Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Συνεντεύξεις τύπου της Διοίκησης

Δημοσίευση από obanebane »

D.A.A.T. έγραψε:Ωραια αδεφουλη.

Εαν δεν ερθει καλη προταση τι θα γινει?Συνεχιζω να μην καταλαβαινω το 1.Στην αρχη ειπε ναι σε πωλησεις ,μετα ειπε οχι.μεσα σε 10 λεπτα ειπε 2 διαφορετικα πραγματα.

το 2 το αφηνω παραπερα γιατι ο αλλος φταιει περισσοτερο που δν μιλαει καθολου,

στο 3 αυτο που ειπε ειναι αστειο.Ξαναλεω.Εαν εχω φιλο τον Κολκα,και λεω πως θα βαλω 50 μυρια στον ΠΑΟΚ και ο τεο με δει στα μουτρα θα βγαλει επισημη ανακοινωση η παε για την παρτυ μου?

Οκ εβγαλε μια ανακοινωση που ελεγε οτι υπαρχει ενδιαφερον,και στη τελικη ας πουμε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον και οτι εξαπατηθηκε,δεν σου αρκει οτι ειπε αν δεν μπουνε λεφτα να μην ξαναπιασει κανεις απο αυτους τον ΠΑΟΚ στο στομα του?
Θα ησουν ικανοποιημενος δηλαδη αν σου ελεγε πιαστηκαμε κοροιδα? οταν το μονο αρνητικο της υποθεσης για τον ΠΑΟΚ ηταν μονο το επικοινωνιακο.
Δεν ζημιωθηκε η ομαδα σε κατι κανω λαθος?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

PaokArxis έγραψε:

Εαν δεν ερθει καλη προταση τι θα γινει?Συνεχιζω να μην καταλαβαινω το 1.Στην αρχη ειπε ναι σε πωλησεις ,μετα ειπε οχι.μεσα σε 10 λεπτα ειπε 2 διαφορετικα πραγματα.

στο 3 αυτο που ειπε ειναι αστειο.Ξαναλεω.Εαν εχω φιλο τον Κολκα,και λεω πως θα βαλω 50 μυρια στον ΠΑΟΚ και ο τεο με δει στα μουτρα θα βγαλει επισημη ανακοινωση η παε για την παρτυ μου?
τώρα το παίζεις ή είσαι; σορυ κιόλας...

1) Όλοι πωλούνται και όλες οι προτάσεις εξετάζονται....τα είπαμε 10000 φορές...

3)Οι Άραβες ήταν ένα επενδυτικό γκρουπ με όνομα και παράσταση σε διάφορα άλλα πρότζεκτ....δεν ήρθαν 2 παπαρες με κελεμπίες και μούσια και λένε θα κάνω τη σαλονίκη ντουμπάι...

έλεος
1)Εαν δεν πωλουνται τι κανουμε???δεν καταλαβα πως τη βγαζουμε??Απο οτι καταλαβα την βγαζουμε??αλλα στην αρχη ειπε πως πρεπει να πωλησουμε..So???

3)μπε.μασα τα τουλαχιστον.. σορρυ κιολας

εδιτ:Μπανε,θα ημουν πληρως ικανοποιημενος αν μου ελεγε οτι η ανακοινωση που εβγαλε ηταν τεραστια μαλακια.Για την παε ΠΑΟΚ μιλαμε..οχι για τα σουρμενα..Δεν γινεται να λεει επισημα μια παε οτι ναναι..Ζημιωθηκε.Μεχρι και παικτης ειπε πως επηρεαζομαστε απο ολο αυτο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε D.A.A.T ..
Μπαινω στη διαδικασία να προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτά που ρωτας.

