Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Boksic4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από Boksic4 »

δεν αντεχω αλλο σαλπιγγιδολογια ανακοινωστε τον να ησυχασουμε...μας εχουν πρηξει τα μμε επδ θελουν να χαλασει (πλην των σπορ του βορρα) για να γινουμε ρδελομπου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Μαρκος Αντονιο υπεγραψε για 2 χρονια στην γκιμαραες.Οχι οτι θα κλαψουμε κιολας αλλα αν ηταν σε καλη κατασταση ειχε καλη σχεση τιμης αποδοσης.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Realcon έγραψε:Λοιπόν πέρα από την Πλάκα.
Ο Δερμιτζακης ΠΑΟΚτσης καλό παιδί, όλα ωραία και καλά.
Τώρα όμως στην δεδομένη στιγμή και με προκριματικά CL...
Δεν είναι για εμάς.
Καλώς ήταν να έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στο χείλος του γκρεμού, χωρίς λεφτά διοίκηση κλπ.
Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά για μένα πέρα ως πέρα αληθινό.
Τώρα αν κάνω η όχι κωλοτουμπα... Μακάρι να την κάνω και να δω τον ΠΑΟΚ, να μπαίνει στους ομίλους και να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Βοηθός του τάδε στον πάγκο ναι. Απλά για να πάρει της εμπειρίες.
Ένας προπονητής από το πουθενά σε προκριματικά;
Όχι αδέρφια.
Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτε με τον Δερμιτζακη. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι Μουρινιο και εγώ ο άσχετος να μην το θέλω, πριν καν τον δω.
Μιλάω πάντα με την λογική όσο υφίσταται να υπάρχει σε έναν οπαδο.
Αν πάλι η διοίκηση πει ναι στον Δερμιτζακη... Στηρίζω χωρίς να βιαστώ. Και η πορεία θα δείξει.
Αλλά λέω και πάλι, έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα... Δεν είμαστε για Δερμιτζακη, αλλά για Φερειρα. Που νομίζω ότι αυτό κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
Να ψησουν τον τελευταίο. Δεν μπορώ να συλλάβει το μυαλό μου ότι είμαι ένα βήμα πριν τους ομίλους και εμείς λέμε... Ο Δερμιτζακης το ΠΑΟΚτσακη κλπ. Ε και εγώ είμαι ΠΑΟΚτσακη δεν θέλω μια. Το κάνω τζάμπα και προπονούνται οι παίκτες μαζί μου. Ποσά παιχνίδια Α ´ Εθνικής έχει ο Δερμιτζακης; Αυτος μετρημένα στα δάκτυλα και με πληρωμή, εγώ καθόλου και τζάμπα. Που είναι ο Πανθρακικός οεο!!!

Ετσι αδελφέ μου....

Τι να πω....Ετοιμαζόμαστε να κλωτσήσουμε την ευκαιρία του CL. Πάμε για πυρηνικό πόλεμο κι εμείς αγοράζουμε σφεντόνες.....

Και τα περί οικονομικής στενότητας, τα ακούω βερεσέ....Λύσεις πάντα υπάρχουν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

DimisK έγραψε: Και τα περί οικονομικής στενότητας, τα ακούω βερεσέ....

Και εγώ...είμαι σίγουρος ότι το χρήμα ρέει άφθονο!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και η διοικηση θα κριθει απο τα αποτελεσματα των επιλογω τους...........αλλα ας μην προτρεχουμε......η ομαδα ειναι στωμενη....τωρα το θεμα ειναι να τον ισχυροποιησουν με 3 4 δυνατες κινησεις πλην τις γνωστες.....
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

handball στην λαμια ποστ:2 (αναδημοσιευσεις)
μεταγραφοσαλπιγγιδιολογια σελιδες:21
σχολιασμος ανακοινωσης δυτικων συνοικειων σχολια:100+

