Βασίλης Γκαγκάτσης
-
Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;
Οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση. Για την ώρα και οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο φαίνεται η συμφωνία να είναι δεδομένη. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μπορεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης να βρίσκεται σήμερα στην Τούμπα και ουσιαστικά με την παρουσία του να επιβεβαιώσει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2723435
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2723435
Έχω την εντύπωση ότι λες π@π@ριές ‘PABLO GARCIA’ και έχεις γεμίσει το φόρουμ γενικός με π@π@ριές και εσύ και πολύ άλλοι εδώ μέσα που την έχουν δει επαναστάτες και hooligan του ίντερνετ...Και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι...αυτή είναι η γνώμη μου...PABLO GARCIA έγραψε:Εχεις την εντύπωση ότι αυτό χρειάζεται τώρα ο ΠΑΟΚ???Fantomas έγραψε:
Υ.Γ.: Σταματήστε επιτέλους την επανάσταση από το ίντερνετ...ο ΠΑΟΚτσης δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ hooligan του ίντερνετ...
Αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση στις επιλογές του ΖΑΓΟΡΑΚΗ, έλατε στο γήπεδο και πείτε το...αν έχετε @@... ή ελάτε στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ....
Εχεις την εντύπωση ότι στο γήπεδο θα γίνει κουβέντα ή απλώς θα πέσει κράξιμο ξύλο και αποδοκιμασίες???
Ξέρεις αυτό είναι το μόνο εύκολο...γι' αυτό πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να γίνει και πραγματικότητα.....
Και εγώ ξέρεις δεν νομίζω ότι κάνω την επανάστασή μου μέσα απ' το internet....ούτε ότι είμαι hooligan....εγώ έχω την εντύπωση ότι κάνουμε διάλογο....ειλικρινή ή όχι,με επιχειρήματα ή όχι αλλά διάλογο...πράγμα που προφανώς για σένα δεν ισχύει....ή δεν τον θέλεις....γιατί το επιχείρημα σας είναι "αφού τον θέλει ο Ζαγοράκης ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ".....
Υ.Γ. Από @@@ καλά πάμε δόξα τω θεό...έχουμε τόσα που να μην χρειαζόμαστε του κυρ-Βασίλη...προφανώς εσύ έχεις άλλη γνώμη.....
Αφού κατάλαβες ότι το μόνο επιχείρημα μου είναι "αφού τον θέλει ο Ζαγοράκης ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ"..... δεν ξανά ασχολούμαι με το θέμα....Τέλος!
Σιγά να μη κάθομαι να μαλώνω στο ίντερνετ...
Τόσα χρόνια τα ίδια...
Εγώ δεν πρόκριτε να ξανά μπω στην διαδικασία να αντιπαρατεθώ και να μαλώσω με κανέναν εδώ μέσα που δεν γνωρίζω και δεν το έχω ξανά δει...σιγά μη κάτσουμε και κάνουμε (όπως πολλοί εδώ μέσα) τους ΠΑΟΚάρχες και τους ξερόλες και τους μάγκες μέσα από το ίντερνετ...
Δεν έχει άλλο...τέλος...Δεν ξανά ασχολούμαι με εσάς ... γράψτε ότι θέλετε...τέλος και για μένα δεν ξανά ασχολούμαι με την μειοψηφία...
-
Πολύ εύθικτοι δεν είστε όλοι εδώ?
Όταν κάποιος κάνει διάλογο και κρίνει, θα πρέπει να δεχτεί και την κριτική. Είτε αυτή είναι σωστή είτε λάθος. Οι απόψεις είναι για να λέγονται και να γράφονται. Ρίξτε λίγο τους τόνους και τραβάτε για κανέναν καφέ ή καμιά ρετσινα πριν το ματς, άντε μπαγλαμάδες. Κάθεστε και μαλώνετε για τον Γκαγκάτση 3ώρς πριν το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς!
