Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA
Re: Ηρακλης - Π.Α.Ο.Κ. 7/2 16:45 NOVA
Τα γιαννενα θα τα χανε απ τις κιτρινες αρα τωρα με την κοκκινη χανει βαζελο..
- Pegasus1589
Όχι ρε συ δεν είναι να πεις το έκανε γιατί έβγαιναν αντεπίθεση οι αντίπαλοι, άπλωσε το χέρι εντελώς αψυχολόγητα... Δεν ξέρω αν ήδη έχει δηλωθεί να μην παίξει με τα Γιάννενα για παλιές κίτρινες. Αν ναι, δε θα τον έχουμε με Παναθηναϊκό.
ψυχραιμια αδερφια μη σημαιοστολιζεται παιχτη που μας εχει βοηθησει τα μεγιστα για μια αψυχολογητη στιγμη...πολυ μαλακια κοκκινη τι να κανουμε συνεχιζουμε....κυριε σπαθα ο φερναντεζ καλα???το μαθαμε το εργακι σας πλεον...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

αφήστε τα πρόστιμα και δώστε θετική ενέργεια να αντέξουμε..............
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- paok kerkyra
Ρε Βιτόλο αγόρι μου γιάτι δίνεις τροφή για σχόλια εντάκσι είσαι απλήρωτος τι να κάνουμε αλλοι δεν έχουν ούτε καν δουλειά...
Pegasus1589 έγραψε:Όχι ρε συ δεν είναι να πεις το έκανε γιατί έβγαιναν αντεπίθεση οι αντίπαλοι, άπλωσε το χέρι εντελώς αψυχολόγητα... Δεν ξέρω αν ήδη έχει δηλωθεί να μην παίξει με τα Γιάννενα για παλιές κίτρινες. Αν ναι, δε θα τον έχουμε με Παναθηναϊκό.
Δυστυχώς ,ναι..
Η τιμωρία του ήταν σχεδιασμένη για το μάτς με τα Γιάννενα..
Τι είναι αυτό το πράγμα?!!!!
Βάζουμε γκολ και δεν πανηγυρίζουμε γιατί ο Ζλαταν σχεδόν πεθαίνει
και η μλκια της αλάνας στο 45’!
καταραμένες γριές!!!
Βάζουμε γκολ και δεν πανηγυρίζουμε γιατί ο Ζλαταν σχεδόν πεθαίνει
και η μλκια της αλάνας στο 45’!
καταραμένες γριές!!!
Λογικά δεν παίζει με βάζελο πάντως...Η ενέργεια του δεν ήταν καθόλου τυχαία κατά την άποψη μου....Ο νοών νοείτω..

Ελπιζω με αυτο που εκανε ο ψηλος να εβγαλε καθε μ@λ@κι@ που κρατησε απο την προηγουμε ομαδα του.Παμε μωρε Μπελεκ.
Παλι τα ιδια δυστυχως δικο μας παιχνιδι το ρισκαρουμε.....ΚΑι δεν εφαγε κοκκινη ο οποιοσδηποτε αλλα αυτος που τρεχει για ολους...τωρα με ιβιτς Γκαρσια θα μαστε αργοι, ας μπει ο φωτακης στη θεση εντινιο...
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Pegasus1589 έγραψε:Όχι ρε συ δεν είναι να πεις το έκανε γιατί έβγαιναν αντεπίθεση οι αντίπαλοι, άπλωσε το χέρι εντελώς αψυχολόγητα... Δεν ξέρω αν ήδη έχει δηλωθεί να μην παίξει με τα Γιάννενα για παλιές κίτρινες. Αν ναι, δε θα τον έχουμε με Παναθηναϊκό.
Δυστυχώς ,ναι..
Η τιμωρία του ήταν σχεδιασμένη για το μάτς με τα Γιάννενα..
Το θέμα είναι αν γίνεται να εκτίσει και τις δύο ποινές ταυτόχρονα. Επίσης αμα δεν γίνεται το πρώτο υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει η ΠΑΕ αυτό που δήλωσε? Να χάσει τον αγώνα μετά τον βάζελο??
ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ???
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: