Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από geoavr »

navigator11 έγραψε:κ για ποιον ακριβως λογο ρε παιδες να βγει κ ωφελημενη η χ κυβερνηση;μετα απο διαρκη στην ουσια ΚΟΡΟΪΔΙΑ για τα χρεη,εχοντας προηγηθει προκλητικα ευνοϊκες ρυθμισεις για ... άλλους <<αδικημενους>> του γκρικ ποδοσφαιρου,δεν καταλαβα γιατι θα ειναι κ επιβραβευτεα με την ψηφο μου η κυβερνηση,τσεπωνοντας απο εμενα κ τον καθε ανωνυμο εμενα φραγκα για τα γαμησιατικα γουμενων,<<νυχτεριδων>>,παγωνηδων κ λοιπων κακιστων συναπαντηματων,που η ιδια μου ΦΟΡΤΩΣΕ κ αλωνιζαν στα ταμεια της παε με την ανοχη της το λιγοτερο ...

ισα-ισα.να μου κανουν την εκδουλευση κ στις επομενες εκλογες,ενω θα υπολογιζουν οτι λογω τακτοποιησης των χρεων θα τσιμπησουν το κατιτις τους,αυτο το κατιτις να ειναι τα @@ μας]!αυτο ειναι επιβεβλημενο να γινει βασει του δικου μου σκεπτεσθαι!]
Καλά στο μυαλό μου είσαι?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ή εσυ στο δικο μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

joshua έγραψε:
Επισης ενα ποσο της ταξης των 15 μυριων χρεη, ως μονο τιμημα αγορας, ρυθμισμενα στην χειροτερη σε βαθος χρονου 10 χρονων ειναι ενα αστειο ποσο κοστους αγορας για μια εταιρεια του μεγεθους του ΠΑΟΚ.Τηρουμενων παντα των αναλογιων που προκυπτουν απο την χρονικη συγκηρια των οικονομικων της χωρας το κοστος αποκτησης του ΠΑΟΚ ειναι επιχειρηματικα ισως το μικροτερο που υπηρξε εδω και παραααααα πολλα χρονια και ακρως δελεαστικο.
Συμφωνώ απολύτως αδερφέ joshua! Τα χρέη μας είναι αστείο μέγεθος για αυτούς, είτε επιλέξουν να το αποπληρώσουν, είτε επιλέξουν να το αφήσουν όπως είναι (οπως κανει δηλαδή η πλειοψηφία του πλανήτη)...

Άλλωστε για να έρθει αυτός ο όμιλος στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή , δεν είναι επειδη γεννηθηκαν οι άραβες ΠΑΟΚ ή μας αγαπούν, αλλα επειδή έχουν προφανώς κάποιο άλλο μεγαλύτερο επιχειρηματικό σχέδιο στο μυαλό τους...Και καθόλου τυχαίο ίσως το ότι επιλέγουν την συγκεκριμένη ομάδα Β.Ελλάδος...

Ας δούμε λίγο πιο σφαιρικά το ζητημα των επενδυτών στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική στιγμή... Κινέζοι έχουν ρίξει φράγκα, ενώ πριν λίγο καιρό γινοταν συζητηση για την περιοχή του Ελληνικου και επενδυση πάλι απο το Κατάρ!

Συμπέρασμα: Τα χρέη μην τα σκέφτεστε καθόλου! Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτελέσουν εμπόδιο για κανεναν επενδυτή απο το εξωτερικό...Και φυσικά δεν πρόκειται να φάμε τον παπά -αν τελικα δεν κλεισει η δουλειά- ότι οι Άραβες είδαν χρέη και ...λάκισαν! Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό... Αν οι άνθρωποι είναι σοβαροί επιχειρηματίες και πραγματικά έχουν σκοπό να ανοιχτούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα, τότε προφανώς και η αγορά του ΠΑΟΚ θα είναι δελεαστικότατη για αυτους και θα γίνει εύκολα πράξη. Σιγά μην περίμεναν να αγοράσουν ποδοσφαιρική ομάδα και να βγαλουν κέρδη! Ειδικά στην Ελλάδα... Μάλλον θα χάσουν λεφτά, κερδίζοντας αλλού κάτι περισσότερο...

