Εγώ πάντως την Τρίτη θα πάρω-αναγκαστικά-τον ίδιο δρόμο από Χαλκιδική, θα μπω από την ίδια είσοδο στον πόλη, θα παρκάρω στην ίδια περιοχή και θα πάρω μαξιλαράκι αφρολέξ ακριβώς έξω από την θύρα εισόδου στο γήπεδο.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως προβλέπω στραπάτσο.
Τρίτη και 13...
giapas έγραψε:Εμείς θα σκοράρουμε Αποστολη;
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι. Ο Σαμάτα η ο Εκογκ από στημένο.
Κατάλαβα, θα σκοράρει κιόλας.Mitsospaoki4 έγραψε:Με ίωση ο Νανασι.
Αμφίβολος για το ματς της Τρίτης..
Μήπως κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θέλουν να γίνει μπέρδεμα;ΟΧΙ.Мир έγραψε:Τα εισητηρια τι περιμενουν για να τα βγάλουν σε κυκλοφορία;
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλύτερα τώρα το στραπάτσο παρά με Στεάουα.
Τρία γκολ θα φάμε στη κόντρα. Ευκαιρία και για τον Κουλιε να αποχωρήσει μια ώρα αρχίτερα
Ειπαν για Δευτεραbeyes4 έγραψε:Μήπως κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θέλουν να γίνει μπέρδεμα;ΟΧΙ.Мир έγραψε:Τα εισητηρια τι περιμενουν για να τα βγάλουν σε κυκλοφορία;
Μήπως τα έστειλαν στην εφορία να τα σφραγισει;ΌΧΙ
Οι άνθρωποι έχουν κάποιο βιτσιο να καθυστερούν χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.
Σ αγαπαω ρε μπαγασα.Απ την ιδια ασθενεια πασχουμε.Γερασίμου έγραψε:Ντροπή, προλήψεις στον 21ο αιώνα;
Εγώ πάντως την Τρίτη θα πάρω-αναγκαστικά-τον ίδιο δρόμο από Χαλκιδική, θα μπω από την ίδια είσοδο στον πόλη, θα παρκάρω στην ίδια περιοχή και θα πάρω μαξιλαράκι αφρολέξ ακριβώς έξω από την θύρα εισόδου στο γήπεδο.
Τριτη και 13? Και θα χασουμε ? Εμεις?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως προβλέπω στραπάτσο.
Τρίτη και 13...
thomas Murg έγραψε:quote="Mitsospaoki4"]Με ίωση ο Νανασι.
Αμφίβολος για το ματς της Τρίτης..