Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ, 17/12, 17:30, NovaSports
- john4serres
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ, 17/12, 17:30, NovaSports
Και ο Μπραντον παιζει μπροστα μαζι με Σαματα η και Τζιμα.
Εγω παντως νομιζω οτι ο Σαματα θα μπορουσε να παιξει ανετα αριστερο εξτρεμ
Βλέποντας ότι μπορο-θρήνος και Μπέος κόλλησαν με τον γαύρο, καταλαβαίνουμε τι πιθανότατα θα βρούμε σε Τρίπολη και Βόλο στον β΄ γύρο, έστω και σε άδειες κερκίδες (σιγά τις καυτές έδρες αν είχαν κόσμο). Να θυμηθούμε την κλοπή του Απριλίου και να πάρουμε αύριο το αίμα μας πίσω.
Σίγουρα σημαντικές οι απουσίες του Τάισον και του Αντρίγια που μέχρι σήμερα ήταν οι πιο σταθεροί μας παίκτες και είναι κομβικοί. Αν θέλουμε όμως να είμαστε διεκδικητές τίτλων δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για απουσίες κόντρα σε ομάδες οι οποίες είναι ένα-δύο επίπεδα κάτω από μας. Χωρίς να υποτιμήσουμε το παιχνίδι και με το μαχαίρι στα δόντια να καθαρίσουμε. Ελπίζω να δω βελτίωση στην άμυνά μας και επιθετικά πιστεύω πως θα κάνουμε αρκετές φάσεις για γκολ.
ΥΓ: Ιβάν, φέρε τον Τσάλωφ τον Γενάρη δανεικό και ολοκλήρωσε την μεταγραφή το καλοκαίρι με το καλό. Μ' αυτόν και δεξί μπακ συν Μαξίμοβιτς (;) για Χριστουγεννιάτικα δώρα, δεν παιζόμαστε.
Σίγουρα σημαντικές οι απουσίες του Τάισον και του Αντρίγια που μέχρι σήμερα ήταν οι πιο σταθεροί μας παίκτες και είναι κομβικοί. Αν θέλουμε όμως να είμαστε διεκδικητές τίτλων δεν δικαιούμαστε να μιλάμε για απουσίες κόντρα σε ομάδες οι οποίες είναι ένα-δύο επίπεδα κάτω από μας. Χωρίς να υποτιμήσουμε το παιχνίδι και με το μαχαίρι στα δόντια να καθαρίσουμε. Ελπίζω να δω βελτίωση στην άμυνά μας και επιθετικά πιστεύω πως θα κάνουμε αρκετές φάσεις για γκολ.
ΥΓ: Ιβάν, φέρε τον Τσάλωφ τον Γενάρη δανεικό και ολοκλήρωσε την μεταγραφή το καλοκαίρι με το καλό. Μ' αυτόν και δεξί μπακ συν Μαξίμοβιτς (;) για Χριστουγεννιάτικα δώρα, δεν παιζόμαστε.
- PAOKevolution
Το ματς είναι πολύ δύσκολο. Το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο οι ελλείψεις. Η ομάδα χρειάζεται πίστη. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, η οποία πετυχαίνει τα checkpoint, μα το θέμα είναι να πιάσει τα objectives.
Το αυριανό ματς είναι από αυτά τα ''μικρά'' που καθορίζουν την πορεία μιας μεγάλης ομάδας. ΠΑΜΕ!
Το αυριανό ματς είναι από αυτά τα ''μικρά'' που καθορίζουν την πορεία μιας μεγάλης ομάδας. ΠΑΜΕ!
-
Τεράστια η ανάγκη για αριστερό εξτρεμ, πρέπει να παίρνει περισσότερες ανασες ο ταισον. Αύριο πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα φοβερά στημένα του ντεσποντοφ, θα παιξουν σημαντικό ρόλο πιστευω γιατί κλείνουν καλά τους διαδρόμους η Τρίπολη. Το καλό είναι ότι θα παίξει ο μπαμπά που μαζί με τον ταισον ξαι τον ντελια έχουν την περισσότερη επίδραση στην ομάδα. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από τα στημένα του ντεσποντοφ σε συνδυασμό με τους σβαμπ, οζντοεφ, σαματα που είναι ένα από τα ατού τους οι τελικές απο τα στημένα θα πάρουμε το παιχνίδι
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
Sastre - Kedziora - Κουλιε - Baba
Τσιγγάρας - Schwab
Despotov - Ντέλιας - Murg
Samatta
Βασικός μας μέλημα να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Αν το πετύχουμε θα φύγουμε με το διπλό.
Τσιγγάρας - Schwab
Samatta
Βασικός μας μέλημα να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Αν το πετύχουμε θα φύγουμε με το διπλό.
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Kotarski
Τσιγγάρας - Schwab
Samatta
Πιστεύω η μόνη αλλαγή στην ενδεκαδα που επέλεξες,θα είναι ο Βιερίνια στη θέση του Σαστρε.
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί. Για ποιο λόγο όμως; O αρχηγός ούτε καλύτερος αμυντικά είναι, ούτε πιο ξεκούραστος.
- sourmenetes
- Moderator
O ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ μπορεί να υπολογιστεί και ως πιθανη αλλαγή στα εξτρεμ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Αίμα κι άμμος πάλι αύριο, παιχνίδι τίτλου. ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΣυμφωνωAzrael έγραψε:Εγω παντως νομιζω οτι ο Σαματα θα μπορουσε να παιξει ανετα αριστερο εξτρεμ
Αν χρειαστει γιατι οχι?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ όχι ο Λουτσε σκέφτεται να τον βάλει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπορεί. Για ποιο λόγο όμως; O αρχηγός ούτε καλύτερος αμυντικά είναι, ούτε πιο ξεκούραστος.
Εγώ θα προτιμουσα να ξεκινήσει ο Ουιλιαμ