Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
- PABLO GARCIA2
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
Και συ ρε Μίρο πρόσεχε και λίγο...άκου πρόβλημα στο πέλμα.
Ημαρτον ρε συ......
Ημαρτον ρε συ......
νομιζω πως στο θεμα των τραυματισμων ειμαστε ολοι μας αρκετοι αμαθεις για να εχουμε αποψη..Ισως καποιος που κατεχει το θεμα θα μπορουσε να βοηθησει στο ποσο ευθυνη υπαρχει στο προπονητη,γυμναστη κλπ..
Οποιος ειδικος καλο θα ηταν να δωσει τα φωτα του..
Οποιος ειδικος καλο θα ηταν να δωσει τα φωτα του..
Για την ακριβεια φιλε Pablo πιστευω οτι για τους πολλους μυικους τραυματιασμους φταιει κυριως η κατασταση των προπονητικων γηπεδων που χρησιμοποιει αυτην τη στιγμη η ομαδα , αντιστοιχο προβλημα μαλιστα αντιμετωπιζει εδω και χρονια και η ΑΕΚ .Γι αυτο αλλωστε και επισπευσθηκε απ την ΠΑΕ η δημιουργεια του νεου προπονητικου κεντρου.PABLO GARCIA έγραψε:Ενημερωτικά και μόνο για την προπόνηση ΔΕΝ είναι υπεύθυνος ο Σάντος αλλά ο γυμναστής...και ότι σε περιπτώσεις τραυματισμών εμπλέκονται και άλλες ειδικότητες π.χ. φυσιοθεραπευτές κ.λ.π.
Για να μην πούμε ότι μπορεί να φταίει μέχρι και το είδος του ταρτάν που γίνονται οι προπονήσεις....
Αυτό που είναι σίγουρο είναι υπάρχει πρόβλημα και όποιος δεν το βλέπει μάλλον στρουθοκαμηλίζει.
re παιδια συγνωμη κιολας για τους πολλους τραυματισμους που εχει ο νιονιος
που παιζει μαζυ μας την κυριακη μπαλαμπαν ρεκομπα εστογιανοφ κλπ.
τι φταιει να μπουμε στο φορουμ των οπαδων του πανιωνιου να δουμε
θα εχουν τετοιες αναλυσεις που κανουμε εμεις εδω για τους γυμναστες
για τα γηπεδα για τον προπονητη ο κλπ. ?

που παιζει μαζυ μας την κυριακη μπαλαμπαν ρεκομπα εστογιανοφ κλπ.
τι φταιει να μπουμε στο φορουμ των οπαδων του πανιωνιου να δουμε
θα εχουν τετοιες αναλυσεις που κανουμε εμεις εδω για τους γυμναστες
για τα γηπεδα για τον προπονητη ο κλπ. ?

- PABLO GARCIA2
βγάλε και συ έναν κανονισμό,ένα δεκάλογο τέλος πάντων για το τι μπορούμε να λέμε και τι όχι εδώ μέσα...μη μας αφήνεις στο σκοτάδι.
- alexpaok4
Τραυματισμοί, Κοντρέρας, Μπιζέρα και δεν ξέρω εγω τί. Η Βαλερέγκα που δεν έιχε ουτε εναν κεντρικο αμυντικό ήρθε στη ΤΟΥΜΠΑ και μας νίκησε.
DAAT είπαμε φταίει το team τον γυμναστών , το team το ιατρών, και εν δυνάμει φταίει ο santos.D.A.A.T. έγραψε:νομιζω πως στο θεμα των τραυματισμων ειμαστε ολοι μας αρκετοι αμαθεις ..
το πόρισμα βγήκε----τέλος
Αν ξεκίνησες να παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ πέρυσι τότε δικαιολογείσαι, αν τον παρακολουθείς 5 χρόνια και βάλε, τότε ή ξεχνάς πολύ εύκολα και έχεις μνήμη χρυσόψαρου, ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.PABLO GARCIA έγραψε: Αυτό που είναι σίγουρο είναι υπάρχει πρόβλημα και όποιος δεν το βλέπει μάλλον στρουθοκαμηλίζει.
Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι με Σάντος έχουμε προβλήματα τραυματισμών ..
