ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 2-2 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα
Βασικός υπαίτιος γι' αυτό το χάλι είναι πρωτίστως η διοίκηση και μετά ο προπονητής. Μας έβαλε 2 γκολ ο τελευταίος στην Τούμπα ρε, είμαστε σοβαροί; Ποια διαιτησία μας φταίει; Κάκιστη νοοτροπία, άθλια άμυνα και κέντρο με 2 χαφ. Μου αρέσει που τους χαλούσε κι ο Ντεσπότοφ, ο καλύτερος μας παίχτης ως τώρα. Κάτι Κόλεϊ, Μπακαγιόκο, Γκόμες κλπ είναι για δρόμο. Αν δεν έρθουν έτοιμοι και αξιόλογοι παίχτες τον Γενάρη τότε μόνος μας στόχος είναι να βγούμε σε όσο καλύτερη θέση για την Ευρώπη του χρόνου, δεν βλέπω πως μπορούμε διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω φέτος...
- Amsterdamer_87
Φταει η διαιτησια ΝΑΙ !!!
Αλλα το ματς το εχασε και ο Ραζβαν με τις ακατανοητες επιλογες του και σε αλλαγες και σε συμετοχες..
Αλλα το ματς το εχασε και ο Ραζβαν με τις ακατανοητες επιλογες του και σε αλλαγες και σε συμετοχες..
Οταν βλεπεις τα ιδια λαθη να επαναλμβανονται μετα απο επιτυχιες τοτε ψιλοσιχαινεσαι.Οχι την ομαδα αλλα τους γυρω.obanebane έγραψε:Όπα ρε,τι σιχάθηκα και μαλακιες, εντάξει η ομάδα δεν τραβάει,θα της γυρίσουμε την πλάτη;
Πρωταθλητές είμαστε και το γήπεδο είναι άδειο, ντροπή τέτοιου είδους σχόλια.
το κλάμα και η ανευθυνότητα είναι χαρακτηριστικό των ληκιωνσκού
εμείς θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν ομάδα και να μαζευτεί αυτό το χάλι πίσω
εμείς θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν ομάδα και να μαζευτεί αυτό το χάλι πίσω
- thomas Murg
Απίστευτο στήσιμο από τα κοράκια. Γαμιούνται οι μπάσταρδοι
Συζητάτε εσείς για σφαγές ενώ έχεις φάει 2 γκολ από τον τελευταίο. Στο 2-1 έχεις κλειστεί στα καρέ να σωσεις την νίκη ,ενώ παίζεις με τον τελευταίο . Ναι μεγάλος ΠΓ ο Τζηκος και ο Κουμπαράκης αλλά σου πήρε Χ η Καλλιθέα με 2 γκολ στην Τούμπα .
Τι να πει κανείς. Αν θέλει κάποιος μπορεί να μιλήσει για διαιτησία αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα είναι άρρωστη. Και ο προπονητής δεν βρήκε τον τρόπο να την φτιάξει. Λείπει ποιότητα, καθαρό μυαλό, και κυρίως προσωπικότητα.
Περσινές σταθερές όπως ο Ταισον φέτος δεν τραβάνε και είναι λογικό, 37 είναι!
Να δούμε πως θα φτιάξει το πράγμα. Εγώ προσωπικά και για κέντρο έχω θέμα, γιατί πχ. Ο Σβαμπ ήταν τραγικός σήμερα, νωχελικος όσο δε πάει και με λανθασμένες τοποθετήσεις.
Περσινές σταθερές όπως ο Ταισον φέτος δεν τραβάνε και είναι λογικό, 37 είναι!
Να δούμε πως θα φτιάξει το πράγμα. Εγώ προσωπικά και για κέντρο έχω θέμα, γιατί πχ. Ο Σβαμπ ήταν τραγικός σήμερα, νωχελικος όσο δε πάει και με λανθασμένες τοποθετήσεις.
- O Teleutaios Savourai
JohnDag έγραψε:Δεν γίνεται να μπει σε πρώτη μοίρα η διαιτησία για το σημερινό όσο κακή και αν ήταν.
Δεν γίνεται να έχεις προηγηθεί δυο φορές μέσα στην έδρα σου απέναντι στον τελευταίο (και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα) και να μην μπορείς να κρατήσεις τη νίκη.
Με τον τελευταίο γαμω το φελεκι μου παίζεις και είσαι πρωταθλητής.