ΥΓ.
«Θα γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα» λεει το Κατάρ
http://www.skai.gr/news/finance/article ... -to-katar/

Επειδή το συζητουσατε πριν για το αν η κυβέρνηση θελήσει να "χαλάσει" τη δουλεια (αν γίνει βεβαια), εμενα προσωπικη μου άποψη είναι οτι λόγω του γεγονότος των απειρων συζητησεων επι συζητησεων μεταξυ Ελληνικης κυβέρνησης και Καταρ για επενδύσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν "τρικλοποδιά" σε ενα τετοιο deal. Δεν τους παίρνει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ολα τα αναλυσαμε το μαρουλι να δουμε μονο... ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε: Αν οι άνθρωποι είναι σοβαροί επιχειρηματίες και πραγματικά έχουν σκοπό να ανοιχτούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα, τότε προφανώς και η αγορά του ΠΑΟΚ θα είναι δελεαστικότατη για αυτους και θα γίνει εύκολα πράξη. Σιγά μην περίμεναν να αγοράσουν ποδοσφαιρική ομάδα και να βγαλουν κέρδη! Ειδικά στην Ελλάδα... Μάλλον θα χάσουν λεφτά, κερδίζοντας αλλού κάτι περισσότερο...

Λογικά κάτι τέτοιο συμβαίνει....κοντα στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα
kos

Δημοσίευση από kos »

Steenage έγραψε: Τρίτον, μέχρι στιγμής καμία συμφωνία δεν έχει γίνει για νέα επένδυση μετά την αρχική. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των επενδυτών.
προσωπικα δεν κραταω καν καλαθι για το θεμα των αραβων.
η αληθεια ειναι οτι οχι απλα δεν κραταω καλαθι αλλα δεν τους θελω καν.
ο λογος ειναι οτι δεν μπορει ουτε ο ζαγορακης, ουτε κανεις αλλος να τους ελεγχει απο την στιγμη που θα παρουν το 51%. ακομη και εαν γινει ενα πλανο, ακομη και εαν συμφωνησουν σε αρκετα πραγματα τιποτα δεν μπορει να τους αναγκασει να παρουν πισω τις υποσχεσεις τους και να διαλυσουν την ομαδα.

να μιλησουμε λιγο υποθετικα?
βαζουν τα 6 εκ, παιρνουν το 51% και εχουν προεδρο τον ζαγορακη. σε ενα χρονο τα 6 εκ εχουν ξοδευτει. 1εκ παει στο προπονητικο, 1 εκ παει σε προπονητη και 2εκ καλυπτει οποιες τρυπες υπαρχουν και 2εκ πανε σε μεταγραφες.
καποια στιγμη υπαρχει αναγκη να μπουν στην παε χρηματα για να λειτουργησει.
μπορει καποιος να δεσμευτει οτι οι αραβες, ιδιοκτητες πλεον της παε δεν θα πουλησουν τον βιερινια στον γαβρο?
τραβηγμενο θα μου πειτε και μπορει και να ειναι. μπορει ομως καποιος να το αποκλεισει ακομη και σαν σεναριο?

ακριβως αυτο το εργο δεν το εχουμε ξαναζησει πριν μερικα χρονια? ο ιδιος ο ζαγορακης "θυμα" τετοιου "χωσαδα" επενδυτη δεν ηταν?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

kos, αυτο που λες μπορει και να ισχυει, αλλά δεν βλέπω τον λόγο (εφοσον γινει το deal) να παίζουμε συνέχεια με το χειρότερο σενάριο... Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα αν κάποιο Ελληνικό λαμόγιο ξαναεμφανιζόταν στο προσκήνιο...Τότε ναι, θα ελεγα και εγώ κάτι παίζει... Αλλα δεν ξέρω, με τους Αραβες είμαι πιο αισιόδοξος.Βεβαια σεναρια και εικασιες κανουμε τωρα και φυσικα ολοι μας πρεπει να κραταμε μικρό καλάθι...

Κυρίως το συνδέω με ολη αυτη την "μανία" επένδυσης κεφαλαιων απο Ασία στον Ελληνικό χώρο. Για αυτο το εντάσσω μεσα σε γενικότερο πλαίσιο και οχι ως κατι μεμονωμένο, που όντως θα προκαλουσε υποψίες...

