Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1
Τι αλλαγες ειναι αυτες?Εχω καιρο να μπω...
Τον Ηρακλη πραγματικα τον ειχα για μεγαλυτερη ομαδα απο οτι εδειξε χθες...
Η κατοχη μπαλας ηταν:ΠΑΟΚ 55%,Φορειο με ροδες 35%,Ηρακλης 10%...
Παλι καλα που παιξαμε μπαλα κυριως το 2ο ημι και σωθηκαν τα ματια μας.
Αυτος ο Παμποριδης γιατι σφυριζει ακομα? Μεγα ερωτημα...
Δεν κανεις κυριε,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ αφου δεν σε παυουν αυτοι που πρεπει...
Συνεχιζουμε...
Τον Ηρακλη πραγματικα τον ειχα για μεγαλυτερη ομαδα απο οτι εδειξε χθες...
Η κατοχη μπαλας ηταν:ΠΑΟΚ 55%,Φορειο με ροδες 35%,Ηρακλης 10%...
Παλι καλα που παιξαμε μπαλα κυριως το 2ο ημι και σωθηκαν τα ματια μας.
Αυτος ο Παμποριδης γιατι σφυριζει ακομα? Μεγα ερωτημα...
Δεν κανεις κυριε,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ αφου δεν σε παυουν αυτοι που πρεπει...
Συνεχιζουμε...
- ContrerasPablo
αντε γεια μητσοτακηsidpanos έγραψε:κάποιοι θα τραυματιστούν ακόμη....DimisK έγραψε:
+1
Κάτι μου λέει ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. ΄Εχουμε διακοπή, κάποιοι τραυματίες θα επιστρέψουν, η ψυχολογία θα είναι καλύτερη, το επομενο ματς στην Τούμπα.
Μακάρι να περάσαμε τα χειρότερα...![]()
![]()
![]()
Hide, σε εκτιμάω, αλλά διαφωνώ κατα 90% αυτήν τη φορα με την κριτική σου... Τους έβγαλες όλους άχρηστους (πλην Ιβιτς-ΓΚαρσία-Βιειρινια)... Εμένα η ομάδα χθες μου άρεσε.
1) Ειδα τον Μαλεζά να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απο όσα σεντερ μπακ είδαμε αυτήν την αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ. Εναν 23χρονο Μαλεζά που αποτελει το μέλλον του ΠΑΟΚ στην άμυνα.
2)Ειδα τον Αραμπατζή να βελτιώνεται και είμαι σιγουρος ότι αν πάρει κι άλλα παιχνίδια στα ποδια του θα φτάσει ψηλά. Πολύ καλύτερος απο άλλες φορές.
3)Ειδα τον Λινο, να κάνει πολύ καλό παιχνίδι που ίσως δείχνει και το τέλος του ντεφορμαρίσματος του.
4)Ο τσιρίλο που κράζεις (πολυ άσχημα για παικτη που χθες δεν εκανε σημαντικό λάθος, ενώ κερδιζε η ομάδα) εκανε μεν κάποιες βιαστικές έως χάλια απομακρύνσεις αλλά αν σκεφτείς τον Κοντρέρας να αναλαμβάνει αυτά τα καθήκοντα και τον Τσιρίλο απλά να... μαρκαρει/ κοβει κτλ ειναι ότι πρέπει...
5)Κονσεισάο, καλός με πολύ παθος (ισως με περισσοτερο απο οτι έπρεπε αλλα αυτό δεν ζητούσαμε τοσα χρόνια?), και τις γνωστές καλές του σέντρες. Στα θετικά ότι είχε και κανα δυο σπριντ που δεν δοκίμαζε αλλες φορές...
6))Βιειρινια παρα πολύ καλός και πάλι.
7)Γκαρσία άψογος.
8) Φωτάκης ικανοποιητικός, και παραλίγον ΘΕΟΣ αν εμπαίνε η κεφαλιά του ή το σουτ του 1 λεπτό αργότερα.
9)Σορλέν, καλός αλλά έχει δειξει ότι μπορεί και καλύτερα. Αν εμπαινε η κεφαλια του Φωτακη απο τη σεντρα του θα παραμιλούσαμε.
