Γι αυτό προσέξτε ρεμάλια...Thanos4 έγραψε: αμα γινει κατι στην 4α αποχαιρετηστε τους σεκιουριτι και καλωσοριστε τα ματ με τις ευλογιες ολων μας.
(λέω προσέξτε γιατί θα είμαι απών δυστυχώς..)
Γι αυτό προσέξτε ρεμάλια...Thanos4 έγραψε: αμα γινει κατι στην 4α αποχαιρετηστε τους σεκιουριτι και καλωσοριστε τα ματ με τις ευλογιες ολων μας.
αδερφε εχω βαλει ηδη 5 στοιχηματα αν και δεν μου αρεσει να βαζω με φιλους...ειναι τοσο σιγουροι για την ομαδαρα τους που πηρα ασσο φυσικα και αυτοι μονο το διπλο.indian chief έγραψε:στη σχολη μου εχει πολλους που ειναι βαζελια και πουλανε τρελιτσα τωρα τελευταια για το ματς........αντε να αρχισουμε να βουλωνουμε στοματα σιγα σιγα........να δειξουμε τα 4 ιερα γραμματα με ολη τους τη μεγαλοπρεπεια.........εντος και εκτος γηπεδου....
Απλό, περιεκτικό, Παοκτσήδικο...freeman4 έγραψε:Καλημερα
ΥΓ. Γ@ΜΗΣΤΕΤΟΥΣ!!!
Είσαι σαφής!!!freeman4 έγραψε:Καλημερα
ΥΓ. Γ@ΜΗΣΤΕΤΟΥΣ!!!
Δηλαδή Αλέξανδρε, αν κατάλαβα καλά, την επόμενη Α.Μ.Κ θα την καλύψεις...μόνος σου;axl4 έγραψε:αδερφε εχω βαλει ηδη 5 στοιχηματα αν και δεν μου αρεσει να βαζω με φιλους...ειναι τοσο σιγουροι για την ομαδαρα τους που πηρα ασσο φυσικα και αυτοι μονο το διπλο.indian chief έγραψε:στη σχολη μου εχει πολλους που ειναι βαζελια και πουλανε τρελιτσα τωρα τελευταια για το ματς........αντε να αρχισουμε να βουλωνουμε στοματα σιγα σιγα........να δειξουμε τα 4 ιερα γραμματα με ολη τους τη μεγαλοπρεπεια.........εντος και εκτος γηπεδου....
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ και τα λεφτα που θα γλυτωσω απο τα ποτα θα τα κανω μετοχες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
στο πρωτο τεταρτο πρεπει να βαλει γκολ ο λαος και μετα ξερουν οι παιχτες μας...