Pro Evolution Soccer
- sarkofagoktinos
Re: Pro Evolution Soccer
φιλαρακι εγω επαιζα το '09 με geforce 9500 gt μια χαρα.λογικα θα παιζει κ το 10!!
- sarkofagoktinos
RoMaN το "καλή" είναι σχετικό ανάλογα με το πόσα σκοπεύεις να δαπανήσεις... Γιατί, αν θες μπορώ να σε προτείνω μια πάρα πολύ καλή με μόλις ... 300 ευρώ...
Γενικά γύρω στα 50 θα σου βγει για μια νορμαλ που δε θα χει κανενα προβλημα οχι μονο στο προ αλλα γενικα στα games... βασικα κοιτα για GEFORCE απο 9400 κ πανω (γυρω στο 30αρι ξεκιναν οι τιμες...)

Γενικά γύρω στα 50 θα σου βγει για μια νορμαλ που δε θα χει κανενα προβλημα οχι μονο στο προ αλλα γενικα στα games... βασικα κοιτα για GEFORCE απο 9400 κ πανω (γυρω στο 30αρι ξεκιναν οι τιμες...)
- blackmagic
θα ανοιξεις το υπολογιστης μου εκει εχει το ps2010 δεξι κλικ εκει και επιλεγεις εξερευνιση καιβρισκεις τον φακελο crack μετα copy paste στον φακελο στον σκληρο και εισαι οκ
GORGINOC4 έγραψε:Ωραιο το προ παιδια...Το νοικιασα για να το τεσταρω..
Καυλα ο ΠΑΟΚ..
Αλλα λιγη υπερβολη στα τρεξιματα τν εχει..Ο Βλανταν πολυ σφεντονας..
Αυτο που ειπε ο νασος με το 4-10-99 με εντυπωσιασε παρα πολυ.
Κατι τελευταιο..δεν ξερω γτ απο κοντα η καλτσεσ μου φενονται ριγε και απο μακρια μου εμφανιζονται σαν ασπρες..στο πλειστεισον 3.
Ξερει κανεις πως ανεβαζω τα γραφικα??
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ παιδιά, θα κοιτάξω αν μπορώ να την πάρω, γιατί ένας φίλος με είπε ότι λόγω παλαιότητας (2003-04) ο PC μου δεν μπορεί να πάρει κάποιες καινούριες κάρτες γραφικών..
Και πάλι ευχαριστώ,
ΕΙΣΑΙ
Και πάλι ευχαριστώ,

- ContrerasPablo
επειδη δεν μου αρεσαν τα τελευταια pro ειχα μεινει στο pro 2006...επειδη εκανα φορματ περασα το 2010...τραγικο οπως και το 2008 και το 2009...
εχω να ρωτησω:
1)παιζει τοσο συμαντικο ρολο η τακτικη πλεον???οι παιχτες δεν κανουν πλεον το τεχνικο οφ σαιντ...ισα ισα καλυπτουν τα μπακ και τρως γελια γκολ....τι μπορω να κανω???
2)με τα πεναλτυ τι παιζει???και ο τερματοφυλλακας και ο παιχτης οτι να'ναι...
3)μηπως εχετε καναν κωδικο για να περασω το Pro 2006?????????????δεν βρισκω πουθενα..

εχω να ρωτησω:
1)παιζει τοσο συμαντικο ρολο η τακτικη πλεον???οι παιχτες δεν κανουν πλεον το τεχνικο οφ σαιντ...ισα ισα καλυπτουν τα μπακ και τρως γελια γκολ....τι μπορω να κανω???
2)με τα πεναλτυ τι παιζει???και ο τερματοφυλλακας και ο παιχτης οτι να'ναι...
3)μηπως εχετε καναν κωδικο για να περασω το Pro 2006?????????????δεν βρισκω πουθενα..

