ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
Μπείτε μέσα και παίξτε μπαλα!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- navigator11
Ποιος Παπαπέτρου; Αφού είπαν ότι θα είναι ξένος διαιτητής και τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα.
- john4serres
Οι Μπάμπα και Εκόνγκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί.
Την Παρασκευή (15.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Την Παρασκευή (15.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δυσκολεύονται να βρούνε ξένο και ο Μπενετ προκρίνει τον Παπαπέτρου.Γερασίμου έγραψε:Ποιος Παπαπέτρου; Αφού είπαν ότι θα είναι ξένος διαιτητής και τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα.
O ρούλης δεν έχεις τις πλάτες του γκει πλέον , έχει τις πολύ μικρότερες του αίλουρου. Και εμείς στη παρούσα φάση δεν αποτελούμε πρόβλημα ή στόχο για τον αίλουρο. Άλλωστε τα υπολείμματα της επιρροής μας , του είναι απαραίτητα ώστε να κρατάει τα λουριά απέναντι στο κήτος.
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από οποιοδήποτε διαιτητή τη Κυριακή . Τώρα αν ο Έλληνας ή ξένος ρεφ είναι ανίκανος ή κάνει λάθη δε μπορώ να το αποκλείσω. Δε βλέπω ηθελημένο πρόβλημα σε καμία περίπτωση.
Και προσωπικά προτιμώ Έλληνα , γιατί ο ρούλης να έχει ξένο διαιτητη; Σιγά την ομάδα και σιγά το ντέρμπυ δηλαδή. Και πολλή σημασία τους δίνουμε.
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από οποιοδήποτε διαιτητή τη Κυριακή . Τώρα αν ο Έλληνας ή ξένος ρεφ είναι ανίκανος ή κάνει λάθη δε μπορώ να το αποκλείσω. Δε βλέπω ηθελημένο πρόβλημα σε καμία περίπτωση.
Και προσωπικά προτιμώ Έλληνα , γιατί ο ρούλης να έχει ξένο διαιτητη; Σιγά την ομάδα και σιγά το ντέρμπυ δηλαδή. Και πολλή σημασία τους δίνουμε.
- ΑποστόληςΑ
Προσωπικά δεν έχω δει χρονιές που η διαιτησία να μην ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ, όποιος και να έκανε κουμάντο, δηλαδή είτε ο γαύρος, που ήταν και το συνηθέστερο, είτε ο βάζελος είτε η ΑΕΧ.
Ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος για το ΠΟΚ και αυτό το ξέρουν καλά και οι τρεις, επομένως θα τον κυνηγήσουν όσο μπορούν, ιδιαίτερα στην αρχή, πράγμα που το είδαμε ήδη τις πρώτες αγωνιστικές.
Από την άλλη η διαιτησία μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, μέχρις ενός σημείου όμως γιατί δεν επιτρέπεται να καλύπτει τις αδυναμίες της ομάδας.
Για τον αγώνα της Κυριακής θα δούμε ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι, εγώ όμως θέλω, διακαώς, να δω καλά πράγματα από Samatta και Despotov, που θα είναι κλειδιά για την βελτιωμένη πορεία του ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος για το ΠΟΚ και αυτό το ξέρουν καλά και οι τρεις, επομένως θα τον κυνηγήσουν όσο μπορούν, ιδιαίτερα στην αρχή, πράγμα που το είδαμε ήδη τις πρώτες αγωνιστικές.
Από την άλλη η διαιτησία μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, μέχρις ενός σημείου όμως γιατί δεν επιτρέπεται να καλύπτει τις αδυναμίες της ομάδας.
Για τον αγώνα της Κυριακής θα δούμε ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι, εγώ όμως θέλω, διακαώς, να δω καλά πράγματα από Samatta και Despotov, που θα είναι κλειδιά για την βελτιωμένη πορεία του ΠΑΟΚ.
συμφωνώ πως το ποκ συνεχίζει να προσπαθεί αθέμιτα να κόψει την οποιαδήποτε επιδίωξη ανταγωνισμού απο τον ΠΑΟΚ.
Δεν το κάνει βεβαίως με ομάδες που απλά θα κόψουν βαθμούς αλλα επιλέγει ομάδες που οι χαμένοι βαθμοί θα φέρουν μίρλα και προβλήματα.
Όπως πχ ο ρούλης.
Είμαστε τόσο χαϊβάνια, που μπορεί να ερχεται ο γαύρος και να πανηγυρίζει μέσα στην Τουμπα και εμεϊς να τραγουδάμε για το κύπελλο, αλλά αν χάσουμε βαθμό η βαθμούς απο τον ρούλη, να τα σπάσουμε ολα
Εμείς τον "μεγαλώνουμε" τον ρούλη, θεωρώντας τον αντιπαλό μας και όχι μια μικρομεσαία ομάδα επιπέδου Λαμίας, Δράμας, Καλαμαριάς ή Ήρακλη.
Όσο "πορωνόναστε" με δαύτους, τόση αξία τους δίνουμε και τόσο περισσότερο θεωρούν οι ΠΟΚίτες πως αν στήσουν ήττα απο τον ρουλη, ο ΠΑΟΚ θα πληγωθεί περισσότερο απο τους χαμένους βαθμούς.