10) Παπάζογλου, μου φάνηκε καλός. Για τόσο καιρό απραξίας και σε συγκριση με τον βασικό επιθετικό μας Μουσλιμοβιτς, ήταν ΚΑΛΟΣ. Αν δεν έχανε το γκολ, θα είχε ανέβει και άλλο η ψυχολογία του και η αποδοση του. Εδειξε κατι για το μελλον σε μένα. Ωραίο και ένα δυνατό σουτ που επιχήρησε και εδιωξε ο Κοβαλευσκι...
Γενικά Χιντε, πολύ πεσιμιστική η κριτική σου...
Συνολικά, είδα εναν ΠΑΟΚ με πάθος και καλύτερο απο κάθε προηγούμενο ματς πρωταθλήματος...
1) Ειδα τον Μαλεζά να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απο όσα σεντερ μπακ είδαμε αυτήν την αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ. Εναν 23χρονο Μαλεζά που αποτελει το μέλλον του ΠΑΟΚ στην άμυνα.
2)Ειδα τον Αραμπατζή να βελτιώνεται και είμαι σιγουρος ότι αν πάρει κι άλλα παιχνίδια στα ποδια του θα φτάσει ψηλά. Πολύ καλύτερος απο άλλες φορές.
3)Ειδα τον Λινο, να κάνει πολύ καλό παιχνίδι που ίσως δείχνει και το τέλος του ντεφορμαρίσματος του.
4)Ο τσιρίλο που κράζεις (πολυ άσχημα για παικτη που χθες δεν εκανε σημαντικό λάθος, ενώ κερδιζε η ομάδα) εκανε μεν κάποιες βιαστικές έως χάλια απομακρύνσεις αλλά αν σκεφτείς τον Κοντρέρας να αναλαμβάνει αυτά τα καθήκοντα και τον Τσιρίλο απλά να... μαρκαρει/ κοβει κτλ ειναι ότι πρέπει...
5)Κονσεισάο, καλός με πολύ παθος (ισως με περισσοτερο απο οτι έπρεπε αλλα αυτό δεν ζητούσαμε τοσα χρόνια?), και τις γνωστές καλές του σέντρες. Στα θετικά ότι είχε και κανα δυο σπριντ που δεν δοκίμαζε αλλες φορές...
7)Γκαρσία άψογος.
8) Φωτάκης ικανοποιητικός, και παραλίγον ΘΕΟΣ αν εμπαίνε η κεφαλιά του ή το σουτ του 1 λεπτό αργότερα.
9)Σορλέν, καλός αλλά έχει δειξει ότι μπορεί και καλύτερα. Αν εμπαινε η κεφαλια του Φωτακη απο τη σεντρα του θα παραμιλούσαμε.
10) Παπάζογλου, μου φάνηκε καλός. Για τόσο καιρό απραξίας και σε συγκριση με τον βασικό επιθετικό μας Μουσλιμοβιτς, ήταν ΚΑΛΟΣ. Αν δεν έχανε το γκολ, θα είχε ανέβει και άλλο η ψυχολογία του και η αποδοση του. Εδειξε κατι για το μελλον σε μένα. Ωραίο και ένα δυνατό σουτ που επιχήρησε και εδιωξε ο Κοβαλευσκι...
Συνολικά, είδα εναν ΠΑΟΚ με πάθος και καλύτερο απο κάθε προηγούμενο ματς πρωταθλήματος...
Πολυ αληθινη η κριτικη του Χιντε..Θα τονισω αυτο που πιστευω απολυτα μεχρι τωρα και ειναι για μενα μεχρι τωρα αυτο που με στεναχωρει
Ας ελπισουμε οτι και ο Σορλιν θα πιασει τα καλα του στανταρ και ο Φωτακης θα δειξει κατι παραπανωθα έλεγα πως το βασικότερο ίσως πρόβλημα (πλην του Τσιρίλο) που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής είναι η μέτρια, δημιουργικά, κατάσταση στην οποία βρίσκονται εδώ και καιρό τα 2 οχτάρια του, ο Φωτάκης και ο Σορλέν.
Eιμαι πεσιμιστης της νοησης και οπτιμιστης της θελησης αγαπητε Gika.gika έγραψε:Γενικά Χιντε, πολύ πεσιμιστική η κριτική σου...
