Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από sidpanos »

Photis έγραψε:Λοιπόν,το παιχνίδι δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής...Δίκαιη νίκη του βάζελου...Ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος για να πρωταγωνιστήσει από αυτή την ομάδα μόνο 3 παίκτες πρέπει να έχει στην 11άδα.Τον βιεϊρίνια που είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης,τον Γκαρσία γιατί έχει αρχίδια και ξέρει τι εστί πρωταθλητισμός και τον κουτσιανικούλη που βλέπω πως ανεβαίνει και εξελίσσεται...Όλοι οι άλλοι είναι για πιο κάτω ομάδες...Επίσης θα κάνω μια επισύμανση για τις φετινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ.Ήταν κατά το πλείστο αποτυχημένες...Ο Σαβίνι δεν υπάρχει σαν ποδοσφαιριστής ενώ ο τσιρίλλο είναι της πλάκας αμυντικός.Απ'εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται με της αλλαγές στον πάγκο.Ο Παπάζογλου δεν έπαιξε πολύ για να κριθεί ενώ ο βιτόλο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα παίξει όταν χρειαστεί...Λοιπόν,δίκαιη νίκη του βάζελου και ας πονάει...

:pano:

κάτι τέτοια βλέπω και ταράζομαι...
ποιά δίκαιη νίκη και μ@λακιες?
τα σπόρια όλα για την πράσινη λέρα...τι να σχολιάσεις παραπάνω?δεν είναι μόνο τα πέναλτυ ρεεεε....
τα φάουλ έξω απο την περιοχή και τα ανάποδα στο κέντρο?

μήνυση στους κωλοδιαιτητές για διαφυγόντα κέρδη... :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Μακράν καλύτερος ο 'Ιβιτς.

Χωρίς αστεία όμως αντι να παίξει με βιτόλο παίζει με Ίβιτς;

Τέσπα μπορούσαμε κατι παραπάνο. Πιστεύω πως εκτός απο μερικά λάθη της διαιτησίας έχει και η αμυνα μας μεγάλο μερίδιο ευθήνης στα γκόλ. Ο Σαβίνι σήμερα αετό αμολούσε [Να μή πω και για Τσιρίλο].

Κορυφαίοι σήμερα Γκαρσία - Βιερίνια [Κούτσια ανύπαρκτος].
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

παιδια εγω πραγματικα εχω βαρεθει να χανουμε απο τους τρεις κατω.......οτι μα οτι και να γινει στο τελος παντα θα χανουμε........βαρεθηκααααααααααααααααααααααααααα............................γαμω την τρελα μου........και σιγα μην παρουμε την τριτη θεση οχι γιατι οι αλλοι ειναι τιποτα καλοι(αρης,αεκ) αλλα εμεις ειμαστε για τον πουτσο κανονικα...........απο τωρα αεκ-παοκ=1...............ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.....ΤΕΛΟΣ....καποιος φταιει για αυτο... :evil:
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

A ρε Σάντος προπονηταρά. Παρέταξες την ομάδα με στόχο να μην διασυρθεί. Μπράβο. Θα δηλώσεις τώρα ότι ήμασταν άτυχοι;

Υ.Γ: Την αλλαγή του Κουτσιανικούλη με τον Μουν την αναφέρω μόνο έτσι για να γελάσουμε. Έτσι κι αλλιώς είναι το δέντρο και όχι το δάσος.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

για τον καραγκιόζη αυτόν τον κ@ραγκούνη τι να πρωτοπείς?
ο πιο ανήθικος και βρώμικος ανθρωπος...αναγουλιάζω και μόνο που τον βλέπω...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ContrerasPablo έγραψε:τα ειπες πολυ ωραια και απλα,οσο σκληρο και να ακουγεται για τις μεταγραφες ειναι αληθεια
Διαφωνώ κάθετα...

Πέρσυ κάναμε συντήρηση... Διατέθηκαν λεφτά για το προπονητικό και αντικαταστάθηκαν κάποιες παραφωνείες... Δεν γίνεται με 5-6 εκατομύρια να φέρεις 22 παίκτες σαν τον Βιειρινια... Απλά δεν γίνεται... Επίσης, ας υπήρχε Μούσλι-Φιλομένο κτλ και θα σας έλεγα πόσο αποτυχημένες ήταν οι μεταγραφές... Αποτυχία ο Κρέσιτς, αποτυχία ο Κουτσια, αποτυχια ο Βιειρινια, αποτυχία ο Βιτόλο, αποτυχία ο Φωτάκης ως αντι-Ηλιάδης...
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Ρεσιτάλ μ@λακιας απο τν "κ".Σπάθα..
Μπράβο σε Κοντρέρας,Βιεϊρινια,Pablo...και όσοι αλλοι άξιζαν το χειροκρότημα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και για μενα ο σαντος πολυ καλα το παιξε αλλα ο Μουν δεν μου καθησε καλα......

