Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ρίξτε μια ματιά και στο tickets. Gov. Gr
Έχει faq που απαντούν σε ερωτήσεις σας αυτές που τέθηκαν εδώ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ambiorix έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε: Εδώ για εμάς του εξωτερικού πρέπει να πάμε σε προξενική αρχή για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε το πορτοφόλι. Αμπαλαεα καταστάσεις!
Αδερφέ είσαι σίγουρος ότι πρέπει να πάμε σε προξενείο;
Πήρα στην ΠΑΕ πριν λίγες μέρες και με είπαν ότι για εμάς από το εξωτερικό -και αφού έχει ολοκληρωθεί η αγορά του διαρκείας- η διαδικασία θα μπορεί να ολοκληρωθεί πατώντας το guest.
Αν κάποιος μπορεί να αποσαφηνίσει θα είμαι υπόχρεος!
Φίλε μακάρι να είναι έτσι όπως σε είπε η ΠΑΕ. Και γω θέλω να ανανεώσω αλλά ούτε θέλω να βγάλω ελληνικό νούμερο τηλεφώνου ούτε να τρέχω σε προξενεία για μια μαλακια και μισή. Θα περιμένω πρώτα να δω με τους άλλους συνοπαδους από το εξωτερικό πως θα πάει και θα ανανεώσω και γω.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Το ληκισκού στο μπάσκετ έχει το φθηνότερο διαρκείας στα 280€.
Ναι αλλα βλέπουν τουλάχιστον μια με δύο φορές τον χρόνο να τιμούν τον "γκαγκστερ"
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

john4serres έγραψε:
shogoon έγραψε:4 και 7 απίστευτες τιμές αν δεις και ομίλους σαν να κλέβεις εκκλησία είναι.
Ο ορισμός του κλέβω εκκλησία στα πέταλα
Τζάμπα είναι
30 περίπου παιχνίδια του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ με καμιά δεκαριά ντέρμπι και Ευρώπη με 170-190€ ?

Βέβαια υπάρχει μια ''δυσκοιλιότητα''
Αν εγώ πχ θέλω να ανέβω από Κρήτη σε ένα ματς με τον γιο μου έχοντας διαρκείας στην 4Α και θέλω να πάω στην 5-6 η την 7 δεν μπορώ.

Ανά ΑΜΚΑ επιτρέπεται ένα εισιτήριο

Πέρυσι είχα δώσει το διαρκείας μου που έχω στην 4Α σε ένα φίλο από Κοζάνη να πηγαίνει στα ματς και από κακή συνεννόηση στον ένα και μόνο αγώνα που κατάφερα να ανέβω δεν μπορούσε να μου το φέρει στο γήπεδο.
Πήγα να βγάλω εισιτήριο και λέγοντας το ΑΜΚΑ μου είπαν δε γίνεται να βγάλω εισιτήριο και να πάω στο ξύλινο σπιτάκι για να μου βγάλουν κάτι σαν πρόσκληση αλλά μόνο στην θύρα που είχα το διαρκείας.
Όταν ζήτησα να πληρώσω την διαφορά και να πάω στην 5 που έτυχε εκείνη την ημέρα να πάνε κάτι φίλοι μου είπαν ότι δεν γίνεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Kritikos, επειδή μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, σου στέλνουν μια φωτο του διαρκειας με το QR code και το περνάς από το scanner και μπαίνεις κανονικότατα.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

ramboutla έγραψε:Kritikos, επειδή μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, σου στέλνουν μια φωτο του διαρκειας με το QR code και το περνάς από το scanner και μπαίνεις κανονικότατα.
Ναι το ίδιο, ένα Mail με το QR μου έστειλαν αλλά άμα θέλω να μπω σε άλλη θύρα δεν γίνεται
Να πληρώσω εννοώ έξτρα εισιτήριο όχι τζάμπα
Τέλος πάντων
ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εγώ όταν είχα ξεχάσει το διαρκείας πήγα στο σπιτάκι και μου έβγαλαν εισιτήριο με μηδέν ή ένα ευρώ εννοείται στην ίδια θέση δεν μπορείς να πάρεις αλλού αλλά χρειάζεσαι την ταυτότητα ή δίπλωμα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@kritikos
Θα μπορούσες να βγάλεις το εισιτήριο της 5 στα στοιχεία του φίλου από την Κοζάνη;

Τεσπα, νομίζω αυτές οι διευκολυνσεις τέλος με το νέο σύστημα.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Μέχρι πέρυσι στην αρχή της χρονιάς που έκανες ότι ήθελες γινόταν
Για αυτό άλλωστε επί δύο χρόνια έδινα το διαρκείας στον φίλο
Τώρα με τις ταυτοπροσωπίες και τα gov δύσκολα...

Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Οι τιμές είναι λογικές αν σκεφτεί κανείς οτι σε ενδεχόμενη πρόκριση της ομάδος στους ομίλους μπορείς να δείς Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Σίτι π.χ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εικόνα
Ουτε στου παπα να το πειτε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να πω τον καημό μου;

Είναι χοντρή μ@λακία να μην μεταβιβάζεται το διαρκείας για μεμονομένους αγώνες - και είναι ευθύνη της ΠΑΕ.

Στην Αγγλία (πχ τοτεναμ) τα πράγματα είναι λίγο πολύ παρόμοια. Αγοράζεις το διαρκείας σου και δεν έχει καρτελάκι - βάζεις ένα pass στο wallet και λίγες ώρες/μέρες πριν το παιχνίδι, αυτόματα το pass σου "φορτώνει" τα στοιχεία του παιχνιδιού που έρχεται. Το σκανάρεις όταν πας να μπεις στο γήπεδο και τέλος.

Αλλά αν σε κάποιο παιχνίδι δεν μπορείς να πας ο ίδιος, μπορείς είτε να το βάλεις για resale μέσω του επίσημου site παίρνοντας πίσω κάποια χρήματα, είτε αν θέλεις μπορείς να το μεταβιβάσεις δωρεάν όπου γουστάρεις, αλλά η διαδικασία ελέγχεται.

Αυτός που θα το πάρει, πρέπει να μπει στο site της ομάδας, να εγγραφεί με όλα τα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις - στην ελληνική περίπτωση αμκα, αφμ κοκ), και αφού εγγραφεί, μπορείς να του στείλεις το εισητήριο για έναν αγώνα, το οποίο αυτόματα αφαιρείται από το pass σου.

Στα του ΠΑΟΚ τώρα - το διαρκείας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία "σειρά" εισητηρίων. Αντί για ένα μεμονομένο εισητήριο στο wallet θα μπορούσαν να στέλνουν 2 ώρες πριν από τον κάθε αγώνα το εισητήριο σε αυτόν που δηλώνεται ότι θα πάει - είτε στον κάτοχο, είτε σε αυτόν που ο κάτοχος έχει ορίσει ότι θα πάει στην θέση του. Και αντίστοιχα όποιος πάει να έπρεπε να προσθέτει το εισητήριο στο gov wallet.

Γκρινιάζω γιατί τόσα χρόνια Αγγλία, τσιμπάω το διαρκείας μου, και το δίνω κατά βάση στον πατέρα μου ή σε άλλους δικούς μου να πηγαίνουν όταν λείπω.

Το να πάρω διαρκείας, να σκάσω τα 3-4-5 κατοστάρικα, και να μένει η θέση μου άδεια είναι κάκιστο. Δεν γίνεται πουθενά αυτό.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεν ευθυνεται για την μη μεταβιβαση του διαρκειας, η ΠΑΕ φιλε μου.
Ειναι ο νομος του κρατους που την απαγορευει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σωστος Cylon4
Αυτο ετοιμάζουν να γραψω κ με προλαβες
Αυτα π λεει ο gika ειναι ολα σωστα
Αλλα χρειαζεται να τροποιηθει ο υφισταμενος νομος

Καλο ειναι να στειλει το mail του στο gov gr, στο section για τα εισιτηρια με την ελπιδα να το διαβασει καποιος κ το προωθησει

Καποια στιγμη μπορει να γινει
Εδω στις φορολογικες δηλωσεις χρειαζοταν να τρεχεις στις ΔΟΥ για τροποποιητικες αν ηθελες να αλλαξεις κατι κ αφου το εστειλαν καποιες πολλες φορες οτι πρεπει να γινεται η τροποποιητικη δηλωση ηλεκτρονικα, εν τελει καποια στιγμη εγινε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”