Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Games PC Internet Cheats & μπιμπλίκια!

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το Amnesia με πόρωσε σαν ιδέα* και το..αγοράζω σιγά σιγά... Το Sam & Max αγοράστηκε πολύ σύντομα...

Το Gabriel Knight το 2 διαβάζω ότι είναι με "ελεγχόμενους βιντεοσκοπημένους ηθοποιούς" και θυμήθηκα το X-Files που έπαιζα στο Playstation 1... Επίσης πολύ καλό παιχνίδι, που όταν με τρόμαζε (Δημοτικό γαρ) έβαζα Megaman και ξεχνούσα να αναπνεύσω από την πόρωση... :D

* Επίσης το Until Dawn πολύ καλό παιχνίδι, αν και δεν το σηκώνω ούτε με γερανό... To P.T. το βρίσκω ενδιαφέρον, όπως και το Kholat με τράβηξε τη προσοχή τώρα που το είδα (ΚΑΙ ΜΕ NARRATOR ΤΟΝ SEAN BEAN, FUCK YEAH!!)...Τα οποία επίσης δεν με κόβω να σηκώνω...**

** Ναι έχω δει το gaming κανάλι του 2J, να είναι καλά ο αδερφός μου... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σωραιος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Κανε οικονομια κ πανε παρε ενα PS4,εχεις 3 μηνες σχεδον μεχρι τις 8 μαρτιου που βγαινει το Division απο την Ubisoft φημες λενε οτι θα βγει κ σε υπολογιστη αλλα δυσκολα.
Total War Attila η Total War Rome II κλασεις ανωτερα απο το Rome σε παρα πολλα θεματα ειδικα στα "κολληματα"
Τωρα αν δεν τα σηκωνει το pc σου αυτα δωσε κανα φραγκο για να παρεις καινουριο με 200-300 ευρω πλεον φτιαχνεις αρκετα δυνατη μοναδα :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με 200-300 εννοείται δε φτιάχνεις τίποτα και ειδικά καινούριο. Κάτω από 4-450 είναι πεταμένα λεφτά με τιμές Ελλάδας

Επίσης, Rome>>>> Rome II :P
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ελεος ρε με 300 ευρω ΑΝΕΤΑ βρισκεις αξιολογο κουτι για να μπορει να τρεξει τετοια παιχνιδια δεν ειπαμε να κανει gaming station,το rome 2 ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις πανω σε παρα πολλα θεματα σε σχεση με το πρωτο,επιμενω παντως οτι το division θα αφησει εποχη οποτε παρε κανα ps4

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

mpouJr έγραψε:Κανε οικονομια κ πανε παρε ενα PS4,εχεις 3 μηνες σχεδον μεχρι τις 8 μαρτιου που βγαινει το Division απο την Ubisoft φημες λενε οτι θα βγει κ σε υπολογιστη αλλα δυσκολα.
Total War Attila η Total War Rome II κλασεις ανωτερα απο το Rome σε παρα πολλα θεματα ειδικα στα "κολληματα"
Τωρα αν δεν τα σηκωνει το pc σου αυτα δωσε κανα φραγκο για να παρεις καινουριο με 200-300 ευρω πλεον φτιαχνεις αρκετα δυνατη μοναδα :D
Δικός μας είσαι συ. :P Κι εγω αυτο περιμενω να παιξω τωρα. Θα βγει κανονικά και για pc. Είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ειμαι διχασμενος για τον πρεπει να το παρω για pc η για ps4 λογικα στο δευτερο θα καταληξω λογω παρεας

Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αν είχα καλό pc θα το παιρνα για κει. Μου την έχει δώσει το συνεχές τάισμα για να παίζεις ονλαιν στις κονσόλες νέα γενιάς.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Βασικα αν το καλοσκεφτεις συμφερει πολυ το ps4,νομιζω οτι αν μπορουσα να παιξω κ strategy εκει θα ειχα γλιτωσει πολλα χρηματα[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] γενικα το store του ειναι πολυ καλο για εμας που εκτιμαμε τα καλα παιχνιδια π.χ αγορασα το GoW μολις 9 γιουρα!!!!!! Αυτη η μοδα με τα dlc ειναι οντως σπαστικο αλλα δυστυχως τα γαματα παιχνιδια πλεον μονο ετσι μπορεις να τα παιξεις,μου λειπει παρα πολυ το lineage2

Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Πλεον μονο PS4,περσυ πηρα Η/Υ και φετος παπαλα δεν παιζει τιποτα με "αξιοπρεπή "ανάλυση

Ps4 για on line θες κοντα στα 45 ευρώ τον χρονο

Απο κει και περα για φτηνα παιχνιδια μπορεις και μεταχειρισμενα,και ebay η ξενα καταστηματα καθως ειναι REGION FREE,οπως επεισης και να εκμεταλευσεσαι τις προσφορες απο το ψησιακο καταστημα της sony,
φετος τα χριτστούγεννα με 90 ευρω πηρα 5 παιχνιδαρες
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

GTA V?
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω ενα αξιοπρεπες pc για να σου κρατησει 2 3 χρονια gaming τι κοστος εχει αυτη την εποχη? (εννοειται οχι top μηχανημα)
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Θα το στησεις μονος σου? θα το παρεις πακετο? θα πας σε "ειδικο"?
αρκετες παραμετροι αλλα οπως προειπα αν εχεις εναν καλο "ειδικο" που δεν μαμαει με 300 ευρω εχεις ενα αξιοπρεπες μηχανημα (μονο κουτι) με σχεδον ολα τα βασικα να ειναι σε αξιοπρεπες επιπεδο (μετρια δηλαδη)

edit:με ενα απλο ψαξιμο :D
http://www.ebay.com/itm/ULTRA-FAST-GAMI ... SwZ1lWcxd8
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

καλα εννοειται οτι δεν θα το στησω μονος μου γιατι δεν το εχω. απλα εχω χαθει ΄λιγο με τις καρτες γραφικων (πανω κατω με τις motherboard εχω μια σχετικη αποψη) επειδη φαινεται να το εχεις δεν μου λες καποια γενικα χαρακτηριστικα για την καρτα ? μνημη μοντελο κτλ
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

τι ποσό θέλεις να ξοδέψεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”