ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Γερασίμου

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Κέρδισε ο γαύρος σήμερα και αυτό ίσως τους δώσει ηθικό για την Κυριακή. Αλλά για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα σε 3 βράδια πέρα από την νίκη, για πολλούς λόγους τους οποίους είναι πλεονασμός να αναφέρω επειδή λίγο-πολύ όλοι τους γνωρίζουμε.
Συνεπώς, ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τα αποδεκτά σημερινά σκορ ήταν οποιαδήποτε ισοπαλία και οποιαδήποτε νίκη με 1 γκολ διαφορά

Με ένα 2-0,θα ήταν πιο άνετοι απέναντι μας
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αραγε ο γαυρος θα κατέβει χωρίς φουρτούνη,ροντενει και ελ καμπι,που βγάλανε 90λεπτο σημερα;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Όποιος φοβάται πέφτει κ κοιμαται :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

markos4 έγραψε:Αραγε ο γαυρος θα κατέβει χωρίς φουρτούνη,ροντενει και ελ καμπι,που βγάλανε 90λεπτο σημερα;
Ας μείνει ο κωλόγαυρος στο γήπεδο, με όποιον κι αν κατέβει, μέχρι να αρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά το παιχνίδι. Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει πρωτίστως. Δεν είναι αυτονόητα αυτά τα πράγματα. Ένα παιχνίδι έχει απομείνει που μπορούν να νοθεύσουν τις ισορροπίες εν όψει πλέι οφφς οι λουλούδες. Δε χρειάζεται μεγάλη φαντασία. Εύχομαι να σταθούν στο ύψος τους οι οπαδοί, γεμίσουν δε γεμίσουν το γήπεδο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καλό σκορ για μας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

danirifle έγραψε:πολύ το φοβάμαι το ματς
πάρα πολύ

αν δεν έρθει νίκη, προβλέπω πέσιμο ψυχολογίας και ξεκίνημα εσωστρέφειας

υγ. ο γκέι είναι κακή ομάδα, αλλά δεν έχει κακούς παίχτες. το υλικό του είναι αξιόλογο. δε θα δούμε την ομάδα του πρώτου γύρου
Αν δεν κερδισουμε επιστρεφουμε στον κακο ΠΑΟΚ pre-playoff. Ας δουμε ομως πρωτα τι θα γινει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Doomlord4 έγραψε:Προπονήθηκε και δήλωσε «παρών» για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Κωνσταντέλιας!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, δηλώνοντας «παρών»!
Αυτα ειναι τα καλα νεα. Μονος του θα τα παρει και τα 2 ματς
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Αυτόν τον γαυρο που είδα σήμερα είμαι περίεργος να δω με ποιον τρόπο θα μπορέσει να πάρει κάτι μέσα από την τουμπα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τώρα τελευταία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δίνουμε χείρα βοήθειας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Άποψη μου, το κλίμα ούτε φτιάχνει, ούτε χαλάει από μόνο του. Εμείς το κάνουμε.
Άμα κάνεις μία ήττα στον πρώτο από τα δυο ματς των ημιτελικών και κατευθείαν τα βάφεις μαύρα, κράζεις, σηκώνεις το δάχτυλο και δείχνεις φταίχτες, ποιο κλίμα και τι συζητάμε τώρα;

Μας υπογράφει ρε κανείς πως θα κερδίζαμε αν έπαιζαν 100% βασικοί; Μπάλα δεν είναι; Τα έχουμε χάσει τελείως πια;
Ποιος σας έπεισε πως υποστηρίζετε τον Άγιαξ του Κρόιφ ξέρω γω και όχι τον ΠΑΟΚ;

Και ενώ ΑΚΌΜΑ τίποτα δεν έχει χαθεί, ακόμα παίζονται τα πάντα, χάσαμε λέει 0-1 από τον Ζέλα για το πρώτο ματς κυπέλλου, αυτοί πήγαν στο αεροδρόμιο (!!!!!) να πανηγυρίσουν και εμείς συζητάμε τι ΘΑ γίνει ΑΝ στραβώσει το ματς της Κυριακής και το χαλασμένο κλίμα, η ψυχολογία και να χαμε να λέγαμε.

Ρε οπαδοί είμαστε! Ξυπνάτε! Πόσο ακόμα θα επιτρέπετε ορισμένοι να χάνεται η ταυτότητα μας;
Εμείς ρε είμαστε το κλίμα!! ΕΜΕΊΣ!!!

