18. Γιώργος Φωτάκης

Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Re: Γιώργος Φωτάκης

Δημοσίευση από paok nafplio »

Shady20 έγραψε: paok nafplio έγραψε:Να σας ξερερωσω λιγο αλλα to shady μπορει να ειναι και απο το slim shady του eminem...αμεσως εσεις... :lol: :lol: :lol: :lol:

+1000000

Άκουγα μικρός...Μου έμεινε...Σάββα με λένε όχι Σάντυ!!!

:opaokara:
Το πετυχα ο φουστης..κ δεν εβαλα κ κανα στοιχημα ρε γαμωτο..εγω ακουω ακομα ειναι πολυ καλος κ στο καινουριο του εχει πολυ καλα κομματια..

ετσι να συεχισουμε οφ τοπικ να γουσταρουμε..παμε εχω αλλη μια ειδηση οφ τοπικ αν κ πλεον ειναι σχετικη με το θεμα μας..η Σαντυ η κανονικη οχι ο Σαββας τα εχει με τον Αντωνη Κανακη...παλι εγω σας ξενερωνω ποσο χαρα παιρνω οταν το κανω αυτο.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Τα είχε...Ο Κανάκης τώρα βγαίνει με μια 20χρονη (!!!) που σπουδάζει παιδαγωγικό.Ξέρω μια φίλη της.Τον Κανάκη τον πάω πολύ αλλά με μια 20 χρόνια μικρότερη..Παραλίγο παιδεραστής...

Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

http://www.youtube.com/watch?v=88IU_eDEOLw

Άσε που το shady δεν είναι Σάντυ αλλά Σέϊντυ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ποπο το πουστη 20 χρονη εε??αυτα ειναι οποτε ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ολου του κοσμου να στιριξουμε τη Σαντυ που τη παρατησε ο Κανακης..καλα ρε Shady εχεις γραψει ιστορια...οσο για το κομματι μικροσ το ειχα λιωσει δεν εχω ιδεα ποσες φορες το εχω ακουσει...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Η απογοήτευση σύσσωμου του Paokmania που δεν είσαι Σάντυ αλλά Σέιντυ είναι νομίζω δεδομένη.... :( :( :(
Γιου μπρέικ αουρ χαρτς άπονε Σάββα...... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Άρα αποχωρώ.....Χαχαχαχαχα!!!

:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

http://www.youtube.com/watch?v=M2R5XYLHcOA

Δείτε τα more info που λέει πως είναι πρώην του Κανάκη.

Όποιος θέλει να ξέρει γιατί οι Χαριτάτος-Καραμέρος περάσανε τη Μενεγάκη αυτός είναι ο λόγος...

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Συγνώμη αλλά Ράδιο Αρβύλα κάναμε το τόπικ του διεθνούς μας Γιώργου Φωτάκη!! :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

το αστείο είναι ότι η ψυχολόγος μας έχει και τόπικ εδώ μέσα....
http://paokmania.gr/forum/viewtopic.php ... F%84%CF%85
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

παίδες αρκετά οφτοπικιάσαμε...στο διατάυτα τώρα....
η σάντυ τι κάνει??? :opaokara: :opaokara: πότε την πετυχαίνουμε?

σοβαρά τώρα ξεκολλάτε και πείτε τίποτα σχετικό με τον γιώργαρο που τελικά χάνει την θέση του στο βασικό σχήμα απο τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον αγώνα ΠΑΟΚ-γριακλής...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Σε καθόλου καλή κατάσταση ο Φωτάκης ενώ με την Εθνική έδειξε καλά στοιχεία...μοιάζει να παίζει χωρίς αυτοπεποίθηση...χαρακτηριστική η φάση στο α' ημιχ. που βρίσκεται 5 μ. έξω απ' την περιοχή και αντί να σουτάρει κάνει σέντρα στον Βιειρίνια που είχε ακροβολιστεί αριστερά για να του ανοίξει διάδρομο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Φωτάκης, μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και απάντησε στις ερωτήσεις αναφορικά με την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Superleague, για τους προσωπικούς στόχους, την Εθνική ομάδα και τους δύο επερχόμενους αγώνες για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2010 εναντίον της Ουκρανίας.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Φωτάκης είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός είναι μια δύσκολη ομάδα. Το ότι έχει ένα βαθμό εμένα δεν μου λέει τίποτα. Θέλει πολύ τους βαθμούς αλλά και εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Χάσαμε ένα μεγάλο στόχο της συμμετοχής μας στους ομίλους του EUROPA LEAGUE. Μας επηρέασε αρνητικά. Το θέλαμε και εμείς οι ίδιοι. Όμως, είμαστε μέσα στους υπόλοιπους δύο Είμαστε κοντά στην κορυφή και προκριθήκαμε στο κύπελλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε καλά και να επιτύχουμε τους στόχους. Πρέπει να είμαστε εμείς καλοί να παίρνουμε νίκες και να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Ασφαλώς η επιτυχία και οι στόχοι είναι στα πόδια μας».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

«Η διαιτησία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε. Όχι μόνο για μας αλλά και για άλλες ομάδες. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά δίκη μας δουλειά είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο».

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Πιστεύω ότι ξεκίνησα καλά τη χρονιά. Από την προετοιμασία. Όμως, ήρθε ο τραυματισμός που μου στέρησε τη φόρμα και έμεινα λίγο πίσω. Πιστεύω ότι θα βρω τον εαυτό μου και θα βοηθήσω σίγουρα περισσότερο την ομάδα».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

«Ξέρουμε τι δυναμική έχει η ομάδα αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση αυτή. Δεν πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να επηρεάζεται από αυτή τη κατάσταση».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

«Δεν έχει καμιά σχέση με την απόφαση του προπονητή. Ήταν άτυχη στιγμή. Στην προηγούμενη φάση έγινε λάθος συνεννόηση και αμέσως έγινε η αλλαγή. Δεν αντέδρασα για την αλλαγή αλλά για την προηγούμενη φάση. Έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις να γίνω αλλαγή και δεν έχω αντιδράσει».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι πως θα κερδίσουμε τον Πανθρακικό. Έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο και πιστεύω αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό είχα πει. Ότι ένας στόχος μου είναι να μπω στην εθνική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

«Ασφαλώς και μας ανησυχεί και εμείς έχουμε τις φοβίες μας αλλά πιστεύω θα παρθούν τα μετρά που πρέπει για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν».

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14J211HJU&extLang=
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παλήκαρε...
Είσαι Διεθνής, είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και περιμένω αυτό που ξέρεις εσύ να κάνεις καλά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Περιμένουμε γκολ ανάλογο με τη φωτοβολίδα της Τρίπολης. Το'χεις. ;)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να γκρινιάξω?? μπα.. δεν έχω όρεξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”