Όταν κάποιος κάνει διάλογο και κρίνει, θα πρέπει να δεχτεί και την κριτική. Είτε αυτή είναι σωστή είτε λάθος. Οι απόψεις είναι για να λέγονται και να γράφονται. Ρίξτε λίγο τους τόνους και τραβάτε για κανέναν καφέ ή καμιά ρετσινα πριν το ματς, άντε μπαγλαμάδες. Κάθεστε και μαλώνετε για τον Γκαγκάτση 3ώρς πριν το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς!
- PABLO GARCIA2
ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΙΚΏ....ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΛΑΣ.....
ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....
ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.....ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....

Εγώ τουλάχιστον δεν σε χαρακτήρισα σαν άνθρωπο χωρίς να σε ξέρω ... αναφέρθηκα στα λεγόμενα σου μόνο...Επαληθεύεις τα λεγόμενα μου περί μαγκιάς μέσα από το ίντερνετ...Να...για αυτό δεν αξίζει γενικότερα... η φάση εδώ μέσα....Τώρα τι πρέπει να κάνω να σου δώσου κανένα ραντεβού να πλακωθούμε?

Για τον Γκαγκάτση?

Άσε πλέον δεν είμαι 20 χρονών...Βάλαμε μυαλό...

Δεν πειράζει...ΠΑΟΚ είσαι....
Να σε κάλα ρε φίλε δεν θα πάρω άλλο...
-
Χαλαρα η δικη μας δουλεια ειναι η κερκιδα οπως στο βιντεακι και οχι η στειρα αντιπαραθεση ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑΤΟΥ (ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ) ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Δεν ήθελα να ξαναγράψω σ'αυτό το topic μέχρι να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά κάποιοι εδώ μέσα νομίζω ότι μας θεωρούν όλους πρόβατα και ψιλοάσχετους.
Ο Γκαγκάτσης πιάστηκε στη φάκα(έχω γράψει κανά δυό σεντόνια γιά το θέμα στο topic Χρυσόστομος Γκαγκάτσης) όταν εν καιρώ της παντοκρατορίας του 2003-2004 έδωσε 645.000 ευρώ σε δύο ερασιτεχνικά σωματεία της Φλώρινας(Αρης Λόφων και Μακεδονικός Βεύης).Φυσικά τα λεφτά αυτά δεν πήγαν ποτέ εκεί αλλά σε κάτι συνδικάτα που έλεγχε το πασοκ-Λιάνης.Παντού μέσα αυτή η πουτ@να η πολιτική και εδώ δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.Φάουλ πρώτο, και τον καταδιώκει η νδ.
Με το Αγ.Κοσμά δεν ξέρω τι παίκτηκε ακριβώς αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που μιά συνέλευση του ΔΣ της ΕΠΟ με την μορφή του σούπερ-ντούπερ κατεπείγοντος ''παραχωρούσε'' χωρίς κανένα διαγωνισμό ένα μεγάλο έργο σε κάποια εταιρεία.Απλώς υποθέτω ότι ο Κανελλόπουλος γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει φρόντισε να απεμπλακεί από τον υπόλοιπο ''συρφετό'' του ΔΣ της ΕΠΟ έστω και αν ήταν ανάγκη να το καταγγείλει.Το κατήγγειλε γιά να μην πάει φυλακή ο ίδιος.Σε σχέση με το υπόλοιπο τσούρμο των λαμογιών ο Κανελλόπουλος πάντα (και στην ΕΠΑΕ) μου έδινε την εικόνα του ''λιγότερο βρώμικου''.Αλλά η πρακτική του να βάζουν πλαστές υπογραφές γιά άτομα που έλειπαν γιά διαφόρους λόγους από τα ΔΣ ήταν σχεδόν μιά καθημερινή συνήθεια.
Η καταγγελία ήταν την ίδια εποχή που ο παο άρχισε τον ολομέτωπο πόλεμο με όλο αυτό το οικοδόμημα που λεγόταν ''Β.Γκαγκάτσης''.