Ξεκινάει το ματς της Κυριακής, στραβοκλωτσιά, 0-1 ο γαύρος. ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ! ΓΕΡΆ ΧΩΡΊΣ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ!
Εκεί 90 λεπτά να τους πεθάνουμε.

Η σούμα γίνεται τον Μάιο όχι τον Φεβρουάριο. Δηλαδή αν αποκλειστώ από το κύπελλο και σηκώσω τον μεγάλο τον μαστραπά θα είμαστε ξενερωμένοι ξέρω γω επειδή δεν πήραμε το νταμπλ;
Και αν χάσω και το πρωτάθλημα αλλά φτάσω να παίζω ημιτελικά Κόνφερενς, ένα βήμα πριν από Ευρωπαϊκό τελικό, η χρονιά θα θεωρείται χαμένη;

Χίλια δυο μπορεί να συμβούν ως τότε. Αφήστε στην άκρη τα κλίματα και τις ιστορίες.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@! 90 λεπτά στήριξη, γεμίζουμε το γήπεδο, το κάνουμε ηχητική κόλαση και φτιάχνουμε ΕΜΕΊΣ το κλίμα!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εσύ καλά τα λες. Την Τούμπα την είδες χθες μετά από δύο μήνες λουκέτο; Σου φάνηκε για καμία έδρα φόβητρο; Σου φάνηκε ότι ο κόσμος έχει @@@βλα να δει την ομάδα που είναι 1η;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως τα λεει ο Black

Και με χαρτινη και με βαζελο στο live γραφτηκαν τερατα (πχ παρατησαμε το κυπελλο κτλ). Λιγο πιστη στην ομαδα ρε μαγκες. Μπαλαρα δεν παιζουμε; Δεν διεκδικει τιτλους η ομαδα; Δεν παλευει; Δεν ειναι υπογεγραμενοι οι τιτλοι.

Κομβικο ματς την Κυριακη, νικας και οπως με την τεσσαρα στο τηγανι παιρνεις ωθηση και πας χαβουζα για ανατροπη και προκριση στον τελικο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Patron έγραψε:Τώρα τελευταία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δίνουμε χείρα βοήθειας.
Αυτό με την καθίζηση στις αρχές του β΄ ημιχρόνου θυμίζει την αντίστοιχη καθίζηση στο μπασκετ στα 3ο δεκάλεπτο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Εσύ καλά τα λες. Την Τούμπα την είδες χθες μετά από δύο μήνες λουκέτο; Σου φάνηκε για καμία έδρα φόβητρο; Σου φάνηκε ότι ο κόσμος έχει @@@βλα να δει την ομάδα που είναι 1η;
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω στο γήπεδο αδερφέ. Αν και είμαι κάτοχος διαρκείας, εδώ και κοντά 20 χρόνια σταθερά, μόνο στη θύρα 4. Δεν πήγα ποτέ αλλού.
Ποτέ δεν με ενδιέφερε τι κάνουν οι γύρω μου. Εγώ ματς να γυρίσω και να μην έχω βραχνιάσει, δεν θυμάμαι.
Μπορώ να σου πω πως πάνω από 30-40 φορές, γύρισα και μετά από 1-2 μέρες αρρώστησα. Λαιμός χάλι μαύρο.
Όποτε πάω στο γήπεδο, θεωρώ ιερό μου καθήκον να στηρίζω φωνάζοντας. Πες με χαζό, πες με υπερβολικό, αλλά από τα ιστορικά βράδια του Παλέ που ως πιτσιρικάς έφευγα με φουσκάλες στα χέρια κρατώντας το τύμπανο να το βαράει ο Τάσος, έτσι έχω μάθει.
ΔΕΝ πας γήπεδο να δεις μπάλα. ΔΕΝ πας γήπεδο να δεις θέαμα. ΔΕΝ πας γήπεδο να περάσει η ώρα.
Όταν καβατζάρω τα 50 και πάω τον γιο μου, τότε ντάξει μπορεί να είμαι κυριλέ ξέρω γω. Ως τότε έχω μία ακόμα δεκαετία γεμάτη μπροστά μου, να στηρίζω φωνάζοντας.
Είτε είμαι πρώτος, είτε είμαι τέταρτος, είτε παίζω Τούμπα, είτε Μασσαλία πχ, εγώ θα τα κάνω όλα πουτ@να.
Και δεν μου τα έμαθε κανείς. Είμαι ο πρώτος και ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής της οικογένειας μου. Μόνος μου "γαλουχήθηκα" μέσα σε αυτή τη νοοτροπία και του ΠΑΟΚ αλλά και του οπαδισμού γενικότερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”