλακίες..
Και λίγα είπες...Με 10 ο άλλος επί 45 λεπτά και εσύ να μην του κάνεις φάση...