Και τον πιάσαν απροετοίμαστο.Αυτόν που φαινόταν πως ούτε ολόκληρη κυβέρνηση+κράτος δεν μπορούσαν να τον κουνήσουν(λέγε με FIFA) τώρα παρέπαιε και με τις απανωτές αναβολές των δικών προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.
ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Αυτό είναι το μυστικό για όλους τους μυαλοπωλήδες που λένε σαν τα παπαγαλάκια γιά θωράκιση της ομάδας,οργάνωση,πέρασμα σε άλλη εποχή κτλκτλ
Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να σταθεί σ'αυτήν την δίκη μόνο με τον τίτλο του ''πρώην προέδρου της ΕΠΟ''.Παο και νδ(δημόσιος κατήγορος) θα τον φάνε ζωντανό.Και μιλάμε γιά κακουργήματα=φυλακή.Θέλει απελπισμένα κάτι από πίσω,ας πούμε ανώτατο διοικητικό στέλεχος του οσφπ ας πούμε ή στη χειρότερη περίπτωση γι'αυτόν του ΠΑΟΚ.Γι'αυτό το λόγο έγλυφε τα @ρχίδια του σωκράτη 4 μήνες τώρα και όταν είδε ότι δεν θα έχει προκοπή από εκεί αναγκαστικά στράφηκε στον ΠΑΟΚ.
Και αυτά τα ''Εχω πρόταση από οσφπ και ΠΑΟΚ να δουλέψω και θα το σκεφθώ'' να πάει να τα πει αλλού.Γιατί ακόμα και τώρα αν κουνήσει το μικρό του δακτυλάκι ο ''θείος'', αυτός ο γεννημένος Παοκτσής θα φύγει τρέχοντας γιά το λιμάνι.
Και αυτό ήλπιζα ότι θα γίνει.Ο socrates θα του ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά του όπως τόσους άλλους που του έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή είναι στο pay roll της ''θρύλος αε''.Αλλά μάλλον τον θεωρεί τόσο ''καμμένο'' που δεν έκανε αυτή την κίνηση και τον ''έστειλε'' αναγκαστικά σε μας.Είναι μιά κίνηση του Γκαγκάτση τελείως απελπισμένη(ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε) που βρήκε σαν σύμμαχο τον ''άπειρο'' στα διοικητικά Ζαγοράκη.
Είναι μιά κίνηση που αποσκοπεί καθαρά στην ''επιβίωση'' του κυρίου αυτού και ο ΠΑΟΚ χρησιμεύει σαν δεκανίκι.θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο δεκανίκι(οσφπ) αλλά δεν του έκατσε.
Τέλος πάντων,ότι είναι να γίνει θα γίνει.Ελπίζω μόνο ο ΠΑΟΚ να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες από αυτή την ιστορία.Γιατί μόνο απώλειες θα έχει.
ΥΓ Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να χτυπιέμαι στην θύρα 7 απόψε με το αεκακι και στην σουίτα του προέδρου να καπνίζει το πούρο του ήσυχος και ήρεμος αυτός ο κύριος.Αν μου περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό κατά την διάρκεια του ματς μπορεί και να φύγω.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Γιατί όταν το φώναζα αυτό''Σκύλε γερά μαζί θα ξαναφτάσουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά.....'' το εννοούσα με όλη την δύναμη της ψυχής μου.
ΥΓ2 Μην μαλώνετε ρε μάγκες.Διάλογο κάνουμε,όποιος δεν μπορεί ας μην διαβάζει.Απλό είναι......
Ο Γκαγκάτσης πιάστηκε στη φάκα(έχω γράψει κανά δυό σεντόνια γιά το θέμα στο topic Χρυσόστομος Γκαγκάτσης) όταν εν καιρώ της παντοκρατορίας του 2003-2004 έδωσε 645.000 ευρώ σε δύο ερασιτεχνικά σωματεία της Φλώρινας(Αρης Λόφων και Μακεδονικός Βεύης).Φυσικά τα λεφτά αυτά δεν πήγαν ποτέ εκεί αλλά σε κάτι συνδικάτα που έλεγχε το πασοκ-Λιάνης.Παντού μέσα αυτή η πουτ@να η πολιτική και εδώ δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.Φάουλ πρώτο, και τον καταδιώκει η νδ.
