DC έγραψε:Αυτό δεν ήταν ηχητική βία αλλά ηχητικός βιασμός.

Δυστυχως για τα αυτια μας,δεν προκειται να σημβει κατι τετοιο απο την FIFA γιατι ειναι παραδοσιακο οργανο...DC έγραψε:Ελπίζω να τις απαγορεύουν.

DC έγραψε:Αυτό δεν ήταν ηχητική βία αλλά ηχητικός βιασμός.
Δυστυχως για τα αυτια μας,δεν προκειται να σημβει κατι τετοιο απο την FIFA γιατι ειναι παραδοσιακο οργανο...DC έγραψε:Ελπίζω να τις απαγορεύουν.
Νομίζω ότι ο Γκαρσία έχει αποχωρήσει από την εθνική ομάδα εδώ και χρόνια.. διορθώστε με αν κάνω λάθοςpaok kerkyra έγραψε:Γιατί η Ουρουγουάη χωρίς Γκαρσία?? χωρίς πλάκα δεν ξέρω τι έχει στο κέντρο αλλα δεν θα χωρούσε έστω και στον πάγκο??
Nαι αλλά τους πυρσούς τους έχουν απαγορέψει σε διεθνείς αγώνες... Μόνο στη σούπα λιγκ επιτρέπονται... Ας κάνουν το ίδιο και εκεί...paok kerkyra έγραψε:αδερφέ αυτη είναι η κουλτούρα τους εντάξει σε εμάς φένετε σπαστικό αλλα όπως εμείς έχουμε τους πυρσούς και τα χαρτάκια αυτη έχουν τις βουβουζέλες εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου η μετάδοση ηταν εμμετική...
sidpanos έγραψε:δηλαδή πρέπει να έχεις δύο παίχτες?
και όλο αυτό στο κόρνερ ετσι?
Ναι...paok kerkyra έγραψε:παίζει στην εθνική Ουρουγουάης ο Γκονζάλεζ που έπαιζε στην λειβαδιά
Ειλικρινα φοβερη περιγραφη.Ειναι να το ξαναβαζεις και να το ξαναβαζεις για να το ακους!!!interted έγραψε:Δείτε μόνο αυτό το βίντεο για το πως μεταδίδεται ο αγώνας στην αγγλία
http://www.youtube.com/watch?v=jCexONAfnDU
και μετά βάλτε τα κλάματα...