33. Shavar Reynolds Jr.

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: 33. Shavar Reynolds Jr.

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ο παίκτης σε αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι το σκορ με το midrange. Δεν βλέπω να το καταφέρνει στο Κανστελιέρι μπάσκετ. Προσπαθεί να γυρίσει μπάλα, πολύ μέτριος και σ'αυτό. Χρειάζεται καταλληλότερος...
και στο τρίποντο δε φτάνει τη μπάλα ο πονόματος, μαύρος είναι αυτός ρε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

palok έγραψε:προφανώς βλεπουμε ΑΛΛΟΝ παίκτη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς,. Εϊναι προφανές οτι ο Ιταλός του είπε θέλω να κάνεις αυτά, να ΜΗΝ κανεις κανένα λάθος, να μη σουτάρεις γιατί χάνεται η ισορροπια στην ομάδα, να έχεις υπομονή κλπ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ΔΕΝ προσφέρει τίποτα, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι (ΟΚ δε θα πώ οτι βλέπω και κάτι...). Αλλά κάτι κραυγές τύπου "ε ρε και να χαμε χτες τον φριντρικσον" είναι ό,τι να ναι (άλλο αν ΝΟΜΙΖΑΜΕ εμείς οτι θα παιξουμε high pace basket - αν θυμάστε το χει κανει και ο Σούλης αυτό μια χρονιά, δε θυμάμαι ποιά, νομίζω εκείνη που χαμε ξεκινήσει με το φιλικό με τη cska με τον bryant στον άσσο? έλεγε αλλαζουμε, θα παμε για γρηγορο μπασκετ, και με το που αρχισε η Α1 το γυρισαμε σε ABC μπασκετ).
O Σούλης αν δεν με απατάει η μνήμη μου μόνο τη χρονιά 2009-10 έπαιξε λίγο απ' τέμπο,τότε που είχε τους Μονρό και Γκρέγκορι να κάνουν πράγματα και θαύματα στον αιφνιδιασμό.
Τώρα για τον Ρέινολντς, προσωπικά δεν έχω δει ακόμα τίποτα από τον παίκτη. Ούτε πασάρει , ούτε μπορεί να τρέξει την ομάδα, ούτε καλός στο 2 με 2 είναι .
Πέρα από ένα συμπαθητικό σουτ μέσης απόστασης που έχει, το οποίο όμως είναι δύσκολο πολλές φορές να το εκμεταλλευτεί λόγω φυσικών προσόντων όπως ύψος και έκρηξης στο πρώτο βήμα ...δεν έχω δει κάτι.
Το αποτέλεσμα είναι να περνάνε τα περισσότερα από τα χέρια του μπαρτλει ο οποίος είτε με iso είτε με σκριν ψηλά προσπαθεί ή να σκοράρει ή να βρει πάσα στην αδυνατη πλευρά.
Έχω την εντύπωση πάντως ότι σε αυτό το μικρό δείγμα ( μαζί με τα φιλικά) ότι οι επιθέσεις μας στα 10-15 δευτέρου είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Για αυτό και πιστεύω ότι σε αυτό το είδος παιχνιδιού ισλανδός ήταν πολύ καλύτερος. Για τα διαστήματα που θα αποφασίζαμε να ρίξουμε το τέμπο υπάρχει ο κατσιβελης
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σαφώς και είναι υπάκουος του προπονητή . Ωστόσο ρε παιδιά άμυνα δεν παίζει , σουτ δεν έχει , κυκλοφορία μέτριος , για πικ εν ρολ κουβέντα και μακρινό ριμπάουντ δεν... Ένα κατέβασμα δηλαδή μέχρι το κέντρο και πνευμόνια . Είναι αρκετά αυτά για να παίζει κάποιος στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

chri5ti9 έγραψε:Σαφώς και είναι υπάκουος του προπονητή . Ωστόσο ρε παιδιά άμυνα δεν παίζει , σουτ δεν έχει , κυκλοφορία μέτριος , για πικ εν ρολ κουβέντα και μακρινό ριμπάουντ δεν... Ένα κατέβασμα δηλαδή μέχρι το κέντρο και πνευμόνια . Είναι αρκετά αυτά για να παίζει κάποιος στον ΠΑΟΚ;
Για το μπάσκετ δεν ξέρω αν είναι αρκετά....αλλά για την ποδοσφαιρική ομάδα ένας τέτοιος θα ήταν άκρως απαραίτητος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρχιζω να πιστευω οτι το προγραμμα που του κανει upload ο Καντελιερι το παιζει ευλαβικα προσηλωμενος.Εχει παιχνιδια που δε δοκιμασε καν να σουταρει .Σε αλλα αναλογα και τον αντιπαλο που τον μαρκαρει δειχνει οτι
kataramenos5 έγραψε: Το mid range του σκοτωνει
.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Τελειωσε το αυτομπαναρισμα για να διαχειριστω τα συναισθηματα του περσινου πρωταθληματος.
On topic, και στο ευρωπαικο και σημερα μου αρεσε πολυ το ball handling του. Ειναι νωρις στη χρονια αλλα στον ασο με αυτον και Κατσιβελη ειμαστε υπερκαλυμενοι
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σήμερα ήσουν σωστός φίλε . Μπράβο για την εμφάνιση .
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Από το 0/7 στα 9/12 κόντρα στον βάζελο.
Χρήμα ( και για τον ίδιο) με τέτοιο mid range να μην ξέρει να εκμεταλλευτεί τα σκριν στα πικ που στήνει
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Σήμερα άριστος, έλεγχο της τριπλά του, επιθετικά καλός, έλεγχο του τέμπο... Λογικά λαθάκια, Μια χαρά
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ανεβαινει σταδιακά κ αυτός μαζί με το υπόλοιπο team κ γίνεται καλύτερος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να χα χιλια ματια ..Ειδκα στην 1η ηταν συγκινητικοι οι περισσοτεροι
Άβαταρ μέλους
palok