Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
Re: Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
Αν και ο Γαύρος άδικα πήγε στον τελικό,όπως γράφω στο msg του msn, "AEK-OSFP,anamfivola to pio gemato ellhniko match pou exw dei pote mou"
- salonicapaokaki
Ελεος. Παιρνει ολα τα πρωταθληματα ειναι και κωλοφαρδος. Δεν εχω να πω τιποτε αλλο!!!

- Maximus
Εγώ νομίζω,οπως εξελιχθηκε το ματς,αξιζε λιγο παραπάνω ο γκει...
Να το γυρνάς από 2-0 σε 2-2 και μετα ισοφαριση στο 3-3 δεν ειναι και λιγο πράγμα...
Αλλά και πάλι τα οργανα (κορακια) συμβαλανε λίγο...Ειδα σε 2-3 περιπτώσεις καποιο σπρώξιμο προς γκει...
...και φυσικα την αγκωνιά του Φιογκο στον Κυριακο...
...δεν με εκανε εντυπωση που δεν το ''ειδε'' κανεις...
Γιατί μια κοκκινη εκεί, τελειωνουν τα παντα...
Αλλα τι να λέμε τωρα...Ελπίζω να μην σπρώξουν έτσι και τον βαζελο στα πλει οφ...
Να το γυρνάς από 2-0 σε 2-2 και μετα ισοφαριση στο 3-3 δεν ειναι και λιγο πράγμα...
Αλλά και πάλι τα οργανα (κορακια) συμβαλανε λίγο...Ειδα σε 2-3 περιπτώσεις καποιο σπρώξιμο προς γκει...
...και φυσικα την αγκωνιά του Φιογκο στον Κυριακο...
...δεν με εκανε εντυπωση που δεν το ''ειδε'' κανεις...
Γιατί μια κοκκινη εκεί, τελειωνουν τα παντα...
Αλλα τι να λέμε τωρα...Ελπίζω να μην σπρώξουν έτσι και τον βαζελο στα πλει οφ...
- nasostriumph
Αφού είναι βλάκες. Παίζανε 11 εναντίον 9 και από την άμυνα έκαναν γιόμες για 14 λεπτά με το σκορ στο 4-4 μέχρι που το οδήγησαν στα πέναλτι. Ούτε μία στιγμή δεν απείλησαν τον gay στο Β' ημίχρονο της παράτασης μετά το 4-4, να νιώσει ρε παιδί μου ότι είναι στριμωγμένος. Έφτασε δε ο gay σε σημείο, να πιέζει και ψηλά, με 9 παίκτες.
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
"Βλέπω το σώμα σου που 'ναι σαν κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας...
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς"
nasostriumph,
αλλαξε σε παρακαλω το κειμενο της υπογραφης σου με οποιο τροπο θελεις, αρκει συμφωνα με τους κανονες να μην ξεχειλωνει τη σελιδα και να μην υπερβαινει τις 3 σειρες.
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας...
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς"
nasostriumph,
αλλαξε σε παρακαλω το κειμενο της υπογραφης σου με οποιο τροπο θελεις, αρκει συμφωνα με τους κανονες να μην ξεχειλωνει τη σελιδα και να μην υπερβαινει τις 3 σειρες.
-
Και γω να πω την αμαρτία μου χάρηκα που το έχασε η αεκ.. Ελπίζω να παίξουν σαν κουράδες στα play-off και ας μην κόψουν βαθμό ούτε από μας ούτε απο το βάζελο..
- nasostriumph
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- aparadektos
Άντε κλειδώστε τώρα και το τόπικ γιατί έπρεπε να είχε γίνει από τότε που αποκλειστήκαμε από τον γαύρο... Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως
- Athanasiadhs
Δεν μπορώ να βλέπω τους καριόληδες να σηκώνουν κούπες..Ειδικά με τέτοιο τρόπο...
Άντε κλειδώστε το κωλοtopic, μου θυμίζει το κωλοπαίχνιδο στο Καραισκάκη και μου ανεβαίνει πάλι η πίεση...

Άντε κλειδώστε το κωλοtopic, μου θυμίζει το κωλοπαίχνιδο στο Καραισκάκη και μου ανεβαίνει πάλι η πίεση...