18. Jonathan Germán Gómez Mendoza

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 18. Jonathan Germán Gómez Mendoza

Δημοσίευση από Mīngus »

Όσο δεν ακούγεται κάτι για Ράφα Σοάρες, δεν ξέρω αν ο JoGo θα βρει ιδιαίτερο χρόνο στο rotation.

Και πιστεύω ότι μάλλον ο προπονητής προτιμά τον Πορτογάλο για την ώρα.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Καθησα και ειδα βιντεακια και φαινεται καλος παιχτης

Καλως ηρθες!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV:

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του:
«Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα μου σε ένα τεράστιο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να κάνω την αρχή, να συναντήσω τους παίκτες, τους φίλους της ομάδας και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το τι έμαθε σχετικά με το κλαμπ:
«Είναι ένας σύλλογος γνωστός παγκοσμίως. Φυσικά έχω ακούσει και έχω κάνει την έρευνα μου, Έχω δει βίντεο των φιλάθλων της ομάδας, του γηπέδου, του τρόπου που παίζει η ομάδα. Όλα με εντυπωσιάζουν και ήθελα να έρθω εδώ».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα:
«Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ένα μπακ που επιτίθεται. Είμαι σταθερός στα αμυντικά μου καθήκοντα, πρώτα αμύνομαι, μα μου αρέσει να εμπλέκομαι στην επίθεση, με όποιον τρόπο μπορώ. Προφανώς δεν έρχομαι με πολύ χρόνο στα πόδια μου, αλλά είμαι εδώ για να προσπαθώ και να γίνω καλύτερος κάθε μέρα».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι και τα όνειρά του:
«Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος, αλλά ειλικρινά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Θεωρώ πως ο στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν ανυπομονεί να δει γεμάτη την Τούμπα:
«Ναι ανυπομονώ! Χαίρομαι που θα το βιώσω, έχω δει βίντεο, αλλά στο γήπεδο είναι φυσικά ακόμα πιο έντονο και ελπίζω σύντομα να το ζήσω εντός αγωνιστικού χώρου, ως κάτι ''τρελό''».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από τους οπαδούς και για το τι θέλει να τους στείλει:
«Ναι! Όπως έχω πει έχω δει πολλά βίντεο για τους φίλους της ομάδας και ξέρω ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του κλαμπ. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, ελπίζω να σας δω σύντομα και να σας προσφέρουμε μαζί με την ομάδα χαρές».
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Καλώς ήρθες παλικαρε.
Ο ερχομός του παιδιού αυτού περνάει στα ψιλά, αλλά έχει φοβερά στοιχεία. Είχα παρεξηγήσει αυτή την κίνηση, αλλά όσα μπόρεσα να βρω και να δω από αυτόν με έχουν ενθουσιασει. Ίσως να αποδειχτεί μια μεταγραφή που ήρθε χωρίς θορυβο, αλλά θα κάνει κρότο όταν φυγει φέρνοντας καμία 10 μύρια πισω. Μακάρι. Η πρώτη ύλη όμως υπαρχει
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Ποιός όμως είναι ο Τζόναθαν Γκόμεζ που ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και ποιά είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν; Πρόκειται για ένα ταχυδυναμικό αριστερό μπακ, τον οποίο οι Θεσσαλονικείς υπέγραψαν για τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση των «ασπρόμαυρων» να επενδύσουν σε μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλες πιθανότητες να τον δούμε στην Εθνική Ομάδα των ΗΠΑ, όπου το ποδόσφαιρο ανεβαίνει με άλματα. Τρανή απόδειξη, ότι το ομοσπονδιακό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτείων έχει παρουσία πλέον σε κάθε Μουντιάλ και δεν κάνει άσχημες πορείες. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ, έφτασε μέχρι τους “16” όπου αποκλείστηκε από την Ολλανδία. H ιστορία του 20χρονου παίκτη παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Γιατί τον φωνάζουν «Jogo»

