Του χρόνου το ταβάνι θα είναι μεγαλύτεροWonderland έγραψε:Μπραβο ΠΑΟΚ, 16 βαθμους σε ομίλους μονο εσυ. Θα μεινει αυτο στην ιστορία.

24 βαθμοί θα είναι το απόλυτο σε όμιλο (C.L/E.L)
Του χρόνου το ταβάνι θα είναι μεγαλύτεροWonderland έγραψε:Μπραβο ΠΑΟΚ, 16 βαθμους σε ομίλους μονο εσυ. Θα μεινει αυτο στην ιστορία.
Συγνώμη για να καταλάβω γιατί τώρα μιλάς ξεκάθαρα και όχι με γρίφους...kataramenos5 έγραψε:Στιγμες που κραταν ολοκληρο καλοκαιρι.Ασε ρε Χασιο.Ψαξτε δικαιολογιες να αισθανεστε καλυτερα..Καταλαβαινω τον εκνευρισμο μετα απο ενα στραβο αποτελεσμα αλλα η πριονοκορδελα που τους περασαμε ηταν ανεπαναληπτη και διαρκειας.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εννοούσα εσένα στο ποστ μου..hasio_john έγραψε:Συγνώμη για να καταλάβω γιατί τώρα μιλάς ξεκάθαρα και όχι με γρίφους...kataramenos5 έγραψε:Στιγμες που κραταν ολοκληρο καλοκαιρι.Ασε ρε Χασιο.Ψαξτε δικαιολογιες να αισθανεστε καλυτερα..Καταλαβαινω τον εκνευρισμο μετα απο ενα στραβο αποτελεσμα αλλα η πριονοκορδελα που τους περασαμε ηταν ανεπαναληπτη και διαρκειας.
Με βάζεις δηλαδή εμένα προσωπικά σε κάποια ομάδα / μερίδα οπαδών που θέλαμε το κακό της ομάδας έτσι στο άσχετο τώρα σε μια τόσο όμορφη στιγμή?Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε εδώ ρε συ, αυτό έχεις/ έχετε καταλάβει.
Για να μην πω καμιά βαριά κουβέντα γιατί αυτά είναι βαριά τώρα και πραγματικά πάλι καλά που μου τα λες από απόσταση και για να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας άδικα, αποχωρώ τελείως από το ΠΑΟΚμανια.
Δεν φταις εσύ, μην νιώθεις τύψεις, απλά το σκεφτόμουν καιρό, το είχα αναφέρει εξάλλου ξανά ότι κάτι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στο φόρουμ, κάτι έχει πάει στραβά, κάτι τουλάχιστον που εμένα προσωπικά για δικούς μου λόγους δεν αρέσει.
Σας ευχαριστώ όλους για την φιλοξενία, περάσαμε καλά, γελάσαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, στεναχωρηθήκαμε, αλλά γουστάραμε στην τελική!!![]()
Θα παρακολουθώ αθόρυβα εννοείται, αλλά παρακαλώ να σβηστεί το προφίλ μου.
Καλό βράδυ!
Βάζουμε δύσκολα στην ΟΥΕΦΑ. Του χρόνου αναλογικά με φέτος, θα μαζέψουμε 21 πόντους στον όμιλο, όποτε την παραεπόμενη χρονιά το ταβάνι πρέπει να φτάσει τους 30 πόντους, μετά 40, 50,... και ούτω καθεξής.Doomlord4 έγραψε:Του χρόνου το ταβάνι θα είναι μεγαλύτεροWonderland έγραψε:Μπραβο ΠΑΟΚ, 16 βαθμους σε ομίλους μονο εσυ. Θα μεινει αυτο στην ιστορία.![]()
24 βαθμοί θα είναι το απόλυτο σε όμιλο (C.L/E.L)
Τον διακοπτη τον γυρναει η ομαδα με την αποδοση τηςkataramenos5 έγραψε:Οι οπαδοι? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ???? Το σκισιμο της αρκουδας επεσε το καλοκαιρι .Σε ΟΛΟΥΣ .Ηταν υγεια αυτο? Πως τον γυρνάτε ετσι το διακοπτη ρε παλικαρια?hasio_john έγραψε:Πόση υγεία βγάζει αυτή η ομάδα, οι παίχτες, ο προπονητής, οι οπαδοί ...
Μπράβο σε ΌΛΟΥΣ! Μόνο σεβασμός αξίζει και θαυμασμός!
Πάμε παρακάτω με την ίδια σπίθα και κ@ύλα γιατί έρχονται ματσάκια φωτιά.