Κατα τα αλλα αποψεις ειναι αυτες. Διαφερουν πολλες φορες. Εσυ βεβαια μην αποκτησεις αυτο το κουσουρι απο τοσο νεαρη ηλικια του να μην διαβαζεις προσεκτικα ενα κειμενο στο οποιο προκειται να απαντησεις. Πλην των τριων που αναφερεις λες οτι τους υπολοιπους τους εβγαλα αχρηστους. Πχ τον Χαλκια, τον Λινο, τον Σορλεν, τον Φωτακη, τον Ιβιτς τους εβγαλα αχρηστους. Ξαναδιαβασε λιγο προσεκτικοτερα.
Εγω αυτο που βλεπω λεω. Εσυ πιστευεις οτι ο Αραμπατζης θα φτασει ψηλα, ο Παπαζογλου σου φανηκε καλος, ο Τσιριλο ειναι οτι πρεπει στο μαρκαρισμα κτλ. Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Καλο για τον ΠΑΟΚ θα ειναι αυτο.
μονο άκουσα τον αγώνα δε τον είδα οποτε δεν έχω άποψη από πρώτο χέρι .οποτε αυτό που γράφw είναι πιο γενικό και ισχύουν περισσότερο στη περίπτωση που τελικά χάναμε τους 2 βαθμούς χτες.Hideguti έγραψε: Παπάζογλου :
.
Tο Παπάζογλου πρέπει κύριος εμείς οι οπαδοί να του δώσουμε πολύ μα πολύ πίστωση χρόνου και προπαντός κατανόηση και προστασία.
είναι ένα παιδί που έχει να παίξει μπάλα σχεδόν δυο χρονια. πριν δυο χρονια εκεί που πήγε να εκτοξεύσει τι καριέρα του στα ύψη και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα του ήρθε από το πουθενά ένας τραυματισμός που όλα αυτά του τα στέρησε τουλάχιστον για το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.
σαν να μην έφταναν αυτά η ομάδα στην οποια μεγάλωσε από μικρό παιδάκι του φέρθηκε τόσο ...στικά που του κόψαν τι μπάλα για επιπλέον 1 χρόνο προσπαθώντας να τον αναγκάσουν (???) να κάνει κάτι που δεν ήθελε.
ακόμα και τώρα κινιέται σε μια πολh που ο μηχανισμός τις πρώην ομάδας του προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να τον ειρωνευτεί κύριος με σχόλια φιλα-προσκειμενων (να το πω ευγενικά) δημοσιογράφων (και υπό την ανοχή τον δημοσιγράφων συμπαρουσιαστών τους), όπως άλλωστε κάνουν και με το χαλκιά.
όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστη τι ψυχολογία ενός πaiδίου 20 χρόνwν. στα λίγα πω έχω δει βλέπω ένα πολύ αγχωμένο παιδί να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και γιαυτο πιστεύω ότι χρειάζεται στήριξη και πολύ πίστωση χρόνου ειδικά στις κακές στιγμές.
- PRAKTORINOS
Υπερκριτική (κάτι σαν "υπερπαρατηρητής") των κριτικών που προγήθησαν:
Αψογος Hide, διόλου πεσιμιστής μα, δυστυχώς απολύτως ρεαλιστής.
Είδαμε το ίδιο παιχνίδι.
Δεν κρύβω τη συμπάθειά μου στη φυσιογνωμία της γραφής σου και τολμώ να πω:
Δηλαδή, τώρα τι έγινε, αυτη η Κειμενάρα δεν θα ανέβει στην αρχική σελίδα
πλάι στο αντάξιο comeback τού Percy,
να ζηλεύουν εχθροί και φίλοι για τον πλουραλισμό του PAOKmania ;
Gika, με λίγες λέξεις, η κριτική σου είναι αδικαιολόγητα επιεικής.
Κρίνεις όλους τους παίκτες βάζοντας ως πήχυ προγενέστερες εμφανίσεις τους
και όχι τις ανάγκες που απαιτεί ο Π.Α.Ο.Κ.
Αψογος Hide, διόλου πεσιμιστής μα, δυστυχώς απολύτως ρεαλιστής.
Είδαμε το ίδιο παιχνίδι.
