ΠΑΟΚ-FCSB 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-FCSB 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τα αποτελέσματα είναι προβληματικά, η ομάδα εμένα δεν μου φαίνεται προβληματική. Εξάλλου είναι νωρίς ακόμα μέσα στην σεζόν και ακόμα ενσωματώνουμε νέους παίκτες. Κάποια στιγμή θα αρχίσει να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα.
Από την στιγμή που το ρόστερ είναι καλό, ο Λουτσέσκου θα φτιάξει δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Η γνώμη μου είναι ότι όσοι κράζουν με άσχημο τρόπο θα νοιώθουν ΠΟΛΥ μ@λ@κες στο τέλος της σεζόν.
Πολύ καλοί Ντεσπόντοβ και Οζντόεφ, ο Μιχαηλίδης απλά απογοητευτικός.
Από την στιγμή που το ρόστερ είναι καλό, ο Λουτσέσκου θα φτιάξει δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Η γνώμη μου είναι ότι όσοι κράζουν με άσχημο τρόπο θα νοιώθουν ΠΟΛΥ μ@λ@κες στο τέλος της σεζόν.
Πολύ καλοί Ντεσπόντοβ και Οζντόεφ, ο Μιχαηλίδης απλά απογοητευτικός.
Τίποτα δεν χάθηκε...το θέμα είναι να μάθουν κάποτε ότι πρέπει να χουμε και κανα κανονικό φορ στην ομάδα να μπορεί να απειλήσει μέσα στην περιοχή με το κεφάλι με τον όφκο του κλπ ..παίζεις με σέντρες και περιμένεις μην πάρει καμια κεφαλιά ο Μπακαγιόκο που δεν έχει την αίσθηση του γκολ ...επίσης πρέπει να δει λίγο το ροτέισον ο προπονητής...μου θυμίζει την 4αδα αγώνων πέρσι το χειμώνα με τον αποκλεισμό στο κύπελλο...πολλοί παίκτες χωρίς ενέργεια
-
Η ομάδα ξεκινάει δυνατά ,Στράβωνει το παιχνίδι και ο Λουτσε πιστεύει ότι το παιχνίδι θα γυρίσει με τον ίδιο τρόπο ,τρίτο παιχνίδι ο Τάισον τελειώνει το παιχνίδι ενώ δεν είναι καλός .Δηλαδή από το 55 με 10 και πότε θα παίξουμε με δύο σέντερ φορ ,γιατί βγάζει τον Τσαλοφ ? γιατί δεν έβγαλε τον Τάισον και δεν άφησε τον Ντεσποντοφ μέσα . Κάνει Πράγματα που τον απαξιωνουν ,απίστευτα πράγματα .
...εγω που την εχω χεσμενη την Ευρωπη ειδα πως χειροτερη αποδοση απο την ομαδα εχει η εξεδρα. Θα πρεπει να υποστουμε την τουρνε και στο τελος οι αλλοι θα εχουνε ξεφυγει. Στο Κονφερενς ειχαμε και μια ελπιδα. Τωρα τρεχα γυρευε. Ο Δεσποτης εξεθεσε κοσμο. Αινιγμα το γιατι δεν παιζει. Για τον αγωνα τα ειπαμε και την Κυριακη. Το φαγαμε απο το πουθενα απο το χωριο (κι ας εχει το βαρυ τροπαιο, χωριο ειναι) και μετα καθολου μυαλο για να παραξουμε. Σεντρες απεναντι σε ομαδα που αμυνεται καλα με το κεφαλι. Μακαρι να γυρισει, και μακαρι να παρει στροφες ο Λουτσος να βαλει προτεραιοτητες.
