Πλακα κανεις!? Αυτο ειναι τρελη θυσια!navigator11 έγραψε:Εγώ ρε για γούρι πέρσι κρατήθηκα να μη δω ούτε μισό δευτερόλεπτο την ΠΑΟΚάρα όλη τη σεζόν! Ευτυχώς επετεύχθη το έπος. Σοβαρέψου!!!Gospi έγραψε:Εχω φαει εδω και ενα τεταρτο το μεγαλυτερο ξενερωμα εβερ. Πιστευα οτι το ματς ειναι στις 7...
Μπραβο για την νικη, αλλα εχασαενα χορταστικο ματς...
κριμα![]()
Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Απίστευτο, αδιανόητο και προκλητικό το πέναλτυ που τους δίνει. Τι ωραία να έχεις πλέον ομάδα που μπουκώνει έτσι και οποιονδήποτε στημένο που θέλει να σε πουλήσει τρέλα.
Κοτάρσκι γίγαντας, Τάισον λατρεία
Κοτάρσκι γίγαντας, Τάισον λατρεία
- navigator11
Gospi έγραψε:Πλακα κανεις!? Αυτο ειναι τρελη θυσια!navigator11 έγραψε:Εγώ ρε για γούρι πέρσι κρατήθηκα να μη δω ούτε μισό δευτερόλεπτο την ΠΑΟΚάρα όλη τη σεζόν! Ευτυχώς επετεύχθη το έπος. Σοβαρέψου!!!Gospi έγραψε:Εχω φαει εδω και ενα τεταρτο το μεγαλυτερο ξενερωμα εβερ. Πιστευα οτι το ματς ειναι στις 7...
κριμα![]()
Κι όμως. Ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά και δεν κολλάω πουθενά. Να είμαι ειλικρινής, είδα τον επαναληπτικό με τη Μάλμε. Δε θα επαναληφθεί, εννοείται. Βασιστείτε πάνω μου και φέτος, θα ξαναγίνω ο απόλυτος γκουρού της αυτοσυγκράτησης.

Ο μόνος οπαδός του ΠΑΟΚ που δεν καταλάβαινε γιατί έγινε τόσος ντόρος για την παραμονή Μεϊτέ το καλοκαίρι....navigator11 έγραψε:Εγώ ρε για γούρι πέρσι κρατήθηκα να μη δω ούτε μισό δευτερόλεπτο την ΠΑΟΚάρα όλη τη σεζόν! Ευτυχώς επετεύχθη το έπος. Σοβαρέψου!!!Gospi έγραψε:Εχω φαει εδω και ενα τεταρτο το μεγαλυτερο ξενερωμα εβερ. Πιστευα οτι το ματς ειναι στις 7...
κριμα![]()
Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο παρά το εύθραυστο σκορ.
Υπάρχουν τώρα τα δυσκολότερα παιχνίδια.
Υπάρχουν τώρα τα δυσκολότερα παιχνίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....ΤΟ T SHIRT ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ 2025....

Κάθε χρόνο και χειρότερα. Περισυ 1-5 φέτος 1-4. :p
Καλή η ομάδα, ακόμα έχουμε κάποια κενά στο παιχνίδι που είναι λογικό.
Καλή η ομάδα, ακόμα έχουμε κάποια κενά στο παιχνίδι που είναι λογικό.
- hasio_john
Φοβερή ποιότητα έβγαλε σήμερα η ομάδα μας, όλοι σήμερα εκτός του Δέσποτα που ήταν αλλού και αλλού και ο Ντέλιας που νομίζει πως παίζει Play Station με τους φίλους του, ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Όταν θα στρώσει αυτή η ομάδα και δέσουν οι παίχτες μας (φαίνεται πως δεν θ' αργήσει αυτή η στιγμή χάρη στους ίδιους και στον προπονητή), τότε οι υπόλοιποι θα βλέπουν μόνιμα τ' @@ μας στον βαθμολογικό πίνακα!
Πάμε τώρα όλοι μαζί να δώσουμε την καλύτερή μας ενέργεια στον οαρη.
Πάμε τώρα όλοι μαζί να δώσουμε την καλύτερή μας ενέργεια στον οαρη.

