Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αμην...
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

τι ειστε εσεις ρε; ο Μπακαγιοκο εβγαλε τα λεφτα που παιρνει με το παραπανω με την μεχρι τωρα παρουσια του και τον κραζετε;
Άβαταρ μέλους
agave

Re: Ibrahima

Δημοσίευση από agave »

ctsaligo έγραψε:...και έδωσε και την ψυχή του σε κάποια ματς (Λάρισα).
......
έδωσε την ψυχή του στη Λάρισα και έβγαλε τη δική μας..

Καλά ρε παιδιά, δεν αντιλέγω οτι έβαλε κρίσιμα γκολ, αλλά ειδικά στο ματς με τη Λάρισα φάνηκε το πόσο ατομιστής και τσαπατσούλης είναι. 80 λεπτά κατέστρεφε οποια επίθεση περνούσε απ'τα πόδια του, σκεπτόμενος να βάλει γκολ για να αποδείξει στα τυριά και δεν ξέρω τι σκ@τα. Η ομάδα πουθενά. Όλα για την πάρτυ του. Και το είχα πει και τότε, αν δεν έβαζε σε εκείνο το ματς το γκολ-σπόντα, δεν θα ηταν ο χειρότερος του γηπέδου? Οχι οτι το γκολ διέσωσε την απόδοση-ναυάγιο εκείνου του παιχνιδιού, αλλά είναι αυτή η λανθασμένη νοοτροπία του Ελλαδιστάν να θεοποιούμε και να βγάζουμε mvp τον σκόρερ.

Και ναι, δεν θέλω στην ομάδα παίχτη που δυσανασχετεί όταν γίνεται αλλαγή ή όταν ξεκινάει στον πάγκο. Δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό το πόσο ατομιστής είναι. Ο Ηλιάδης, ο Γλύκος, ο Αραμπατζής, ο Κλάους, ο Γεωργίου, ενίοτε ο Μαλεζάς και ο Μαρκαντώνης και ο Αναστασάκος τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή?? Να κάνουν ταναπού την ομάδα για να παίξουν? Σοβαρευτείτε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

paokovia έγραψε:Ήταν μια φτηνή λύση ανάγκης...γι' αυτό και του έκαναν μόνο 1 χρόνο συμβόλαιο και το καλοκαίρι θα μας κουνήσει μαντήλι...
Αυτό θα το δούμε στο τέλος κι ανάλογα τι θα κάνει η διοίκηση..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Οταμ μια ομαδα γεμιζει παικτες αυτοι που δεν παιζουν εχουν παραπονα..Αυτα συμβαινουν...Το θεμα ειναι η αντιμετωπιση τετιοων καταστασεων..Απο οτι φαινεται Μπακαγιοκο και Σαντος τα βρηκαν αμεσως και η διοικηση μαλλον με μια επιπληξη μπορει αυριο να τελειωσει το θεμα..
Απο την αλλη εμεις το μεγαλοποιουμε..Το ιδιο εκανε και ο Κοβασεβιτσ φετος,,Πρεπει να αφηνουμε αυτα στη διοικηση η οποια πρεπει να φερνει ηρεμια στον παικτη και την ομαδα αμεσως χωρις να αφηνει κανεναν με παραπονο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ξέρω αν ηθελημένα, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα ενόψει των δύο αναμετρήσεων μας κόντρα στον Παπαναστασιακό.
Εγώ θα πω όμως ένα:

Θυμηθείτε πως ήταν το χανούμι πριν από δυο βδομάδες, πριν τον αγώνα με εμάς.
Πολλά εσωτερικά προβλήματα, διοικητικά, αγωνιστικά κι όμως, στο τέλος από "αουτσάιντερ" που το είχανε κάποιοι, μας κέρδισε.. χαλαρά!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Τον πουλο!!!!
Δεν λεω μας βοηθησε.Αλλα να χαλαει ολο το κλιμα της ομαδος?
Μετα μας φταινε οι γκαρσια κοντρερας μουσλι γι'αυτα που κανουν στους αγωνες,που στο κατω κατω ειναι στην(τσιτα)εκεινη την στιγμη!
Αν αρχισουμε και τετοια στις προπονησεις......

Τα τυρια μ@κ@κες ηταν που δεν τον κρατησαν?Βρε ουστ...

:?:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Οπως πρωειπα:
Τα τυρια μ@κ@κες ηταν που δεν τον κρατησαν?
Kαι σε κεινους εδωσε βαθμους και γκολ στην ευρωπη.
Αλλα δεν μπορει κανεις να χαλαει το κλιμα στα αποδυτηρια!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εν μερη εχετε δικιο ρε αδερφια.Αλλα αυτα τα κολπακια τα αφρικανοφερμενα με χαλανε πολυ.Μακαρι να ειναι ετσι.Αλλα το παρελθον του αλλα λεει.
Τελος παντων,οπως λεει και ο novito:μη μεγεθύνουμε κάποια πράματα.

