Στήριξη και ιδέες για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Re: Στήριξη και ιδέες για το Paokmania

Δημοσίευση από Maedhros »

Επειδη τα παραπονα για forum και Paokmania ειναι κλειδωμενα,μπορει καποιος να μου εξηγησει 1ον γιατι κλειδωθηκε το ματς με τον γαυρο τοσο γρηγορα και 2ον ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟ!?!?Και να μην σβηνετε και τις δημοσιευσεις!Και να γραφεται και απο μοντ!

Και μετα σας πειραζουν τα καθαροαιμα,τα φυτα και οι Θοδωρακηδες.Την παλευουμε καθολου?
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Τον μεγάλο Μπάνε;

1) δεν είναι Μπανέ
2) ας είναι τόσο μεγάλος στηρίξτε τον επιτέλους! Μόνος τους παλεύει ο άνθρωπος
3) γνώμη μου είναι και να μάθετε να ακούτε και τις γνώμες αντίθετες από τις δικές σας
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Σοζ νόμισα ότι είπες Μπανέ :oops:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Maedhros έγραψε:Επειδη τα παραπονα για forum και Paokmania ειναι κλειδωμενα,μπορει καποιος να μου εξηγησει 1ον γιατι κλειδωθηκε το ματς με τον γαυρο τοσο γρηγορα και 2ον ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟ!?!?Και να μην σβηνετε και τις δημοσιευσεις!Και να γραφεται και απο μοντ!

Και μετα σας πειραζουν τα καθαροαιμα,τα φυτα και οι Θοδωρακηδες.Την παλευουμε καθολου?
Αδελφε εγω εκλεισα το τοπικ του ματς και θα σου εξηγησω το λογο...

Οταν βλεπω ΠΑΟΚτσηδες μετα απο ενα τετοιο ματς, που δεν υπαρχει κατι που να πηγαινει σωστα,να γεμιζουν με 20 σελιδες μιζερια και να τσακωνονται για την παραμικρη μπαρουφα θεωρω πως για να επελθει ηρεμια ειναι καλυτερο να το κλεισουμε και να παμε για αλλα...

20 σελιδες στις ιδιες ωρες δε συμπληρωσαμε στην νικη της τοτεναμ...Ειναι ΝΤΡΟΠΗ σε μια τετοια ηττα με 8 απουσιες να βγαινουμε και να κατακρινουμε τους παντες και τα παντα.Εχω πει οτι χωρις ηρεμια δε βγαινει τιποτα.Με καθαρο μυαλο μονο γινεται δουλεια..

Ολοι πικραθηκαμε αλλα δεν θα βγαλουμε ολα τα κομπλεξ μας στο φορουμ.Δεν εχω πιστευω προκαλεσει ουτε μια φορα στο φορουμ και μπορει να το πιστοποιησει οποιοδηποτε μελος θελει.Εκρινα σωστο να το κλειδωσω για να ηρεμησουμε ολοι να σκεφτουμε με μεγαλυτερη ηρεμια τι γραφουμε και τι λεμε.

Παντα μετα απο καθε ηττα μας ζωνουν τα φιδια και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει.Απο τη μεγαλη αγαπη που εχουμε στην ομαδα μερικες φορες ξεφευγουμε και αυτο πρεπει να το συνειδητοποιουμε ολοι.Ο καθενας μα μπορει να εχει μια κακη στιγμη.Ποτε μελος του φορουμ δεν εφυγε αδιαβαστο για μια κακη στιγμη..

ΗΡΕΜΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
Παιδες ας το σταματησουμε οσο πιο νωρις γινεται..Μην μπαινουμε σε εναν φαυλο κυκλο αντιπαραθεσεων.Ερχεται ζορικη βδομαδα και εχουμε και ευρωπη...

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδες χαλαρωστε...Δε θα συνεχιστει εδω η αντιπαραθεση του ματς...Το κλειδωσα για να ηρεμησουμε...