Εμφάνιση πρωταθλητή απέναντι σε μια επαρχιακή ομάδα, όπως ο Βόλος
Με χρόνο συμμετοχής για τον θετικότατο Κόλεϊ και για τον Μπακαγιόκο
Όταν γράφει 3 και πάνω το κοντέρ με αυτές τις ομάδες θα είναι εύκολα τα απογεύματα και θα υπάρξουν και άλλα
Οι αλλαγές όταν μπήκαν έγινε διαχείριση, έχουμε ματς την Τετάρτη
Μουργκ mvp για το δεύτερο γκολ και Τσάλοφ σκοράρει όπως και όποτε θέλει
Πολύ καλή η ομάδα τέτοια εποχή
Με χρόνο συμμετοχής για τον θετικότατο Κόλεϊ και για τον Μπακαγιόκο
Όταν γράφει 3 και πάνω το κοντέρ με αυτές τις ομάδες θα είναι εύκολα τα απογεύματα και θα υπάρξουν και άλλα
Οι αλλαγές όταν μπήκαν έγινε διαχείριση, έχουμε ματς την Τετάρτη
Μουργκ mvp για το δεύτερο γκολ και Τσάλοφ σκοράρει όπως και όποτε θέλει
Πολύ καλή η ομάδα τέτοια εποχή
Μπράβο ομαδάρα, άφησαν ελπίδες οι καινούριοι, και μακάρι να ξεμπουκώσει ο Τσάλοφ!
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
"ΠΑΟΚ: 100 χρόνια ξένος στην ίδια του τη χώρα".
Μάκη ισονομία για όλους, γιατί ειδικά οι χάρτινες πάνε στον αυτόματο διαιτητικά από πέρσι.
ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
"ΠΑΟΚ: 100 χρόνια ξένος στην ίδια του τη χώρα".
Μάκη ισονομία για όλους, γιατί ειδικά οι χάρτινες πάνε στον αυτόματο διαιτητικά από πέρσι.
Ξερει κανεις αν υπαρχουν καπου ολοκληρα τα ματς να δω το σημερινο?
-
Gospi έγραψε:Ηεθλα να δω Κολλει Μπακα Σορετιρε κλπ και ξενερωσα που το εχασα...black death έγραψε:Δεν ηταν και τοσο χορταστικο βασικα. Μετα την κοκκινη προπόνηση εκανε η ομαδα.Gospi έγραψε:Εχω φαει εδω και ενα τεταρτο το μεγαλυτερο ξενερωμα εβερ. Πιστευα οτι το ματς ειναι στις 7...
κριμα
Ασε π μια περιοδο εβλεπα ακομη και ματς των ομαδων υποδομης, δεν μπορω να χανω ματς του ΠΑΟΚ για χαζομαρες...
++++++
- Jean Valjean
Μετά τον Ατρόμητο ακόμη ένα ματς όπου οι διαιτητές δίνουν στον αντίπαλο τζούφιο πέναλτι και μας ακυρώνουν γκολ που δεν έπρεπε να ακυρωθεί (Ντεσπόντοφ). Συνεχώς θέατρο οι παίκτες του Βόλου έπρεπε στο πρώτο να έχουν φάει τουλαχιστον δυο κίτρινες ακόμη. Κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μας κόψουν βαθμό/ούς.
Η ομάδα μας θα μπορούσε να βάλει άλλα δυο γκολ τουλάχιστον.
Δεν πρόκειται να κάνω ατομική κριτική, μου άρεσε η ομάδα και παρόλο που ο Βόλος έπαιζε με δέκα θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από περσι που κερδίσαμε 0-5, μόνο θα πω ένα μπράβο στον Κοτάρσκι που μπήκε ξανά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι (αναφέρομαι στην πρώτη απόκρουση κυρίως και δευτερευόντως στο πέναλτι).
Η ομάδα είναι και αγωνίζεται ως πρωταθλήτρια.
Ερχεται μεγάλο ματς την Τετάρτη και χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να βάλει άλλα δυο γκολ τουλάχιστον.
