Δ. Δρόσος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

gagas έγραψε:να πληρώσει όλες τις φετινές υποχρεώσεις που ανέλαβε στην ομάδα ( αυτό είναι το δίκαιο )
Δυστυχώς, αλλά αυτό το δίκαιο δεν το έκανε (σχεδόν) κανένας μέχρι σήμερα με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Αν το κάνει ο Δρόσος τότε θα τον κατατάξω στους κορυφαίους παράγοντες που πέρασαν από την ομάδα μας. Λίγοι κρατάνε τον λόγο τους στις μέρες μας, ειδικά όταν αυτός κοστίζει αρκετά €. Ούτε Παοκτζής ήταν (δεν ξέρω αν έγινε) ούτε κέρδος πρόκειται να έχει. Θα περιμένω να πραγματοποιήσει τα λεγόμενά του (αν τα είπε) και μετά θα μιλάμε με μεγαλύτερη σιγουριά.
Το μέλλον πάντως παραμένει αβέβαιο. Παράταση πήραμε μέχρι το καλοκαίρι.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

gagas έγραψε:Oi τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις που περιμένετε όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. ευτυχώς δεν είναι αρνητικές

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και κουβέντες από χθες βράδυ των μετόχων, Α.Σ., άλλων φίλων του Π.Α.Ο.Κ. μετά την αιφνίδια παραίτηση του κ. Δρόσου κινητοπιήθηκαν οι πάντε...

Εφεραν από Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν το κάλεσμα των μετόχων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που έχουν τις μετοχές που πήραν από κ. Πανελούδη.

Έγινε συνάντηση λοιπόν σήμερα το βράδυ με κάλεσμα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. πριν λίγο και αποφασίστηκε και ζητήθηκε να παραμείνει ως μεγαλομέτοχος ο κ. Δρόσος ως το καλοκαίρι έστω από μακρυά και να πληρώσει όλες τις φετινές υποχρεώσεις που ανέλαβε στην ομάδα ( αυτό είναι το δίκαιο ), να παραμείνει ως αντιπρόεδρος ο κ. Αμοιρίδης που έβαλε πολλά λεφτά και να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής όπως και Δ.Σ. ελπίζουμε επιτέλους.

Την Τρίτη θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων για οριστικές αποφάσεις και φυσικά για να δοθούν και εγγυήσεις από κ. Δρόσο για τα οφειλόμενα.

Αυτές είναι λοιπόν οι τελευτάιες εξελίξεις που είναι αρκετά θετικές ώστε η ομάδα μας να έχει διοίκηση, Δ.Σ. και να παραμείνει σαν μεγαλομέτοχος και να πληρώσει ο κ. Δρόσος αφού είναι και μεγαλομέτοχος.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 1&Itemid=9
σαν μεταφρασμένο κομμάτι απο το babelfish μου μοιάζει, δεν καταλαβαίνω τι λέει, γι'αυτό θα πρότεινα να μη βιαζόμαστε....

"ελπίζουμε επιτέλους" "αποφασισθηκε και ζητήθηκε..."

Απ'οτι καταλαβαίνω, αυτά είναι που ζητά απο την ΚΑΕ ο ΑΣ.
Ξέρουμε αν τα δέχθηκε ο Δρόσος? Να μείνει δηλαδή ως το καλοκαίρι, να καλύψει το μπάτζετ κλπ?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Η δικηγορος του Δροσου ενημερωσει οτι ο Δροσος πληρωνει μεχρι καλοκαιρι.Συντομα θα πουν ποιος θα μπει προεδρος
LoverBoy

αν είναι έτσι τότε είναι κατι θετικό μέσα στη γενική μαυρίλα.

