Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Προσωπικά αν έφευγε ο Νασμπεργκ, έναν θα θεωρούσα ιδανικό για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή (με δεδομένη την απουσία Εκόνγκ τον Ιανουάριο και τις απαραίτητες ισορροπίες στα αποδυτήρια)... Jose Angel
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εμ πως θα την καλύψει,όταν κάθε 3-4 μέρες,θα έχουμε ματς,μέχρι τις 15/2,που θα γυρίσει ο Ενγκογκ,από το Κοπα Άφρικα.STRAFNIK έγραψε:δεν νομίζω οτι θα γίνει τπτ τρελό
σιγουρα θα ψαχτούμε για δεξί μπάκ που να κανει την διαφορά
με μετατόπιση Κεντζιόρα σαν κεντρικός
ετσι καλύπτει η ομάδα κ την περίοδο που θα λείπει ο Ενκογκ
απο κει και πέρα αν βρεθει καποιος μεσοεπιθετικός ειμαστε κομπλέ
τωρα που εχει βρει την ισορροπία ο προπονητης δεν θα θέλει κ τεράστιες αλλαγές
απο κει και πέρα , αν παίξει και κανα δωράκι ευκαιρία , καλοδεχούμενο
Θα παίζει συνεχόμενους αγώνες ο Κεντζιορα!
Μιλάμε για περιπου 8 παιχνίδια τον Γενάρη,μαζί με Κύπελλο κ εμβόλιμες και άλλα 4-5 ,έως τις 15/2 ,που θα γυρίσει ο Ενγκογκ.
Εκτός αν τη βγάλουμε εσωτερικά,με Παναγιώτου .
Αν χρειαστεί να φέρουμε δεξί στόπερ ως μια επιπλέον εναλλακτική λύση για το διάστημα που θα λείπει ο Εκονγκ τότε ίσως να ψάξουμε κανά δανεικό.
- Σουριναμέζος
O ιδανικός Ιανουάριος για μένα θα είναι :
Αποχωρήσεις/Δανεισμοί :
Λύρατζης
Φιλίπε
Ρικάρντο
Βρακάς
(Νάσμπεργκ)
Προσθήκες :
Δεξί μπακ βασικούρα
Μεσοεπιθετικός (Ο Ρουμάνος που έχει γραφτεί πολλές φορές μου κάνει)
Στόπερ (Εφόσον φύγει ο Νάσμπεργκ)
Έλληνας αναπληρωματικός κίπερ (για να ελευθερώσει και μια θέση στην Ευρωπαϊκή λίστα)
+ Μαξίμοβιτς συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι
Αποχωρήσεις/Δανεισμοί :
Λύρατζης
Φιλίπε
Ρικάρντο
Βρακάς
(Νάσμπεργκ)
Προσθήκες :
Δεξί μπακ βασικούρα
Έλληνας αναπληρωματικός κίπερ (για να ελευθερώσει και μια θέση στην Ευρωπαϊκή λίστα)
- Stelios Bagios
Αν ήταν να πάρουμε ένα μόνο παίκτη θα ήθελα ένα μεσοεπιθετικό (ιδανικά αριστερό εξτρέμ) γιατί δε βγαίνει η σεζόν με 5 μεσοεπιθετικούς.
Ακόμα κι αν αυτή είναι η μοναδική προσθήκη θα είμαστε πολύ καλά γιατί σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε γεμάτοι.
Αν ήταν να γίνει μία δεύτερη προσθήκη, θα ήθελα ένα δεξί μπακ, όχι απλά για να γεμίζει το rotation, αλλά για να είναι ο βασικός δεξιός μπακ.
Τα παραπάνω τα λέω με γνώμονα τη φετινή σεζόν, είναι δύσκολο να κάνω προβλέψεις για το τι θα χρειαστούμε του χρόνου.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο μεταγραφικός μας κουμπαράς λογικά θα επηρεαστεί από το κλείσιμο των γηπέδων. Η ομάδα ανέμενε πολλές εισπράξεις καθώς φέτος πουλήθηκαν μόνο 10.000 διαρκείας, οπότε σε κάθε ντέρμπι θα πωλούνταν περισσότερα από 15.000 εισιτήρια.
Ευτυχώς η ευρωπαϊκή πορεία έχει φέρει πολλά έσοδα, αλλά αυτό ήταν γνωστό και πριν 20 μέρες.
Ξαφνικά, με το μεταγραφικό σχεδιασμό σε εξέλιξη, μάθαμε ότι θα έχουμε μια απώλεια εσόδων μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου.
Ακόμα κι αν αυτή είναι η μοναδική προσθήκη θα είμαστε πολύ καλά γιατί σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε γεμάτοι.
Αν ήταν να γίνει μία δεύτερη προσθήκη, θα ήθελα ένα δεξί μπακ, όχι απλά για να γεμίζει το rotation, αλλά για να είναι ο βασικός δεξιός μπακ.
Τα παραπάνω τα λέω με γνώμονα τη φετινή σεζόν, είναι δύσκολο να κάνω προβλέψεις για το τι θα χρειαστούμε του χρόνου.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο μεταγραφικός μας κουμπαράς λογικά θα επηρεαστεί από το κλείσιμο των γηπέδων. Η ομάδα ανέμενε πολλές εισπράξεις καθώς φέτος πουλήθηκαν μόνο 10.000 διαρκείας, οπότε σε κάθε ντέρμπι θα πωλούνταν περισσότερα από 15.000 εισιτήρια.
Ευτυχώς η ευρωπαϊκή πορεία έχει φέρει πολλά έσοδα, αλλά αυτό ήταν γνωστό και πριν 20 μέρες.