Ο Σαβινι δυστυχως ειναι πληγη.....και 3ετους διαρκειας..
Ο τσιριλο σημερα μ αρεσε παντως....
Απ τις αλλες μεταγγραφες ο Βιτολο σιγουρα θα βοηθησει, Φιλομενο δεν ειναι κτ ιδιαιτερο..

Αλλα το μεγαλυτερο μας προβλημα ειναι ο σορλεν και ο Φωτακης που περιμεναμε πολλα αλλα????????????
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συνεχιζουμε. Η προσπαθεια δεν σταματαει. Καλος ο Σαντος. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

crabsody έγραψε:A ρε Σάντος προπονηταρά. Παρέταξες την ομάδα με στόχο να μην διασυρθεί. Μπράβο. Θα δηλώσεις τώρα ότι ήμασταν άτυχοι;

Υ.Γ: Την αλλαγή του Κουτσιανικούλη με τον Μουν την αναφέρω μόνο έτσι για να γελάσουμε. Έτσι κι αλλιώς είναι το δέντρο και όχι το δάσος.
αν γινόταν το 1-2 στις αρκετές αντεπιθέσεις που σ έκοψε το διορισμένο κοράκι ελέω μπα-μπα τι θα έλεγες...?
ακουμπάει την κωλόμπαλα ο βρωμιάρης ο καραγκιόζης και δίνει φάουλ...

το μόνο που θα δεχτώ είναι οτι ο ανεκδιήγητος τσιρίλο απλώς δεν κάνει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Photis έγραψε:
Sera4 έγραψε:θελει να αγιασει η πουτανα και δεν την αφηνουν αυτο ξερω εγω...προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αποδοση της ομαδας ηταν πολυ καλα στημενη δεδομενων των απουσιων και των παιχτων που ερχονταν απο τραυματισμο...μπορει να γινομαστε κουραστικοι ωρες ωρες αλλα στο δευτερο ο σπαθας εκανε ενα πολυ προσεχτικο χειρουργειο..ξεκινησε με ανυπαρκτα φαουλ ανεβαζοντας το βαζελο στην περιοχη μας με αποτελεσμα να δεχομαστε πιεση κοβοντας τις αντεπιθεσεις μας και μη δινοντας καρτες στους βαζελους συνεχισε με το μη καταλογισμο πεντακαθαρου (προσωπικα) πεναλτυ και τελειωσε με την αποβολη του ιβιτς την ωρα που θελαμε να πιεσουμε για να το σιγουρεψει...συγχαρητηρια κυριοι μην αγχωνεστε η γελοια μαχη στηθος με στηθος που θελετε να προβαλετε φετος μεταξυ βαζελου γαυρου συνεχιζετε...μπορει και να γινομαι υπερβολοικος αλλα δε γαμιεται..εμεις 100 ζωες ΠΑΟΚ και συνεχιζουμε...

υγ δε λεω μπορει ο βαζελος να αξιζε να κερδισει αλλα και ο ΠΑΟΚ δεν αξιζε την ισοπαλια σημερα???
Όχι φίλε μου δεν την άξιζε κι ο λόγος είναι πως έπαιξε πολύ παθητικά...δεν είχε την κατάλληλη νοοτροπία...
ενταξει αυτο με τη νοοτροπια ρε φωτη αλλα δε πιστευω οτι η ομαδα επαιξε παθητικα επαιξε με ενα συγκεκριμενο πλανο και ξεραμε οτι ετσι θα παιξει λογω ελλειψεων...προσωπικα πιστευω ηταν η καλυτερη αποδοση που ειχαμε στην αθηνα μετα το παιχνιδι στα πλει οφ στο πρωτο ημιχρονο με την αεκ...δλδ οταν η τσελσι επαιξε στις αντεπιθεσεις τη μπαρτσα δεν αξιζε να περασει επειδη η μπαρτσα επαιζε καλυτερη μπαλα???(μην αρχισετε περι συγκρισεων ομαδων)...εγω προσωπικα ειδα οτι τον βαζελο στο 2ο(μονο στο 2ο) τον εσπρωξαν μεσα στο τερμα μας...