Δεν πρόκειται να κάνω ατομική κριτική, μου άρεσε η ομάδα και παρόλο που ο Βόλος έπαιζε με δέκα θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από περσι που κερδίσαμε 0-5, μόνο θα πω ένα μπράβο στον Κοτάρσκι που μπήκε ξανά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι (αναφέρομαι στην πρώτη απόκρουση κυρίως και δευτερευόντως στο πέναλτι).
Η ομάδα είναι και αγωνίζεται ως πρωταθλήτρια.
Ερχεται μεγάλο ματς την Τετάρτη και χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη.

- navigator11
Το "πέναλτι" στο 1ο λεπτό δε γίνεται να περάσει έτσι. Μιλάμε για τρομακτικά προκλητικό σφύριγμα, που δε γίνεται να μη δόθηκε με σκοπιμότητα. Κι όχι μόνο αυτό, δεν κλήθηκε ο κλόουν να το πάρει πίσω. Δεν μπορώ να ξέρω τι στον φούτσο μπορεί να παίζει αλλά σε περίπτωση που ο κλανουass δε σχολιάσει τη συγκεκριμένη απόφαση, όπως επιτάσσει η σωφροσύνη και η κοινή λογική, ή τυχόν δεν κάνει καν κάποιο σχόλιο, μάλλον μιλάμε για τον κλώνο του ξεπουλημένου κλατενμπεργκ.
-
Λίγα σχόλια για το ματς..
Ανύπαρκτο πέναλτι κατά μας.
Ο Τοσουνταλι είναι άρρωστο εξτρεμ που παίζει άνετα φορ. Οταν του πιάσουν τα μαγικά που κάνει θα παραμιλάτε πολλοί που βιάζεστε.
Ο Ντεσποτοφ μόνο αδιάφορος δεν ήταν. Εχει κάνει τουλάχιστον τέσσερα κλεψίματα σε φάση άμυνας. Απίστευτο τελείωμα στο ακυρωθεν γκολ ο αδιάφορος.
Ο Ντελιας μια χαρά παικταρα είναι , μπήκε σε τελειωμένο ματς και πήρε ατομικές ενέργειες.
Κόλεϊ σοβαρός , ψηλά καλός, γρήγορος για το ύψος του αλλά από build up τίποτα.
Μπακαγιόκο με εξέπληξε η ταχύτητα του και η γρήγορη περιστροφή , Μειτε δεν είναι ούτε θα γίνει αλλά θα βοηθήσει ..
Οττο μπακαρα , αριστερά παίζει πιο άνετα ..
Κοταρσκι άρχισε να φορμαριζεται..
Η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι , με Μειτε και Κουλιερακη απλά δε θα παιζόταν στην Ελλάδα.
Για Τσαλοφ δεν γράφω , θεωρώ δεδομένες τις κωλοτούμπες όταν θα τα παστελωνει..
Ανύπαρκτο πέναλτι κατά μας.
Ο Τοσουνταλι είναι άρρωστο εξτρεμ που παίζει άνετα φορ. Οταν του πιάσουν τα μαγικά που κάνει θα παραμιλάτε πολλοί που βιάζεστε.
Ο Ντεσποτοφ μόνο αδιάφορος δεν ήταν. Εχει κάνει τουλάχιστον τέσσερα κλεψίματα σε φάση άμυνας. Απίστευτο τελείωμα στο ακυρωθεν γκολ ο αδιάφορος.
Ο Ντελιας μια χαρά παικταρα είναι , μπήκε σε τελειωμένο ματς και πήρε ατομικές ενέργειες.
Κόλεϊ σοβαρός , ψηλά καλός, γρήγορος για το ύψος του αλλά από build up τίποτα.
Μπακαγιόκο με εξέπληξε η ταχύτητα του και η γρήγορη περιστροφή , Μειτε δεν είναι ούτε θα γίνει αλλά θα βοηθήσει ..
Οττο μπακαρα , αριστερά παίζει πιο άνετα ..
Κοταρσκι άρχισε να φορμαριζεται..
Η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι , με Μειτε και Κουλιερακη απλά δε θα παιζόταν στην Ελλάδα.
Για Τσαλοφ δεν γράφω , θεωρώ δεδομένες τις κωλοτούμπες όταν θα τα παστελωνει..