- PABLO GARCIA2
Mπορεί να έχω Αλτσχάιμερ αλλά το θέμα είναι ότι και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα έχουν την ίδια άποψη ότι υπάρχουν και αρκετά προβλήματα μυικών τραυματισμών από πέρυσι και προβλήματα στην πρόγνωση και αποκατάσταση τους.Μας χτύπησε ομαδικά φαίνεται.......
Και επειδή είμαι γιατρός-όχι ορθοπεδικός-έχω μία κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα.
Και να ξαναγράψω ότι δεν είναι θέμα Σάντος η πρόληψη τους αλλά ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων.....γιατί κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται πολλές φορές για να γίνουν κατανοητά λες και μιλάμε άλλη γλώσσα.....
Και επειδή είμαι γιατρός-όχι ορθοπεδικός-έχω μία κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα.
Και να ξαναγράψω ότι δεν είναι θέμα Σάντος η πρόληψη τους αλλά ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων.....γιατί κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται πολλές φορές για να γίνουν κατανοητά λες και μιλάμε άλλη γλώσσα.....
Η μοναδικη ομαδα στην ευρωπη που εχει τραυματισμους μετα απο καλοκαιρινη προετοιμασια ειναι ο ΠΑΟΚ και για ολα αυτα φταιει ο σαντος.
Σα δε ντρεπεστε λεω εγω που μου γινατε και ειδικοι στους τραυματισμους.
Υ.Γ Πολυ μεγαλο πραγμα να τα ξερεις ολα αλλα να μην ξερεις τιποτα.-
Σα δε ντρεπεστε λεω εγω που μου γινατε και ειδικοι στους τραυματισμους.
Υ.Γ Πολυ μεγαλο πραγμα να τα ξερεις ολα αλλα να μην ξερεις τιποτα.-
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚ: Με Μουσλίμοβιτς κατά της Χέρενφεν
Προπονήθηκαν κανονικά σήμερα Μουσλίμοβιτς και Μπιζέρα που τίθενται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Χέρενφεν στην Τούμπα. Στο «δίτερμα» ο Πορτογάλος προπονητής φανέρωσε και τις σκέψεις που έχει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Κορυφή στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς, δεξιά ο Φιλομένο και αριστερά ο Κονσεϊσάο. Στο κέντρο δοκίμασε την τριάδα Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία και Ίβιτς.
Εκτός από Σορλέν και Φωτάκη μάλλον δεν θα είναι έτοιμος να παίξει την Πέμπτη και ο Σνάουτσνερ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και αποχώρησε.
Παμε μουσλι παιχταρα μου σιδερενιος αγορι μου
Προπονήθηκαν κανονικά σήμερα Μουσλίμοβιτς και Μπιζέρα που τίθενται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Χέρενφεν στην Τούμπα. Στο «δίτερμα» ο Πορτογάλος προπονητής φανέρωσε και τις σκέψεις που έχει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Κορυφή στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς, δεξιά ο Φιλομένο και αριστερά ο Κονσεϊσάο. Στο κέντρο δοκίμασε την τριάδα Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία και Ίβιτς.
Εκτός από Σορλέν και Φωτάκη μάλλον δεν θα είναι έτοιμος να παίξει την Πέμπτη και ο Σνάουτσνερ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο και αποχώρησε.
Παμε μουσλι παιχταρα μου σιδερενιος αγορι μου
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου γερα....σκωτσεζος λεει διατητης αλλα
σε 42 ματς εδω 162 κιτρινες και 8 κοκκινες....
υποτιθετε αφηνουν οι αγλοσαξωνες το σκληρο παιχνιδι αυτος ομως
τις δειχνει τις καρτουλες του σχετικα ευκολα......
σε 42 ματς εδω 162 κιτρινες και 8 κοκκινες....
υποτιθετε αφηνουν οι αγλοσαξωνες το σκληρο παιχνιδι αυτος ομως
τις δειχνει τις καρτουλες του σχετικα ευκολα......
είσαι γιατρός και έχεις κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα . ωραία. και όταν λοιπόν άκουσες για κάκωση του muslimovic συμπέραινες ότι θα επανερχόταν σε 3-4 μέρες ?????PABLO GARCIA έγραψε:
Και να ξαναγράψω ότι δεν είναι θέμα Σάντος η πρόληψη τους αλλά ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων......