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο βιογραφικό του. Γεννήθηκε στο Νορθ Ρίτσλαντ Χιλς του Τέξας, γνωστό ως NRH, μια πόλη που το 2006 συγκαταλέχθηκε από το περιοδικό «Money» στα καλύτερα 100 μέρη για να ζήσεις στην Αμερική και είναι ξακουστό για τη θαυμαστή του ρυμοτομία, τις δημοφιλείς επιχειρήσεις που έχουν ως έδρα την περιοχή και την υπερσύγχρονη δημόσια βιβλιοθήκη. Οι ρίζες του όμως είναι από το Μεξικό, όπου το ποδόσφαιρο είναι το πιο αγαπημένο άθλημα. Από μικρός ερωτεύτηκε τη μπάλα, παρακολουθώντας τον πατερά του Τζερμάν και τον μεγαλύτερο αδελφό του Γιόχαν και άρχισε να κλωτσά το τόπι από την ηλικία των 3 ετών. Ο «Τζόγκο» (από τα αρχικά Τζό-ναθαν και Γκό-μεζ), όπως τον φωνάζουν στην οικογένειά του, ακολούθησε τα βήματα του μεγαλύτερου αδελφού, ξεκινώντας στην Ακαδημία του Φορτ Γουόρθ, όπου μυήθηκε στα μυστικά του ευγενούς συναγωνισμού και της ομαδικής αντίληψης του αθλήματος.

Επειδή ήταν αριστερόχειρας, διέπρεψε και στο μπέιζμπολ, η πρώτη του αγάπη όμως παρέμεινε το ποδόσφαιρο, το οποίο συνέχισε στην FW Burn και στην ηλικία των 6 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της Σόλαρ, όπου τον χρησιμοποιούσαν ως επιθετικό μέσο και αριστερό εξτρέμ. Μετά από ένα χρόνο πήρε μεταγραφή για την Οντισέι, όπου ο προπονητή Πάτρικ Γκάλαχερ τον μετατόπισε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκείνη την εποχή συνειδητοποίησε, ότι ήθελε να εξελιχθεί περισσότερο και να γίνει το ποδόσφαιρο μέσο βιοπορισμού. Παράλληλα με την Οντισέι όμως έπαιζε και για τη Σόλαρ Ρεντ με την οποία κέρδισε δύο πρωταθλήματα σε ένα ξακουστό νεανικό τουρνουά της περιοχής το Super Copa. Το 2014 δοκιμάστηκε και επιλέχτηκε από την FC Ντάλας, οι εμφανίσεις με την οποία τον οδήγησαν στην κλήση από την εθνική ομάδα σάλας των ΗΠΑ.

Παίζοντας στην Κ-13 του Ντάλας, ο προπονητής Μερίνο τον καθιέρωσε ως αριστερό μπακ, μία κίνηση που αποδείχτηκε καθοριστική για την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. To 2017 έκανε καταπληκτική σεζόν, η οποία τον οδήγησε στο κατώφλι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Στη συνέχεια έπαιξε εντάχθηκε σο North Texas Soccer Club και κατάφερε να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην τρίτη κατηγορία.

Τον αγόρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ

Τον Μάρτιο του 2020 πήρε μεταγραφή για το Λούισβιλ, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και δύο χρόνια αργότερα τον αγόρασε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, έναντι 91.000 Ευρώ. Με τη β'ομάδα του συλλόγου του Σαν Σεμπαστιάν έπαιξε στη 2η και την 3η κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και μερικά φιλικά με την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2023-2024 δόθηκε δανεικός στη Μιράντες, με την οποία έκανε μία υπέροχη σεζόν. Καθιερώθηκε βασικός, έπαιξε 39 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Έπαιξε σε ΗΠΑ και Μεξικό