κανε ιεκ δημοσιογραφιας ρε μετροπολις να βγαλεις φραγκακια..
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Σκεψεις....οποιος ξερει ας με βοηθησει
1τελικα ο Μανιατης ειναι να ερθει ?
2 εναν αντι-ιβιτσ πρεπει να βρουμε...
3 ο βερον θα φυγει ?
4.ειναι να φυγει κανενας....?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα αυτο με το οτι η εισοδος μαε στο τσου λου εξαρταται απ τον προπονητη που θα παρουμε ειναι ο μεγαλυτερος παππας κατα την αποψη μου...ρεαλιστικα ρε αδερφια δεν εχουμε πανω απο 10% πιθανοτητες ανεξαρτητα αν παιρναμε και το μουρινιο δε μπορουμε να κανουμε ανοιγματα που θα πληρωνουμε καλα τα λεμε στα λογια...μην τρελαθουμε κιολας ενταξει...αυτο φυσικα και δε σημαινει οτι δε θα κυνηγησουμε το ονειρο με ολες μας τις δυναμεις απλα καλο ειναι να ειμαστε συνειδητοποιημενοι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εκτος της μπραγκα τα οικονομικα δεδομενα των αλλων ομαδων παραξεφευγουν........ειναι αληθεια......οτι και να καναμε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το πιο σημαντικο δεν ειναι η προκριση στο cl που ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολο ειναι,το σημαντικο ειναι να τα δωσουμε ολα για προκριση στο europa μια προκριση η οποια θα μας ανεβασει στο γκρουπ των ισχυρων σε καθε κληρωση πριν τους ομιλους και θα μας εξασφαλιζει σε ενα σημαντικο βαθμο ενα ποσο των 3-4 μυριων καθε χρονο.Ο ρουλις που εχει να επιδειξει μονο μια προκριση σε ομιλους εχει και φετος πολλες πιθανοτητες να ειναι στους ισχυρους ενω εμεις ειμαστε σιγουρα στους αδυνατους γιαυτο και μας τρομαζει το ρισκο της επιλογης του Δερμιτζακη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και κει αν μας τυχει κανοια λιβερουλ η γουβε την κατσαμε και εκει...ολα ειναι σχετικα μακρι να μς τυχει καμια χερενφεν παλι......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και περυσι με σαντος ησουν και δεν περασες δε σημαινει τπτ...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

mesimvrinos έγραψε:Σκεψεις....οποιος ξερει ας με βοηθησει
1τελικα ο Μανιατης ειναι να ερθει ?
2 εναν αντι-ιβιτσ πρεπει να βρουμε...
3 ο βερον θα φυγει ?
4.ειναι να φυγει κανενας....?
1. Δύσκολο... και λεφτά δεν υπάρχουν και αυτός προτιμά εξωτερικό
2. Πρέπει... εδώ και 2 χρόνια έπρεπε, αλλά τίποτα..
3. καλό είναι να φύγει
4. Θα φύγουν αρκετοί... κάποιος ίσως και με πώληση, καθώς το ταμείον είναι μείον
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ένα θαύμα πάντα μπορεί να συμβεί... Όμως δύο συνεχόμενα θαύματα είναι πολύ δύσκολο συμβούν...
Με λίγα λόγια, άντε και απέκλεισες τη Ζενίτ... Άντε να αποκλείσεις μετά και την Τότεναμ... Δύσκολα...
Τουλάχιστον όμως αν αποκλείσουμε έναν απο τους δύο αντιπάλους που θα βρεθούν στο δρόμο μας θα μπούμε στους ομίλους του Europa League και κατα συνέπεια θα εισπράξουμε περι τα 5 εκ. ευρώ... Ενώ αν περάσουμε απλά τον πρώτο αντίπαλο στα προκριματικά του CL εισπράτουμε περι τα 2,1 εκ. ευρώ απο τα τηλεοπτικά του 2ου προκριματικού και αν αποκλειστούμε εκεί μπαίνουμε απευθείας στους ομίλους του Europa... Επομένως ας μην βάζουμε σε 2η μοίρα την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας... Είναι η μόνη μας ελπίδα να πάρουμε οικονομική ανάσα...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε στον πρώτο αγώνα... μετά και άγχος δεν θα υπάρχει πολύ και αν μας κάτσει το θαύμα, σωθήκαμε... αν όχι και οι όμιλοι του Europa League μια χαρά είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”