γιατί αν ρωτούσες ένα συνάδελφο σου που να είναι σχετικός εγώ λέω ότι θα σε έλεγε 10 με 25 μέρες.
άκουσες κανένα από το ιατρικό team να λέει ότι θα γυρίσει σε 3-4 μέρες??? εγώ λέω ότι δεν άκουσεs. αυτό που άκουσες είναι το δημοσιογράφο να σου λέει τι παρασκευή ότι ο muslimovic θα αρχίσει προπονήσεις από δευτερα. το ποιον άκουσε ο δημοσιογράφος και το είπε αυτό δε με αφορά άμεσα από τι στιγμή που την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι δημοσιγράφοι μιλούσαν για ένα 20ήμερο αποχης. όταν λοιπόν δεν έχεις ακούσει κανένα από το ιατρικό team να σου λέει 3 με 4 μέρες πως βγαίνεις και τους κατηγορείς ??
επίσης σωστά λες ότι η πρόληψη είναι θέμα πολλών ειδικοτήτων αν και νομίζω ότι όταν μιλάμε για team γυμναστών και για team ιατρών εννοούμε όλες αυτές τις ειδικότητες μαζεμένες. από τι στιγμή που είσαι λοιπόν γιατρός , θα πρέπει να ξέρεις ότι πρόληψη δε σημαίνει κιόλας ότι δε θα τι πάθεις τι ζημια. ίδιος σε περιπτώσεις επαγγελμάτων όπως οι ποδοσφαιριστές. παρουσίασε λοιπόν πχ ο sorlin οίδημα στο προσαγωγό. άντε πες μου τι πρόληψη θα μπορούσες να είχες κάνει γιαυτο που θα σου έδινε 100% επιτυχία ??? ο γλυκός πέρσι είχε 5 θλάσεις. τι πρόληψη να κανεις για τι δικη του τι περίπτωση?? να του σταματήσεις το ποδόσφαιρο?
Καλημέρα σε όλους
Αδελφέ Πλάτωνα…αν θυμάσαι απαξιωτικά με τον χαρακτηρισμό σαρδέλλες μίλησε πρώτος ο ανανεωμένος για τις σαρδέλλες του...
και μετά είπε για γόπες και τα ρέστα
…εκτός αυτού αν ένας παίκτης είναι σακί…επειδή παίζει στον ΠΑΟΚ…αυτόματα αποποιείται ο <<τίτλος>> τιμής ?
και εγώ Πλατωνικός είμαι...αλλά ας βλέπουμε και πιο σφαιρικά
Δεδομένη είναι η στήριξη και με σαρδέλλες και με γόπες. Φαντάσου όμως…πως θα ήταν με αστακούς και η στήριξη και η Τούμπα !...όπως στα 70ties και στα 80ties. Πρώτα ήταν οι ομαδάρες και μετά ο κόσμος που έπαιρνε έμπνευση από αυτές.
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τον ΠΑΟΚ είναι η νοοτροπία της βλακείας…τα παμε αδελφέ. Εχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν.
Αδελφέ zakkonto
Δεν θέλω μπράβο . Δεν κριτικάρω για εμένα άλλωστε....αλλά πολύ κατεστημένος στην οπτική σου
...μην φοβάσαι το διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα σκουληκόγαυρο
Από ότι ξέρω δεν κερδίζει το internet τα ματσάκια. Αν εσύ τώρα θεωρείς τον ανανεωμένο …Φέργκιουσον ή τον Παπάζογλου…Ντρογκμπά προφανώς βλέπεις άλλη μπάλλα ή απλά φταίνε όσοι γράφουνε κακά πράγματα μη ρομαντικά για την ομάδα.
Οι χαρακτηρισμοί σακιά…δεν είναι βρισιές…είναι μια πραγματικότητα, είτε την θες, είτε όχι…είτε σε τσαντίζουν, είτε όχι. Ο έτσι και ο γιουβέτσι είναι σακιά και δεν πρόκειται να βελτιωθούν ώστε να γίνουν παλτά. Δύσκολο.
Τελειώσαμε.
..για τις φάπες…ουδέν σχόλιον, καθότι ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη.