Εγώ σκέφτομαι και τον προπονητή ο οποίος ήρθε πριν απο 3 αγωνιστηκές, δεν του δώθηκε η δυνατότητα να αλλάξει τιποτα και να φέρει παίκτες του και τώρα και πάλι αβεβαιότητα...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

πως θα γινει εμεις απο εδω να δωσουμε ενα στιγμα για τα στοιχεια που θα πρεπει να εχει ο νεος προεδρος..κ προς ποια κατεθυνση θα πρεπει να τον ψαξουν..
μια καλη λυση θα ηταν ο βιολιδης,αλλα καλυτερα ας μεινει στην ΠΑΕ..
ΜΠΑΝΕ(παρολες τις σχεσεις του με τον τακη,τον εμπιστευομαι) ή ΜΑΤΖΙΚ.. ελπιζω να μην ερθει κανενας εξ αθηνων τυπου κυριτση..
:!:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δύσκολη επιλογή. Λογικά δεν θα είναι κάποιος από τους παραδοσιακούς παράγοντες του ΠΑΟΚ μιας και είναι φθαρμένοι, αλλά πιστεύω θα αναζητήσει κάποιον καινούριο...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Η κ.Σαρασίδου τους ενημέρωσε ότι ο κ. Δρόσος θα αναλάβει να καλύψει όλα τα φετινά έξοδα της ομάδας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος θα αναλάβει από εδώ και πέρα το ρόλο του προέδρου της ομάδας.

Δεν ξερω αλλα αν κανει και αυτο για μενα εχει πολυ μεγαλλα @@@ και εδω και 2 μερες απο καποιους εχει φαει ενα "κινιγη" που δεν το αξιζει.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν καταλαβαίνω πως από την μία λέμε περαστικά, άρα αναγνωρίζουμε το πρόβλημα υγείας και αμέσως μετά αφήνουμε υπονοούμενα ότι μας παρατάει για άλλους λόγους. Όλοι ξέρουμε πως από την όλη υπόθεση έχασε παρά κέρδισε. Ούτε καν τον σεβασμό που του αναλογούσε για την οικονομική θυσία, την οποία δεν θυμάμαι να την έκανε κάποιος άλλος Παοκάρας (ίσως μόνο ο Βεζηρτζής) Τα λάθη του πολλά (σε διοικητικό επίπεδο) και το ότι έγινε Παοκτζής δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω. Να μην πάμε και στο άλλο άκρο όμως. Θα αγγίξουμε τα όρια της αχαριστίας.
Μπορούσε έτσι απλά να την κάνει. Δεν μας έχει ανάγκη για να μας γλύψει ούτε να δικαιολογηθεί. Θα έφευγε, γλυτώνοντας (αρκετά) χρήματα και ας φωνάζαμε εμείς όσο θέλαμε. Αντί για αυτό, θα συνεχίσει να τα σπρώχνει, κρατώντας τις υποσχέσεις του. Αλήθεια ποιος πρόεδρος το έκανε τελευταίος αυτό?
Όποιος τον κατηγορεί ας μου εξηγήσει γιατί αναλαμβάνει τις φετινές (τουλάχιστον) πληρωμές και γιατί παραιτήθηκε και από τον όμιλό του?
Όποιος βοηθάει τον ΠΑΟΚ πρέπει να αναγνωρίζεται. Γι' αυτό κι εγώ λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό πρόεδρο των τελευταίων ετών ο οποίος δεν έβγαλε από την ομάδα χρήματα, ούτε πούλησε κανέναν παίχτη. Το αντίθετο μάλιστα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ
:?
LoverBoy

Φεύγω... Δηλαδή όχι ακριβως.... το καλοκαίρι θα φύγω όπως έκανα με κάθε ομαδα με την οποία μπλέχτικα...

Κωμωδίας το ανάγνωσμα, Πράξις Γ'...

και προσεχώς(καλοκαιράκι 2009) στις οθόνες σας:
"Η Παρέα παραγωγής "σωτήρων" του ΑΣ, επιστρέφουν"
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το να λέμε ευχαριστώ σε όποιον βοήθησε τον ΠΑΟΚ δεν είναι θέμα προσωπολατρίας. Ειδηκά όταν αναφερόμαστε και στα λάθη του. Όσο για τα χρέη, αυτά θα τα κληρονομήσει ο επόμενος. Απλά θα είναι μειωμένα αφού κάποια από αυτά έχουν πληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρέπει άμεσα να γίνει εκ νέου διακανονισμός προς τα έξοδα προς τρίτους..
Μέχρι τις 15 Δεκέμβρη έπρεπε να είχε δοθεί η 2η δόση στον μάνατζερ Παπαδάκη..

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο εμένα είναι τα ιδιωτικά συμβόλαια, τα οποία υπάρχουν, όμως, στο όνομα του ΠΑΟΚ..

Τέτοια συμβόλαια είναι του Ουέσον και του Σίμτσακ, νομίζω..