1) Λες απο που πηγαζει η αισιοδοξια? Ειπε απο προσδοκωμενα εσοδα 5ετιας απο Ευρωπη ή από πώληση παίκτη. Το ότι είπε για Βιερινια 12-13 , μη το δένουμε κομπο. Ισως ειναι σημα προς τις υαινες, οτι θελω να πουλήσω, όχι ομως να ξεπουλησω. Συμπέρασμα για μένα : Πάμε με πιο εξυπνες μεταγραφές, μειώσεις συμβολαίων , σταθερή παρουσία στην Ευρωπη και στηριξη απο κοσμο, να βγαλουμε θετικο προσημο σε βαθος 5ετιας.

2) Το 2 το αφησες και μονος σου!

3) Ειναι φανερο οτι υπηρχαν προχωρημένες συζητησεις , αλλα οι άλλοι έκαναν πισω. Γιαυτο και ειπε να μη πιασουν ξανα στο ονομα τους το ΠΑΟΚ. Εβγαλε μια πικρια και απογοητευση. Μπορείς να χρεώσεις οτι πχ δεν ηταν 100% σίγουρος και αφησε να εμπλακει το ονομα της ΠΑΕ. Οκ μαζι σου.. Συνιστά εγκλημα αυτό?
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Αχ μακάρι να έρθουν και οι Άραβες και ο Βρύζας και να φέρουν μαζί τους Amir Azmy Μεγκαχεντ – Σικαμπάλα – Αντονιο Κλεοπάτρας και Καρυπιδη!

Καλό ε?

Λοιπόν εμένα ο σκύλος με κάλυψε. Καλά τα είπε. Εντάξει το ρεζουμε ήταν ότι είχαμε μία δύσκολή και περίεργη χρονιά και γίναν πολλά λάθη. Από όλα αυτά γίναμε πιο σοφοί και προχωράμε μπροστά. Τέλος μη το γ@μ@με άλλο.

Αυτά ξανα μπαναρετεμε τώρα.

[youtube]T6qqvqxajNc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Οι πολιτικοί μας κάθε μέρα ενημέρωση κάνουν και είμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία!!!
Δηλαδή για μένα δεν είναι στο πότε μας ενημερώνει, αλλά αν αυτό που ενημερώνει είναι η αλήθεια.

Ο Ζαγοράκης δεν ήταν ποτέ παράγοντας να βοηθήσει θέλει και μέχρι στιγμής τα πάει καλά. Νοικοκύρης λέω έγω.

Δεν χρειαζόμαστε να βγάζουμε τα μάτια μεταξύ μας. Είπαμε οι ερωτήσεις δεν έχουν να κάνουν με το επίπεδο ενός Προέδρου που είναι στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

rainmaker έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:Θα με ζουρλανεται.Μπορει ενας με απλα ελληνικα να μου απαντησει σε 3 πραγματακια.Αφου ολοι το καταλαβατε.

1)Απο που προκυπτει ολη αυτη η ανεση για τα οικονομικα?Καταλαβετε γιατι η ομαδα στο μελλον δεν θα εχει προβλημα?.Δεδομενο οτι πωληση θα γινει μονο εαν ερθει πολυ καλη προταση αρα δεν μιλαμε με σιγουρια για πωλησεις.

2)Ο ΠΑΟΚ εκανε προταση στον Βρυζα,τι ειδους,πηρε απαντηση και αν οχι μεχρι ποτε θα περιμενει?

3)Οποιος εχει σαρκα και αιμα και λεει πως ενδιαφερεται για τον ΠΑΟΚ ,θα βγαζει η παε ανακοινωση για υπαρκτο ενδιαφερον??Και οταν λεει οτι θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα της παε για εξελιξεις,θα μας ενημερωνει ποτέ και αν ναι θα ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αν εχει να κανει με σοβαρους συνομιλητες?

αυτα ειναι τα κενα μου,χωρις να ψαχνω τιποτα.