Σχετικά με το ερώτημα σου, νομίζω οτι η ομάδα θα λειτουργεί όπως λειτουργούσε μέχρι τώρα! Αφου τα κουτσοβγαζαμε πριν, δεν θα τα κουτσοβγαλουμε με 6 μυρια επιπλέον; Δεν νομίζω οτι θα χρειαστεί περισσότερο μπικικινι, τουλαχιστον για τη φετινή σεζόν όπως λες...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

kos έγραψε:
Steenage έγραψε: Τρίτον, μέχρι στιγμής καμία συμφωνία δεν έχει γίνει για νέα επένδυση μετά την αρχική. Αυτό είναι κάτι που ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των επενδυτών.
προσωπικα δεν κραταω καν καλαθι για το θεμα των αραβων.
ο λογος ειναι οτι δεν μπορει ουτε ο ζαγορακης, ουτε κανεις αλλος να τους ελεγχει απο την στιγμη που θα παρουν το 51%. ακομη και εαν γινει ενα πλανο, ακομη και εαν συμφωνησουν σε αρκετα πραγματα τιποτα δεν μπορει να τους αναγκασει να παρουν πισω τις υποσχεσεις τους και να διαλυσουν την ομαδα.

να μιλησουμε λιγο υποθετικα?
βαζουν τα 6 εκ, παιρνουν το 51% και εχουν προεδρο τον ζαγορακη. σε ενα χρονο τα 6 εκ εχουν ξοδευτει. 1εκ παει στο προπονητικο, 1 εκ παει σε προπονητη και 2εκ καλυπτει οποιες τρυπες υπαρχουν και 2εκ πανε σε μεταγραφες.
καποια στιγμη υπαρχει αναγκη να μπουν στην παε χρηματα για να λειτουργησει.
μπορει καποιος να δεσμευτει οτι οι αραβες, ιδιοκτητες πλεον της παε δεν θα πουλησουν τον βιερινια στον γαβρο?
τραβηγμενο θα μου πειτε και μπορει και να ειναι. μπορει ομως καποιος να το αποκλεισει ακομη και σαν σεναριο?

ακριβως αυτο το εργο δεν το εχουμε ξαναζησει πριν μερικα χρονια? ο ιδιος ο ζαγορακης "θυμα" τετοιου "χωσαδα" επενδυτη δεν ηταν?
Αυτό που λες δεν ισχύει....Είμαι επιχειρηματίας και έχω μια επένδυση...Θα πάω να την υποβαθμίσω πουλώντας ένα ακριβο περιουσιακό μου στοιχείο σε αντίπαλη εντός των συνόρων χώρα?????Εννοείται πως όχι...και εννοείται πως όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται...Δεν υπάρχουν σημαίες...Μην ονειροβατείτε....
:pano:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν οντως πραγματοποιηθει η επενδυση του αραβικου ομιλου στον ΠΑΟΚ, αυτη θα γινει για καποιο λογο...δεν ηταν ΠΑΟΚ απο παιδια οι αραβες...προφανως θα ειναι μια σχεση αμοιβαιου κερδους, δηλ. ο ΠΑΟΚ θα βοηθηθει απο το ρευστο που θα εισρευσει και οι αραβες θα αποκτησουν ενα πολυ γερο πατημα στην ελλαδα για τις επενδυσεις τους...προφανως αν το γυρισουν το πραγμα και αρχισουν να πουλανε βιερινια κλπ, θα χασουν αυτο το πατημα και πιθανοτατα το σχεδιο τους θα γυρισει αναποδα...επισης, κατα πασα πιθανοτητα, ο Τεο καποιες συζητησεις θα εχει κανει μαζι τους σχετικα με το πλανο τους και τι σκεφτονται να κανουν οταν μπουν στον ΠΑΟΚ....Με λιγα λογια, πιστευω οτι πιθανη εισοδος των αραβων στον ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να ειναι θετικη παρα αρνητικη....ισως ειμαι και αισιοδοξος...τεσπα, θα δουμε σε λιγες μερες...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kos αυτο που λες οσες πιθανοτητες εχει να γινει με διοικηση αραβων, αλλες τοσες και πολυ περισσοτερες εχει για να γινει με την διοικηση ζαγορακη (οχι απο προθεση).1-2 πραγματακια στραβωσαν περσυ και δημιουργηθηκε ανοιγμα 3 μυριων για το οποιο η δεδομενη αδυναμια της διοικησης να την καλυψει θα οδηγουσε σε πωλησεις παικτων αν δεν περναγαμε στους ομιλους του europa.Η πωληση κοντρερας ειχε σχεδον αποφασιστει,απλα δεν βρεθηκε τελικα αγοραστης.Καλως η κακως η παρουσα διοικηση εχει φτασει ταβανι στα οικονομικα της και εχει πληρη αδυναμια επενδυσης χρηματων για εργα περεταιρω υποδομης που θα μπορουσαν να βοηθησουν.Δεν κρυβω οτι και εγω αν με ρωτουσε καποιος θα προτιμουσα ενα μοντελο ιδιοκτησιας με ελληνες παοκτσιδες επιχειρηματιες (οχι επιπεδου βιολιδη) αλλα δυστυχως ποτε δεν υπηρξε η διαθεση να το πραγματοποιησουν.Να μιλαμε για πρωταθλητισμο με το μοντελο που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι ουτοπικο καθως εχει φτασει στα ορια του και η χρονικη συγκυρια δεν επιτρεπει μεγαλητερες προσδοκιες οποτε μια λυση ξενων επενδυτων η οποια στο οργανωτικο κοματι εφοσον μιλαμε για σοβαρο ομιλο μπορει να ειναι ευεργετικη,και με την απαραιτητη βοηθεια παρουσιας ελληνων στην διοικηση κυρους και ηθικης ζαγορ φανταζει σχεδον μονοδρομος.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