Λόγω της διπλής του υπηκοότητας ο Γκόμεζ το έπαιξε... δίπορτο. Το καλοκαίρι του 2019 έλαβε την πρώτη του κλήση από το Μεξικό, προκειμένου να παίξει για την εθνική Κ-16 της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, με την οποία ταξίδεψε στη Δανία για το Nordic Cup, όπου αντιμετώπισε Ισλανδία, Δανία και Νορβηγία. Παράλληλα ο Γκόμεζ συνέχιζε να παίζει για την Κ-16 των ΗΠΑ και αντιμετώπισε σε εγχώριο τουρνουά Ολλανδία και Τουρκία, πετυχαίνοντας μάλιστα και πολύ ωραίο γκολ. Στις 3 Δεκεμβρίου 2021, ο Γκόμεζ κλήθηκε στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ για το φιλικό με τη Βοσνία, σε ένα παιχνίδι στο έπαιξε ως αλλαγή.

Τον Απρίλιο του 2022, ο Γκόμεζ κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μεξικού για έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Γουατεμάλας, στοπ αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και 'ετσι έγινε ο τέταρτος παίκτης που συμμετείχε και στις δύο εθνικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού. Ωστόσο επειδή οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα, δεν επηρεάζουν την επιλογή του σε ποιά από τις δύο μπορεί να παίξει στο μέλλον.

Έτοιμος να παίξει στον ΠΑΟΚ

Ο Γκόμεζ θεωρείται εδώ και αρκετά χρόνια ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς παίκτες γεννηθέντες μετά το 2003. Είναι αριστεροπόδαρος, γι'αυτό καθιερώθηκε ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά παίζοντας ως εξτρέμ. Ο προπονητής του στην Κ-16 των ΗΠΑ, Μίκεϊ Βάρας, τον είχε χρησιμοποιήσει και ως δεξί μπακ-χαφ, δοκιμάζοντάς τον στην απέναντι πλευρά, ούτως ώστε να συγκλίνει και να δοκιμάζει σουτ με το καλό του πόδι.

Στον ισπανικό Τύπο διαβάζουμε, ότι αγωνίστηκε σε δύο φιλικά προετοιμασίας στης Σοδιεδάδ φέτος το καλοκαίρι, όπου εμφανίστηκε σε υψηλό επίπεδο, συμμετέχοντας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Οπότε θα έρθει στην Τούμπα έτοιμος και σε καλή φόρμα. Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης με εμφανείς δυνατότητες αλλά, όπως συμβαίνει σε κάθε επαγγελματική ομάδα, όταν ένας νεαρός έχει εμπειρότερους παίκτες μπροστά, είναι δύσκολο να πάρει ευκαιρίες και να καθιερωθεί.

Τα άλλα ενδιαφέροντα

Εκτός από το ποδόσφαιρο, όπως αναφέρει το ιστολόγιο της οικογένειας Gomez, ο Τζόναθαν έχει και άλλα ενδιαφέροντα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Κολλέγιο, παρακολουθώντας πλέον διαδικτυακά τα μαθήματα. Επίσης ο νεαρός αριστερός μπακ παίζει πιάνο (δείτε βίντεο κάτω), αλλά του αρέσουν και οι δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα. Επίσης ιάνει το χέρι του και αρέσκεται στις επισκευές, αλλά και στα διαδικτυακά παιχνίδια. Την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού έπαιζε με τους συμπαίκτες του μέσω ίντερνετ Play Station.

