Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

LoverBoy έγραψε: Έρχονται και πιο σημαντικά θέματα όπως του γηπέδου, εκεί που κάποιοι ξερογλείφονται. Λευκές ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
Ακριβώς αυτό....
Με τις αυτιστικού τύπου συμπεριφορές "δεν τον σέλω,δεν τον σέλω,δεν τον σέλω τον Δημητράκη γιατί κάποτε δεν μ' έπαιξε" ξεφτιλίζεται και η όποια "αντιπολίτευση" θα μπορούσε και θα έπρεπε να γίνει σε σοβαρά θέματα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να αηδιάζει και να μπουχτίζει ο πολύς κόσμος και να στρέφεται στην προβατοποίηση του τύπου "ότι κάνει η διοίκηση είναι καλό, αυτοί ξέρουν"....ο σύντροφος Ναπολέων ξέρει καλύτερα, δυό πόδια κακό,τέσσερα πόδια καλό.....
Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνετε αυτό αλλά έχετε κολλήσει στο μονότονο αίτημα σας και έχετε αναγάγει το θέμα του κοντού σαν υπαρξιακό ζήτημα του Συλλόγου....
Αυτό δεν είναι επανάσταση δεν είναι ανατροπή...μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι κάτι τέτοιο πάτε να κάνετε...ικανοποίηση εγωισμών και παιδικών καπρίτσιων είναι και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

arisk έγραψε: 2ον... Το ξανάπα και χθές... Όποιος νομίζει ότι έχει διαφορετική άποψη για οποιοδήποτε θέμα, είναι πασίγνωστο ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοιχτή, μπορεί να πάει και να εκφράσει την αντίθεσή του σε οτιδήποτε... Ένα παραπάνω οι σύνδεσμοι, οι οποίοι έχουν συνεχή επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
Για τον επαγγελματία παίκτη του Παναθηναϊκού Δ.Σ. η άποψή μου για το τι παιγνίδι παίζεται είναι εκφρασμένη από καιρό. Θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς πάντως ο μεγάλος χαμένος είναι ο ΠΑΟΚ και σε αυτό ευθύνη έχουν ΠΟΛΛΟΙ.

Το σχόλιό μου έχει να κάνει με αυτό του arisk. H ρητορική του "η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή στον οποιονδήποτε" που εκφράστηκε πρώτα από τη διοίκηση και την αναφέρεις arisk είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν ήθελε πραγματικά η διοίκηση να έχει την πόρτα ανοικτή στον οποιονδήποτε θα προσπαθούσε να θεσμοθετήσει συγκεκριμένες διαδικασίες επί τούτου. Όχι γενικά και αόριστα "η πόρτα είναι ανοικτή". Αυτά δε γίνονται ούτε στον αστέρα εξαρχείων και τη γιόμο κόσμος της Ουγκάντας. Είναι για γέλια.

Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά περί θεσμών από κάποιους που τους θεωρούν τυπικότητες και "εμπόδιο" στο "μεγαλείο" της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Re: Να έρθει ή να μην έρθει?

Δημοσίευση από nyxteridas »

Συμφωνώ κι επαυξάνω, με το ότι μπορούμε να συνδράμουμε στην «χασούρα» του δημητράκη, μαζεύοντας γάλατα νουνου, κονσέρβες, ρουχισμό κι οτιδήποτε άλλο μη άμεσα αναλώσιμο για να του τα προσφέρουμε ως ανθρωπιστική βοήθεια με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

kos έγραψε: το κακο για εσενα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι τα προβατα ξυπνησαν και εφυγαν απο το μαντρι.
και εμεινες τσομπανης μονος σου να νομιζεις οτι θα κανεις κουμαντο στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
κουμαντο στον ΠΑΟΚ και στον κοσμο του ΠΑΟΚ δεν κανει κανεις.
δεν το λεω εγω. το ειπε το γηπεδο την κυριακη. και αν χρειαστει θα το ξαναπει.

