Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gika έγραψε:Σόρρυ ρε Σέρα αλλά επειδή έγιναν αυτά με τα λεωφορεία και το ξύλο και όλα τα σχετικά χρησιμοποίησε ο άλλος το "στυλό" με τις φωτοβολίδες;
Δηλαδή θες να με πεις ότι ήξερε τι θα γίνει και γι αυτό το πήρε μαζί του; Δεν μιλάμε για εμβρασμό ψυχής αλλά για οργανωμένο σχέδιο. Κουβάλησε το ΟΠΛΟ από τη μία χώρα στην άλλη και το χρησιμοποίησε. Αυτό δεν έγινε εξαιτίας των λεωφορίων.
Ο τύπος αυτός-γιατί αδερφός μου δεν είναι- θα το χρησιμοποιούσε ούτως ή άλλως.
Πρέπει να βρεθεί και να καταδικαστεί.
Όχι μόνο για φωνική επίθεση και για όλα τα σχετικά.
Η ίδια η ΠΑΕ πρέπει να τον κηνυγήσει και να τον βάλει να πληρώσει τα πρόστιμα και τις ηθικές ζημιές. Ποιες ηθικές ζημιές; Πάλι ρεζίλι παγκοσμίως γίναμε με την ΟΥΕΦΑ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνοι, προσοχή, είπε ο άλλος...
Μακάρι όλοι οι νέοι άνθρωποι να είχαν το μυαλό του Γιάννη. Τα είπε όλα το παλικάρι.
gika έγραψε: Αν είσαι σε φοβερή υπερένταση και κινδυνεύεις και αρχίσεις να γαμάς ότι βρίσκεται μπροστά σου, είσαι ζώο. Αν είσαι σε φοβερή υπερένταση και κινδυνεύεις και προσπαθείς να προστατευτείς εσύ κι οι γύρω σου χωρίς να προκαλείς παραπάνω, τότε λέγεσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ.
DASKALOS4 έγραψε:Δεν ήμουν Τουρκία και δεν ξέρω τι έγινε. όποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ πέταξε φωτοβολίδα στην Τουρκία - ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ - τότε, ναι, να πάει φυλακή. Και να μείνει πολύ καιρό εκεί
Εμ δεν ησουν εκει εμ μιλας. Επρεπε να μεινεις στο "Δεν ήμουν Τουρκία και δεν ξέρω τι έγινε". Αυτη ειναι αποψη. Ολα τα αλλα ειναι να μη πω τι.
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ...ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ-ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!
Το παραπάνω κείμενο πρέπει να σβηστεί όπως και δήποτε..... Αμέσως. Εκτός αν θέλετε να σας έρθουν και εδώ οι εισαγγελείς....
Όσο για σένα, ΔΑΣΚΑΛΕ4, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος για να τον εκπροσωπούν τιποτένια άτομα που δεν πάνε για να φωνάξουν ΠΑΟΚ αλλά γιατί γουστάρουν το ξύλο και τα ντου σε ένα εχθρικό έδαφος.
Αν μπορειτε πειτε μου ποτε θα ξαναεχει συναντηση στο φρατελλι η να κανονισουμε καμια μπαλιτσα 5χ5..αν και θα μαθω. Φιλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Κυρ 05 Σεπ 2010, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιπλέον μη με πείτε για καλή θέληση των δικών μας, γιατί όπου και να μιλούσσες όλοι έλεγαν 2.500 κομάντος και άλλες τέτοιες παπαριές. Κανείς δεν είπε 2.500 φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα για να δουν το παιχνίδι ζωντανά. Αυτό δείχνει τις προθέσεις.
Στη Λαμία οι δικοί μας κάψαν σύνδεσμο των χανουμιών και τους ρίξαν και μερικές ψιλές. Μετά εκείνοι μας επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στο γήπεδο.
Όλοι σας λέγατε ότι οι ΑΕΚτσήδες το παράκαναν με τις φωτοβολίδες και φταίνε. Κανείς σας δεν είπε ότι εμείς τους προκαλέσαμε, ανεβάσαν σφυγμούς, και δικαιολογούνται...
DimisK σέβομαι τη παρουσία σου στο φόρουμ, αλλά τι σόι λογική είναι αυτή?
..κατηγορείς κάποιους αδερφούς ότι είναι εγκληματίες και θέλεις να κάνεις διάλογο με επιχειρήματα?
μπήκες στον κόπο να δεις έστω ένα από τα βιντεάκια στην Πόλη?
αφού δεν ήσουν στην Πόλη, γιατί χώνεσαι?
Εγώ επιμένω να το σκεφτείς ήρεμα και να σβήσεις το κείμενό σου.
gika έγραψε:Επιπλέον μη με πείτε για καλή θέληση των δικών μας, γιατί όπου και να μιλούσσες όλοι έλεγαν 2.500 κομάντος και άλλες τέτοιες παπαριές. Κανείς δεν είπε 2.500 φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα για να δουν το παιχνίδι ζωντανά. Αυτό δείχνει τις προθέσεις.
Στη Λαμία οι δικοί μας κάψαν σύνδεσμο των χανουμιών και τους ρίξαν και μερικές ψιλές. Μετά εκείνοι μας επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στο γήπεδο.
Όλοι σας λέγατε ότι οι ΑΕΚτσήδες το παράκαναν με τις φωτοβολίδες και φταίνε. Κανείς σας δεν είπε ότι εμείς τους προκαλέσαμε, ανεβάσαν σφυγμούς, και δικαιολογούνται...