υγ γκαρσια βιερινια αλλη κλαση πολυ καλοι κοντρερας τσιριλο(αν και πιστευω με μαλεζα θα ηταν ακομα καλυτερα) και θα δεσουν ακομα καλυτερα παιχνιδι με παιχνιδι η ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ο Σορλέν με τον Φωτάκη δείχνουν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στο κέντρο..
Και για αυτό δεν έχω ιδέα τι ευθύνεται..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

shark4 έγραψε:Συνεχιζουμε. Η προσπαθεια δεν σταματαει. Καλος ο Σαντος. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
έτσι..αντε παλιο μύρλες όλοι...σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή,κοίταξε στα μάτια την πράσινη λέρα και μπορούσε το κάτι παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Η κλασσική τραγική απόδοση της ομάδας στα εκτός με τις ομάδες του ΠΟΚ. Είμαι πολύ τσατισμένος και δεν θέλω να γράψω πολλά, αλλά πότε επιτέλους θα σταματήσουμε ρε Σάντος να βλέπουμε στο γήπεδο τους 2 τραγικούς Ιταλούς;;;; Απορώ με την υπομονή του Μαλεζά.... για τον Σαβίνι τα έχω ξαναγράψει: απλά τραγικός (και τα 2 γκολ από δικά του λάθη.. ακόμη απορώ αν είναι όντως ποδοσφαιριστής).
kos

Δημοσίευση από kos »

1) ο ΠΑΟΚ επαιξε με την ιδια νοοτροπια που εχει παιξει ολα τα ντερμπι στην αθηνα. παικτες χωρις ψυχη, παθος και θεληση δεν γυαλιζε το ματι και δεν πιστεψαν σε καμια στιγμη οτι ειναι ανωτεροι. μετα απο καθε γκολ του κατσουρανη ειδα 11 σκυμμενα κεφαλια.

2) εαν ο σαντος ειναι μεγαλος δασκαλος οπως δηλωσε ο κουτσια τοτε ο βασιλακης ειναι κακος μαθητης. στο πρωτο ημιχρονο εαν ημουν ο σορλεν θα τον αρχιζα στις μπατσες. ο γαλλος ειχε συνεχεια το μυαλο του στον σπυροπουλο και ο βασιλης περιμενε ποτε θα παρει την μπαλα. στο δευτερο ημιχρονο υπηρχαν φορες που γυρισε ο πολυ φιλοτιμος ιβιτς να καλυψει το κενο του κουτσια και ο βασιλακης εκλεινε προς το κεντρο. τακτικα παιρνει αρκετα κατω απο την βαση.
διεκρινα και μια απαθεια αλλα ισως ειναι το στυλ του. καποια στιγμη θα πρεπει να αποκτησει τσαμπουκα και να μιλαει στους διατητες.
υπαρχει υποψια πεναλντι στην φαση με τον σαριεγκι. τον παρενοχλει για να μην πω τον κατεβαζει απο τον δεξι ομο.

3) και για τον σαβινι δεν εχω καταλαβει ακομη αν ειναι τετοιο το στυλ του ή αν εχει απαθεια. στο δευτερο γκολ εχει αναγκαστει για τρεις συνεχομενες φασεις να παιζει δεξι μπακ ο γκαρσια και ο σαβινι ειναι χαμενος μεσα στην περιοχη. οι σεντρες βγαινουν η μια μετα την αλλη γιατι ο γκαρσια ειναι 1 με 3 και οταν η μπαλα παει προς τον κατσουρανη ο σαβινι ειναι στα χαμενα.

4) ο κατσουρανης επρεπε πριν βαλει το δευτερο του γκολ να εχει αποβληθει με δυο κιτρινες καρτες. μια σε σκληρο φαουλ στον σορλεν στο πρωτο ημιχρονο και η αλλη γιατι εκοψε αντεπιθεση στον ιβιτς ο οποιος οταν δεν βγαζει το κορακι καρτα γελαει για να μην κλαψει απο τα νευρα. τελικα τελειωσε το ματς χωρις καρτα.

5) αποβολη στον ιβιτς δεν υπαρχει ακομη και αν το πουν 200 τηλεκριτικοι διατησιας. το οτι τον σταματαει ενω ειναι σε θεση για γκολ ειναι καλος λογος για να ζητησει ο ΠΑΟΚ την τιμωρια του.

6) λιγες φορες εχω δει αντιπαλο να εκτελει τοσα στημενα εξω απο την περιοχη μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”