Aρα, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε ότι από τη στιγμή που ο Δρόσος είπε ότι παραμένει στην κεφαλή, τα προβλήματα λύνονται εκ μαγείας..

Χώρια που ποτέ δεν έκανε ο Δρόσος την περιβόητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πράγμα που αν γινόταν, δε θα του επέτρεπε να φύγει από την ομάδα!!

Δε θέλω να γίνομαι κακός.. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ για όλα ευχόμενος του ταχεία ανάρρωση..

Απλά, Παλαιό Φάληρο, Σπόρτινγκ, αεκ και τώρα ΠΑΟΚ..
Εξοδος με τον ίδιο τρόπο..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φώτη να είσαι σίγουρος ότι αν αναφερόμουν σε κάποιον προσωπικά δεν θα δίσταζα να τον κατονομάσω. Το έχω κάνει στο παρελθόν. Με τα δικά σου λεγόμενα διαφωνώ στο "ο κυριος Δροσος θα ειναι ενα τιποτα για μενα"
Τίποτα αυτός που συνεχίζει να πληρώνει (έστω μέχρι το καλοκαίρι). Δεν μου αρέσει να πιάνω τα άκρα και να βλέπω μόνο τα αρνητικά. Αν ξαναδιαβάσεις αναφέρω: "Τα λάθη του πολλά (σε διοικητικό επίπεδο) και το ότι έγινε Παοκτζής δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω."
Δεν τον κάνω ήρωα ούτε ξεχνάω όσα πρόσφερε.
Λυπάμαι που το πήρες προσωπικά. :cry:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ποιος διαφωνεί με αυτα? Όλοι αυτό το πρότυπο έχουμε για πρόεδρο. Το ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή και η μία παπαριά διαδέχονταν την άλλη δεν διαφωνούμε. Τα έχω γράψει κι εγώ. Δεν υπάρχει όμως μόνο το μαύρο. Υπάρχει και το άσπρο. Όσα πρόσφερε δεν αναφέρονται και πολύ. Αυτό με ενοχλεί. Η ισοπέδωση.
Όσο για τον Ζαγοράκη φοβάμαι πως θα έρθει η ώρα που θα τα ακούσει κι αυτός. Έτσι είμαστε σαν λαός. Υπερβολικός. :cry:
LoverBoy

fotis52 έγραψε:το ποσα προσεφερε και τι χρεη θα αφησει, ας το κρινουμε στο τελος της χρονιας....
Μην προτρεχουμε....Μπορει να μην εχει πληρωσει και ευρω ακομα.....
E, και τι έγινε... Χρέη και μετοχές είναι λεπτομέριες...
Δώσε σανό στο λάο να φάει και απο του χρόνου άλλα σχέδια άλλοι "σωτήρες"..

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι παιδιά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

αλλο κ τουτο.

Δήλωση Κώστα Βασιλειάδη (23/12/2008)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Βασιλειάδης, προέβη στην εξής δήλωση: «Νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια σχετικά με τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που ζει ένας άνθρωπος που βοήθησε πριν από λίγους μήνες την ομάδα μου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης ο Δρόσος. Γνωρίζουμε όλοι πως θα πρέπει να υποβληθεί σε μια πάρα πολύ λεπτή επέμβαση μέσα στις επόμενες μέρες και γι’ αυτό θα ήθελα να τον διαβεβαιώσω πως τον στηρίζουμε απόλυτα, τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα παραμείνουμε ενωμένοι, θα παραμείνουμε ομάδα και θα δώσουμε το 100%, ώστε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει αυτά που πίστεψε αυτός για μας πως μπορούμε να κάνουμε από την αρχή, αλλά κι αυτό που θέλουμε όλοι για τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτήν μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε μόνο τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου μας. Αυτό που ζητάμε είναι ο λαός του ΠΑΟΚ, που πίστεψε και στήριξε την προσπάθεια αυτή από την πρώτη στιγμή να μείνει μαζί μας και να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε μέσα στο γήπεδο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποδείξουμε πως αξίζαμε αυτής της εμπιστοσύνης. Ευχόμαστε στον κ. Δρόσο να βγει γερός και δυνατός από αυτή την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας, για να συνεχίσουμε μαζί αυτό που με τόσο μεράκι ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι».
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”