Θεωρώ πως τον ρούλη πρέπει να τον κοιτάμε οπως του αξίζει. Ως ρουλη.
Όπως πχ κοιτάμε τον οπαδό της Λαρισας ή το οπαδό του Διαγόρα Ρόδου.
Με υπεροψία.
Καρπαζιά και χαμογελο.
Δεν το κάνει βεβαίως με ομάδες που απλά θα κόψουν βαθμούς αλλα επιλέγει ομάδες που οι χαμένοι βαθμοί θα φέρουν μίρλα και προβλήματα.
Όπως πχ ο ρούλης.
Είμαστε τόσο χαϊβάνια, που μπορεί να ερχεται ο γαύρος και να πανηγυρίζει μέσα στην Τουμπα και εμεϊς να τραγουδάμε για το κύπελλο, αλλά αν χάσουμε βαθμό η βαθμούς απο τον ρούλη, να τα σπάσουμε ολα
Εμείς τον "μεγαλώνουμε" τον ρούλη, θεωρώντας τον αντιπαλό μας και όχι μια μικρομεσαία ομάδα επιπέδου Λαμίας, Δράμας, Καλαμαριάς ή Ήρακλη.
Όσο "πορωνόναστε" με δαύτους, τόση αξία τους δίνουμε και τόσο περισσότερο θεωρούν οι ΠΟΚίτες πως αν στήσουν ήττα απο τον ρουλη, ο ΠΑΟΚ θα πληγωθεί περισσότερο απο τους χαμένους βαθμούς.
Θεωρώ πως τον ρούλη πρέπει να τον κοιτάμε οπως του αξίζει. Ως ρουλη.
Όπως πχ κοιτάμε τον οπαδό της Λαρισας ή το οπαδό του Διαγόρα Ρόδου.
Με υπεροψία.
Καρπαζιά και χαμογελο.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ να τον βλέπουμε σαν ρούλη και ακόμα πιο κάτω. Οι παίκτες της ομάδας μας όμως να μην τον βλέπουν αφ' υψηλού, γιατί αυτό μας έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς στο πρόσφατο παρελθόν. Αυτοί θεωρούν τους εναντίον μας αγώνες σαν της χρονιάς και παίζουν "τελικό" κάθε φορά. Από ότι είδα υπέγραψε για να κλείσει την καριέρα του "στην ομάδα της καρδιάς του" ο Δεληζήσης και είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει την πόρωση στα αποδυτήρια για τον αγώνα της Κυριακής από σήμερα κιόλας. Οι δικοί μας να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και με το καλημέρα να τους δώσουν να καταλάβουν ότι θα φύγουν με την ουρά στα σκέλια. Το παιχνίδι μας με δύναμη και πάθος και όχι αχρείαστη επίδειξη και τουπέ.
Μέχρι το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής μέσα στον βαζελο έχουμε ένα άκρως απαιτητικό προγραμμα χωρίς η ομάδα να έχει ενσωματώσει τις μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά.
Κάψαμε το μαξιλαράκι με τον ΟΦΗ δεν μας παίρνει για τίποτα αλλο εκτός από νίκη και για ψυχολογικούς λόγους.
Μοναδικό βατό παιχνίδι αυτό με τον Βόλο στην Τούμπα.
Ακολουθεί η ελσινκι εκτός που πρέπει να πάρουμε το 3ποντο και καπάκι το δυσκολότερο όλων εκτος με πας .
Όσο μέτρια ή χάλια και να παίξουμε πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα 4 παιχνίδια + καποιους από τους νεοφερμενους για να είμαστε μέσα σε όλα πριν την μεγάλη διακοπή.
Προηγουνται 2 παιχνίδια μπόνους βεβαια που μόνο καλό μπορούν να σ κάνουν γιατί ακόμα και να χάσεις δεν έχασες τίποτα στην ουσία (βαζελος έξω,Άιντραχτ μεσα) ενώ αμα κερδίσεις έχεις τρελη ψυχολογία ενώ και η ισοπαλία είναι μια χαρά
Κάψαμε το μαξιλαράκι με τον ΟΦΗ δεν μας παίρνει για τίποτα αλλο εκτός από νίκη και για ψυχολογικούς λόγους.
Μοναδικό βατό παιχνίδι αυτό με τον Βόλο στην Τούμπα.
Ακολουθεί η ελσινκι εκτός που πρέπει να πάρουμε το 3ποντο και καπάκι το δυσκολότερο όλων εκτος με πας .
Όσο μέτρια ή χάλια και να παίξουμε πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα 4 παιχνίδια + καποιους από τους νεοφερμενους για να είμαστε μέσα σε όλα πριν την μεγάλη διακοπή.
Προηγουνται 2 παιχνίδια μπόνους βεβαια που μόνο καλό μπορούν να σ κάνουν γιατί ακόμα και να χάσεις δεν έχασες τίποτα στην ουσία (βαζελος έξω,Άιντραχτ μεσα) ενώ αμα κερδίσεις έχεις τρελη ψυχολογία ενώ και η ισοπαλία είναι μια χαρά