εισαι λαθος και δεν γνωριζεις τα γεγονοτα....μην το συνεχιζεις γκικα το συγκεκριμενο...
DASKALOS4 έγραψε:
Όσο για σένα, ΔΕΣΚΑΛΕ4, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος για να τον εκπροσωπούν τιποτένια άτομα που δεν πάνε για να φωνάξουν ΠΑΟΚ αλλά γιατί γουστάρουν το ξύλο και τα ντου σε ένα εχθρικό έδαφος.
Σβηστο..το δασκαλε θα μου εξηγησεις απο κοντα? Ποτε μπορεις? Αυριο θα σαι δικαστηρια?[/quote]
Πρώτον ΔΑΣΚΑΛΕ4 ήθελα να πω απλά έγινε λάθος πάνω στη βιασύνη... Σόρρυ.
Το λέω να σβηστεί γιατί πρώτον υπάρχει κανόνας που λέει ότι ποστ που προωθούν βία και μπλα μπλα μπλα θα σβήνονται. Προσωπικά διαφωνώ αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Μην έχουμε κανένα εισαγγελικό ντου και εδώ μέσα σκέφτομαι...
gika έγραψε:Επιπλέον μη με πείτε για καλή θέληση των δικών μας, γιατί όπου και να μιλούσσες όλοι έλεγαν 2.500 κομάντος και άλλες τέτοιες παπαριές. Κανείς δεν είπε 2.500 φίλαθλοι θα ακολουθήσουν την ομάδα για να δουν το παιχνίδι ζωντανά. Αυτό δείχνει τις προθέσεις.
εισαι λαθος και δεν γνωριζεις τα γεγονοτα....μην το συνεχιζεις γκικα το συγκεκριμενο...
Ποια γεγονότα; Ότι υπήρχε πρόλογος από τα χανούμια ότι θα μας την πέσουν και οι δικοί μας τους αιφνιδίασαν; Και να πω μπράβο;
Ποια γεγονότα; Ότι υπήρχε πρόλογος από τα χανούμια ότι θα μας την πέσουν και οι δικοί μας τους αιφνιδίασαν; Και να πω μπράβο;
μην το συνεχιζεις γκικα σε λεω δεν ξερεις τι εγινε το προηγουμενο βραδυ...εισαι λαθος σε λεω δεν μπορω να γραψω γεγονοτα εδω μεσα αλλα εισαι λαθος 100% εκτιθεσαι...
Και εν τέλει...
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ.... ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ...
Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι για σένα οπλαρχηγέ. Σέβομαι την παρουσία σου και την εκτιμώ απεριόριστα. Έστω κι αν τις περισσότερες φορές διαφωνώ...
Θα επαναλάβω όμως και πάλι ότι μίλησα μόνο γι' αυτόν που έριξε με πιστόλι φωτοβολίδας προς τους οπαδούς της φενέρ με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα. Και όχι μόνο από τη φωτοβολίδα, αλλά και από την ταραχή που θα ακολουθούσε αν γινονταν με αφορμή τη φωτοβολίδα γενική σύρραξη.
Καταλαβαίνω και τα νεύρα και την ένταση και τις μερικές ψιλές που έπεσαν. Ναι σε όλα. Μέσα! Κι εγώ κάποτε τα έκανα. Αλλά δεν χωράει ο νους μου ότι αυτός ο άνθρωπος γίνεται ήρωας σημαδεύοντας άλλους ανθρώπους! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Στην τελική, ας βγουν έξω και ας πλακωθούν μεταξύ τους.
Το γεγονός ότι δεν ήμουν στην Τουρκία δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι σημαίνει τυφλή βία, καφριλίκι και άλλα συναφή.
Ακόμα κι αυτό που είπε ο Γιάννης, για τους 2.500 "κομμάντος" έχει απόλυτο δίκιο. Τι πάει να πει..."κομμάντος"; Προδιαθέτει για τα χειρότερα ή όχι; Δίνει το στίγμα των παιδιών που πήγαν εκεί; Και μήπως αδικεί τη συντριπτική πλειοψηφία των περισσότερων που απλά πήγαν για να υποστηρίξουν την ομάδα μας και όχι για να σκοτώσουν; Ξέρω πάρα πολλά από αυτά τα παιδιά που πήγαν και που είναι ΚΟΣΜΗΜΑ για το οπαδικό κίνημα της ομάδας μας! Εξαιρετικά παιδιά! Άλλο όμως οπαδός, άλλο ούνος...
Μόνο για τη φωτοβολίδα μίλησα. Για τίποτα άλλο. Και μόνο γι' αυτόν που την έριξε. Για κανέναν άλλο από τα 2.500 παιδιά που ήταν εκεί.
Και το ξαναλέω. Για μένα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μην ξαναπατήσει ποτέ του σε γήπεδο. Να μας λείπουν τέτοιοι..."οπαδοί".
Αλήθεια, κανείς δεν καταδικάζει τη ρίψη της φωτοβολίδας; Αν όχι, ας περιμένουμε να δούμε το πρόστιμο που θα φάμε και το κεκλεισμένων των θυρών και θα τα πούμε μετά. Τότε να του πούμε όλοι και ...μπράβο για την εξυπνάδα του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Κυρ 05 Σεπ 2010, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.