Φίλε μου marsantos, μιλάω για την κανονική περίοδο. Αυτήν έχουμε τώρα και μέχρι τον Μάρτιο και όταν φτάσουμε στα play off, έχει ο Θεός. Φέτος οι αγώνες των play off είναι έξι και όχι δέκα και σε αυτούς δεν ξέρουμε ποια θα είναι η τετράδα, σίγουρα πάντως δεν θα υπάρχει Λαμία. Όσο λιγότεροι είναι οι αγώνες, τόσο περισσότερο πονάνε οι απώλειες βαθμών και στενεύουν τα περιθώρια αναπλήρωσης. Φυσικά αυτό ισχύει για όλους.marsantos έγραψε:Φίλε Γερασίμου όλα είναι σχετικά.
Μπορει οι άλλοι να συνεχίσουν να χάνουν βαθμούς οπότε δε θα χρειάζεται να ρεφαρουμε κάτι.
Φέτος οι αγωνιστικές είναι λιγότερες. Άρα αυτές οι συγκρίσεις μπορεί να μην χρησιμεύουν.
Η αεκ για παράδειγμα στους 2 έξτρα αγώνες απέναντι σε αρη και Λαμία πήρε 12 βαθμούς στα πλέι οφ.
Εμείς πήραμε 7 βαθμούς. Κατευθείαν αν μπούμε σε τέτοιους υπολογισμούς είμαστε στο +5.
Μπορεί να είναι ματαιο λοιπόν να κοιτάμε τα περυσινά καθώς δε θα οδηγούμαστε σε ασφαλή συμπεράσματα.
Φέτος οι αγωνιστικές είναι 32.
Στα ντέρμπι οι βαθμοί είναι δεδομένο ότι θα μοιραστούν γιατί οι αγωνιστικές διαφορές δεν είναι μεγάλες. Όπως είναι δεδομένο πως πρέπει να κάνουμε και κάποια νίκη σε ντέρμπι. Δε γίνεται να πηγαίνουμε μόνο με ισοπαλίες και ήττες.
Ομως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η αξία των μικρών παιχνιδιών ανεβαίνει.
Τα μικρά ματς και τα ματια μας. Αυτα μας έχουν πρώτους και αυτά θα μας κρατήσουν πρώτους. Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, εμένα με καίνε πιο πολύ οι αγωνες με ΟΦΗ και Λαμία.
Προφανώς με μια ισοπαλία την Κυριακή μπορούμε να σκάσουμε ένα χαμόγελο.
Προφανεστερα με ένα διπλό την Κυριακή θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και θα κυλά πολύ ορμητικα..
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή και στα μικρά γιατί είδαμε τι έπαθαν σε αυτά οι 3 κάτω, αλλά δεν γίνεται να τελειώσουμε την χρονιά και μιλάω για το 2024, χωρίς νίκη σε ντέρμπι. Με πόνεσαν πολύ οι απώλειες των βαθμών στην Τούμπα με λαγό (ναι, απώλεια ήταν με την εικόνα που είχε και έχει τώρα) και με τον ο.α.ρ.η. που τους σηκώσαμε το ηθικό στα ουράνια και μιλάνε ακόμη και για τίτλο. Δεν θέλω να φανταστώ την εσωστρέφεια που μπορεί να προκύψει σε περίπτωση ήττας την Κυριακή που ενδεχόμενα θα μας φέρει το βράδυ στην τέταρτη θέση. Σε περίπτωση επιτυχών αποτελεσμάτων στην Τούμπα στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, μια τυχόν ήττα την Κυριακή δεν θα έκαιγε.