Manchester United-ΠΑΟΚ 2-0 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Otto
65
65%
Colley
6
6%
Ozdoev
19
19%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
1%
Camara
3
3%
Taison
1
1%
Tissoudali
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bakayoko
2
2%
Chalov
1
1%
Despodov
1
1%
Shola
1
1%

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

2 γκολ μ@@@ιας θα μπορούσε να πει κανείς.
Δυστυχως μπροστά φερόμασταν σαν κατσικοκλεφτες. Στην φάση του Ζιφκο στο πρώτο ημίχρονο και του Τισου στο δεύτερο ,φαίνεται αυτό το «να την σουτάρω γρήγορα μην με προλάβουν» . Δεν υπήρχε η σκέψη «μου αξίζει και θα σκοράρω» στις φάσεις .
Οι μισοί μπήκαν με τσαγανό και συγκεντρωμένοι ( Οζ , Οτο , Κολλει , Κεντζιορα , Καμαρα ) ,
3 χάθηκαν στην μετάφραση ( Τάισον , Σβαμπ ,Ζιφκο) .
Δυστυχώς ο μέσος οπαδός τους σήμερα θα σκέφτηκε ότι συμπαθητική ομάδα ο ΠΑΟΚ αλλά εύκολα τον κερδίσαμε .
Δεν θέλω να είμαι συμπαθητικός . Θέλω σε τέτοια ματς να είμαι μπα@@@ος και να το πάρω με το έτσι θέλω . Που βάση εικόνας μέχρι την φάση του Τισουνταλι έτσι ήταν .

Συγχαρητήρια στο λαό για την παρουσία του .

Και κάτι για τον χαβαλέ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΙΤΕ ΠΟΤΕΕΕΕ ΤΙΕΜΟΥΕΕΕ ΤΙΕΜΟΥΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Παρ 08 Νοέμ 2024, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zanis24

Re: Manchester United-ΠΑΟΚ 2-0 MVP,σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Για αυτους που λετε περι μεγαθηριου, ηταν η πρωτη της νικη φετος στο Γιουρόπα.
Ατυχια και ανικανοτητα, δυσκολος συνδυασμος.
ΣΟΚ! Ο ΠΑΟΚ ανεστησε αλλον εναν νεκρο! Χαρισε σε καποια μαντσεστερ γιουναιτεντ την πρωτη της νικη στο europa…
:mrgreen:
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Luigi Vampa έγραψε:
JohnDag έγραψε:Luigi Vampa, δεν σε έπιασα στο προηγούμενο τοπικ, μάλλον κάπου μπερδεύτηκες.

Elaborate please..
Λέω δε βαρέθηκες να κάνεις βιαστικες κρίσεις. Εξήγησε μου πως θα χλωμιασει το πρωτάθλημα αν δεν κερδίσουμε το γαυρο την Κυριακή. Κ χειρότερη χρόνια ενώ είμαστε ακόμη Νοεμβρη;
Φίλε μου κάλε, δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με μένα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά επειδή είμαι γήπεδο έκανα δυο σχόλια τα οποία μόνο αρνητικά δεν ήταν κι ενώ έχουν γραφτεί όργια εδώ μέσα (στο λίγο που είδα) ασχολείσαι πάλι με εμένα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, με τιμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 08 Νοέμ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

