Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από DamoN »

Kabamaru11 έγραψε:Ειναι ο τροπος παιχνιδιου της ομαδας.Αν ρωτησεις 10 ανθρωπους,οι 11 θα σου πουν πως ο Τισουνταλι ειναι πιο ποιοτικος απο Μπραντον,δεν ειμαστε τυφλοι.Αλλα αν ρωτησεις,ποιος απο τους 2 ταιριαζει ΤΩΡΑ πιο πολυ στο συστημα,ε σορρυ,αλλα ο Μπραντον με διαφορα κολλαει πιο πολυ.
Αδερφέ μαζί σου είμαι ! Για αυτό δεν πιστεύω ότι θα τον αφήσει ποτέ εκτός ο λουτσεσκου για αυτό ξεκίνησα την κουβέντα ότι αν δεν έχουν τρελαθεί όλοι ομαδικώς μην περιμένετε 4 παίχτες . Και αν περιμένετε οι 2 θα είναι τπτ πιτσιρίκια όπως ο Μεξικανός .
Δεν υπάρχει περίπτωση τισουνταλι, Ντεσποντοφ κλπ κλπ να μείνουν έξω .
Μακάρι να μείνει έξω ο αντρε ούτε αυτό όμως το βλέπω . Ή ένας από σβαμπ Οζντοεφ αλλά με λουτσεσκου δεν παίζει .
Ή όπως λέει ο τζοσουα να έρθει παίχτης επιπέδου τσαλοφ Μεταγραφη που ούτε τον πυρετό του δίνει στον κουλιε και να συμφωνήσει να μην είναι λίστα. Αν συμβεί τέτοιο πράγμα θα είναι τέρμα παράλογο . Ή ο παίχτης θα έρθει για Εκονγκ ( εεε τουρισμό )
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειπα τετοιο πραγμα?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:Εχουμε κολησει λιγο παραπανω με τη λιστα απο οσο πρεπει.Σε ολες τις ομαδες του πλανητη μενουν παικτες εκτος λιστας ,πολλες φορες σημαντικα βιογραφικα.Καπως ετσι θα μεινουν και σε εμας.
Νομίζα αυτό εννοούσες . Σορυ αν δεν κατάλαβα σωστά
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αρκετα οφ τοπικ η λιστα,οπως προειπαν μερικα παιδια.

Το ζουμι ειναι να αποκτηθουν ενας αντι-Κουλιερακης,δηλαδη ενας δυναμικος σεντερ μπακ,που να ξερει να χτιζει απο πισω και να μπορει να παιζει κ αριστερο σεντερ μπακ.Και ο αντι-Μειτε,μακαρι να ειναι ο ιδιος ο Μειτε.
Τοτε θα πω με σιγουρια,πως ειμαστε το νο1 φαβορι για το πρωταθλημα κ σιγουρα καλυτεροι απο περισυ.
Οτι αλλο ερθει για συμπληρωμα,καλο θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Δεν είναι οφ τοπικ γιατί αν έρθουν 2 μόνο κάτσε να δεις τι θα γίνει σε αυτό το τοπικ.
Ή να έρθουν παραπάνω αλλά μέτριο άγνωστοι ( που θα μπορούν ν μείνουν εκτοσ Λίστας)Τεσπα τελείωσα και εγω το μάσησα και ψοφησε
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Αντί να πάρουμε δυο μεταγραφές στοίχημα στα center back . Πάρε έναν καλό και φέρε τον Μιχαη που λογίζεται και ως γηγενής για την λίστα στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος. Διώξε και τον νασμπερκ . Μια ιδέα ρίχνω επειδή μας και η ΠΑΕ που ψάχνετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Σάβ 24 Αύγ 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως το δευτερο χαφ δεν μπορει να ειναι παικτης στυλ Μαριν, αλλα καποιος που θα μεινει τουλαχιστον μεχρι την επομενη φαση εκτος λιστας χωρις προβλημα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Οφ τοπικ ή οχι, απο κατι τετοιες συζητησεις (δεν λεω οτι εχετε τετοια προθεση, προφανως) συνηθως ξεπηδουν θεματα απο το πουθενα, οπως οτι ο Λουτσεσκου εχει θεμα με τον ταδε παιχτη, η ταδε μεταγραφή ηταν ατυχης κλπ κλπ. Αλήθεια, πιστεύετε οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση ο Τισσουνταλι να μεινει εκτος ευρωπαικης λιστας; Σε αυτή την περίπτωση αυτοματως ο παιχτης θα ζητουσε να φυγει οχι το καλοκαιρι, αλλα τον Γεναρη κιολας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kabamaru11 έγραψε:Διαφωνω,πολλοι πιστευουν πως ο Μπραντον ειναι μετριος παικτης,αλλα ειναι απο τους καλυτερους στον τροπο που παιζουμε.Τοσο με την Μαλμε,οσο κ προχθες,οπως φυσικα κ σε πολλα ντερμπι περισυ,ηταν τρομερα ενοχλητικος για τους αντιπαλους αμυντικους,ανοιγε πολλους χωρους,επαιζε γρηγορα κ συνδιαστικα κ βοηθησε πολλους συμπαικτες του να σκοραρουν.Επισης ειμαι 100% πως ειναι καψουρα του Λουτσε.

Ο Τισουνταλι,μου φαινεται βαρυς,θα χρειαστει χρονο,πολυ χρονο.

Τι διαφωνείς μωρέ, πλάκα κάνεις, δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για να μείνει εκτός Ευρώπης;
Τον έχασες τον παιχτη διαπαντός.
Να μείνει ο Μουργκ έξω με Ραφα και Βιερινια.
Το ξέρω ότι θα είναι γενναία απόφαση για τον Λουτσεσκου που για να κρατηθούν οι ισορροπίες, τον έχω ικανό να κόψει μεταγραφή,μόνο και μόνο για τη λίστα και άδικο δεν θα του δώσει κάποιος.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

joshua έγραψε:Προφανως το δευτερο χαφ δεν μπορει να ειναι παικτης στυλ Μαριν, αλλα καποιος που θα μεινει τουλαχιστον μεχρι την επομενη φαση εκτος λιστας χωρις προβλημα.
Ποντάρω είτε σε κάποιον νεαρό τύπου Shoretire, είτε σε κάποιον παίκτη από Β εθνική μεγάλου πρωταθλήματος που ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζε φέτος Ευρώπη και δεν θα τον πειράζει ή στο να γίνει κίνηση μετά τις 4/9 ώστε να υπάρχει η δικαιολογία πως ούτως ή άλλως δεν γινόταν.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Μου κάνει εντύπωση χωρίς καμία ειρωνία κλπ., που από την παγκόσμια
δεξαμενή παιχτών (πόσοι είναι δε ξέρω), έχουν ακουστεί ονόματα μετρημένα
στα δάχτυλα.
Συμφωνώ για τη νοικοκυροσύνη (είναι το παν).
Πες έχω Μίχα και Κετζιόρα σαν κεντρικά μπακ. Άλλους;
Χάφ για Europa (όχι για ch.l.) έχεις μόνο Καμαρά υπό προυποθέσεις.
Όλα μας τα χάφ είναι αργά, δεν έχουμε ούτε έναν γρήγορο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αυτός από λεβερκουζεν φαίνεται καλή περίπτωση ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εκλεισε Χαλ.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Αν έρθουν Ζιγκο Μειτε και δυο ακόμα θα είμαστε πολύ καλά
Ο Ζιγκο για μενα είναι άξιος αντικαταστάτης του Κουλιε
Άβαταρ μέλους
omerta76