Λαμία-ΠΑΟΚ 03/11, 20:30, CosmoteSports
-
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 03/11, 20:30, CosmoteSports
Ήρθε η ώρα να ξεσπάσουμε ,περιμένω να δω Τσαλοφ με Τισουνταλι μπροστα .
- ΑποστόληςΑ
-
Αυριο θα το δοκιμάσει ,δεν πιστευω να κανει κατι διαφορετικό και ελπίζω Καμαρα απο την αρχη.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Μπράβο ρε Αποστόλη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτο μας μέλημα: Clean sheet.
Είναι κομβικό να κρατήσουμε το 0.
Να πω την αμαρτία μου, θα μου κάνει κακή εντύπωση αν φάμε γκολ αύριο. Η φετινή επιθετική γραμμή της Λαμίας δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση.
Θα μου πεις με τον ΟΦΗ δε σου κακοφανηκε;
Προφανώς αλλά πριν την έναρξη του αγώνα θεωρούσα δύσκολο να κρατήσουμε το 0 απέναντι σε ομάδα που έχει βάλει αρκετές 3αρες φέτος και έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση.
Η Λαμία όμως δεν είναι έτσι. Το 0 απαραίτητο για να έρθει η νίκη.
Μπροστά, που θα πάει; Είτε στο 1 είτε στο 91 θα το βάλουμε.
Ακυρο, γραφουν οτι ειχε ενοχλησεις γι' αυτο και εμεινε εκτος. Πάντως όντως δεν φαίνεται να τον πολυπιστευει.Zanis24 έγραψε:Δυστυχως δεν απεδωσε, παντως τα αντανακλαστικα του Ρασβαν σε αυτη την περιπτωση με εντυπωσιαζουν. Δεν το συνηθιζειDaskalos_4 έγραψε:Και προβληματικο ταυτόχρονα, αν λαβουμε υποψη οτι ηρθε προοριζομενος για βασικος.
Σωτηρης αριστερα, ΤΤ 10/ψευτο9, δεσποτης δεξια και τσαλοφιδη στο φορ θελει να το δει κανενας η μονο εγω; Νιωθω οτι οσες φορες παιξανε ΤΤ με τσαλοφ κατι κανανε. Ηταν επικινδυνοι. Πιστευω οτι αν βρεθουν αυτοι οι 2 θα κανουν παπαδες. Μην ξεχναμε οτι και οι 2 καριερα σαν παρτενερ με αλλον φορ κανανε.
- kataramenos5
όχι θρίλερ σημαίνει μάλλον να μας έχει στο 2-0 η Λαμία από το 10 λεπτό μέχρι το τέλος. Θρίλερ και νίκη is the best I can hope for φέτος όπως φαίνεται
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Ανασύνταξη μετά το σόκ της προηγούμενης αγωνιστικής και πειστική νίκη σήμερα ώστε να παραμείνουμε ψηλά ενόψει γαύρου.
-
- Επικοινωνία:
Η λογική λέει Μοναστηρλης και Samatta. Θα μου πεις που βλέπεις λογική να υπάρχει ακόμα ο Samatta στο ρόστερ κι ακόμα περισσότερο να μπαίνει αποστολή; Ε πότε ο ΠΑΟΚ και η λογική συναντήθηκαν;Γερασίμου έγραψε:Είκοσι δύο παίκτες πηγαίνουν στην Λαμία. Δύο θα μείνουν εκτός, οι Μοναστηρλής και Θυμιάνης το πιθανότερο.

Άντε να δω επιτέλους ταυτόχρονα καλή σέντρα κΙ παίκτη-ες πλασαρισμένους στην κατάλληλη θέση για να την υποδεχθούν. Όχι να βλέπω 3 έκπληκτους παίκτες στο ύψος τής περιοχής για πάσα πάρε-βάλε μπροστά στο τέρμα.
Να οργανωθούμε παιδιά εκεί στην επίθεση.
ΥΓ - Ο Ταάλοφ δεν ξέρω πότε θα ξεμπουκώσει από γκολ αλλά από ασίστ δεν έχει πρόβλημα και παίζει για την ομάδα
Να οργανωθούμε παιδιά εκεί στην επίθεση.
ΥΓ - Ο Ταάλοφ δεν ξέρω πότε θα ξεμπουκώσει από γκολ αλλά από ασίστ δεν έχει πρόβλημα και παίζει για την ομάδα
Κοίτα πως τα φέρνει η μοίρα.
Για να διεκδικησουμε με σοβαρές πιθανότητες το πρωτάθλημα πρέπει να μονομαχησουμε διαδοχικά με 3 ήρωες του '21.
Αθανάσιος Διάκος, Γεώργιος Καραϊσκάκης (στα μέρη μας), Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Για να δούμε, τι θα δούμε και σήμερα..
Για να διεκδικησουμε με σοβαρές πιθανότητες το πρωτάθλημα πρέπει να μονομαχησουμε διαδοχικά με 3 ήρωες του '21.
Αθανάσιος Διάκος, Γεώργιος Καραϊσκάκης (στα μέρη μας), Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Για να δούμε, τι θα δούμε και σήμερα..