και…ναι μαζευτήκαμε όσοι κάνουμε κριτική ως σύλλογος ημίαιμων και μπάσταρδων κεκρυμμένων γαυροσκούληκων για να σαμποτάρουμε τους μάγκες τους καθαρόαιμους. Λες και ότι η ομάδα, τα άτομα, ο προπονητής, η κερκίδα είναι υπεράνω κριτικής. Αυτό μας έφαγε το υπεράνω.
Τώρα στην ερώτησή σου για το αν δεν ήμουν ότι είμαι, αλλά ήμουν κάτι άλλο...
αν ήμουν σκώληκας προφανώς θα έλεγα διάφορες πικάντικες φαντασιώσεις εκ του μυαλού μου, προκειμένου να υψώσω τον τοπικό σύλλογο της γειτονιάς σε σύλλογο πόλης....π.χ. ότι αρειανοί είναι και οι κάτοικοι της αφροδίτης
Αν ήμουν γαύρος…πιθανότατα να μην ασχολιόμουν….καθότι έχουν υψώσει και μύτη οι καταδικασμένοι «πρωταθλητές» του κώλου...ή θα έλεγα κανά γλαφυρό για τον ολυμπιακό της Θεσσαλονίκης που αρέσκονται να λένε
Άλλο ένα τρομακτικό λάθος. Ασχολούμαστε με τον γαύρο ολημερίς και ολοβραδύς…την στιγμή που δεν υπάρχουμε ως μέγεθος για αυτούς. Για αυτό άλλωστε περνάνε χαλαρά 10 χρόνια τώρα. Τέσπα...
Όταν πάψουμε να ασχολούμαστε με τον ρούλη και τον gay…θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Αλλά μας αρέσει να υποβιβάζουμε και εμάς και τον σύλλογο σε τοπικά επίπεδα και σε επίπεδα τρούμπας.
...θυμάστε που έκραζε ο Αγγελος όταν πήγαινε κόσμος στο αεροδρόμιο μετά από διπλό επί του gay ?
ε και ?
για μπουζούκια και γλέντια επειδή νικήσαμε τον γαύρο είμαστε ?
δείγμα την νοοτροπίας της πανηγυρτζίδικης που λέγαμε και που πρέπει πάσα θυσία να αποβάλλουμε δια παντός
Αδελφέ PAOK SYMI
…μακάρι η ομάδα να με κάνει να κάνω κωλοτούμπες. Είπαμε δεν είπαμε ?
Όταν κερδίζεις…ουδείς κριτικάρει ή διαμαρτύρεται ή γκρινιάζει.
Όταν χάνεις…έρχεται και η γκρίνια και η μιζέρια...δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.
Προσωπικά άμα δω τους παίκτες να αποδίδουν όχι 100%, αλλά 80% σε μία ήττα...δεν θα γκρινιάξω. Θα γκρινιάξω αν τους δω αδιάφορους και φραπεδιάρηδες στην νοοτροπία.
Νόμοι αυτοί απαράβατοι. Τουτέστιν ας κάνει η ομάδα αυτό που οφείλει να κάνει και δεν ενδιαφέρεται κανείς προπονητής της εξέδρας αν δικαιωθεί ή όχι στις προβλέψεις του. Χέστηκαν όλοι αν ο ΠΑΟΚ κερδίζει !
Αδελφέ Contreras Pablo
Θα πούμε και τα θετικά…στην ώρα τους. Ελπίζω. Και σαφώς πρέπει να λες και τα συν και τα πλην. Αμα βλέπεις μόνο άσπρο ή μαύρο κάηκες….ασπρόμαυρη είναι η αρμονία.
Να βοηθήσει όμως η ομάδα πρώτα.
Αδελφέ Gash04
Στα 41 σου δύσκολα αλλάζεις ομάδα. Πολύ περισσότερο δε όταν γεννιέσαι παοκτζής (με ζ). Το ανάποδο γίνεται…από γαύρος…παοκτζής. Ξέρω περιπτώσεις. Εχω συμβάλλει και εγώ, μυώντας φίλους μου στην Παοκτζήδικη Ιδέα.
Όταν γίνουμε απαθείς νόες…και ξεπεράσουμε τον πόνο, τότε θα έχουμε κάνει ακόμα πιο τεράστιο βήμα (μεταφυσικό αυτό πάει πολύ βαθιά).