Οποιος δεν μπορει να συγκρατηθει πινει ποτακι και αυριο παλι...
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Το εμετικό ποστ του άλλου θα μείνει εκεί..?
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Ρε μοντς να σας ρωτήσω κάτι; Οι κανόνες του φορουμ δεν λένε ότι δεν κατακρίνουμε βρίζουμε ή την λέμε σε άλλα άτομα του φόρουμ γιατί αλλιώς θα έχει ποινές; εδώ με έχουν καταβρίσει από το πρωί δεν θα κάνετε τίποτα για αυτό;

Και όσον αφορά για αυτούς που μπαίνουν και βλέπουν εμάς τι μας νοιάζει; μας ενδιαφέρει ο Άρης και ο Ολυμπιακός ή η καταχρεωμένη ΆΕΚ και ο υπό διάλυση ΠΑΟ;
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Βασικα εσυ την λες στον ΠΑΟΚ,εμεις την λεμε σε εσενα.
Ετσι παει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Οταν δεν εχουμε στοιχεια δεν μπορουμε να λεμε καποια ζητηματα...

Δεν μπορουμε να κυνηγαμε τους παντες και τα παντα...Μεγαλα ατομα ειμαστε και δε γουσταρουμε να τη λεμε..
Ας χαλαρωχουμε λιγο και τα λεμε με ηρεμια αδελφε..Ολοι καποια στιγμη ξεφευγουμε..Ολοι μας...

Λιγο νερο στο κρασι και κατανοηση..ΟΛοι τον ΠΑΟΚ γουσταρουμε απλα εχουμε διαφορετικη αποψη...

Μην το συνεχιζουμε...

Ολοι εδω να στηριξουμε...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=145&t=5120
Άβαταρ μέλους
city_boy

βαρεθηκα.

σας πηρανε χαμπαρι τουλαχιστον

τα λεμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος city_boy την Δευ 06 Φεβ 2012, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Σου εριξε κανεις μπαν???

Σου εχω συμπεριφερθει ποτε διαφορετικα απο αλλον...???Μια φορα θυμασαι στο τοπικ του σαλπι τι εγινε???
Γιατι λες αυτα που λες??
Άβαταρ μέλους
city_boy

Σε μενα δεν μπορεις να ριξεις,γιατι προσεχω παρα πολυ τι γραφω οπως εχω πει κι'αλλες φορες.

Ριξατε σε αλλους.
Η ευαισθησια στερεψε μαλλον,τωρα ειναι "διαφορετικες αποψεις"

τα εγραψα και πιο πανω μην τα ξαναλεω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

sourmenetes έγραψε:
Maedhros έγραψε:Επειδη τα παραπονα για forum και Paokmania ειναι κλειδωμενα,μπορει καποιος να μου εξηγησει 1ον γιατι κλειδωθηκε το ματς με τον γαυρο τοσο γρηγορα και 2ον ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟ!?!?Και να μην σβηνετε και τις δημοσιευσεις!Και να γραφεται και απο μοντ!

Αδελφε εγω εκλεισα το τοπικ του ματς και θα σου εξηγησω το λογο...

Οταν βλεπω ΠΑΟΚτσηδες μετα απο ενα τετοιο ματς, που δεν υπαρχει κατι που να πηγαινει σωστα,να γεμιζουν με 20 σελιδες μιζερια και να τσακωνονται για την παραμικρη μπαρουφα θεωρω πως για να επελθει ηρεμια ειναι καλυτερο να το κλεισουμε και να παμε για αλλα...

20 σελιδες στις ιδιες ωρες δε συμπληρωσαμε στην νικη της τοτεναμ...Ειναι ΝΤΡΟΠΗ σε μια τετοια ηττα με 8 απουσιες να βγαινουμε και να κατακρινουμε τους παντες και τα παντα.Εχω πει οτι χωρις ηρεμια δε βγαινει τιποτα.Με καθαρο μυαλο μονο γινεται δουλεια..

