Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Τον Προπονητάο Κεντρίνιο και τον Καινούριο Γηπεδόν.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Ούτε εμένα αδελφέ μου Star.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Επειδή έχω ζήσει χρόνια Ιταλία σας λέω ότι ανάμεσα στο "λέω" και το "κάνω" κάτι ,για τους Ιταλούς υπάρχει ολόκληρη θάλασσα στη μέση όπως λένε και οι ίδιοι.Οχι ότι αποκλείεται αλλά με τους υπ.1 Public Papatzides που είναι αυτοί ας είμαστε επιφυλακτικοί.Και αν είναι να έρθει καλώς να έρθει.
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Αλλος ενας λογος για ναμην παρεις Μπασινα ειναι το οτι τον Ιβιτσ αργα η γρηγορα θα τον διωξεις λογω ηλικιασς σωστα? ε αμα ειναι να παρουμε κι αλλον παικτη που κι αυτον θα πρεπει να τον διωξουμε σε ενα ενα-μιση χρονο δεν κανουμε τιποτα...
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Εγώ θα ήθελα την αγορά τών Βιερίνια-Δάρλα και έναν επιθετικό(Ογκουνσότο η Ν'Ντόι του οφη),και ένα δεκάρι απο λατινική αμερική
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Περικλής Στέλλας είναι ένας απο τους μεγαλύτερους παπατζήδες της αθλητικής δημοσιογραφίας... Ήταν ένας απο εκείνους που διακινούσαν και προωθούσαν τα σενάρια περι βαθύπλουτων αράβων που θα έρθουν και θα μας σώσουν...
Επίσης είναι εμπαθής απέναντι στην ομάδα μας και ακόμη περισσοτερο απέναντι στον Φερνάντο Σάντος τον οποίο κράζει μετά απο κάθε παιχνίδι ανελιπως ακόμα και άδικα...
Και εμένα δεν με τρελαίνει το κοουτσάρισμά του αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι έχτισε φέτος την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών και στα τελευταία μάτς πάει καλύτερα και απο άποψη κοουτσαρίσματος... Δεν είναι δυνατόν πχ να λέει ο γελοίος Στέλλας ότι ο Σάντος έκανε δώρο το μάτς στον οσφπ με την ομάδα που παρέταξε και με τις άλλαγές του... Κυρίως σε ένα μάτς που πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών...

Επομένως μην αναπαράγετε τις π@π@ριές του... :wink:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδέρφια η αγορά δάρλα και βιειρίνια είναι οι καλύτερες κινήσεις.. και μετά ίσως ο εστογιάνοφ το καλοκαίρι είναι κάτι καλό και εφικτό!!

για μπασινάδες και κοντούς ΤΕΛΟΣ!! ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πολύ μεγάλο μέγεθος για αυτούς πλέον!!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αχαχαχ ωραίος τίμο +100000
καλό καλό
kostask

Δημοσίευση από kostask »

Στο τροκτικο, το γνωστο μπλογκ, πριν 3-4 ημερες εγραψαν οτι καποιος πολυ στενος συνεργατης της διοικησης τους εμπιστευτηκε οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για Κρεσπο και οτι εχει κλεισει ηδη ο Εστογιανοφ για το καλοκαιρι. Απλως το αναφερω καθως το συγκεκριμενο μπλογκ ειναι αρκετα εγκυρο. Μακαρι. Ειδικα για τον Εστογιανοφ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Οχι βαρύ κορμί δίπλα σε Μούσλι.Θέλουμε ένα γρήγορο δίπλα του.Και ένα στα πλάγια επίσης γρήγορο.Το μεγάλο μείον μας είναι η ταχύτητα μπροστά φέτος.Και όχι πολυδάπανες μεταγραφές τύπου Κρέσπο(άσε που δεν έρχεται πιστεύω με τίποτα).
Ο Μπασινάς ούτε απ' έξω απ' την Τούμπα να μην περάσει.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

IVANSCHITZ καλλος παιχτης καλλος οργανοτης
Άβαταρ μέλους
paoklarisa

Δημοσίευση από paoklarisa »

o micimovic
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Κοιτα εδω αδερφε... Απο οτι λεει κανει γυρω στα 6,5 εκατομυρια Γιουρο... http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Νομιζω πως η επόμενη μεταγραφή μας, ... πρέπει να είναι ο ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ, (version λιμανιου), ...
με λεπίδα τρακτερωτη, για γρηγορο και αμεσο ξεκοιλιασμα-ξεντέριασμα.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Εγώ θέλω το Nachos Γκαρσία από τον συμπολίτη για να έχει κάποιον να κοπανάει στην προπόνηση ο Πάμπλο και να μπαίνει πιο χαλαρός στο γήπεδο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”