1ος στόχος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Δώρο ο τερματοφύλακας.

[youtube]MKWxzJWvtYs[/youtube]
15/11/2010 Qatar vs Uzbekistan
Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 0-1 στην παράταση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν γινονται αυτα ρε μαλακα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

paok87 έγραψε:1ος στόχος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Δώρο ο τερματοφύλακας.

[youtube]MKWxzJWvtYs[/youtube]
15/11/2010 Qatar vs Uzbekistan
Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 0-1 στην παράταση
Kαι μετα λετε για τον Αποστολη...εε..συγνωμη τον Παπαζογλου εννοουσα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξει κανείς.
Τερματά δεξί μπακ ή επιθετικό?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

kos έγραψε: προσωπικα δεν κραταω καν καλαθι για το θεμα των αραβων.
Αυτή θα έπρεπε να είναι η πραγματική συζήτηση που θα πρέπει να γίνετε αυτές τις μέρες. αλλα που να γίνει και από ποιον?
αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος δεν υπάρχει στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το 18% του Παγώνει στη πράξη δεν του δίνει κάποια δύναμη να κάνει ότι θέλει. Το ερώτημα είναι θέλουμε μεγαλομέτοχο που να μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ΠΑΕ?

Θεωρώ ότι η πορεία τις omadas τα τελευταία δυο χρονια απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό χωρίς μεγαλομέτοχο. μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό με τh βοήθεια του κόσμου και μονο. με τη τοποθέτηση τον σωστών ανθρώπων στις σωστές θέσεις. στοιχεια που βγήκαν σήμερα στον αέρα όπως αύξηση τον εσόδων φέτος από χορηγίες κατά 20% σε σχέση με πέρσι σε μια χρονια τόσο δύσκολη όσο η φετινή δείχνει το ποσο πολύ μπορούν να αυξηθούν τα έσοδα τις ομάδας στο μέλλον.

επίσης θεωρώ ότι και μεγαλομέτοχος να έρθει, δε θα έχουμε το παράδειγμα τις Chelsea όπου ο μεγαλομέτοχος ανέβασε την ομάδα τις chelsea δυο κλάσεις πιο πάνω.και δε θα γίνει αυτό γιατί στην ελλάδα ρολο παίζουν πρώτα οι προσβάσεις στους δαιδαλώδεις διαδρόμους τις παράγκας.Θεωρώ ότι το παράδειγμα τις ΕΝΙC με την ΑΕΚ είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα.

δυστυχώς αν γίνει μια τέτοια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τις ΠΑΕ το μέλλον δε μπορούμε να το ξέρουμε. μπορεί να γίνει chelsea-Man. City μπορεί όμως να γίνει και portsmouth-liverpool-AEK η αυτό που πάει να γίνει στην MAN.U
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”