Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: MALL-PAOK 2-2Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κακή εμφάνιση, εγω προσωπικά περιμενα την ομάδα πολύ πιο έτοιμη πάντως εφόσον είναι 11/11 ίδια. Επίσης ο τσαλοφ έχει 6 παιχνίδια επίσημα στα πόδια του ενω ο τισουνταλι δυο ημίχρονα σε φιλικά, πιστευω θα βοηθούσε περισσότερο αλλά ας μην κάνω τον μετά Χριστον προφήτης. Πάντως περιμενα πιο έτοιμη την ομάδα…
-
Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ,πιστευω οτι τους εχει η ομαδα,καλο το 2-2.
Γι αυτο δεν φαινοταν κ ο Σαματαsourmenetes έγραψε:Δεν ακούμπησε μπάλα αδελφέ. Δεν τροφοδοτηθηκε.Montrealiotis έγραψε:Τι λέει ο Τισουνταλι ρε σείς;
Δεν μπόρεσα να δω το δεύτερο ημίχρονο
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά, replay για το 2ο τους γκολ έδειξαν ποτέ; Γτ εγώ το είδα καραοφσάιντ...
...πολύ βαριά τα πόδια μας, το μυαλό θολωμένο, τα πνευμόνια στην τσέπη...πάλι καλά που πήραμε το Χ.
Το παιχνίδι στην Τούμπα, πολύ δύσκολο. Ελπίζω να περάσουμε.
Το παιχνίδι στην Τούμπα, πολύ δύσκολο. Ελπίζω να περάσουμε.
και εγώ οφσάιτ το είδα.Iznogoud4 έγραψε:Ρε παιδιά, replay για το 2ο τους γκολ έδειξαν ποτέ; Γτ εγώ το είδα καραοφσάιντ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 06 Αύγ 2024, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν πειράζει.beyes4 έγραψε:Προφανως,ειδαμε διαφορετικα τον αγωνα και καθε συζητηση θα ειναι χαμενος χρόνος.Συνεχιζουμε.sourmenetes έγραψε:Ποια είναι η μαγική εικόνα αδελφέ;beyes4 έγραψε:Πολύ κακή εμφάνιση και το σκορ 'μαγική εικόνα',υπερ μας.Ο Κοτάρσκι και τα δοκάρια μάς κρατουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Αν θελουμε να προκριθουμε,δεν πρεπει να επαναλαβουμε αναλογη εμφανιση και στην Τουμπα.
Αγγελε,ευγε στον πνευματικό σου.
Έχεις 2 τετ α τετ από τα 2 μετρα.
Σου πνίγει ένα πεναλτυ στον κουλιερακη και έχεις βάλει και 2 γκολ.
Δηλαδη ποια είναι η μαγική εικόνα;
Πόσα θα βάζανε;
10 γκολ;
Χαλαρώστε λίγο και δείτε τι έχει γίνει.
-
Η ομάδα έπρεπε να φέρει χαφ ,ο Σβαμπ δεν είναι για αυτό το επίπεδο ,το παιδί άγιος ,ψυχαρα αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει σε επίπεδο CHL . Για μένα η ομάδα δεν πρέπει καν να το σκεφτεί ,Μειτε και άλλος ένας χαφ ώστε να έχει 4 χαφ κάποιας αξίας Μειτε,Καμαρά,Οζντοεφ,Μεταγραφή . Όπως και ο Μουργκ ούτε αυτός είναι σε επίπεδο CHL . Άρα αν είναι να έρθει ο Μιρατσουκ ούτε να το σκεφτούμε. Η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος. Μπράβο στην ομάδα για το αποτέλεσμα .
- potamda
- Bet Guru 2023
Η μπάλα πάει απευθείας από το κόρνερ στον Θανάσι. Δεν ακούμπησε κανείς, οπότε δεν υπάρχει οφσάιτ.Iznogoud4 έγραψε:Ρε παιδιά, replay για το 2ο τους γκολ έδειξαν ποτέ; Γτ εγώ το είδα καραοφσάιντ...
Αν την βρήκε ο πρώτος επιθετικός τους είναι οφσάιντ 99.9% αλλά σίγουρα την βρήκε;Iznogoud4 έγραψε:Ρε παιδιά, replay για το 2ο τους γκολ έδειξαν ποτέ; Γτ εγώ το είδα καραοφσάιντ...
- Kabamaru11
Κανα νεο για τον Οττο εχουμε;Ολοι πρεπει να ειναι ετοιμοπολεμοι
Γι' αυτό ρωτάω για replay, γιατί νομίζω είχε επαφή ο πρώτος επιθετικός.
- GeorgiosLeeds
Μέτρια προς κακή η ομάδα αλλά καλό αποτέλεσμα.
Με σοβαρότητα την επόμενη εβδομάδα θα περάσουμε.
Με σοβαρότητα την επόμενη εβδομάδα θα περάσουμε.
Η πρόθεση ήταν πάλι για κλοπή. Μέχρι και η Μπάνια Λούκα μας κλέβει. Πραγματικά τι παίζει με τον ΠΑΟΚ και την Ευρώπη; Φταίει ο Θεοδωρίδης ή κάτι άλλο;