-
Έχω στηρίξει πολύ Μιχαηλίδη και θα πω ότι ειναι κρίμα ένα παιδί με τόσες αρετές να έχει πλήρη ανικανότητα στο μαρκάρισμα. Πραγματικά κρίμα που δεν έχει βελτιωθεί καθόλου τόσα χρόνια ειδικά σε αυτό το κομμάτι. Αλλά ρε Κεντζιόρα. Ρε φίλε δε γίνεται να μη ξέρεις καθόλου μπάλα, πως έπαιζες δεξί μπακ εσύ ρε φίλε, πραγματικά απορώ. 8 στις 10 ενεργειες με τη μπάλα λάθος ρε φίλε, πως γίνεται;;;
Ξεφτιλα.. που εκτος οτι θα μας στοιχισει θα την θυμομαστε για χρονια. Δεν βλεπω να πηγαινουμε μακρια στην Ευρωπη δυστυχως. Δεν μπορω να πιστεψω τι ειδα σημερα. Χαλια μαυρα, ντροπη στους παικτες και στον προπονητη. Ακατανοητα πραγματα. Ουτε επιτηδες να το εκαναν.. Να παιζουν με δεκα και να μην μπορεις να κανεις μια ουσιαστικη φαση, να μην μπορεις να κανεις μια σωστη οργανωμενη επιθεση. Ολοι τραγικοι, δεν υπαρχουν λογια.
+++++++++++++++++++++++beyes4 έγραψε:Μηπως πρεπει να σφιξουν λιγο τα λουρια σε καμια προπονηση;Την τελευταια φορα που εγινε αυτο,γαμησαμε κοσμο
Κακή εικόνα, παρά τις τόσες τελικές και τα δύο δοκάρια. Μόνο για 5΄ μετά την αποβολή πήγαμε κάτι να κάνουμε και μετά τσούκου-τσούκου ball. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπει η μπάλα στα 10 μέτρα από την εστία για να επιχειρήσουμε σουτ.
Η ομάδα φέτος παραπατάει, της λείπει τελείως η φλόγα που είχε στα 4 τελευταία ματς των play off.
Για να κερδίσεις θέλεις σέντερ φορ, άλλους μέσους στον άξονα (ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), γιατί Σβαμπ μπορεί για 30΄ και Οζντόεφ για 55-60΄. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί βγήκε ο Καμαρά, ήταν ο μόνος που έβγαινε κάθετα και έβγαζε μπάλα κάθετα. Ο Σβαμπ συνέχισε όπως την Κυριακή.
Σε μια φάση στο β΄ που ο Μπάμπα πήγε να εκτελέσει πλάγιο, έβλεπα τις αναπνοές του και τρόμαξα.
Ο Τάισον εκτός εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν φταίει μόνον αυτός όταν πρέπει να βγάλει 90΄ με τον Βόλο.
Στο β΄ κάποια τακουνάκια λες και κερδίζαμε 3-0.
Και τέλος, ψυχολόγος-ψυχαναλυτής κάθε μέρα συνεδρία στον Μιχαηλίδη.
Καταφέραμε να χάσουμε από ένα καφενείο που έπαιζε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες. Μήπως ξεθωριάζει το ευρωπαϊκό όνειρο; Ελπίζω όχι, αρκεί να διορθώσουμε και να αλλάξουμε αρκετά πράγματα.
Η ομάδα φέτος παραπατάει, της λείπει τελείως η φλόγα που είχε στα 4 τελευταία ματς των play off.
Για να κερδίσεις θέλεις σέντερ φορ, άλλους μέσους στον άξονα (ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), γιατί Σβαμπ μπορεί για 30΄ και Οζντόεφ για 55-60΄. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί βγήκε ο Καμαρά, ήταν ο μόνος που έβγαινε κάθετα και έβγαζε μπάλα κάθετα. Ο Σβαμπ συνέχισε όπως την Κυριακή.
Σε μια φάση στο β΄ που ο Μπάμπα πήγε να εκτελέσει πλάγιο, έβλεπα τις αναπνοές του και τρόμαξα.
Ο Τάισον εκτός εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν φταίει μόνον αυτός όταν πρέπει να βγάλει 90΄ με τον Βόλο.
Στο β΄ κάποια τακουνάκια λες και κερδίζαμε 3-0.
Και τέλος, ψυχολόγος-ψυχαναλυτής κάθε μέρα συνεδρία στον Μιχαηλίδη.
Καταφέραμε να χάσουμε από ένα καφενείο που έπαιζε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες. Μήπως ξεθωριάζει το ευρωπαϊκό όνειρο; Ελπίζω όχι, αρκεί να διορθώσουμε και να αλλάξουμε αρκετά πράγματα.
Και κατι τελευταίο. Βαρεθηκα ενα καλοκαιρι να διαβαζω εδω μεσα αλλα και παντου για τον Θυμιανη π ειναι λυση στην αμυνα κλπ κλπ.