Ότι και να έγινε πριν, είσαι 2-1 στο 92’. Και καταφέρνεις και τρως γκολ;
Πάλι 2 γκολ παθητικό εντός έδρας; Πάλι; 15 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες;
Χωρίς νίκη στην Τούμπα από 25 Αυγούστου;
Ρε πάτε καλά όλοι εκεί μέσα; Έχετε επαφή με το περιβάλλον;
- thomas Murg
Ο βαρ καλεί τον τζήλο στη φάση του χέρι αλλά μετά το αρχίδι δεν τον καλεί για να δει το πέναλτι στον Ντέλια. Σε μας τη φάση του πρώτου γκολ της Καλλιθέας θα το έδιναν οφσάιντ. Σίγουρα.
- PAOK_Antarctica
Τι είναι ντροπή ρε συ Μπάνε;obanebane έγραψε:Όπα ρε,τι σιχάθηκα και μαλακιες, εντάξει η ομάδα δεν τραβάει,θα της γυρίσουμε την πλάτη;
Πρωταθλητές είμαστε και το γήπεδο είναι άδειο, ντροπή τέτοιου είδους σχόλια.
Εγώ εκεί ήμουν και σήμερα. Όλη τη χρονιά εκεί είμαι και ΠΑΟΚ δεν βλέπω. Όλη τη χρονιά φεύγω μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια από κει μέσα.
Όταν αποφασίσει να βγει ο ΠΑΟΚ να παίξει να με φωνάξουν να πάω να τον δω.
Αυτό.JohnDag έγραψε:Δεν γίνεται να μπει σε πρώτη μοίρα η διαιτησία για το σημερινό όσο κακή και αν ήταν.
Δεν γίνεται να έχεις προηγηθεί δυο φορές μέσα στην έδρα σου απέναντι στον τελευταίο (και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα) και να μην μπορείς να κρατήσεις τη νίκη.
Με τον τελευταίο γαμω το φελεκι μου παίζεις και είσαι πρωταθλητής.
Ότι και να έγινε πριν, είσαι 2-1 στο 92’. Και καταφέρνεις και τρως γκολ;
Πάλι 2 γκολ παθητικό εντός έδρας; Πάλι; 15 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες;
Χωρίς νίκη στην Τούμπα από 25 Αυγούστου;
Ρε πάτε καλά όλοι εκεί μέσα; Έχετε επαφή με το περιβάλλον;
Οχι. Δυο χαφ χρειαζόσουν απλα που να μην ειναι κώνοι ανασταλτικά. Το οτι σημερα μας σφάξανε και εμείς λέμε ευχαριστώ ειναι άλλη ιστορία.Rexaris έγραψε:Με ατσαγκαράκη-Κουμπαράκη στο βαρ για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε σαν την Μπαρτσελόνα της καλής εποχής.
-
Αφήστε την ομάδα και το πως έπαιξε. Πρώτα πρέπει να θωρακιστεί και μετά να της γίνει κριτική. Δεν μπορεί ο κάθε π@!@-σ να έρχεται κ να σφυρίζει έτσι. Απαγορεύεται.
Και εγώ να ήμουν ποδοσφαιριστής και να με σφύριζαν έτσι δεν θα έπαιζα καλα και δεν θα έβαζα τα πόδια μου στην φωτιά. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και αφήστε λουτσεσκου κοιμάσαι κ σβαμπ Ξυπνα.
Και εγώ να ήμουν ποδοσφαιριστής και να με σφύριζαν έτσι δεν θα έπαιζα καλα και δεν θα έβαζα τα πόδια μου στην φωτιά. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και αφήστε λουτσεσκου κοιμάσαι κ σβαμπ Ξυπνα.
Με διαιτησία όπως αυτές του ΠΟΚ 3-0 θα ήσουν στο ημίχρονο αδελφέ.magiktigra έγραψε:Αλήθεια τώρα, σας πείραξε η διαιτησία? Με τέτοιες ομάδες στην έδρα σου θα έπρεπε να είναι 3-0 στο ημίχρονο. Χάλια μαύρα και ντροπή.
Για ποιον λόγο θα πρέπει πάντα να κερδίζουμε και τη διαιτησία και ο ανταγωνισμός μας να έχει συνέχεια σπρώξιμο.
Κάπου ώπα με την κριτική στην ομάδα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Αθήνα @@@νη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
Στηρίξτε την ομάδα.
Ιδιο γκολ που φαγαμε με Γαυρο. ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Οι αλλαγες του Λουτσεσκου κακες, ειδικα ο Τισουνταλι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. 0
Ο Σβαμπ ηταν που ηταν αργος τωρα με αποχη ηταν ακομα χειροτερος.
Δε γινεται ρε φιλε αλλο. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Οι αλλαγες του Λουτσεσκου κακες, ειδικα ο Τισουνταλι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. 0
Ο Σβαμπ ηταν που ηταν αργος τωρα με αποχη ηταν ακομα χειροτερος.
Δε γινεται ρε φιλε αλλο. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