Δεν κρύβω τη συμπάθειά μου στη φυσιογνωμία της γραφής σου και τολμώ να πω:
Δηλαδή, τώρα τι έγινε, αυτη η Κειμενάρα δεν θα ανέβει στην αρχική σελίδα
πλάι στο αντάξιο comeback τού Percy,
να ζηλεύουν εχθροί και φίλοι για τον πλουραλισμό του PAOKmania ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 06 Οκτ 2009, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γκίκα και εγώ το αντίθετο κατάλαβα από αυτό που κατάλαβες εσύ. δεν είδα να τους βγάζει όλους άχρηστους.gika έγραψε:... Τους έβγαλες όλους άχρηστους (πλην Ιβιτς-ΓΚαρσία-Βιειρινια)... Εμένα η ομάδα χθες μου άρεσε.
ισα ισα από αυτά που έχω ακούσει τριγύρω και που άκουσα στο radio μου φάνηκε ότι αντικατοπτρίζει τι πραγματικότητα , όπως πάντα άλλωστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τρί 06 Οκτ 2009, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστα αυτα που λες Petm. Εχεις δικιο.
Ας εδειχνε λοιπον ΠΑΘΟΣ, ΘΕΛΗΣΗ και ΚΑΥΛΑ 20χρονου που θελει να αρπαξει την ευκαιρια που του δινεται, και ας ηταν μετρια η αποτελεσματικοτητα του. Δεν τα εδειξε ομως αυτα Petm χθες. Ακομα και αυτο το γκολ που κυριολεκτικα δεν χανεται (δεν ξερω αν την ειδες την φαση) θα μπορουσα να το καταπιω, αρκει να εβλεπα τα στοιχεια που ανεφερα πιο πανω.
Ας εδειχνε λοιπον ΠΑΘΟΣ, ΘΕΛΗΣΗ και ΚΑΥΛΑ 20χρονου που θελει να αρπαξει την ευκαιρια που του δινεται, και ας ηταν μετρια η αποτελεσματικοτητα του. Δεν τα εδειξε ομως αυτα Petm χθες. Ακομα και αυτο το γκολ που κυριολεκτικα δεν χανεται (δεν ξερω αν την ειδες την φαση) θα μπορουσα να το καταπιω, αρκει να εβλεπα τα στοιχεια που ανεφερα πιο πανω.
- sidpanos
ρε γκίκα και εγώ να διαφωνίσω με την σειρά μου μαζί σου...τι θα πει πεσιμιστική...αν δεν το έπαιρνες χθες το ματσακι,θα τα έλεγες αυτά ή θα στεκόσουν στο χαμένο του παπάζογλου...αραμπατζης χάλια...gika έγραψε:Hide, σε εκτιμάω, αλλά διαφωνώ κατα 90% αυτήν τη φορα με την κριτική σου... Τους έβγαλες όλους άχρηστους (πλην Ιβιτς-ΓΚαρσία-Βιειρινια)... Εμένα η ομάδα χθες μου άρεσε.
7)Γκαρσία άψογος.
και ο ρονάλντο έκανε εγχείρηση και έμεινε έξω 6 μήνες και ο εντουάρντο...μετά μπήκαν και παίξαν...εμείς τι είμαστε?στράτα στρατούλα ευκαιρίες επί ευκαιριών?
απο την άλλη δικαιούμαι να κράζω γιατί δεν έχουν κάνει ένα καλό παιχνίδι...
και αν το πάμε προσωπικά,όλοι ξέρουμε τι είναι ο καθένας....ο τάδε είναι αργός,ο άλλος γιόμας και ο άλλος χασογκόλης...λείπει το πάθος...αυτό που δεν θα άφηνε τον γαύρο και κανένα γαύρο να περάσει έτσι μπαι απο την ΄΄φλεγόμενη΄΄ τούμπα...
για τον μούσλι και τον γκαρσία που παθιάζονται γιατί δεν λέει κανένας τίποτα?
ναι Hide το μονο που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν εναντίον σε αυτά που γράφω είναι αυτό ακριβώς το σημείο.
αλλα επειδή δεν το είδα το mats (και επειδή στα προηγούμενα δυο mats που έπαιξε για λίγο έδειξε θέληση) αναρωτιέμαι αν είναι βαρεμάρα από μέρος του η αν απλός είναι οι εντολές του santos τέτοιες μια και το παιδί δεν έχει ξαναπαίξει 90lepto από την αρχή (αν κάνω λάθος διόρθωσε με).
γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε και με το garcia πέρσι. φέτος τοv βλέπω να ανεβαίνει στο επιθετικό half πολύ περισσότερο από πέρσι και αναρωτιέμαι αν το περίφημο "δε πατάει περιοχή" που γινόταν πέρσι οφειλόταν στις εντολές του santos η στον παίκτη αυτόν καθεaυτον και ίσος και στα δυο μαζί
edit: για το goal που δε χάνεται όπως λες μπορώ να το καταπιώ ίδιος από μια περίπτωση παίκτη στιλ παπάζογλου που έχει να αποδείξει τόσα πολλά σε τόσους πολλούς
αλλα επειδή δεν το είδα το mats (και επειδή στα προηγούμενα δυο mats που έπαιξε για λίγο έδειξε θέληση) αναρωτιέμαι αν είναι βαρεμάρα από μέρος του η αν απλός είναι οι εντολές του santos τέτοιες μια και το παιδί δεν έχει ξαναπαίξει 90lepto από την αρχή (αν κάνω λάθος διόρθωσε με).
γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε και με το garcia πέρσι. φέτος τοv βλέπω να ανεβαίνει στο επιθετικό half πολύ περισσότερο από πέρσι και αναρωτιέμαι αν το περίφημο "δε πατάει περιοχή" που γινόταν πέρσι οφειλόταν στις εντολές του santos η στον παίκτη αυτόν καθεaυτον και ίσος και στα δυο μαζί
edit: για το goal που δε χάνεται όπως λες μπορώ να το καταπιώ ίδιος από μια περίπτωση παίκτη στιλ παπάζογλου που έχει να αποδείξει τόσα πολλά σε τόσους πολλούς
Παίρνω αφορμή από τα παραπάνω ποστ για μερικές σκέψεις.
Έχω την εντύπωση πως η διαφορετικότητα στον τρόπο που βλέπουμε σήμερα το ποδόσφαιρο κι εν προκειμένω την ομάδα μας είναι τελικά ΚΑΙ ζήτημα ηλικίας, με την έννοια των διαφορετικών παραστάσεων. Ένας νέος δηλαδή που δεν πρόλαβε να δει τον ΠΑΟΚ που τουλάχιστον μέσα στην Τούμπα έβγαζε φωτιες και που όχι λίγες φορές έπαιζε και όμορφο ποδόσφαιρο, που βίωσε τον ΠΑΟΚ της απαξίωσης των τελευταίων χρόνων είναι ως ένα σημείο λογικό να έχει μικρότερες απαιτήσεις. Ή για να το θέσω και αλλοιώς, οι προτεραιότητες σε άλλα επίπεδα ( οικονομικό, διοικητικό ) να τον κάνουν να κάνει σκόντο στις απαιτήσεις στο αγωνιστικό.
Αν προσθέσετε στα παραπάνω και το γενικό χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι πολύ δύσκολα φτάνει κανένας να θεωρεί υπερπαίκτη τον Φωτάκη ή καταπληκτικό ταλέντο τον Κουτσιανικούλη ( τα ονόματα είναι τυχαία ).
Ο Χιντεγκούτι ως νέος κι αυτός (
), όχι απλώς δεν είναι πεσιμιστής, αλλά αντίθετα κατά την ταπεινή μου γνώμη,
κάποιες φορές είναι επιεικής με τις εμφανίσεις τόσο της ομάδας όσο και μεμονομένων ποδοσφαιριστών.
Έχω την εντύπωση πως η διαφορετικότητα στον τρόπο που βλέπουμε σήμερα το ποδόσφαιρο κι εν προκειμένω την ομάδα μας είναι τελικά ΚΑΙ ζήτημα ηλικίας, με την έννοια των διαφορετικών παραστάσεων. Ένας νέος δηλαδή που δεν πρόλαβε να δει τον ΠΑΟΚ που τουλάχιστον μέσα στην Τούμπα έβγαζε φωτιες και που όχι λίγες φορές έπαιζε και όμορφο ποδόσφαιρο, που βίωσε τον ΠΑΟΚ της απαξίωσης των τελευταίων χρόνων είναι ως ένα σημείο λογικό να έχει μικρότερες απαιτήσεις. Ή για να το θέσω και αλλοιώς, οι προτεραιότητες σε άλλα επίπεδα ( οικονομικό, διοικητικό ) να τον κάνουν να κάνει σκόντο στις απαιτήσεις στο αγωνιστικό.