Ποσο χειροτερος δλδ ειναι του ανετοιμου Μπακαγιοκο ή του τραγικου Μιχαηλιδη? Τι πρεπει να γινει για να τον δουμε? Τι κολλημα κι αυτο να παιζουν οι ξενοι παιχτες με το καλημερα βαση βιογραφικου και ο ελληνας ή ο πιτσιρικας να πρεπει να ειναι ροναλντο για να παρει ευκαιρια?
Ο Σορετιρε σε 15 λεπτα τον εξεθεσε τον Λουτσεσκου. Αν ειχε ξεκινησει αντι του Ταισον ισως ειχαμε δει αλλο παιχνιδι.
Ποσο χειροτερος δλδ ειναι του ανετοιμου Μπακαγιοκο ή του τραγικου Μιχαηλιδη? Τι πρεπει να γινει για να τον δουμε? Τι κολλημα κι αυτο να παιζουν οι ξενοι παιχτες με το καλημερα βαση βιογραφικου και ο ελληνας ή ο πιτσιρικας να πρεπει να ειναι ροναλντο για να παρει ευκαιρια?
Ο Σορετιρε σε 15 λεπτα τον εξεθεσε τον Λουτσεσκου. Αν ειχε ξεκινησει αντι του Ταισον ισως ειχαμε δει αλλο παιχνιδι.
Κλασικός Ευρωπαίος ΠΑΟΚ Λουτσέσκου στην Τούμπα. Η συνήθεια που γίνεται λατρεία. Βαριά η Ευρώπη. Πάρτε κανένα φορ ακόμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Πέμ 03 Οκτ 2024, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο που με τρελενει με τον Κετζιορα ειναι και οταν δωσει την πασα ειναι τοσο αδυναμη ρε π που καθυστερει την αναπτυξη. Με εχει κουρασει παρα πολυ φετος.
Έπεσε σκοτάδι ...κάποιος να ανάψει ένα φως.
Η ομάδα δεν παίζει όπως πέρσι , με λύσσα για τη νίκη, δεν παίζει επιθετική άμυνα ειδικά από όταν τραυματίστηκε ο Τόμας.
Δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης παρά μόνο στόχευση παικτών που πάνε στο ένας εναντίον ενός.
Τα χαφ μας μόνο μαρκάρουν και τρέχουν αλλά μπάλα δεν μπορούν να κουβαλήσουν.
Ο Λουτσεσκου είναι ντεφορμε, δεν δείχνει την περσινή δίψα.
Είχα πει από το ματς με τον βαζελο ότι δεν γίνεται να καμαρώνεις σε παιχνίδια με απώλεια βαθμών.
Η ομάδα πρέπει να έχει ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι της όπως είχε πέρσι.
Όσο και να επιμένουν κάποιοι ότι ο Μειτε δεν ήταν τόσο σημαντικός θα συνεχίσω να λέω ότι ήταν και είναι αυτός που λείπει από τη λειτουργία της ομάδας.
Βλέπουμε μπαμπα και Τάισον μόνους χωρίς τρίγωνα ...εκεί ήταν πάντα ο μειτε ήταν ο έξτρα παίκτης σε κάθε φαση του παιχνιδιού .
Ο κωνσταντελιας δεν ανταποκρίνεται στο νέο του ρόλο του όπως και ο Τάισον.
Ο μόνος που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσα στο γάλα είναι ο σόλα.
Ραζβαν πάρτο αλλιώς.
Πρέπει να προσαρμόσεις την ομάδα στα χαρακτηριστικά των φετινών παικτών.
υγ. Φτάνει με τον Μιχαηλίδη το κράξιμο.
Φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά δεν χρειάζονται όλα αυτά που γράφονται.
Όλοι μας πικραμένοι είμαστε.
Η ομάδα δεν παίζει όπως πέρσι , με λύσσα για τη νίκη, δεν παίζει επιθετική άμυνα ειδικά από όταν τραυματίστηκε ο Τόμας.
Δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης παρά μόνο στόχευση παικτών που πάνε στο ένας εναντίον ενός.
Τα χαφ μας μόνο μαρκάρουν και τρέχουν αλλά μπάλα δεν μπορούν να κουβαλήσουν.