:?:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αδερφέ _sleeper, όλοι κάνουν λάθη.. Ακόμη κι ο Ζήσης...

Ας τελειώσει η χρονιά και βλέπουμε. Εγώ πάντως δεν τον γουστάρω, απο το φιλικό με την Ουντινέζε στο λαιμό μου κάθισε που ήθελε να αρπάξει το γκολ απο τον Κλάους και φώναζε στον Γεωργίου που δεν έδωσε πάσα σ'αυτόν.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

novito,free4 +φωνω και εγω.

οπως επισης το ποσο γρηγορα αναπαραχθηκε το γεγονος,καλο ειναι να προβληματιζει...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το περιστατικό έχει ως εξής: Ο Ιβοριανός εκτελούσε νωχελικά και προκλητικά τις ασκήσεις και όταν ο Πορτογάλος τεχνικός του έκανε παρατήρηση, ο Μπακαγιόκο του απάντησε: «Τη μία με έχεις μέσα και την άλλη με έχεις έξω», για να ανταπαντήσει ο Σάντος: «Πρέπει να υπακούς. Είμαι ο προπονητής σου και πρέπει να με σέβεσαι».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=87001
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Νομίζω ότι για όλα τα κρούσματα απειθαρχίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως την «αγανάκτηση», που προκλήθηκε από την κόκκινη του Κοντρέρας στο ματς με την ΑΕΚ θα την πληρώσει ο Μπακαγιόκο. Κλασική περίπτωση λοιπόν εξιλαστήριου θύματος, με τον Ιβοριανό να «θυσιάζεται» οσάν νέα Ιφιγένεια προκειμένου να ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου, ή εν προκειμένου να κλείσουν και να κοπάσουν οι άνεμοι της αναστάτωσης. Επειδή προσωπικά είμαι πάρα πολύ αυστηρός, με τον ρόλο του ποδοσφαιριστή σε μία ομάδα τα καθήκοντά του και τις υποχρεώσεις του, θεωρώ, ότι ένα από τα βασικά συστατικά για την δημιουργία συνόλου αλλά και την απρόσκοπτη κι ομαλή λειτουργία του τμήματος είναι η υπακοή. Ιδίως στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, όπου η ατομικότητα τείνει να εξαλειφτεί(άσχετο αν μας αρέσει ή όχι) και τα πάντα θυσιάζονται στον βωμό του αποτελέσματος. Και κάθε απόκλιση από το αυστηρό πρόγραμμα, παρεπόμενο της εντατικοποίησης του επαγγελματισμού, ασφαλώς και θα πρέπει να επισύρει και να αποφέρει τις σχετικές επιπτώσεις, προκειμένου αυτές να μην της καρπωθεί το σύνολο. Αυτός είναι από την άλλη ο ρόλος του προπονητή αρχικά κι εν συνεχεία της διοίκησης, να μπορεί να ελέγχει τα γκέμια και να οδηγεί τα άλογα που σέρνουν το άρμα. Δυστυχώς στην περίπτωση μας, έχω την εντύπωση ότι ο έλεγχος αυτός χάθηκε και σε αυτό έχει ευθύνη κι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η εκ νέου απόκτηση οράματος η έμπνευση που ο λαός άντλησε από τα όσα γίνονται από την αρχή της χρονιάς, άρχισε τον έφερε στο ρόλο του υπερπροστατευτικού γονέα που δεν χαλάει το χατίρι στα παιδιά του, άσχετα αν και μερικά παραπτώματα θα πρέπει να τιμωρούνται. Το παιχνίδι άρχισε να χάνεται με τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο του Γκαρσία, όχι για τα αγωνιστικά του κατορθώματα(σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε ένα σχετικό άλλοθι), ενώ σχετικές συμπεριφορές χωρίς όμως περεταίρω επιπτώσεις εμφανίζονται συχνά πυκνά εντώς αγωνιστικού χώρου, περισσότερο από τους λεγόμενους σταρ της ομάδας. Η διοικηση κι ο προπονητής δεν επενέβησαν με αποτέλεσμα οι παρεκτροπές να εντείνονται και να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ίσως αμφότεροι αναγνώρισαν ότι δεν μπορείς να κρίνει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλον να τιμωρείς κι άλλον όχι. Ίσως γιατί οι παρεκτροπές μπορεί να προερχόταν από μόνιμη πηγή. Επειδή όμως ο έλεγχος κινδυνεύει πολύ άμεσα να χαθεί, θα πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα κι έτσι ακόμη κι αν δεν είχαμε έναν Μπακαγιόκο θα έπρεπε να τον ανακαλύψουμε
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Δεν ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζουν.
Μη δημιουργουμε και εμεις κλιμα χωρις λογο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”