Ολοι πικραθηκαμε αλλα δεν θα βγαλουμε ολα τα κομπλεξ μας στο φορουμ.Δεν εχω πιστευω προκαλεσει ουτε μια φορα στο φορουμ και μπορει να το πιστοποιησει οποιοδηποτε μελος θελει.Εκρινα σωστο να το κλειδωσω για να ηρεμησουμε ολοι να σκεφτουμε με μεγαλυτερη ηρεμια τι γραφουμε και τι λεμε.

Παντα μετα απο καθε ηττα μας ζωνουν τα φιδια και ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει.Απο τη μεγαλη αγαπη που εχουμε στην ομαδα μερικες φορες ξεφευγουμε και αυτο πρεπει να το συνειδητοποιουμε ολοι.Ο καθενας μα μπορει να εχει μια κακη στιγμη.Ποτε μελος του φορουμ δεν εφυγε αδιαβαστο για μια κακη στιγμη..

ΗΡΕΜΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
Παιδες ας το σταματησουμε οσο πιο νωρις γινεται..Μην μπαινουμε σε εναν φαυλο κυκλο αντιπαραθεσεων.Ερχεται ζορικη βδομαδα και εχουμε και ευρωπη...

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...

Να προτείνω κάτι;
Αντί να κλειδώνετε τόπικς και να φτάσουμε σε ένα σημείο να γράφουμε μόνο στα ψυχαγωγικά, γιατί δεν σουτέρνετε τα 6-7 άτομα που κάνουν μπουρδέλο το φόρουμ σε κάθε ήττα ή σε κάθε "περίεργο" διοικητικό" γεγονός;
Γνωρίζουμε όλοι μας ποιοι είναι αυτοί 6-7. Απουσιάζουν μόνιμα και γράφουν μόνο στις περιπτώσεις που ανέφερα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η κριτική και ποια η υπηρεσία.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε φίλε σουρμεντέ ο σίτι έχει απόλυτο δίκιο..
Αν έγραφα παρόμοιο ποστ με του αντμίν που θα έλεγε ότι άκουσα ότι ο σαλπιτζίδης τα πήρε από παράγοντα άλλης ομάδας για να σέρνεται σε έναν αγώνα εκτός από το βέβαιο σβήσιμο των λεγομένων μου δε θα πήγαινα και για ένα μπανάκι λίγων ημερών..?
Τώρα που ο άλλος προσβάλλει ολόκληρη την ομάδα το ποστ του είναι ανέπαφο..
Και στην τελική αν δεν σας συγκινεί το ότι προσβάλλει τα ιδανικά και τον κόσμο της ομάδας δείτε το ότι εμμέσως κατηγορεί για διαφθορά όλη την ομάδα άρα και τον δημητράκη.. :?
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Φίλε αυτά που λες δεν στέκουν. Μπουρδέλο γίνεται γιατί εσείς ασχολήστε με το τι θα πω εγώ και ο καθένας. Αν απλά έλεγες εγώ δεν συμφωνώ διαφωνώ διότι με ήρεμο τρόπο όλα θα ήταν τέλεια. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται ούτε εδώ ούτε σε άλλα φόρουμ.

Εγώ δεν πολυσχολιάζω το ποδόσφαιρο γιατί δεν με ενδιάφερει και τόσο ως άθλημα. (τουλάχιστον το Ελληνικό)

Στο μπάσκετ αν δεις γράφω πολλά σχόλια, αλλά όχι καθημερινά το ίδιο και στο χάντμπολ και στο ποδόσφαιρο γυναικών όπως και στο ολαπαοκ.

Επίσης δεν πρέπει και δεν μπορείς εσύ και ο καθένας και εγώ να υποδείξουμε τι θα κάνουμε οι μοντ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”