Ξαφνικά, με το μεταγραφικό σχεδιασμό σε εξέλιξη, μάθαμε ότι θα έχουμε μια απώλεια εσόδων μεγαλύτερη του ενός εκατομμυρίου.
Η ομάδα έχει βάλει στα ταμεία της 9 μύρια περίπου από το κόνφερενς
υπόψιν
υπόψιν
Ολα τα ρεπορταζ λενε οτι θα κανουμε 2 προσθηκες
Δεξι μπακ κ μεσοεπιθετικο (αριστερο εξτρεμ)
Δεξι μπακ κ μεσοεπιθετικο (αριστερο εξτρεμ)
-
Αριστερό εξτρεμ σίγουρα χρειάζεται γιατί πχ τώρα έχουμε 3 μεσοεπιθετικους και πάλι καλά έτυχε πάνω σε διακοπη, δεξί μπακ γιατί είναι η μόνη θέση που υπερτερούμε ποιοτικά, και τέλος θα έπρεπε να κοιτάξουν και για ένα Σέντερ μπακ δανεικό ξαι ισως με κάποια οψιον. Πιστευω οι 2 θα γίνουν, αν γίνουν 3 θα μου προκαλέσει έκπληξη, αλλά ποτε δεν ξες,εδώ περσυ χωρίς Ευρώπη και αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα έγιναν 2 κινήσεις τον Ιανουάριο. Πάντως κάτι που δεν θα κοστιζε είναι η υπογραφή του Μαξίμοβιτς για το καλοκαίρι.Αλλα ότι γίνει πρέπει να γίνει με προσοχή και να βρεθούν παικτες που θα κουμπώσουν γρήγορα, όπως είχε γίνει τότε με τον σερτζιο Ολιβέιρα που δέθηκε με την ομάδα αμέσως…
- Montrealiotis
Εγώ νομίζω ότι δυστυχώς του Μαξίμοβιτς δεν θα γίνει. Μάλλον χάσαμε την ευκαιρία μας το καλοκαίρι. Μακάρι να κάνω λάθος.
Αν δε παρουν σεντερ μπακ ελπιζω το δεξι μπακ που θα φερουν να φερει το αμυντικο μπαλανς που χρειαζεται και να μην γινεται παρτι με σεντρες απο εκει.
Ειναι πολυ δυσκολο και με την απουσια του Εκονγκ παντως να εξηγησει καποιος το πως σκεφτωνται.
Ειναι πολυ δυσκολο και με την απουσια του Εκονγκ παντως να εξηγησει καποιος το πως σκεφτωνται.
danirifle έγραψε:Η ομάδα έχει βάλει στα ταμεία της 9 μύρια περίπου από το κόνφερενς
υπόψιν
dani πρέπει να δούμε και την ημερομηνία που εξασφαλίστηκαν τα περισσότερα από αυτά και τι ξόδεψε η ομάδα μετά από αυτήν την ημερομηνία.
Όπως και να έχει πιστεύω πως ότι ζητήσει ο προπονητής θα το έχει.
Σίγουρα δεξί μπακ και από εκεί και πέρα πολλά μπορούμε να πούμε.
Μια αντικατάσταση Εκονγκ για μένα θα ήταν ιδανικό σενάριο,δύσκολα όμως.
Χαφ ,δεν πιστεύω ότι θα γίνει κίνηση, μακάρι να υπογράψουμε τον Σέρβο για το καλοκαίρι.
Ένας εξτρέμ με έφεση στο γκολ για να τους πάρουμε όλους σβάρνα, Λερναία Ύδρα θα γίνουμε μετά.
- Patricio_4
Αυτό με τον κιπερ θα ήταν πολύ έξυπνη κίνηση για να μπορέσει να δηλωθεί και ο Σάστρε στην Ευρώπη χωρίς άλλη απώλεια. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος αξιόλογος Έλληνας τερματοφύλακας που μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή .Σουριναμέζος έγραψε:O ιδανικός Ιανουάριος για μένα θα είναι :
Αποχωρήσεις/Δανεισμοί :
Λύρατζης
Φιλίπε
Ρικάρντο
Βρακάς
(Νάσμπεργκ)
Προσθήκες :
Δεξί μπακ βασικούρα
Ο Τσιφτσής (είναι συγχωριανός του Πέλκα, εχει δηλώσει για τον πατέρα του οτι είναι ΠΑΟΚ, φαντάζομαι είναι και ο ίδιος) αν γίνεται να σπάσει ο δανεισμός του στη Ρακόφ, ίσως είναι μια επιλογή. Επίσης δεν ξέρω αν ήταν δηλωμένος με την ομάδα του στο Europa League και σε περίπτωση που ήταν αν μπορεί να δηλωθεί και από εμάς στο conference.
Γενικά, δεν θα ήθελα οποιονδήποτε που έχει ιστορικό με ΠΟΚ και ρούλη, δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ο Ταλιχμανίδης, δυστυχώς, από όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν πιάνει ούτε ανέκδοτο.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέρτε όποιον θέλετε εκτός από παίκτη που θα κόβει λεπτά από αυτόν τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ με το 10 

Αν πάντως γίνει προσωπικά θα μου πέσει το σαγόνι. Μιλάμε για παικταρα που κάνει εξαιρετική σεζόν και που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει προσελκύσει διψήφιο αριθμό ενδιαφερομένων ομάδωνMontrealiotis έγραψε:Εγώ νομίζω ότι δυστυχώς του Μαξίμοβιτς δεν θα γίνει. Μάλλον χάσαμε την ευκαιρία μας το καλοκαίρι. Μακάρι να κάνω λάθος.