οι φημες για τα μισα λεφτα ποιον εξυπηρετουν? τον σαλπι και τον μανατζερ του?
περιμενουν μεγαλη προταση απο το εξωτερικο και διαδιδουν ή ευνοουνται απο φημες οτι εκλεισαν στον ΠΑΟΚ με τα μισα λεφτα? ετσι θα τους ερθει η μεγαλη προταση? εισαι σοβαρος?
εαν ηθελε να εκμεταλευτει τον βαζελο ή ομαδα του εξωτερικου θα εβγαζε βρομα για προταση του ΠΑΟΚ με 1,5 εκ και οχι για συμφωνια με τον ΠΑΟΚ στα μισα λεφτα.
η λογικη το λεει, δεν το λεω εγω. αλλα εσεις οι ξενοδοχοι ισως εχετε αλλη λογικη. δικη σας.
Το έχεις πάρει δεδομένο οτι έρχεται λοιπόν??? Απαρνήται τα διπλάσια λεφτά του βάζελου και τα μπόνους και τις πιθανές προτάσεις μετά το ΜΟΥΝΤΙΑΛ, για να έρθει σε εμάς...?

Οκ, θα δούμε λοιπόν το καλοκαίρι τι θα επιλέξει να κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής... Πάντως κράτα και μια πισινή μπορεί να χρειαστεί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kouzos έγραψε:Αυτοσ ο ποδοσφαιριστης ομως ελεγε οτι εφυγε για να βοιθησει την ομαδα αλλα ποτε δεν μας ειπε που ακριβως πηγανε τα λεφτα κλπ...
και για τον Γ.Χ εγινε ερανος και με τον Γ.Χ ειχανε ραντεβου στην χαλκιδικη να μην παει στον γαβρο (ελεγε ο Γ.Χ οτι δεν θα παει ποτε) αλλα τα εκανε ολα και γυρισε σαν ηρωας ε βεβαια ειναι αδυναμια της θυρας 4 .....
και για να μην παρεξηγηθω προσφερε πολλα ενω στον σαλπι θα ερθει αν ερθει με πολυ λιγοτερα του φορτωνουμε
ολα μονο το προπατορικο αμαρτημα δεν του φορτωσαμε.....ΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡ
ΣΤΗΝ αεκ ΚΑΙ Ο Γ.Χ στον ηρακλη......
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Επειδή βλέπω ότι αρχίζουν όλοι τις ανακοινώσεις... Καλά κάνουν, όσοι έχουν κάτι να πούν...
Η ομάδα μας, η αγάπη μας, αυτήν η μαστούρα κ η καψούρα μας η πιο μεγάλη.. έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι ένα απο τα φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου...
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ πήρε την ομάδα στην πλάτη του, που μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει και την ανέστησε...
Ο ΛΑΟΣ αυτός δεν πρέπει να διαχωριστεί, για τίποτα και για κανέναν...
Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθούμε... ΑΜΚ έρχεται... Εμείς θα είμαστε εκεί και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε...
Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και όχι πως να τρωγόμαστε μεταξύ μας..
Προχθές ήταν ο Μπαλάφας, χθές ο Σάντος, σήμερα ο Σαλπιγγίδης... αύριο δεν πρέπει να είναι κανένας!!!!!!
Όλοι για το καλό του ΠΑΟΚ... Όσο για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως έγιναν τα πράγματα, θα προτιμούσα να πάει στο εξωτερικό... Όσο κ αν θα τον ήθελα στην ομάδα... Θα είναι καλύτερα για όλους και ειδικά για τον ΠΑΟΚ!!!
Βάζω την ηρεμία και τα αδέρφια μου πιο πάνω... Τον ΠΑΟΚ όμως πάνω απ'όλα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nigrita4 την Παρ 08 Ιαν 2010, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LoverBoy

