Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2024-2025
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2024-2025
Προσωπικά δεν έχω θέμα με την ταυτοπροσωπία per se. Και διαρκείας που είχα στο μπάσκετ τόσα χρόνια, ονομαστικό ήταν με το ΑΜΚΑ μου και όλα.
Το θέμα μου είναι
1. γιατί να δώσω το ελληνικό μου νούμερο στο κράτος και
2. γιατί να μπω στη διαδικασία να φτιάξω όλα αυτά τα gov wallet κτλ, από τη στιγμή που ούτε φόρους πληρώνω στην Ελλάδα, ούτε έχω ακίνητη περιουσία, ούτε τίποτα; Θέλω να πάω Παλατάκι 2 φορές το χρόνο, δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ για αυτές τις δύο φορές.
Το θέμα μου είναι
1. γιατί να δώσω το ελληνικό μου νούμερο στο κράτος και
2. γιατί να μπω στη διαδικασία να φτιάξω όλα αυτά τα gov wallet κτλ, από τη στιγμή που ούτε φόρους πληρώνω στην Ελλάδα, ούτε έχω ακίνητη περιουσία, ούτε τίποτα; Θέλω να πάω Παλατάκι 2 φορές το χρόνο, δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ για αυτές τις δύο φορές.
Καλά αμα ζεις εξωτερικό πάσο.
Για τον Κατ ρωτάω που από ότι κατάλαβα μένει εδώ.
Τώρα για το εξωτερικό δεν ξέρω τι παίζει αλήθεια. Παλιά που έβγαζα εισιτήριο για φιλαράκι μου που ερχόταν από Γερμανία στο αμκα του έβαζαν μηδενικά. Τώρα με αυτή την μλκ δεν ξέρω πως θα γίνει
Για τον Κατ ρωτάω που από ότι κατάλαβα μένει εδώ.
Τώρα για το εξωτερικό δεν ξέρω τι παίζει αλήθεια. Παλιά που έβγαζα εισιτήριο για φιλαράκι μου που ερχόταν από Γερμανία στο αμκα του έβαζαν μηδενικά. Τώρα με αυτή την μλκ δεν ξέρω πως θα γίνει
- kataramenos5
Το γραψα.Γιατι δε θελω αν χω ολη μου τη ζωη σ ενα κινητο.
Ποιος ειμαι ,τι ειμαι που μενω ,λογαριασμοι τα παντα ολα.
Ταυτοπροσωπια κανω οταν παιρνω το διαρκειας,οταν βγαζω ηλεκτρονικό εισιτηριο στη μπαλα.Wallet με διπλώμα ταυτοτητα κλπ δε τα θελω σε μια συσκευη.
Στο σπιτι για να μου τα παρουν εχω κλειδαριες ,συναγερμους κάμερες τα παντα ολα.Το κινητο η τα δεδομένα σου στα ψιριζουν πολυ ευκολα.Δε φανταζεστε ποσο.Ζητημα ασφάλειας ειναι.
Ποιος ειμαι ,τι ειμαι που μενω ,λογαριασμοι τα παντα ολα.
Ταυτοπροσωπια κανω οταν παιρνω το διαρκειας,οταν βγαζω ηλεκτρονικό εισιτηριο στη μπαλα.Wallet με διπλώμα ταυτοτητα κλπ δε τα θελω σε μια συσκευη.
Στο σπιτι για να μου τα παρουν εχω κλειδαριες ,συναγερμους κάμερες τα παντα ολα.Το κινητο η τα δεδομένα σου στα ψιριζουν πολυ ευκολα.Δε φανταζεστε ποσο.Ζητημα ασφάλειας ειναι.
Ok δεκτό! Εγώ το έχω πάρει πιο χαλαρά το θέμα με την έννοια ότι από την στιγμή που έχω smartphone με e-banking taxis κλπ κλπ θεωρώ την μάχη ήδη χαμένη όποτε προσωπικά δεν δινω βαρύτητα αν και ενδεχομένως να έχω λάθος και θα έπρεπε .
- Montrealiotis
Από την στιγμή που ζεις σε αυτήν την κοινωνία, αυτήν την μάχη την έχεις χάσει. Ο μόνος τρόπος είναι να πας σε κανένα βουνό και να μην έχεις καμία επαφή με την τεχνολογία. Δεν το λέω καθόλου επιθετικά ή ειρωνικά.
Αυτο
Συμφωνω
Αυτη ειναι η φαση σε ολα
Δυστυχως
Ή την αποδεχεσαι αναγκαστικα κ πας με τους κανονες ή βγαινεις εκτος κ στην προκειμενη περιπτωση βλεπεις ΠΑΟΚ μονο απο την τηλεοραση
Συμφωνω
Αυτη ειναι η φαση σε ολα
Δυστυχως
Ή την αποδεχεσαι αναγκαστικα κ πας με τους κανονες ή βγαινεις εκτος κ στην προκειμενη περιπτωση βλεπεις ΠΑΟΚ μονο απο την τηλεοραση
- kataramenos5
Η αυτο ή παλευεις οσο μπορεις να σταματησουν αυτες οι μλκιες.
- Maurice_Escargot
Παμε για ντου. Δινουμε ενεση ρευστοτητας για να κλεισουμε καλα και νωρις το ροστερ.
- Μπαρκαρούτσος
Η θέση μου στο γήπεδο είναι "κλεισμένη" και δεν μπορώ να την επιλέξω στο Ticketmaster. Δεν μπορώ να την ανανεώσω online δηλαδή;
Βαλε το ονοματεπωνυμο ακριβως οπως το εβαλες στο διαρκειας περσι. Επισης τσεκαρε αν με το auto-filling υπαρχει κενο πριν το ονομα σου. Επισης φανταζομαι πατησες στον συνδεσμο ανανεωση διαρκειας και οχι εκδοσης νεου.
FEEL THE PASSION ρε ταγαρια.
Αντε να πιασουμε τα 3,000.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
OnLine αγορά εισιτηρίου διαρκείας μέσα από το δίκτυο της ticketmaster https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00.
Αντε να πιασουμε τα 3,000.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
OnLine αγορά εισιτηρίου διαρκείας μέσα από το δίκτυο της ticketmaster https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00.
Εχει το συστημα δυνατοτητα, επειδη δεν ειχα χρονο να μπω, να κανει ανανεωση, αλλα σε αλλη ελευθερη θεση ή πρεπει να το κανω κατοπιν συνεννοησης?
Μια φορα το ειχα κανει, αλλα νομιζω ειχα στειλει mail
Θελω να ανανεωσω φετος, αλλα πηγαινοντας απο τα white στα black
Μια φορα το ειχα κανει, αλλα νομιζω ειχα στειλει mail
Θελω να ανανεωσω φετος, αλλα πηγαινοντας απο τα white στα black
Δεν γίνεται ανανέωση σε άλλη θέση ή θύρα όπως με την ΠΑΕ online. Κακώς θα έλεγα, γιατί θα ήθελα να πάω και εγώ σε άλλη θύρα. Τελικά έκλεισα εκεί που ήμουν.
- Μπαρκαρούτσος