Pro Evolution Soccer

Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Re: Pro Evolution Soccer

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

φιλαρακι εγω επαιζα το '09 με geforce 9500 gt μια χαρα.λογικα θα παιζει κ το 10!!
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

γυρω στο 50αρικο :o
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

RoMaN το "καλή" είναι σχετικό ανάλογα με το πόσα σκοπεύεις να δαπανήσεις... Γιατί, αν θες μπορώ να σε προτείνω μια πάρα πολύ καλή με μόλις ... 300 ευρώ... :lol: :lol:
Γενικά γύρω στα 50 θα σου βγει για μια νορμαλ που δε θα χει κανενα προβλημα οχι μονο στο προ αλλα γενικα στα games... βασικα κοιτα για GEFORCE απο 9400 κ πανω (γυρω στο 30αρι ξεκιναν οι τιμες...)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

gforce 9600gt είναι πάρα πολύ καλή και φτηνή...
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

arisk έγραψε:Help...!!
Δεν μου παίζει με τίποτα...!! Κάνω extract, αυτο που μου βγάζει (το iso) το κάνω mount με το Daemon (V4.09), κάνω εγκατάσταση του παιχνιδιού, βάζω το serial, αλλά όταν πάτάω έναρξη παιχνιδιού μου βγάζει αυτό...
Εικόνα
Καμιά ιδέα...??

θα ανοιξεις το υπολογιστης μου εκει εχει το ps2010 δεξι κλικ εκει και επιλεγεις εξερευνιση καιβρισκεις τον φακελο crack μετα copy paste στον φακελο στον σκληρο και εισαι οκ
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

GORGINOC4 έγραψε:Ωραιο το προ παιδια...Το νοικιασα για να το τεσταρω..
Καυλα ο ΠΑΟΚ..
Αλλα λιγη υπερβολη στα τρεξιματα τν εχει..Ο Βλανταν πολυ σφεντονας..
Αυτο που ειπε ο νασος με το 4-10-99 με εντυπωσιασε παρα πολυ.
Κατι τελευταιο..δεν ξερω γτ απο κοντα η καλτσεσ μου φενονται ριγε και απο μακρια μου εμφανιζονται σαν ασπρες..στο πλειστεισον 3.
Ξερει κανεις πως ανεβαζω τα γραφικα??
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστώ παιδιά, θα κοιτάξω αν μπορώ να την πάρω, γιατί ένας φίλος με είπε ότι λόγω παλαιότητας (2003-04) ο PC μου δεν μπορεί να πάρει κάποιες καινούριες κάρτες γραφικών..

Και πάλι ευχαριστώ, :pano: ΕΙΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

το κατεβασα και δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

επειδη δεν μου αρεσαν τα τελευταια pro ειχα μεινει στο pro 2006...επειδη εκανα φορματ περασα το 2010...τραγικο οπως και το 2008 και το 2009...
εχω να ρωτησω:
1)παιζει τοσο συμαντικο ρολο η τακτικη πλεον???οι παιχτες δεν κανουν πλεον το τεχνικο οφ σαιντ...ισα ισα καλυπτουν τα μπακ και τρως γελια γκολ....τι μπορω να κανω???
2)με τα πεναλτυ τι παιζει???και ο τερματοφυλλακας και ο παιχτης οτι να'ναι...
3)μηπως εχετε καναν κωδικο για να περασω το Pro 2006?????????????δεν βρισκω πουθενα..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

ADERFE PYRGIOTI I FILOSOFIA TOU PEXNIDIOU EINAI PLEON NA PERNAI STON PEXTI OLO TO CONTROL TOU PEXNIDIOU ESI THA KATHORISIS POTE KAI POS THA SIMPERIFERETE I OMADA SOU ITE AMINTIKA ITE EPITHETIKA PSAKSTO LIGO STIS RITHMISIS KAI THA DIS ....SE PROTI FASI TO PEXNIDAKI DIXNI POLLI ANABATHMIZMENO SE ARKETOUS TOMIS KAI KIRIOS STA MENOU TOU PRAGMA POU ME ARESE TORA OSO AFORA TO ZOUMI DLD TO AGONISTIKO THA PERATHESO APOPSI META APO ARKETES ORISTES KAPSIMO TO SBATOKIRIAKO PANTOS EN ARXIS KALO DIXNI KAI EXI KAI PAOKARA EPITELOUS!!!!!!!!! STO ...WWW. GAMATO.INFO.... IPARXI EITIMO KAI SAS PARIMENI AINTE TI ALLO NA SAS PO...XAXAXAXAXAX .............P.A.O.K EISAI..............
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Τα γραφικα,ο ΠΑΟΚ και το ελληνικο μενου μαζι με τα πολυ καλα γραφικα ειναι τα θετικα...
τωρα για τα αλλα που να τα ψαξω???ενα απλο συστημα θελω...να μπορω να παιξω σαν ανθρωπος...ειναι που ειναι για το πεος ο χειρισμος πλεον δεν ζηταω πολλα!!!!
κωδικους για το pro evoloution soccer 2006 παιζει να βρουμε??????????????????????
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

DES TO P.M SOU PIRGIOTI...OSO AFORA TO POS PROSARMOSXIS TO SITIMA SOU DES STO MENOU TIN ENDIKSI TAKTIKI KAI EKI EXIS PARA POLLES DINATOTITES...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Γεια σου ρε Αλεκο καμενε παππου!!!!!!!!

Παντως μαγκες και το Greek Super Patch βγαινει σε λιγες μερες αλλα μονο για το ΦΙΦΑ 10.Μιλαμε οτι θα παιζω με τον ΠΑΟΚ μεσα στην Τουμπα και μαλιστα ολοκληρες σαιζον (συμπεριλαμβανομενου του Κυπελλου και τα Κυπελλα Ευρωπης)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εμενα μου την εσπασε που δεν εχει κοναμι καπ και δεν μπορω να παιζω τουρνουα με την παρεα...

Κορυφη βεβαια το 4-10-1999 αλλα και γενικα οτι εχει την ΠΑΟΚαρα!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Alekakius έγραψε:DES TO P.M SOU PIRGIOTI...OSO AFORA TO POS PROSARMOSXIS TO SITIMA SOU DES STO MENOU TIN ENDIKSI TAKTIKI KAI EKI EXIS PARA POLLES DINATOTITES...

αδελφε σιγουρα εστειλες PM??????????δεν ηρθε κατι...
βασικα απ'οτι εψαξα λιγακι εννοεις το "ΣΤΥΛ ΟΜΑΔΑΣ" και το "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" ετσι???
το "ΣΤΥΛ ΟΜΑΔΑΣ" δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι ειναι...δεν εχω καταλαβει τι θελει να πει ο ποιητης...
η "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" νομιζω εχει ενδιαφερον...εκει νομιζω καταλαβα που ελεγες για το τεχνικο οφασαιντ κλπ...αλλα θεωρω λιγα να βαλεις μονο 4 επιλογες...και δευτερον αυτες οι "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" πως φτιαχνονται???ή τελοσπαντων τι ειναι???
σε βλεπω ψαχμενο γι'αυτο σε ταραξα στις ερωτησεις....χααχαχχαχααχαχ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”