Παίδες σε αυτα που λέτε έχετε και οι δύο δίκιο. Για την ακρίβεια συνδυάζονται αυτά που γράφετε. Εγώ επιρρίπτω μεγαλύτερη ευθύνη στους ΑΡΔ καθώς οι ερωτήσεις τους για ακόμα μια φορά ήταν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. Αχρήστα όντα ως επί το πλείστον.
Φταίει και ο Τέο, αλλά δεν πρόκειται να τον κάνουμε ρήτορα ξαφνικά. Ούτε εκλεγμένος εκπρόσωπος είναι για να έχει υποχρέωση να επικοινωνεί με το λαό. Δεν το έχει το θέμα της ομιλίας και το λέει απο τον πρώτο καιρό.
Οι άλλοι τον ρωτούσαν όλο μαλακίες. Δεν υπήρξε δηλαδή ακριβής ερώτηση σχετικά με το θέμα των αράβων για να λέμε οτι ήταν αόριστη η ερώτηση.

Γενικά ούτε κι εγώ είμαι ευχαριστημένος. Αυτό δεν είναι συνέντευξη τύποου. Κουβεντούλα είναι. Στις κουβεντούλες βέβαια δεν λέγονται ντε και καλά ψέμματα και άχρηστα πράματα. Όμως χρειάζεται σοβαρότερη ανάπτυξη της θεματολογίας και οχι να πηδάμε απο ερώτημα σε ερώτημα λέγοντας στα γρήγορα δυο λόγια.

Η ανάλυση του οικονομικού ήταν τουλάχιστον αστεία.
Εν τέλει πόσο είναι το οικονομικό μας άνοιγμα;
Πόσα χρωστάμε στους παίκτες;
Αφού είναι όλα τοσο χαλαρά γιατί οι παίκτες είναι τόσο καιρό απλήρωτοι και είχαμε απεργίες μέσα στη χρονια;
Αφού δεν παίζει τόση ανάγκη πώλησης πρωτοκλασσάτου παίχτη, πως θα βρεθούν τα έσοδα;
Πέρυσι το καλοκαίρι δεν ήταν που δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε πριν υπογραφής σε παίκτες (πχ μαρκαντώνης) και χάσαμε ετσι μεταγραφές; Φέτος γιατί είναι πιο χαλαρά;

Τί έσοδα περιμένετε απο το web tv ? Περιμένετε να σας δώσει μια ώθηση για φέτος;
Εν τέλει ο ΠΑΟΚ κάνει επαφές με μανατζερ για την πώληση του Βιερίνια ή οχι; Αν οχι, ποιούς παίκτες προτίθεται να παραχωρήσει για να βρεί έσοδα;

Και τόσα άλλα ερωτήματα που ουδέποτε τέθηκαν και προφανώς δεν απαντήθηκαν..

Σχετικά με τους Άραβες, τί να λέμε. Η πιο άχρηστη αναφορά. Δεν ξερω αν το θυμούνται και στην ΠΑΕ και οι ΑΡΔ, αλλά μέσα στη χρονιά στην ουσία δεν ενημερωθήκαμε ποτέ.
Μόνο αν υποθέσουμε οτι το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό, δικαιολογείται να λέει μισόλογα και να μη θίγεται παραπάνω το ζήτημα.
Εν τέλει μπήκαν στην ΠΑΕ;
Κανανε έλεγχο;
Που στο διάολο είναι το business plan; Τί γράφει; Ποιός το υπογράφει;
Ποιά εταιρία είναι; Μιλάνε ακόμα σοβαρά ή απλά παίζουν τάβλι;
Αν έχει τόσα νεύρα με την πλευρά των Αράβων, πως γίνεται να λέει οτι μιλάνε ακόμα συχνά; Και τί λενε;

Απαράδεκτη ανάπτυξη της συνέντευξης, και βέβαια φταίνει περισσότερο οι ΑΡδ, δεν περίμενα να δώ κανένα ρήτορα να με μαγέψει.. Τόσες μέρες λένε μαλακίες στα ράδια και δήθεν το παίζουν θιγμένοι με τον κόσμο που τους κράζει.
Δήθεν δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να γράψει ερωτήσεις. Ούτε ΜΙΑ δεν έθεσαν. Μόνο γενικεύσεις.