Με το Αγ.Κοσμά δεν ξέρω τι παίκτηκε ακριβώς αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που μιά συνέλευση του ΔΣ της ΕΠΟ με την μορφή του σούπερ-ντούπερ κατεπείγοντος ''παραχωρούσε'' χωρίς κανένα διαγωνισμό ένα μεγάλο έργο σε κάποια εταιρεία.Απλώς υποθέτω ότι ο Κανελλόπουλος γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει φρόντισε να απεμπλακεί από τον υπόλοιπο ''συρφετό'' του ΔΣ της ΕΠΟ έστω και αν ήταν ανάγκη να το καταγγείλει.Το κατήγγειλε γιά να μην πάει φυλακή ο ίδιος.Σε σχέση με το υπόλοιπο τσούρμο των λαμογιών ο Κανελλόπουλος πάντα (και στην ΕΠΑΕ) μου έδινε την εικόνα του ''λιγότερο βρώμικου''.Αλλά η πρακτική του να βάζουν πλαστές υπογραφές γιά άτομα που έλειπαν γιά διαφόρους λόγους από τα ΔΣ ήταν σχεδόν μιά καθημερινή συνήθεια.
Η καταγγελία ήταν την ίδια εποχή που ο παο άρχισε τον ολομέτωπο πόλεμο με όλο αυτό το οικοδόμημα που λεγόταν ''Β.Γκαγκάτσης''.
Και τον πιάσαν απροετοίμαστο.Αυτόν που φαινόταν πως ούτε ολόκληρη κυβέρνηση+κράτος δεν μπορούσαν να τον κουνήσουν(λέγε με FIFA) τώρα παρέπαιε και με τις απανωτές αναβολές των δικών προσπαθεί να κερδίσει χρόνο.
ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Αυτό είναι το μυστικό για όλους τους μυαλοπωλήδες που λένε σαν τα παπαγαλάκια γιά θωράκιση της ομάδας,οργάνωση,πέρασμα σε άλλη εποχή κτλκτλ
Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να σταθεί σ'αυτήν την δίκη μόνο με τον τίτλο του ''πρώην προέδρου της ΕΠΟ''.Παο και νδ(δημόσιος κατήγορος) θα τον φάνε ζωντανό.Και μιλάμε γιά κακουργήματα=φυλακή.Θέλει απελπισμένα κάτι από πίσω,ας πούμε ανώτατο διοικητικό στέλεχος του οσφπ ας πούμε ή στη χειρότερη περίπτωση γι'αυτόν του ΠΑΟΚ.Γι'αυτό το λόγο έγλυφε τα @ρχίδια του σωκράτη 4 μήνες τώρα και όταν είδε ότι δεν θα έχει προκοπή από εκεί αναγκαστικά στράφηκε στον ΠΑΟΚ.
Και αυτά τα ''Εχω πρόταση από οσφπ και ΠΑΟΚ να δουλέψω και θα το σκεφθώ'' να πάει να τα πει αλλού.Γιατί ακόμα και τώρα αν κουνήσει το μικρό του δακτυλάκι ο ''θείος'', αυτός ο γεννημένος Παοκτσής θα φύγει τρέχοντας γιά το λιμάνι.
Και αυτό ήλπιζα ότι θα γίνει.Ο socrates θα του ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά του όπως τόσους άλλους που του έχουν προσφέρει υπηρεσίες στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή είναι στο pay roll της ''θρύλος αε''.Αλλά μάλλον τον θεωρεί τόσο ''καμμένο'' που δεν έκανε αυτή την κίνηση και τον ''έστειλε'' αναγκαστικά σε μας.Είναι μιά κίνηση του Γκαγκάτση τελείως απελπισμένη(ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε) που βρήκε σαν σύμμαχο τον ''άπειρο'' στα διοικητικά Ζαγοράκη.