Όνειρό του είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσον αφορά με ποια εκ των δύο εθνικών θέλει να συμμετάσχει, η απάντηση κρύβεται σε ένα δημοσίευμα που ανακαλύψαμε στη Mundo Deportivo. Όπως διαβάζουμε, ο Γκόμεζ ήθελε διακαώς να αγωνιστεί με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, προκειμένου να αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον αδελφό του Γιόχαν. Η Ρεάλ Σοδιεδάδ όμως έβαλε εμπόδια στη συμμετοχή του, επειδή χρειαζόταν τρίτο αριστερό μπακ (μετά τους Άιχεν και Σέρτζιο Γκόμεζ) για την προετοιμασία.

maceio

Δημοσίευση από maceio »

ωραίος παίκτης φαίνεται .... βασικός στην δεύτερη ισπανιας στα 20 του , στα 19 μεταγραφή στην σοσιεδαδ , στα 17 επαγγελματικό συμβόλαιο στην Αμερική , έχει χρισθει διεθνής με Μεξικό και ΗΠΑ ... στα βιντεάκια φαίνεται γρήγορος με καλή τεχνική ...εύχομαι να μας βγει άξιος αντικαταστάτης του Μπαμπά στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Θυμιζει σε αρκετα τον Γιαννουλη,με τα + κ τα -.Ενδιαφερον προτζεκτ.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον συγκεκριμένο για να δούμε !!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κάτι μου λέει ότι μόλις μπεις και εσύ θα πούμε ε ναι ρε @@λακα....αυτό είναι. Όπως έγινε χθές και με τον Σωτήρη
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εύχομαι να μπεις άμεσα και να μην ξαναδώ τον άλλον τον φιλότιμο …

Δεν παλεύεται το θέμα …
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Κάτι μου λέει ότι μόλις μπεις και εσύ θα πούμε ε ναι ρε @@λακα....αυτό είναι. Όπως έγινε χθές και με τον Σωτήρη
Ναι ναι ναι
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πρέπει να του εξηγήσουν που ήρθε. Όχι με την αθλητική έννοια, αλλά με την πολιτιστική.
Μορφωμένο παιδί φαίνεται, τετραπέρατο. Προσφυγιά, ταξίδι, Ιθάκη τέτοια πράματα πρέπει να τον συνδέσουν με τον ΠΑΟΚ, όχι ο γραμματέας της πρεσβείας.
Ας μη επιπλευσει το αμερικανάκι από μέσα του, έχει βάθος.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

"Λατρεύουμε Μεντιλίμπαρ, αλλά θέλουμε επιτυχία του ΠΑΟΚ με JoGo"

Ο δημοσιογράφος της "Mundo Deportivo" Ουνάι Βαλβέρδε Ρινκόν στο Sportdog για τη μεταγραφή του Τζόναθαν Γκόμεζ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τί πρέπει να γνωρίζουμε για αυτόν και πόσο μπορεί να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους".

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου θα φορά τα επόμενα τρία χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε, ότι όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται καλύτερος και πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος. Το προφίλ του Αμερικανού αριστερού μπακ αναλύθηκε σε σχετικό αφιέρωμα του Sportdog, στο οποίο γίνεται λόγος για τον πολυσχιδή χαρακτήρα του 21χρονου. Είναι ένας παίκτης που θέλει να πετύχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Ουνάι Βαλβέρδε Ρινκόν.

Ο δημοσιογράφος της «Mundo Deportivo», ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μίλησε στο Sportdog όπου ανέλυσε τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος των Θεσσαλονικιών, εξήγησε πόσο βελτιώθηκε στη χώρα των Βάσκων και εξέφρασσε την πεποίθηση, ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στην επίτευξη των στόχων του. Τόνισε, μάλιστα, πως παρότι στο Σαν Σεμπαστιάν λατρεύουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κανείς δεν θα ήθελε να αποτύχει ο “JoGo” στους “ασπρόμαυρους”.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως είναι ο Γκόμεζ ως παίκτης; Ποιά είναι τα θετικά του στοιχεία και πως είναι ως χαρακτήρας;

«Είναι ένας καλός αμυντικός. Είναι ήρεμο άτομο, αλλά πολύ ανταγωνιστικός στο παιχνίδι, ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια ή στις προπονήσεις. Θέλει να επιτύχει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος γιατί επέλεξε να έρθει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τώρα είναι καλύτερος παίκτης, αλλά πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από μία μεγάλη σεζόν που ήταν δανεικός στη Μιραντές, στην Primera Federation (σ.σ.τρίτη κατηγορία). Είναι καλός παίκτης επιθετικά, βρίσκει κενούς χώρους πασάρει και σεντράρει. Στο Σαν Σεμπαστιάν βελτιώθηκε πολύ τακτικά».