σε ευχαριστησω που μου απαντησες σοβαρα.
το οτι ο τεο δεν ειναι ρητορας αλλα πρωην παικτης ειναι και αυτο που με κανει να μην ανησυχω για αυτη την τραγωδια που ακουσαμε σημερα.Ειναι δεδομενο οτι δεν το εχει το μπλα -μπλα και φυσικα οι ρεπορτερ ειναι αστειοι.

στην πραξη περιμενω να δω τις κινησεις γιατι σημερα δεν ξεκαθαριστηκε κατι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Κατα τα αλλα ,προχωραμε μπροστα..Κραταω την σιγουρια που νοιωθει παρολο που δν την εξηγησε σε κανεναν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οσοι λετε ρε παιδια και για το θεμα βιερινια πραγματικα πιστεψατε οτι πουλαμε μονο με 10 μυρια και πανω? Δηλαδη αν ερθει ομαδα και δωσει 6 μυρια ειστε πλεον σιγουροι οτι δεν πουλαμε? Σε μια εποχη που ο σκοκο πουληθηκε 2,5 μυρια ο βαζελος δεν εχει δεχθει προταση πανω απο 4 μυρια για τον σισε που πριν 2 χρονια αγορασε με 10 πραγματικα επαναπαυεστε με παοκτσηδικες κορωνες? Ο βιερινια η θα πουληθει με ενα φυσιολογικο ποσο η θα φυγει ελευθερος οταν ληξει το συμβολαιο του η θα γινει ανανεωση με αμοιβη κοντα στο μυριο (μπορουμε?).
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι 15 μύρια οκ 12 συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για ακόμα μια γαμημένη φορά, θα ακούμε στα ράδια την ερώτηση "πόσο είναι ρε παιδιά τελικά το άνοιγμα της ομάδας;"
Και θα απαντάνε τα φυντάνια οι φωστήρες της δημοσιογραφίας "εεε αφού το είπε ρε παιδιά τί μας ζαλίζετε; 2 μύρια είναι αμαν πια". Και μετά απο δυο μήνες "ε τελικά έκανε λάθος, δεν εξήγησε σωστά, οχι λάθος καταλάβατε κλπ κλπ..".

Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΧΟΝΤΡΟΙ ΦΑΛΑΚΡΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΨΗΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΦΟΥΡΝΑΡΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ.ΟΥΣΤ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

giapas έγραψε:

Φιλε D.A.A.T ..
Μπαινω στη διαδικασία να προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτά που ρωτας.

1) Λες απο που πηγαζει η αισιοδοξια? Ειπε απο προσδοκωμενα εσοδα 5ετιας απο Ευρωπη ή από πώληση παίκτη. Το ότι είπε για Βιερινια 12-13 , μη το δένουμε κομπο. Ισως ειναι σημα προς τις υαινες, οτι θελω να πουλήσω, όχι ομως να ξεπουλησω. Συμπέρασμα για μένα : Πάμε με πιο εξυπνες μεταγραφές, μειώσεις συμβολαίων , σταθερή παρουσία στην Ευρωπη και στηριξη απο κοσμο, να βγαλουμε θετικο προσημο σε βαθος 5ετιας.

2) Το 2 το αφησες και μονος σου!

3) Ειναι φανερο οτι υπηρχαν προχωρημένες συζητησεις , αλλα οι άλλοι έκαναν πισω. Γιαυτο και ειπε να μη πιασουν ξανα στο ονομα τους το ΠΑΟΚ. Εβγαλε μια πικρια και απογοητευση. Μπορείς να χρεώσεις οτι πχ δεν ηταν 100% σίγουρος και αφησε να εμπλακει το ονομα της ΠΑΕ. Οκ μαζι σου.. Συνιστά εγκλημα αυτό?
Μπραβο αδερφε..αυτο ειναι το προβλημα μου.Το 1 ειναι συμπερασμα απο εσενα.Επρεπε να ειναι ξεκαθαρο απο τον προεδρο.Το 2 συνεχιζει να το αφηνω.Στο 3 ,περιμενα αν το χρεωθει ξεκαθαρα και να πει λαθος μου.Και οχι να μιλησει καφενειακα.