Ο Λουτσεσκου είναι ντεφορμε, δεν δείχνει την περσινή δίψα.
Είχα πει από το ματς με τον βαζελο ότι δεν γίνεται να καμαρώνεις σε παιχνίδια με απώλεια βαθμών.
Η ομάδα πρέπει να έχει ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι της όπως είχε πέρσι.
Όσο και να επιμένουν κάποιοι ότι ο Μειτε δεν ήταν τόσο σημαντικός θα συνεχίσω να λέω ότι ήταν και είναι αυτός που λείπει από τη λειτουργία της ομάδας.
Βλέπουμε μπαμπα και Τάισον μόνους χωρίς τρίγωνα ...εκεί ήταν πάντα ο μειτε ήταν ο έξτρα παίκτης σε κάθε φαση του παιχνιδιού .
Ο κωνσταντελιας δεν ανταποκρίνεται στο νέο του ρόλο του όπως και ο Τάισον.
Ο μόνος που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσα στο γάλα είναι ο σόλα.
Ραζβαν πάρτο αλλιώς.
Πρέπει να προσαρμόσεις την ομάδα στα χαρακτηριστικά των φετινών παικτών.
υγ. Φτάνει με τον Μιχαηλίδη το κράξιμο.
Φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά δεν χρειάζονται όλα αυτά που γράφονται.
Όλοι μας πικραμένοι είμαστε.
Τωρα θελει ψυχραιμια παιδια, περναμε δυσκολη φαση και πρεπει να σταθουμε ενωμενοι διπλα στον προπονητη.
Εχει αποδειξει οτι ξερει να περναει φουρτουνες, ηρεμα.
Εχει αποδειξει οτι ξερει να περναει φουρτουνες, ηρεμα.
Κακή εμφάνιση. Μου φάνηκε σαν να μη ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά με την μπάλα στα πόδια (αλλά και χωρίς αυτή). Ανύπαρκτος Τσάλοφ, Τάισον εκτός τόπου και χρόνου, Σάστρε για κλάματα (δηλαδή απλώς Σάστρε), Μιχαηλίδης που θύμιζε Μπρούνο Τσιρίλο στα κακά του.
Μοναδικοί διασωθέντες Ντεσπόντοφ, κάπως ο Καμαρά και ο Σωτήρης στο τέλος. Ο Ντέλιας είναι ο γνωστός Ντέλιας των τελευταίων παιχνιδιών. Ανεύρος και σοφτ. Συγγνώμη, αλλά έτσι δείχνει.
Γενικά η ομάδα δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα. Έχεις έναν Ράχμαν παικταρά, που φαίνεται να πάλευε μόνος του στα αριστερά. Αντίστοιχα ο Ντεσπόντοφ στα δεξιά. Ακόμα και όταν άλλαξε το φορ και μπήκε ο Τισσουντάλι, φαινόταν σαν να φωνάζει "πείτε μου ρε μ@λ@κες, τι να κάνω;".
Δεν υπήρχε κάποιος να δένει την μεσοεπιθετική μας λειτουργία. Να δίνει τέμπο και οι παίκτες να τοποθετούνται κατάλληλα.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ράζβαν δεν τους δουλεύει τοποθετήσεις, τρανζίσιον και σετ παιχνίδι με κλειστές άμυνες. Απλώς δεν υπάρχει πλέιμέικερ. Δυστυχώς. Σε συνδιασμό με την μειωμένη απόδοση Ντέλια Τάισον και τους νέους φορ, κάνουμε ευκαιρίες αβέρτα εξαιτίας της ατομικής ποιότητας των παικτών, αλλά ως εκεί. Δεν ξέρω πως διορθώνεται αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω καν αν φταίνε τα σημεία που επισημαίνω. Μακάρι ο προπονητής να έχει τη λύση. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και δουλειά. Δεν έχουμε χρόνο όμως, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ο κόσμος θα γκρινιάξει. Όχι εγώ, εγώ θα περιμένω να δω.