Είναι μιά κίνηση που αποσκοπεί καθαρά στην ''επιβίωση'' του κυρίου αυτού και ο ΠΑΟΚ χρησιμεύει σαν δεκανίκι.θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο δεκανίκι(οσφπ) αλλά δεν του έκατσε.
Τέλος πάντων,ότι είναι να γίνει θα γίνει.Ελπίζω μόνο ο ΠΑΟΚ να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες από αυτή την ιστορία.Γιατί μόνο απώλειες θα έχει.
ΥΓ Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να χτυπιέμαι στην θύρα 7 απόψε με το αεκακι και στην σουίτα του προέδρου να καπνίζει το πούρο του ήσυχος και ήρεμος αυτός ο κύριος.Αν μου περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό κατά την διάρκεια του ματς μπορεί και να φύγω.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Γιατί όταν το φώναζα αυτό''Σκύλε γερά μαζί θα ξαναφτάσουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλά.....'' το εννοούσα με όλη την δύναμη της ψυχής μου.
ΥΓ2 Μην μαλώνετε ρε μάγκες.Διάλογο κάνουμε,όποιος δεν μπορεί ας μην διαβάζει.Απλό είναι......
- tsipaoktsi
Geoavr +1
Fantoma μην αγχώνεσαι.Απόψε έχει anant-premiere του Σωτήρα στην Τούμπα.Εγώ το μόνο άγχος που έχω είναι μη μπερδευτεί απόψε και νομίσει πως είναι στις σουίτες του θείου ( εκεί που σύχναζε δηλ.) και στο τέλος κάνει δηλώσεις του στυλ " δίκαια το πήραμε το πρωτάθλημα κ.λ.π." και έχουμε άλλα.
Fantoma μην αγχώνεσαι.Απόψε έχει anant-premiere του Σωτήρα στην Τούμπα.Εγώ το μόνο άγχος που έχω είναι μη μπερδευτεί απόψε και νομίσει πως είναι στις σουίτες του θείου ( εκεί που σύχναζε δηλ.) και στο τέλος κάνει δηλώσεις του στυλ " δίκαια το πήραμε το πρωτάθλημα κ.λ.π." και έχουμε άλλα.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη.
Συνεπώς θα το βουλώσω θα το κάνω γαργάρα και θα τουμπεκιαστώ απο εδώ και στο εξής όσο και αν με χαλάει.
Ο Αρχηγός ξέρει.
Τα ίδια έγιναν και όταν τον αμφισβητήσαμε για τις επιλογές του και τελικά σπάσαμε το ένα ρεκόρ πίσω απο το άλλο φέτος και μερικοί αποδείχτηκε ότι εκαναν λάθος.
Όχι φύγε εσύ όχι φύγε ο άλλος κλπ κλπ.
Πείτε με και Νάντια Κομανέτσι τώρα αλλά έτσι είναι.
Δεν μπορεί κάτι θα ξέρει ο Ζαγόρ.
Εύκολο απο την απ έξω να κάνεις αντιπολίτευση άλλα όταν έρθει η ώρα άλλα πράτει κανείς.
Ο Γκαγκάτσης μπορεί να είναι γκάνγκστερ και 1002 άλλα.
Όλοι όμως θα θέλανε να τον έχουν στην ομάδα τους είναι το μόνο σίγουρο και γκαγκατσοομάδα μας λέγανε εδώ με τον γιό που είχαμε και ποιοι αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε κιόλας.
Και επειδή οι υπόλοιποι δεν είναι Παναγίες γύρω μας τους αγνοώ όπως πάντα είναι πολλοί λίγοι για το τι θα πουν.
Ζαγόρ προχώρα και μην ακούς κανέναν τελικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Εν λευκώ απο μένα γιατί δεν είμαι στην θέση του να ξέρω περισσότερα.