Φυσικα και δεν ειναι εγκλημα.δεν νομιζω οτι ποτε εχω πει οτι θελω αλλη διοικηση ή περιμενω τον τεο αλανθαστο.Απλα σχολιαζω τα - και τα + μιας συνεντευξης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Οσοι λετε ρε παιδια και για το θεμα βιερινια πραγματικα πιστεψατε οτι πουλαμε μονο με 10 μυρια και πανω? Δηλαδη αν ερθει ομαδα και δωσει 6 μυρια ειστε πλεον σιγουροι οτι δεν πουλαμε? Σε μια εποχη που ο σκοκο πουληθηκε 2,5 μυρια ο βαζελος δεν εχει δεχθει προταση πανω απο 4 μυρια για τον σισε που πριν 2 χρονια αγορασε με 10 πραγματικα επαναπαυεστε με παοκτσηδικες κορωνες? Ο βιερινια η θα πουληθει με ενα φυσιολογικο ποσο η θα φυγει ελευθερος οταν ληξει το συμβολαιο του η θα γινει ανανεωση με αμοιβη κοντα στο μυριο (μπορουμε?).

Δηλαδη μας κοροιδεψε?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικα σημερα νταατ ειναι λς και γραφει καποιος αλλος απο τον λογαριασμο σου. ξεκιναμε με το θεμα των αραβων στο οποιο εχει αναφερθει ο ζαγορ και εχει πει οτι το ενδιαφερων δεν ειναι απλα φιλολογικο, ενδιαφερθηκε ενας ανθρωπος τον οποιο τον γνωριζει ο ζαγορ του παρουσιασε ενα πλανο και μετα που διερευσε η πληροφορια απο την πλευρα των δικηγορων αναγκαστηκαν να πουν επισημα οτι υπαρχει ενδιαφέρον. αν εσυ περιμενεις να σου πει περετερο πληροφοριες για αυτο το ντιλ μαλλον σημερα δεν ξηπνησες καλα, δηλαδη τι να κατσει να πει οτι η ολη επένδυση στον ΠΑΟΚ εξαρτατε κατα πολυ απο τις πολιτικοοικονομικες εξελιξεις στη χωρα?
στο πρωτο ερώτημα σου ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεει, οτι ναι μεν υπαρχει ενα ανοιγμα αλλα δεν ειναι τετοιο που καθιστά ύψιστο προβλημα για την λειτουργια και την επιβίωση της ΠΑΕ, και επειδη εχει γινει μια δουλεια στο αγωνιστικό τμημα τα τελευταια 3 χρονια μπορουμε να μειωσουμε το μπατζετ χωρις να χασουμε αγωνιστικά, και δεν ειναι αναγκαιο να ξεπουλησουμε για να σωθουμε, μποορει να πουλησουμε αν ειναι συμφερων για την ομαδα αλλα δεν εχουμε το αβγο στον λοκω για να ξεπουλησουμε.
το θεμα ζηση το αφηνω γιατι δεν χρηζει περετερο σχολιασμου
thief

Δημοσίευση από thief »

Άκουσα και εγώ την συνέντευξη τύπου του Θοδωρή. Δεν θα συμφωνήσω ούτε με αυτούς που λένε και ...καλά "η χειρότερη συνέντευξη τύπου" αλλά ούτε και με αυτούς που τα βλέπουν και όλα τέλεια... Εντάξει λαός της υπερβολής είμαστε πάντα κάποιοι θα πιάνονται από τα άκρα.