Αγωνιστικά τώρα
…εμένα μου αρέ το σχήμα ανάγκης που θα κατεβάσει ο ανανεωμένος. Θα έχει rock καταστάσεις το απόγευμα της Πέμπτης.
Θα μπει και αλλαγή στου βου’ ο Κουτσι ή ο Βιεϊρίνια, μια χαρά θα είμαστε.
Μου αρε και το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδος με τις δηλώσεις του Σόλιντ ''είπα στους παίκτες μου να μην χεστούνε με την ατμόσφαιρα''
...α πα πα....κλασσικό δείγμα νοοτροπίας βλακείας, λαϊκισμού, τριοτοκοσμικότητας και βέβαια καλής πώλησης από...αυτούς που θέλουν δέσμιο και μικρό τον ΠΑΟΚ
Πρόβλεψη προπονητή κερκίδας
Θα νικήσουμε 5-2. !!!
Αδελφέ Πλάτωνα…αν θυμάσαι απαξιωτικά με τον χαρακτηρισμό σαρδέλλες μίλησε πρώτος ο ανανεωμένος για τις σαρδέλλες του...
και μετά είπε για γόπες και τα ρέστα
…εκτός αυτού αν ένας παίκτης είναι σακί…επειδή παίζει στον ΠΑΟΚ…αυτόματα αποποιείται ο <<τίτλος>> τιμής ?
και εγώ Πλατωνικός είμαι...αλλά ας βλέπουμε και πιο σφαιρικά
Δεδομένη είναι η στήριξη και με σαρδέλλες και με γόπες. Φαντάσου όμως…πως θα ήταν με αστακούς και η στήριξη και η Τούμπα !...όπως στα 70ties και στα 80ties. Πρώτα ήταν οι ομαδάρες και μετά ο κόσμος που έπαιρνε έμπνευση από αυτές.
Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τον ΠΑΟΚ είναι η νοοτροπία της βλακείας…τα παμε αδελφέ. Εχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν.
Αδελφέ zakkonto
Δεν θέλω μπράβο . Δεν κριτικάρω για εμένα άλλωστε....αλλά πολύ κατεστημένος στην οπτική σου
...μην φοβάσαι το διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα σκουληκόγαυρο
Από ότι ξέρω δεν κερδίζει το internet τα ματσάκια. Αν εσύ τώρα θεωρείς τον ανανεωμένο …Φέργκιουσον ή τον Παπάζογλου…Ντρογκμπά προφανώς βλέπεις άλλη μπάλλα ή απλά φταίνε όσοι γράφουνε κακά πράγματα μη ρομαντικά για την ομάδα.
Οι χαρακτηρισμοί σακιά…δεν είναι βρισιές…είναι μια πραγματικότητα, είτε την θες, είτε όχι…είτε σε τσαντίζουν, είτε όχι. Ο έτσι και ο γιουβέτσι είναι σακιά και δεν πρόκειται να βελτιωθούν ώστε να γίνουν παλτά. Δύσκολο.
Τελειώσαμε.
..για τις φάπες…ουδέν σχόλιον, καθότι ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη.
και…ναι μαζευτήκαμε όσοι κάνουμε κριτική ως σύλλογος ημίαιμων και μπάσταρδων κεκρυμμένων γαυροσκούληκων για να σαμποτάρουμε τους μάγκες τους καθαρόαιμους. Λες και ότι η ομάδα, τα άτομα, ο προπονητής, η κερκίδα είναι υπεράνω κριτικής. Αυτό μας έφαγε το υπεράνω.
Τώρα στην ερώτησή σου για το αν δεν ήμουν ότι είμαι, αλλά ήμουν κάτι άλλο...