Απλά θα κρατήσω επιφυλακτική στάση για το τι μπορεί να προσφέρει ο γκριζομάλης παραπάνω.
Και πολύ ασχολήθηκα με της γριάς το μαλλί.
Συνεπώς θα το βουλώσω θα το κάνω γαργάρα και θα τουμπεκιαστώ απο εδώ και στο εξής όσο και αν με χαλάει.
Ο Αρχηγός ξέρει.
Τα ίδια έγιναν και όταν τον αμφισβητήσαμε για τις επιλογές του και τελικά σπάσαμε το ένα ρεκόρ πίσω απο το άλλο φέτος και μερικοί αποδείχτηκε ότι εκαναν λάθος.
Εύκολο απο την απ έξω να κάνεις αντιπολίτευση άλλα όταν έρθει η ώρα άλλα πράτει κανείς.
Όλοι όμως θα θέλανε να τον έχουν στην ομάδα τους είναι το μόνο σίγουρο και γκαγκατσοομάδα μας λέγανε εδώ με τον γιό που είχαμε και ποιοι αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε κιόλας.
Και επειδή οι υπόλοιποι δεν είναι Παναγίες γύρω μας τους αγνοώ όπως πάντα είναι πολλοί λίγοι για το τι θα πουν.
Απλά θα κρατήσω επιφυλακτική στάση για το τι μπορεί να προσφέρει ο γκριζομάλης παραπάνω.
Μπορεί όλοι να έχουμε τις αντιρρήσεις μας... Αλλά σήμερα στο ναο που θα είμαστε μην γκρινιάξει κανείς για αυτό το θέμα... Και άμα γκρινιάξει ο διπλανός σας, αναλάβεται τον... Μόνο φωνή για τη νίκη... Μόνο αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ... Έτσι θα κερδίσουμε... Κανονίστε!
Gash, σε καταλαβαίνω ρε.
Όμως πάντα με τραβούσε ο τζόγος.
Δέχομαι λοιπόν στοιχήματα :
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ;
Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
Ο ....
Αποδόσεις προσεχώς .
Όμως πάντα με τραβούσε ο τζόγος.
Δέχομαι λοιπόν στοιχήματα :
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ;
Ο τσι ;
Ο γκεο ;
Ο πάμπλο ;
Ο χίντε ;
Ο ....
Αποδόσεις προσεχώς .
Μη μας το κανεις αυτό ρε φιλε, ειλικρινά τα κομψά, ευγενικά και αγνά παοκτσήδικα κείμενα σου, γεμάτα ήθος και σεβασμό απέναντι στα αδέρφια (?) σου, θα είναι πλήγμα όχι μονο για το site, αλλα για το internet ολόκληρο!Fantomas έγραψε: Δεν έχει άλλο...τέλος...Δεν ξανά ασχολούμαι με εσάς ... γράψτε ότι θέλετε...τέλος και για μένα δεν ξανά ασχολούμαι με την μειοψηφία...
Ηρεμίστε ρε... Και συ τον ειρωνεύεσε και αυτός ειρωνεύεται εσένα... Σαν ανώριμα 15χρονα κάνετε

Γεια σου ρε gika ψυχάρα μου, άμα ανοίξει κανένα club για 15αρηδες κράτησε μου μια θέση!
@αδερφέ kass, καμια πόρτα δε θα κλείσουμε, το δικέφαλο αετό μας δε τον "δωρίζουμε" σε κανέναν.
ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος, πάμε τώρα να λιώσουμε τα χανούμια!

@αδερφέ kass, καμια πόρτα δε θα κλείσουμε, το δικέφαλο αετό μας δε τον "δωρίζουμε" σε κανέναν.
ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος, πάμε τώρα να λιώσουμε τα χανούμια!
- DimisK
- Επικοινωνία:
gash04 έγραψε:Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη.
Ο Αρχηγός ξέρει.
Eλπίζω να έχουμε δίκιο...
Γιατί διαφορετικά...