Που βελτιώθηκε περισσότερο;

«Για παράδειγμα στις μονομαχίες είναι πολύ πιο δυνατός ποδοσφαιριστής πλέον. Είναι σε καλή φόρμα και με πολλή αντοχή. Είναι ικανός να παίξει πολλά λεπτά σε υψηλή ένταση.

Με ποιόν παίκτη μοιάζει;

«Ίσως θα μπορούσα να τον συγκρίνω με τον Νάτσο Μονρεάλ στα νιάτα του (σ.σ.έπαιξε σε Οσασούνα, Μάλαγα, Άρσεναλ, Ρεάλ Σοδιεδάδ και πλέον έχει αποσυρθεί) ή τον Αλεχάντρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα, αλλά σε μικρότερο επίπεδο».

Ποιά άποψη έχουν στο Σαν Σεμπαστιάν για τον παίκτη;

«Η επικοινωνία στη δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ είναι χαμηλών ταχυτήτων, οπότε δεν υπήρχαν δημοσίως τοποθετήσεις για παίκτες σαν και αυτόν. Ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου δεν τον είχε δει να παίζει, επειδή είναι δύσκολο και συνάμα ακριβό να παρακολουθήσεις εδώ παιχνίδια της Primera RFEF. Οι λιγοστοί που τον είδαν να παίζει θεωρούν, ότι άξιζε μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, επειδή είχαμε προβλήματα στο αριστερό άκρο της άμυνας τα τελευταία χρόνια».

Γιατί έφυγε από τη Σοσιεδάδ;

«Ήθελε να συνεχίσει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έπρεπε όμως να πείσει τον προπονητή Ιμανόλ Αλγουαθίλ . Το καλοκαίρι, στην προετοιμασία έπαιξε μερικά φιλικά και αγωνίστηκε πραγματικά πολύ καλά. Το συμβόλαιό του έληγε το 2025, αλλά η ομάδα υπέγραψε τον Σέρχιο Γκόμεζ και τον Τσαβι Λόπες, ενώ εμπιστεύεται στα αριστερά τον Αϊχέν Μουνιόθ. Οπότε η ομάδα ήταν σε δίλημμα, να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον δανείσει ή να κερδίσει κάποια χρήματα από μεταγραφή (σ.σ.ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 1 εκατ.Ευρώ).

Μπορεί να εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Έχει τεράστια ευκαιρία να αναπτυχθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ίσως θα μπορούσε να επιστρέψει στο “Ανοέτα” με την ελληνική ομάδα στο Europa League. Θε ωρούσα, ότι θα έπαιζε σε ισπανική λίγκα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει μεγαλώσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ξέρω, ότι έχει πολύ δυνατούς οπαδούς, πολύ εκκωφαντικούς στο γήπεδο. Εδώ λατρεύουμε τον Μεντιλίμπαρ, τον προπονητή του Ολυμπιακού. Αλλά όλοι μας εδώ θέλουμε ένα καλό μέλλον για τον “JoGo” και θα ήμασταν ευτυχείς, αν έχει επιτυχία με τον ΠΑΟΚ».

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Φιλαράκι με εσένα δεν ασχοληθεί κανένας...
Λες να έχουμε κάνα μαγικό αύριο με την λίστα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν εξαιρεσεις τη φαση του πεναλτι που απο το αγχος του εχασε το μυαλο του μια χαρα ηταν η εμφανιση του και λιγο ελειψε να χρησθει και σκορερ. Καλο κορμι,καλο ποδι και vision, δεν βλεπω το λογο να μην εχει καλη εξελιξη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”