5. Pablo Gabriel García Pérez
- costacurtaG4
...
Πρεπει να είχαν ψαλίδα και να τα πήρε λιγο!!!
Πάντως παίδες... ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΝΤΡΙΠΛΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΡΑΣΤΟΣ...

Πάντως παίδες... ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΝΤΡΙΠΛΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΡΑΣΤΟΣ...

Το ματς με τον βαζελο ειναι το ουσιαστικα το πρωτο μεγαλο παιχνι του Γκαρσια...Το παλικαρι πραγματικα δεν κρατιεται και πιστευω οτι η "ορεξη" που εχει για μπαλα σε αναλογια με το μεγαλο ονομα που τον συνοδευει ειναι δυσαναλογη...Εγω τον περιμενα βεντετα που θα ερθει και θα την "λεει" σε ολους...Κι ομως και σε αυτην την επιλογη του οπως και στου Κοντρερας βεβαια, ο Βρυζας διεπρεψε....Φαε τα βαζελια παλικαρι μου...Βαλε και ενα κ@λοδαχτυλακι στο μαστορακι με το μυστρι...
- midenistis
- Επικοινωνία:
Pablo Garcia
Από contra.gr:
Δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία στα πλευρά.
O Oυρουγουανός μέσος υπεβλήθη τη Δευτέρα σε αναλυτικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια άλλη ζημιά πλην της κάκωσης στα πλευρά. Ο παίκτης θα αρχίσει κανονικά προπονήσεις σε δύο ημέρες και εφόσον ο Σάντος το επιθυμεί θα αγωνιστεί κανονικά με το Λεβαδειακό.

Δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία στα πλευρά.
O Oυρουγουανός μέσος υπεβλήθη τη Δευτέρα σε αναλυτικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια άλλη ζημιά πλην της κάκωσης στα πλευρά. Ο παίκτης θα αρχίσει κανονικά προπονήσεις σε δύο ημέρες και εφόσον ο Σάντος το επιθυμεί θα αγωνιστεί κανονικά με το Λεβαδειακό.

- maikopoulos
Δε νομίζω μια κάκωση στα πλευρά να αφήσει το λύκο εκτός. Δεν είναι και τραυματισμός στα πόδια... Στην τελική άμα γουστάρει να παίξει αλλά πονάει, βαράει μια ένεση και τα μουδιάζει για κανά δυό ώρες. Όσο για το αν υπάρχει λόγος να παίξει, πιστεύω ότι υπάρχει και παραυπάρχει. Καλώς ή κακώς είναι η ψυχή του κέντρου μας και η απουσία του κάνει μπαμ.
- maikopoulos