Αν προσθέσετε στα παραπάνω και το γενικό χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι πολύ δύσκολα φτάνει κανένας να θεωρεί υπερπαίκτη τον Φωτάκη ή καταπληκτικό ταλέντο τον Κουτσιανικούλη ( τα ονόματα είναι τυχαία ).
Ο Χιντεγκούτι ως νέος κι αυτός (

κάποιες φορές είναι επιεικής με τις εμφανίσεις τόσο της ομάδας όσο και μεμονομένων ποδοσφαιριστών.
Σε συνέχεια των όσων ειπώθηκαν παραπάνω, θα ζητήσω να με βοηθήσει κάποιος στο εξής ερώτημα:
Είχαμε ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σέντερ μπακ από τον Τσιρίλο με την μπάλα στα πόδια?
Όντως τα οκτάρια δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η ανάπτυξη ξεκινά από πίσω. Ο πορνοστάρ Τσιρίλος με τα τσαρούχια και τις γιόμες συνεισφέρει στον εκνευρισμό της ομάδας και στην αδυναμία ορθολογικής ανάπτυξης. Ο Βόκολος μπροστά του μοιάζει με Μπεκενπάουερ.
Για τον Παπάζογλου, απ' τη στιγμή που ο Ζλάταν-Ζλάταν των 700000€ έχει να σκοράρει κοντά ένα χρόνο και έχει γίνει σύνθημα στην κερκίδα, δυσκολεύομαι να πω οτιδήποτε αρνητικό για αυτόν (όχι πως δεν είδα πάντως).
Ο Κουτσιανικούλης έδωσε παραπάνω κίνηση με το που μπήκε. Τον είδα θετικό, άσχετα αν μπερδεύτηκε ορισμένες φορές. Είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο (μαζί με τον Βιειρίνια) και είναι μεγάλη η ευθύνη του προπονητικού τιμ να τον βελτιώσει και να τον αναδείξει παραπάνω (μιας και κατά δήλωσή του προπονητή τον πιστεύει πολύ).
Είχαμε ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σέντερ μπακ από τον Τσιρίλο με την μπάλα στα πόδια?
Όντως τα οκτάρια δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η ανάπτυξη ξεκινά από πίσω. Ο πορνοστάρ Τσιρίλος με τα τσαρούχια και τις γιόμες συνεισφέρει στον εκνευρισμό της ομάδας και στην αδυναμία ορθολογικής ανάπτυξης. Ο Βόκολος μπροστά του μοιάζει με Μπεκενπάουερ.
Για τον Παπάζογλου, απ' τη στιγμή που ο Ζλάταν-Ζλάταν των 700000€ έχει να σκοράρει κοντά ένα χρόνο και έχει γίνει σύνθημα στην κερκίδα, δυσκολεύομαι να πω οτιδήποτε αρνητικό για αυτόν (όχι πως δεν είδα πάντως).
Ο Κουτσιανικούλης έδωσε παραπάνω κίνηση με το που μπήκε. Τον είδα θετικό, άσχετα αν μπερδεύτηκε ορισμένες φορές. Είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο (μαζί με τον Βιειρίνια) και είναι μεγάλη η ευθύνη του προπονητικού τιμ να τον βελτιώσει και να τον αναδείξει παραπάνω (μιας και κατά δήλωσή του προπονητή τον πιστεύει πολύ).
PRAKTORINOS έγραψε:
Αδερφέ, λάβε υπόψη σου ότι εσύ κριτικάρεις με τα στάνταρ που έχεις στο μυαλό σου, έχοντας σαν αναμνήσεις την μπάλα που παίζαμε προηγούμενες δεκαετίες...
Εγώ συγκρίνω με την μπάλα που παίζουμε τα τελευταία 5 χρόνια, μιας και δεν θυμάμαι και πολλά απο μπάλα όταν ήμουν μικρότερος (κατω απο 10 πριν 5 χρόνια). Και σχετικά με την μπάλα που παίζουμε τώρα και που παίζαμε αυτά τα χρόνια, δεν νομίζω να είναι υπερβολικά και αδικιολόγητα επιεικής...