ΥΓ. Η εικόνα της μισογεμάτης Τούμπας αποκαρδιωτική. Σε κάποιες στιγμές έβγαζε φωτιές, αλλά δεν αρκούσε. Αν δεν αλλάξουν οι τιμές, όλο και χειρότερη θα είναι η προσέλευση. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι βιώνει ο κόσμος και τι ανάσες κομμένες βλέπεις στην έξοδο από το σούπερ μάρκετ με δύο σακούλες ψώνια έκαστος. Συνέλθετε.
Μοναδικοί διασωθέντες Ντεσπόντοφ, κάπως ο Καμαρά και ο Σωτήρης στο τέλος. Ο Ντέλιας είναι ο γνωστός Ντέλιας των τελευταίων παιχνιδιών. Ανεύρος και σοφτ. Συγγνώμη, αλλά έτσι δείχνει.
Γενικά η ομάδα δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα. Έχεις έναν Ράχμαν παικταρά, που φαίνεται να πάλευε μόνος του στα αριστερά. Αντίστοιχα ο Ντεσπόντοφ στα δεξιά. Ακόμα και όταν άλλαξε το φορ και μπήκε ο Τισσουντάλι, φαινόταν σαν να φωνάζει "πείτε μου ρε μ@λ@κες, τι να κάνω;".
Δεν υπήρχε κάποιος να δένει την μεσοεπιθετική μας λειτουργία. Να δίνει τέμπο και οι παίκτες να τοποθετούνται κατάλληλα.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ράζβαν δεν τους δουλεύει τοποθετήσεις, τρανζίσιον και σετ παιχνίδι με κλειστές άμυνες. Απλώς δεν υπάρχει πλέιμέικερ. Δυστυχώς. Σε συνδιασμό με την μειωμένη απόδοση Ντέλια Τάισον και τους νέους φορ, κάνουμε ευκαιρίες αβέρτα εξαιτίας της ατομικής ποιότητας των παικτών, αλλά ως εκεί. Δεν ξέρω πως διορθώνεται αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω καν αν φταίνε τα σημεία που επισημαίνω. Μακάρι ο προπονητής να έχει τη λύση. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και δουλειά. Δεν έχουμε χρόνο όμως, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, ο κόσμος θα γκρινιάξει. Όχι εγώ, εγώ θα περιμένω να δω.
ΥΓ. Η εικόνα της μισογεμάτης Τούμπας αποκαρδιωτική. Σε κάποιες στιγμές έβγαζε φωτιές, αλλά δεν αρκούσε. Αν δεν αλλάξουν οι τιμές, όλο και χειρότερη θα είναι η προσέλευση. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι βιώνει ο κόσμος και τι ανάσες κομμένες βλέπεις στην έξοδο από το σούπερ μάρκετ με δύο σακούλες ψώνια έκαστος. Συνέλθετε.
- George Best
Δεν αξίζαμε τπτ παραπάνω σήμερα.
Τραγική εμφάνιση.
Αστοχία και φέτος στο φορ. (Εύγε Γιώργη με την εμμονή σου)
Οβερλαπ και σεντρες σε 2 ματς σερί που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ο επιθετικός να είναι εκτός φάσεων. 100 χρόνια σεντρες να κάναμε γκολ δε θα βάζαμε.
Τραγωδία.
Η ομάδα υποβαθμιστηκε από πέρυσι.
Έμειναν με 10 και δε μπορούσες να κυριαρχήσεις.
Αυτα περί τυχης μη τα λέτε.
Πηραμε ότι αξίζαμε.
Δοκάρι με "κεφαλια" με την πλατη και σουτ τέρμα δεξιά σε σκοτωμένη φάση δεν τις παίρνω σοβαρά.
Τραγική εμφάνιση.
Αστοχία και φέτος στο φορ. (Εύγε Γιώργη με την εμμονή σου)
Οβερλαπ και σεντρες σε 2 ματς σερί που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ο επιθετικός να είναι εκτός φάσεων. 100 χρόνια σεντρες να κάναμε γκολ δε θα βάζαμε.
Τραγωδία.
Η ομάδα υποβαθμιστηκε από πέρυσι.
Έμειναν με 10 και δε μπορούσες να κυριαρχήσεις.
Αυτα περί τυχης μη τα λέτε.
Πηραμε ότι αξίζαμε.
Δοκάρι με "κεφαλια" με την πλατη και σουτ τέρμα δεξιά σε σκοτωμένη φάση δεν τις παίρνω σοβαρά.