Orwell έγραψε:
LoverBoy έγραψε: Έρχονται και πιο σημαντικά θέματα όπως του γηπέδου, εκεί που κάποιοι ξερογλείφονται. Λευκές ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
Ακριβώς αυτό....
Με τις αυτιστικού τύπου συμπεριφορές "δεν τον σέλω,δεν τον σέλω,δεν τον σέλω τον Δημητράκη γιατί κάποτε δεν μ' έπαιξε" ξεφτιλίζεται και η όποια "αντιπολίτευση" θα μπορούσε και θα έπρεπε να γίνει σε σοβαρά θέματα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να αηδιάζει και να μπουχτίζει ο πολύς κόσμος και να στρέφεται στην προβατοποίηση του τύπου "ότι κάνει η διοίκηση είναι καλό, αυτοί ξέρουν"....ο σύντροφος Ναπολέων ξέρει καλύτερα, δυό πόδια κακό,τέσσερα πόδια καλό.....
Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνετε αυτό αλλά έχετε κολλήσει στο μονότονο αίτημα σας και έχετε αναγάγει το θέμα του κοντού σαν υπαρξιακό ζήτημα του Συλλόγου....
Αυτό δεν είναι επανάσταση δεν είναι ανατροπή...μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι κάτι τέτοιο πάτε να κάνετε...ικανοποίηση εγωισμών και παιδικών καπρίτσιων είναι και τίποτα άλλο.
άδικα τα γράφεις....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ τα post μου, βρές που είπα να ΜΗΝ έρθει ή ΔΕΝ τον θέλω... Εγώ αυτό που είπα, είναι οτι βιάζεστε... τον κάνατε παίκτη του ΠΑΟΚ.
Οριέστε οι περισσότεροι και μόνο στην ιδέα οτι κάποιος διαφωνεί με τη διοίκηση...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ δεν εξέφρασα άποψη για το αν θα είναι καλός ή όχι για τον ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ εξέφρασα άποψη στο άλλο Topic της ψηφοφορίας. Αυτό το κρατάω για μένα. Oύτος ή άλλος δεν έχει σημασία γιατί το θέμα θα παιχτεί οικονομικά κατα τη γνώμη μου.

Εγώ σας λέω οτι βιάζεστε και οτι το συγκεκριμένο θέμα ανακινήθηκε απο συγκεκριμένη φυλλάδα κίτρινου αποχρώματος. Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Παρ 08 Ιαν 2010, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

LoverBoy δεν καταλαβα, γιατι πρεπει να κρατησω πισινη?
εγω λεω οτι ο παικτης μου κανει και τον θελω. ξερω οτι η διοικηση μου και ο προπονητης μου τον θελουν και τους στηριζω κοντρα σε μια μικρη μεριδα που αντιδρα.
οι φημες λενε οτι και ο σαλπιγγιδης θελει να ερθει. δεν ξερω αν τα λεφτα θα ειναι τα μισα ή τα 3/4 αλλα ακουω οτι θα παρει κοντα στα λεφτα του μουσλι.

αν γινει κατι και με πουλησει κακο του κεφαλιου του. εγω παλι ΠΑΟΚ θα ειμαι και αυτος θα χασει τον σεβασμο και των λιγων που εμειναν να εχουν τετοια αισθηματα απεναντι του. στην τελικη γιατι πραξεις του στο θεμα αυτο δεν ειμαι εγω υπευθυνος, αυτος ειναι.

παντως δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση οτι ψαχνει μεσω ΠΑΟΚ καλυτερο λεφτα.
1) γιατι οι φημες λενε για κατα πολυ μικροτερη προταση απο αυτη που του εκανε ο βαζελος
2) ο μονος που θα μπορουσε να τσιμπησει σε κατι τετοιο θα ηταν ο βαζελος.
3) ο βαζελος ηδη τσιμπησε και εκανε 3 προτασεις με την μια να ειναι μεγαλυτερη απο την αλλα και την τελευταια 1,2
4) δεν υπεγραψε ουτε με 1,2.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Loverboy παιδάκια δεν είμαστε...πες τη γνώμη σου για να ξέρουμε τι λέμε...αυτό το "βιάζεστε" και "πάω στοίχημα ότι δεν θα έρθει" δεν είναι άποψη είναι πρόβλεψη και μέντιουμ εγώ τουλάχιστον δεν είμαι...
Επειδή όμως λές ότι όλα αυτά είναι κατασκευάσματα ή όπως είπε και κάποιος άλλος όλα προέρχονται απ' αυτόν στην προσπάθεια του να ωραιοποιήσει τον εαυτό του και να περάσει ωραία τα χρόνια της σύνταξης του στη Σαλονίκη, για πές μου σε παρακαλώ...ο Βρύζας τι ρόλο ακριβώς παίζει και δεν το διαψεύδει?? του αβανταδόρου της κίτρινης φυλλάδας ή τον έχει πιάσει ο πόνος πως θα περάσει τα γηρατιά του ο κοντός στην Σαλονίκη??
LoverBoy