- fofanaserres
Παιδιά ηρεμία.Κάθε ένας έχει την γνώμη του για τους παίχτες κτλ.
Για μένα ειδικά το 2ο ημίχρονο ήταν ίσως ότι καλύτερο είδαμε φέτος από τον ΠΑΟΚ.η μπάλα δεν πέρασε το κέντρο.
Αλλά σοβαρά συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από το χθεσινό ματς,καθώς η κωλόγρια κατέβηκαν για να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο.Τέτοια,ούτε η Εθνική το 2004 δεν έκανε.Ηταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από την Τούμπα τα τελευταία χρόνια.Το αντιποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο.Οταν έχεις τέτοια ομάδα απεναντι σου να καταστρέφει,δεν μπορείς κι εσύ να παίξεις ποδόσφαιρο.Και μην κατακρίνετε,γιατί αν έμπαινε το γκολ πχ του Φωτάκη στην αρχή του 2ου ημιχρόνου θα χαμε μεγάλο σκορ.Και όσο δεν βάζεις γκολ,τόσο οι αντίπαλοι θα κλείνονται πίσω και τόσο δυσκολότερα θα καταφέρεις να βάλεις γκολ.Εμένα αυτό που με προβληματίζει(όπως και πολλούς άλλους) είναι ότι δεν εχουμε το ευκολο γκολ.Δεν γίνεται να χεις τόσες ευκαιρίες και να μην μπορείς να σκοράρεις.Με αποτέλεσμα να χάνεις και βαθμούς.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα ναι η ομάδα όταν θα γυρίσουν όλοι οι τραυματίες,πάντως ελπίζω και εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα του γκολ,αλλιώς κάνει καραΜΠΑΜ ότι θέλουμ φορ στις μεταγραφές του Γενάρη.
Οσο για την κριτική του HIDE εγώ θα πω κάτι που είχα πει και πριν καιρό και μερικοί έπεσαν να με φάνε.Η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες μας έδειξε μέχρι τώρα...
Οσο για τις γριές?Τι να πω.Λίγο ακόμα και θα τελείωνε η βενζίνη η ότι άλλο καίει το αμαξάκι για τους τραυματίες.Κι ο Αντωνάκης μάλλον θα έβλεπε το ματς Ξάνθη-44 και έβγαλε ανακοίνωση...Εμείς τι να πούμε?Αν στο 1 λεπτό ο Επστάιν έκανε το 0-1 που πήρε την μπάλα με το χέρι?Και στο 0-0 που σταματάει χωρίς να υπάρχει οφ σάιτ τον Κουτσιανικούλη?Η διαιτησία τους έφταιγε?Γενικά και οι παίχτες της γριάς θα ταν σε άλλο ματς γιατί άκουγα στον γυρισμό δηλώσεις τους,ότι ο ηρακλής είχε τις φάσεις για να πάρει το ματς.Ελεος...Και ο ρεπόρτερ της γριάς θα ταν σε άλλο γήπεδο,καθώς στην αθλητική κυριακή είπε ότι ο Κοβαλέφσκι δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου στο ματς.Ελεος ρε μάγκες,Εχουμε και μεις μάτια και βλέπουμε τα ματς...
MVP Εκτός του Βιερίνια το αυτοκινητάκι γιατί κατάπιε πολλά χιλιόμετρα χθες.Κάλυπτε όλους τους χώρους του γηπέδου και δεν του ξέφυγε κανείς....Πολύ καλός πάλι ο Γκαρσία.
off topic.Εβλεπα πριν λίγο αθλητικά στο τηλεάστυ,και ο φαλακροκόρακας ραπτόπουλος είπε ότι η θύρα7 επικοινώνησε με συνδέσμους μας και θέλουν να ρθουν την Κυριακή στο μνημόσυνο.
Υ.Γ.Γριά εκεί στην Β εθνική κομπλεξάρες...Ούτε τα σκουλίκια πλέον βγάζουν τόσο μα τόσο πολύ κόμπλεξ.
Καημένες καταραμένες...
Υ.Γ.Αντωνάκη,κάτσε στο τραγούδι και κράτα το "μικρόφωνο" που το κατέχεις,και άσε το ποδόσφαιρο...Που θα βγάλεις και ανακοίνωση...