αν ήμουν σκώληκας προφανώς θα έλεγα διάφορες πικάντικες φαντασιώσεις εκ του μυαλού μου, προκειμένου να υψώσω τον τοπικό σύλλογο της γειτονιάς σε σύλλογο πόλης....π.χ. ότι αρειανοί είναι και οι κάτοικοι της αφροδίτης
Αν ήμουν γαύρος…πιθανότατα να μην ασχολιόμουν….καθότι έχουν υψώσει και μύτη οι καταδικασμένοι «πρωταθλητές» του κώλου...ή θα έλεγα κανά γλαφυρό για τον ολυμπιακό της Θεσσαλονίκης που αρέσκονται να λένε
Άλλο ένα τρομακτικό λάθος. Ασχολούμαστε με τον γαύρο ολημερίς και ολοβραδύς…την στιγμή που δεν υπάρχουμε ως μέγεθος για αυτούς. Για αυτό άλλωστε περνάνε χαλαρά 10 χρόνια τώρα. Τέσπα...
Όταν πάψουμε να ασχολούμαστε με τον ρούλη και τον gay…θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Αλλά μας αρέσει να υποβιβάζουμε και εμάς και τον σύλλογο σε τοπικά επίπεδα και σε επίπεδα τρούμπας.
...θυμάστε που έκραζε ο Αγγελος όταν πήγαινε κόσμος στο αεροδρόμιο μετά από διπλό επί του gay ?
ε και ?
για μπουζούκια και γλέντια επειδή νικήσαμε τον γαύρο είμαστε ?
δείγμα την νοοτροπίας της πανηγυρτζίδικης που λέγαμε και που πρέπει πάσα θυσία να αποβάλλουμε δια παντός
Αδελφέ PAOK SYMI
…μακάρι η ομάδα να με κάνει να κάνω κωλοτούμπες. Είπαμε δεν είπαμε ?
Όταν κερδίζεις…ουδείς κριτικάρει ή διαμαρτύρεται ή γκρινιάζει.
Όταν χάνεις…έρχεται και η γκρίνια και η μιζέρια...δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.
Προσωπικά άμα δω τους παίκτες να αποδίδουν όχι 100%, αλλά 80% σε μία ήττα...δεν θα γκρινιάξω. Θα γκρινιάξω αν τους δω αδιάφορους και φραπεδιάρηδες στην νοοτροπία.
Νόμοι αυτοί απαράβατοι. Τουτέστιν ας κάνει η ομάδα αυτό που οφείλει να κάνει και δεν ενδιαφέρεται κανείς προπονητής της εξέδρας αν δικαιωθεί ή όχι στις προβλέψεις του. Χέστηκαν όλοι αν ο ΠΑΟΚ κερδίζει !
Αδελφέ Contreras Pablo
Θα πούμε και τα θετικά…στην ώρα τους. Ελπίζω. Και σαφώς πρέπει να λες και τα συν και τα πλην. Αμα βλέπεις μόνο άσπρο ή μαύρο κάηκες….ασπρόμαυρη είναι η αρμονία.
Να βοηθήσει όμως η ομάδα πρώτα.
Αδελφέ Gash04
Στα 41 σου δύσκολα αλλάζεις ομάδα. Πολύ περισσότερο δε όταν γεννιέσαι παοκτζής (με ζ). Το ανάποδο γίνεται…από γαύρος…παοκτζής. Ξέρω περιπτώσεις. Εχω συμβάλλει και εγώ, μυώντας φίλους μου στην Παοκτζήδικη Ιδέα.
Όταν γίνουμε απαθείς νόες…και ξεπεράσουμε τον πόνο, τότε θα έχουμε κάνει ακόμα πιο τεράστιο βήμα (μεταφυσικό αυτό πάει πολύ βαθιά).
Αγωνιστικά τώρα
…εμένα μου αρέ το σχήμα ανάγκης που θα κατεβάσει ο ανανεωμένος. Θα έχει rock καταστάσεις το απόγευμα της Πέμπτης.
Θα μπει και αλλαγή στου βου’ ο Κουτσι ή ο Βιεϊρίνια, μια χαρά θα είμαστε.
Μου αρε και το πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδος με τις δηλώσεις του Σόλιντ ''είπα στους παίκτες μου να μην χεστούνε με την ατμόσφαιρα''
...α πα πα....κλασσικό δείγμα νοοτροπίας βλακείας, λαϊκισμού, τριοτοκοσμικότητας και βέβαια καλής πώλησης από...αυτούς που θέλουν δέσμιο και μικρό τον ΠΑΟΚ
Πρόβλεψη προπονητή κερκίδας
Θα νικήσουμε 5-2. !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Τρί 18 Αύγ 2009, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.