@chri5ti9 αυτος ακριβως ειναι ο ΠΑΟΚ φετος. Ποτε κακος, ποτε νικητης.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ μέτρια ομάδα ο ΠΑΟΚ, δυστυχώς μας μας έχουν κάνει πλάκα όλες οι άλλες ομάδες. Η Manchester επιβεβαίωσε την απόλυτη μετριότητά της.
Εσείς να μείνετε στην ευκαιρία του Τισου. Μια ευκαιρία δεν προκαλεί ήττα.
Συμφωνώ Αποστόλη, ωστόσο να συμπληρώσω πως αυτή η μετριότητα οφείλεται στο κάκιστο φεγγάρι του προπονητή που πλέον μας κάνει πλάκα με τον Τάισον και πραγματικά θα τον έβαζε μέσα ακόμα και με γύψο να ήταν.
Η 11δα που είχε στο 84, αν την είχε από την αρχή τώρα θα μιλάγαμε για άλλο σκορ και ΔΕΝ συμφωνώ με αυτούς που παρουσιάζουν την (σημερινή σαφώς) Μάντσεστερ σαν μια υπερδύναμη που μας κατατρόπωσε.
Η ευκαιρία του Τισου ήταν το κερασάκι στην τούρτα που σαφώς και δεν προκάλεσε την ήττα, ωστόσο είναι από τα γκολ που ποδοσφαιρικά θα μπουν στο πάνθεον των άχαστων γκολ, δε νοείται επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο συγκεκριμένο σημείο να κάνει τέτοιο αδύναμο σουτ πάνω στον τερματά, όταν έχει ΌΛΟ το τέρμα μπροστά του ανενόχλητος σχεδόν.
Για μένα σήμερα το ματς το έχασε 100% ο Λουτσέσκου και πραγματικά πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό που κάνει με την αρχική 11δα, με τις αλλαγές στο 66 και το σύστημα που παίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 08 Νοέμ 2024, 00:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Pellaios έγραψε:Ρε μάγκες δεν φτάνει με την γκρίνια...
Δηλαδή αυτοί της Μάντσεστερ που πήραν τον χοιλουτ 74 μύρια και τον ζιρκσι 42 σύνολο 110 τι πρέπει να κάνουν;
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα....
Βρε συ αυτο ειναι το θεμα; Να συγκρινομαστε με την πιο δυσλειτουργικη ομαδα του πλανήτη και να λεμε παλι καλα;
Δεν λεω, ακομα κι ετσι έχουν ποιότητα μεγαλη συγκριτικα με εμας αλλα δεν παίζαμε και με τη σιτι να διαβαζουμε τωρα μπραβο και τους παίξαμε στα ισια.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια .Της ομάδας της λείπει ένα χαφ . Σήμερα θα μπορούσε να πετύχει το σχέδιο αν είχαμε ένα χαφ κανονικό ,κρίμα για την κατάσταση του Οζντοεφ που δεν υπάρχει συμπαραστάτης δίπλα του . Σήμερα δεν είχαμε και την τύχη και την ικανότητα . Στο σουτ του Καμαρά στην κόντρα θα μπορούσε να παει προς το τέρμα ,στον Τισσουνταλι απλά ήθελα να στοπαρει και να σουτάρει κανονικά . Σήμερα έλειπε και ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μακάρι να είναι καλά να παίξει την Κυριακή ,άλλη ομάδα είμαστε με Ντελια. Εγώ είμαι αισιόδοξος αν δεν δω ξανά Μουργκ,Μπράντον,Σβαμπ ως επιλογές .Πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα ο κοουτς να δοκιμασεί τους νέους παίκτες και να τους δώσει χρόνο . Όττο,Οζντοεφ,Κολευ οι κορυφαίοι . Ο Μπακαγιοκο εμένα μου έδειξε κάποια καλά δείγματα θέλει χρόνο ,τουλάχιστον δύο μήνες ακόμα . Πρέπει να πάρουμε ΧΑΦ,ΧΑΦ,ΧΑΦ μόνο εκεί έχει γίνει το λάθος . Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε στους 24. Νίκη την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Αλλα είναι τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσεις.

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος όμως με τον άξονα που έχουμε, ουσιαστικά με μόλις 2 παίκτες (Καμαρά και Οζτόεφ) για 3 διοργανώσεις.

Δυστυχώς από το καλοκαίρι φαινόταν αυτό το πρόβλημα. Δεν προέκυψε ξαφνικά.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Κάποιον στα μπακ και λίγο να ρολάρει η επίθεση παρακαλώ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Είναι από τα βράδια που θα κλείσω νωρίς το paokmania για να πάω για ύπνο γιατί θα φλερτάρω με μπανάκι φθινοπωρινό.