Για μένα ειδικά το 2ο ημίχρονο ήταν ίσως ότι καλύτερο είδαμε φέτος από τον ΠΑΟΚ.η μπάλα δεν πέρασε το κέντρο.
Αλλά σοβαρά συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από το χθεσινό ματς,καθώς η κωλόγρια κατέβηκαν για να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο.Τέτοια,ούτε η Εθνική το 2004 δεν έκανε.Ηταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από την Τούμπα τα τελευταία χρόνια.Το αντιποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο.Οταν έχεις τέτοια ομάδα απεναντι σου να καταστρέφει,δεν μπορείς κι εσύ να παίξεις ποδόσφαιρο.Και μην κατακρίνετε,γιατί αν έμπαινε το γκολ πχ του Φωτάκη στην αρχή του 2ου ημιχρόνου θα χαμε μεγάλο σκορ.Και όσο δεν βάζεις γκολ,τόσο οι αντίπαλοι θα κλείνονται πίσω και τόσο δυσκολότερα θα καταφέρεις να βάλεις γκολ.Εμένα αυτό που με προβληματίζει(όπως και πολλούς άλλους) είναι ότι δεν εχουμε το ευκολο γκολ.Δεν γίνεται να χεις τόσες ευκαιρίες και να μην μπορείς να σκοράρεις.Με αποτέλεσμα να χάνεις και βαθμούς.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα ναι η ομάδα όταν θα γυρίσουν όλοι οι τραυματίες,πάντως ελπίζω και εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα του γκολ,αλλιώς κάνει καραΜΠΑΜ ότι θέλουμ φορ στις μεταγραφές του Γενάρη.
Οσο για την κριτική του HIDE εγώ θα πω κάτι που είχα πει και πριν καιρό και μερικοί έπεσαν να με φάνε.Η ομάδα έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από όσες μας έδειξε μέχρι τώρα...
Οσο για τις γριές?Τι να πω.Λίγο ακόμα και θα τελείωνε η βενζίνη η ότι άλλο καίει το αμαξάκι για τους τραυματίες.Κι ο Αντωνάκης μάλλον θα έβλεπε το ματς Ξάνθη-44 και έβγαλε ανακοίνωση...Εμείς τι να πούμε?Αν στο 1 λεπτό ο Επστάιν έκανε το 0-1 που πήρε την μπάλα με το χέρι?Και στο 0-0 που σταματάει χωρίς να υπάρχει οφ σάιτ τον Κουτσιανικούλη?Η διαιτησία τους έφταιγε?Γενικά και οι παίχτες της γριάς θα ταν σε άλλο ματς γιατί άκουγα στον γυρισμό δηλώσεις τους,ότι ο ηρακλής είχε τις φάσεις για να πάρει το ματς.Ελεος...Και ο ρεπόρτερ της γριάς θα ταν σε άλλο γήπεδο,καθώς στην αθλητική κυριακή είπε ότι ο Κοβαλέφσκι δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου στο ματς.Ελεος ρε μάγκες,Εχουμε και μεις μάτια και βλέπουμε τα ματς...
MVP Εκτός του Βιερίνια το αυτοκινητάκι γιατί κατάπιε πολλά χιλιόμετρα χθες.Κάλυπτε όλους τους χώρους του γηπέδου και δεν του ξέφυγε κανείς....Πολύ καλός πάλι ο Γκαρσία.
off topic.Εβλεπα πριν λίγο αθλητικά στο τηλεάστυ,και ο φαλακροκόρακας ραπτόπουλος είπε ότι η θύρα7 επικοινώνησε με συνδέσμους μας και θέλουν να ρθουν την Κυριακή στο μνημόσυνο.
Υ.Γ.Γριά εκεί στην Β εθνική κομπλεξάρες...Ούτε τα σκουλίκια πλέον βγάζουν τόσο μα τόσο πολύ κόμπλεξ.
Καημένες καταραμένες...
Υ.Γ.Αντωνάκη,κάτσε στο τραγούδι και κράτα το "μικρόφωνο" που το κατέχεις,και άσε το ποδόσφαιρο...Που θα βγάλεις και ανακοίνωση...