FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
- WeWillRockYou
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ , 31/07, 22:00
Και γω πιστεύω πως θα ξεκινήσει η ίδια ενδεκάδα και το θεωρώ και λογικό.
Με μια εβδομάδα προπονήσεων περισσότερο, όλοι θα μπορούν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι.
Σημαντικό θα είναι και το μισάωρο που θα δώσουν Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς, που έχουν χάσει προπονήσεις.
Το παν θα είναι να μην κάνουμε πάλι χαζά λάθη. Αν μπουν συγκεντρωμένοι όλοι από το πρώτο λεπτό, όλα θα πάνε καλά.
Με μια εβδομάδα προπονήσεων περισσότερο, όλοι θα μπορούν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι.
Σημαντικό θα είναι και το μισάωρο που θα δώσουν Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς, που έχουν χάσει προπονήσεις.
Το παν θα είναι να μην κάνουμε πάλι χαζά λάθη. Αν μπουν συγκεντρωμένοι όλοι από το πρώτο λεπτό, όλα θα πάνε καλά.
Προβλέπω πρόκριση στην παράταση η στην διαδικασία των πέναλτι και αυτό λόγο της εμπειρίας.
Θα δυσκολευτουμε αλλά θα περάσουμε.
Θα δυσκολευτουμε αλλά θα περάσουμε.
Αν παιξουν αυτοι που πρεπει να παιξουν θα καθαρισουμε το παιχνιδι απο την αρχη.
- ΑποστόληςΑ
Hayate έγραψε:Ίδια εντεκάδα βλέπω με Σαματα που ήταν θετικός στη θέση του Μπραντον που δεν φανηκε...

Αυτό ξέρεις. Εαν έβαζες το προσωπάκι που γελάει μεταφραζόταν σε μπαν. Σου μιλάω εκ πείρας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Hayate έγραψε:Ίδια εντεκάδα βλέπω με Σαματα που ήταν θετικός στη θέση του Μπραντον που δεν φανηκε...
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Έχουμε happy hour, μην αγχώ.VfB v2 έγραψε:Αυτό ξέρεις. Εαν έβαζες το προσωπάκι που γελάει μεταφραζόταν σε μπαν. Σου μιλάω εκ πείρας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Hayate έγραψε:Ίδια εντεκάδα βλέπω με Σαματα που ήταν θετικός στη θέση του Μπραντον που δεν φανηκε...
Τέσσερα στα τέσσερα σας έκανα με τα topic που άνοιγα, πρωτάθλημα μέσα από τη συνοικία σας έφερα και αντί να περιμένετε να ανοίξω τοπικ, πάτε και κάνετε του κεφαλιού σας.
VfB v2 έγραψε:Εγώ πάλι, με τόσα ατομικά λάθη που είδα συν το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να βρεθούν μεταξύ τους ούτε με οδικό χάρτη, δεν είμαι καθόλου. Ελπίζω σε τελείως διαφορετική εικόνα αλλιώς σφίξαμε.
Αφού δεν είσαι καθόλου, γιατί άνοιξες τοπικ;
Με τα νεύρα μας παίζεις, όλο το καλοκαίρι μουρμουρας και πας και ανοίγεις θέμα, του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο.
ΕΛΕΟΣ.
Η ομάδα θέλει θετικη ενέργεια και όχι οπαδούς που δεν πιστεύουν σε αυτή.
Η ομάδα θα παραταχθεί υποθέτω και με Κετζιορα στην άμυνα αντί για τον Εκονγκ και με Καμαρά στα χαφ αντί για Οζντοεφ και με Ζιφκοβιτς αντί για Ντεσποντοφ και με Ντελια αντί για Μουργκ.
Κοινώς εντελώς διαφορετική.
Η σεμνή τελετή στην Βοσνία θα λάβει πολύ γρήγορα τέλος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι.Jim_Chatz έγραψε:Η ομάδα θα παραταχθεί υποθέτω και με Κετζιορα στην άμυνα αντί για τον Εκονγκ και με Καμαρά στα χαφ αντί για Οζντοεφ και με Ζιφκοβιτς αντί για Ντεσποντοφ και με Ντελια αντί για Μουργκ.
Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Πιστεύω ότι εμείς αλλά και οι άλλες ελληνικές ομάδες θα περάσουν σχετικά εύκολα.