Kos δες το τελευταίο post μου σελίδα 15.
Orwell έγραψε:Loverboy παιδάκια δεν είμαστε...πες τη γνώμη σου για να ξέρουμε τι λέμε...αυτό το "βιάζεστε" και "πάω στοίχημα ότι δεν θα έρθει" δεν είναι άποψη είναι πρόβλεψη και μέντιουμ εγώ τουλάχιστον δεν είμαι...
Επειδή όμως λές ότι όλα αυτά είναι κατασκευάσματα ή όπως είπε και κάποιος άλλος όλα προέρχονται απ' αυτόν στην προσπάθεια του να ωραιοποιήσει τον εαυτό του και να περάσει ωραία τα χρόνια της σύνταξης του στη Σαλονίκη, για πές μου σε παρακαλώ...ο Βρύζας τι ρόλο ακριβώς παίζει και δεν το διαψεύδει?? του αβανταδόρου της κίτρινης φυλλάδας ή τον έχει πιάσει ο πόνος πως θα περάσει τα γηρατιά του ο κοντός στην Σαλονίκη??
ρώτα το Ζήση να σου απαντήσει, εγώ δεν ξέρω, απλά τα βλέπω λογικά.

Τι άποψη θέλεις να σου πω? Αν θα έρθει? Δεν νομίζω να έρθει. Πολύ δύσκολο το βλέπω και σίγουρα όχι δεδομένο όπως το βλέπουν πολλοί. Το βλέπω να υπογράφει όπου είναι να πάει μετά το Μουντιάλ.

Αν τον Χρειαζόμαστε? Πιθανόν ναί, αλλά έτσι πως παίζουμε σε ποια θέση θα παίξει?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Να έρθει ή να μην έρθει?

Δημοσίευση από stephanos »

Ο μεν Orwell γράφει
Orwell έγραψε:ναι λοιπόν,είναι μιά ιστορική στιγμή....
προσχωρώ στο στρατόπεδο "ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης ξέρουν,επίσης πλέον ξέρει και ο Σέρτζιο,ο Σάντος είναι ο προπονητής των ονείρων μας,πετραδάκι-πετραδάκι κ.λ.π. κ.λ.π." που τα κορόιδευα τόσο καιρό....
Ολο αυτό με τον Σαλπιγγίδη εκεί με κατάντησε...
:o

Ο δέ ronaldo αλλάζει το avatar που είχε επί τέσσερα τουλάχιστον συναπτά έτη (τουλάχιστον τόσο καιρό τον ξέρω εγώ ιντερνετικά, προ παοκμανια) και βγάζει τον τύπο με τα κίτρινα για χάρη του σκίτσου. :lol:

Όλα αυτά ένα πράγμα αποδεικνύουν:

ΕΡΧΕΤΑΙ το τέλος του κόσμου!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

LoverBoy έγραψε:πραγματικά πιστεύετε οτι θα έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ με μισά λεφτα? Τι να πώ? Εγώ σας λέει οτι ΟΥΤΕ θέλει ΟΥΤΕ θα έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

περιμένω... Η προσφορά για στοίχημα πιο πάνω είναι ανοιχτή...
Μιά που το ξέρω 1004%, βάζω όσα θές...
kos

Δημοσίευση από kos »

παρακαλω τα στοιχηματα δημοσια και οχι με pm.
και εαν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ μας να δωσουμε τα φραγκα στον γουμενο να τα κρατησει μεχρι το καλοκαιρι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

eleos έγραψε:
LoverBoy έγραψε:πραγματικά πιστεύετε οτι θα έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ με μισά λεφτα? Τι να πώ? Εγώ σας λέει οτι ΟΥΤΕ θέλει ΟΥΤΕ θα έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

αφου το ξερεις για πες μας και εμας
LoverBoy

eleos έγραψε:

Λεφτά δεν μπαίνουν μεσω ιντέρνετ. Θα βάλεις στο αβάταρ σου ένα Φυτό αν χάσεις. Αν χάσω θα βάλω εγώ. Συμφωνείς?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”