ADERFE PYRGIOTI I FILOSOFIA TOU PEXNIDIOU EINAI PLEON NA PERNAI STON PEXTI OLO TO CONTROL TOU PEXNIDIOU ESI THA KATHORISIS POTE KAI POS THA SIMPERIFERETE I OMADA SOU ITE AMINTIKA ITE EPITHETIKA PSAKSTO LIGO STIS RITHMISIS KAI THA DIS ....SE PROTI FASI TO PEXNIDAKI DIXNI POLLI ANABATHMIZMENO SE ARKETOUS TOMIS KAI KIRIOS STA MENOU TOU PRAGMA POU ME ARESE TORA OSO AFORA TO ZOUMI DLD TO AGONISTIKO THA PERATHESO APOPSI META APO ARKETES ORISTES KAPSIMO TO SBATOKIRIAKO PANTOS EN ARXIS KALO DIXNI KAI EXI KAI PAOKARA EPITELOUS!!!!!!!!! STO ...WWW. GAMATO.INFO.... IPARXI EITIMO KAI SAS PARIMENI AINTE TI ALLO NA SAS PO...XAXAXAXAXAX .............P.A.O.K EISAI..............
Τα γραφικα,ο ΠΑΟΚ και το ελληνικο μενου μαζι με τα πολυ καλα γραφικα ειναι τα θετικα...
τωρα για τα αλλα που να τα ψαξω???ενα απλο συστημα θελω...να μπορω να παιξω σαν ανθρωπος...ειναι που ειναι για το πεος ο χειρισμος πλεον δεν ζηταω πολλα!!!!
κωδικους για το pro evoloution soccer 2006 παιζει να βρουμε??????????????????????
τωρα για τα αλλα που να τα ψαξω???ενα απλο συστημα θελω...να μπορω να παιξω σαν ανθρωπος...ειναι που ειναι για το πεος ο χειρισμος πλεον δεν ζηταω πολλα!!!!
κωδικους για το pro evoloution soccer 2006 παιζει να βρουμε??????????????????????
DES TO P.M SOU PIRGIOTI...OSO AFORA TO POS PROSARMOSXIS TO SITIMA SOU DES STO MENOU TIN ENDIKSI TAKTIKI KAI EKI EXIS PARA POLLES DINATOTITES...
- Isaak the Greek
Γεια σου ρε Αλεκο καμενε παππου!!!!!!!!
Παντως μαγκες και το Greek Super Patch βγαινει σε λιγες μερες αλλα μονο για το ΦΙΦΑ 10.Μιλαμε οτι θα παιζω με τον ΠΑΟΚ μεσα στην Τουμπα και μαλιστα ολοκληρες σαιζον (συμπεριλαμβανομενου του Κυπελλου και τα Κυπελλα Ευρωπης)
Παντως μαγκες και το Greek Super Patch βγαινει σε λιγες μερες αλλα μονο για το ΦΙΦΑ 10.Μιλαμε οτι θα παιζω με τον ΠΑΟΚ μεσα στην Τουμπα και μαλιστα ολοκληρες σαιζον (συμπεριλαμβανομενου του Κυπελλου και τα Κυπελλα Ευρωπης)
-
Εμενα μου την εσπασε που δεν εχει κοναμι καπ και δεν μπορω να παιζω τουρνουα με την παρεα...
Κορυφη βεβαια το 4-10-1999 αλλα και γενικα οτι εχει την ΠΑΟΚαρα!!
Κορυφη βεβαια το 4-10-1999 αλλα και γενικα οτι εχει την ΠΑΟΚαρα!!

Alekakius έγραψε:DES TO P.M SOU PIRGIOTI...OSO AFORA TO POS PROSARMOSXIS TO SITIMA SOU DES STO MENOU TIN ENDIKSI TAKTIKI KAI EKI EXIS PARA POLLES DINATOTITES...
αδελφε σιγουρα εστειλες PM??????????δεν ηρθε κατι...
βασικα απ'οτι εψαξα λιγακι εννοεις το "ΣΤΥΛ ΟΜΑΔΑΣ" και το "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ετσι???
το "ΣΤΥΛ ΟΜΑΔΑΣ" δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι ειναι...δεν εχω καταλαβει τι θελει να πει ο ποιητης...
η "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" νομιζω εχει ενδιαφερον...εκει νομιζω καταλαβα που ελεγες για το τεχνικο οφασαιντ κλπ...αλλα θεωρω λιγα να βαλεις μονο 4 επιλογες...και δευτερον αυτες οι "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" πως φτιαχνονται???ή τελοσπαντων τι ειναι???
σε βλεπω ψαχμενο γι'αυτο σε ταραξα στις ερωτησεις....χααχαχχαχααχαχ