Μια παράκληση όμως ρε παίδες. Λίγη θετική ενέργεια. Αυτό το θα φάμε τόσα και θα αρπάξουμε άλλα τόσα πριν το ματς γιατί το γράφετε; Εάν το έχετε για γούρι φαίνεται πως δεν βγαίνει. Γιατί τόσο μίσος για την ομάδα και άλλο τόσο για τον Λούτσε;

Μπράβο, σε όλους στην ομάδα. Φοβερή εμφάνιση και άδικη ήττα.

Μεγάλο παιχνίδι οι Όττο, Κόλει, Οζντόεφ, Καμαρά, Ζίφκοβιτς. Καλοί επίσης αλλά και μοιραίοι οι Μπάμπα και Τίσου.

Συνεχίζουμε. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Χωρίς πλάκα, όταν διαβάζω κάποιον να κράζει για το σημερινό, κατευθείαν σκέφτομαι ότι είναι 15 χρόνων και οι ορμόνες ξεχειλίζουν από τα σπυριά στο πρόσωπο.
Δεν εξηγείται αλλιώς.

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Αν πιασουμε τέτοια απόδοση την Κυριακή θα κάνουμε πλάκα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

JohnDag έγραψε: Φίλε μου κάλε, δεν ξέρω τι σκάλωμα έχεις φάει με μένα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά επειδή είμαι γήπεδο έκανα δυο σχόλια τα οποία μόνο αρνητικά δεν ήταν κι ενώ έχουν γραφτεί όργια εδώ μέσα (στο λίγο που είδα) ασχολείσαι πάλι με εμένα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, με τιμάς.
Τι σκάλωμα να χω φαει; Λες κ σε ξέρω προσωπικά..δεν απάντησες στη ουσία αυτών που ρώτησα. Τεσπα, καλή επιστροφή
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

2-0 σε εκτός αγώνα στην Ευρώπη με μεγάλη ομάδα δίνει ελπίδες για ανατροπή και πρόκριση στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ. ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. έρχονται μεγάλα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Η μάλλον ακόμη μεγαλύτερα!

ΥΓ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

joshua έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τη καμία τη γκρίνια την ώρα του αγώνα...Πιθανότατα προέρχεται από προηγούμενες εμφανίσεις σίγουρα όχι από τη σημερινή. Λίγο ακόμα και θα νομίζω ότι η Γιουναιτεντ είναι ο ατρόμητος που έπρεπε να κλείσουμε στα καρε και να του ρίξουμε 4ρα. Η εμφάνιση ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ακόμα και ο Μπακαγιοκο σήμερα μια χαρά ήταν και πρώτη φορά που έδωσε κάποιες ελπιδες. 50 - 50 κατοχή στο Ολντ Τραφορντ σχεδόν ίδιες ευκαιρίες,τι ακριβώς θέλατε παραπανω; Σε μια φάση κρίθηκε το παιχνίδι. Πάμε παρακάτω με αρκετούς λόγους να αισιοδοξουμε.
Συμφωνώ 100%. Σήμερα μόνο διακριθέντες βλέπω. Δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω για MVP.

Σήμερα η Μπιζ, μπορεί και να την έκανε πλάκα τη Μάντσεστερ. Για μένα εκεί είναι οι ενδοιασμοί μου, δηλαδή στο πώς χτίζεις μια ομάδα. Άλλος αγοράζει τον Τζόλη και άλλος τον πουλά στην 1η του ευκαιρία. Η Μπριζ ούτε τεράστιο κλαμπ είναι, ούτε περισσότερους οπαδούς έχει, ούτε μεγαλύτερο μισθολογικό μπάτζετ. Επενδύει, αγοράζει νέους παικταράδες και φυσικά πουλάει κιόλας. Απλά στην 11άδα της σταθερά βλέπεις νιάτα και πνευμόνια. Από εμάς σήμερα τέτοιος ήταν ο Καμαρά που έκανε απίστευτη δουλειά, και φυσικά γενικά μιλώντας για το ρόστερ, ο Ντεσπότοφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”