Στα θετικά κρατάω η δήλωση για Βιερίνεια, δείχνωντας με αυτό τον τρόπο σιγουριά ότι η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά χωρίς θυσία ενός ποδοσφαιριστή. Όπως επίσης την απόλυτη και κάθετη εξήγηση που είπε για πλήρη διαφάνεια βγάζοντας ακόμη μία σιγουριά που δείχνει αυτοπεποίθηση.

Στα αρνητικά ότι οι αρδ ήτανε κατώτεροι των περιστάσεων. πχ δεν υπήρξε ερώτηση αν το περσινό άνοιγμα καλύφθηκε, δεν υπήρξε ερώτημα για το πόσο τα χρέη που έχουμε στο Δημόσιο επιρεάζουν την αδειοδότηση της ομάδας από την Ευρώπη και αν το γεγονός ότι είναι υπό εκδίκαση μας δίνει κάποιο +. όπως επίσης στο θέμα των Αράβων αν υπήρξε εγγυητική επιταγή (θέμα που είχαμε σχολιάσει και με το Kos αν θυμάμαι καλά εκείνη την περίοδο) έτσι ώστε να έχουν πραγματικά δικαίωμα να μιλάνε στα μμε της πόλης.

Τώρα γι' αυτούς που λένε γιατί δεν είπε για τους Αραβες ή για τον Ζήση είναι σαν να μπαίνουν στην ίδια ζηγαριά με τους δημοσιογράφους. Τί να πει δηλαδή παραπάνω ο Ζαγοράκης από την στιγμή που όπως φαίνεται δεν υπάρχει οριστική κατάληξη. Και φίλε joshua από ότι θυμάμαι πάντα ο Ζαγοράκης ξεκινάει με ερωτήσεις, πάντα. Και δεν με χαλάει σαν να λέει ας μπούμε στο ψητό γιατί αυτό ενδιαφέρει.

Τέλος πάντων κρατάω αυτό που είπε για Βιερίνεια και ότι η πρόταση θα πρέπει να είναι πολύ υψηλή ειδάλλως θα χαθούν τα έσοδα από τα διαρκείας αντιλαμβάνοντας πλήρως το τί παίζει και βγάζοντας μία αισοδοξία για του χρόνου. ΜΑΚΑΡΙ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. :pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Οσοι λετε ρε παιδια και για το θεμα βιερινια πραγματικα πιστεψατε οτι πουλαμε μονο με 10 μυρια και πανω? Δηλαδη αν ερθει ομαδα και δωσει 6 μυρια ειστε πλεον σιγουροι οτι δεν πουλαμε? Σε μια εποχη που ο σκοκο πουληθηκε 2,5 μυρια ο βαζελος δεν εχει δεχθει προταση πανω απο 4 μυρια για τον σισε που πριν 2 χρονια αγορασε με 10 πραγματικα επαναπαυεστε με παοκτσηδικες κορωνες? Ο βιερινια η θα πουληθει με ενα φυσιολογικο ποσο η θα φυγει ελευθερος οταν ληξει το συμβολαιο του η θα γινει ανανεωση με αμοιβη κοντα στο μυριο (μπορουμε?).

Δηλαδη μας κοροιδεψε?
Αν μπορει να ανανεωσει το συμβολαιο του και να του δωσει καπου κοντα στο μυριο, οπως και ειναι η αξια του, τοτε οχι δεν κοροιδεψε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ κατάλαβα ότι δε πουλάμε παίκτη για να βρούμε έσοδα, αλλά πουλάμε αν γίνει συμφέρουσα πρόταση...και μάλιστα αν πουλήσουμε θα πάμε για μεταγραφές τα φράγκα, τώρα πως γίνεται ο τσορμπατζόγλου να λέει ότι οι μεταγραφές προυποθέτουν πώληση δε το καταλαβαίνω..
όσο για τον κόκλα ακόμα υπονομέυει τον ζαγόρ λέγοντας ότι έκανε πλάκα εκείνη τη στιγμή....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”