Λογικά ναι αλλά αν θεσ το ρωταωΧωρικός έγραψε:ευχαριστώ φίλε! φανταζομαι την καρτα την παιρνεις απ τα εκδοτηρια δίνοντας αφμ κ.λ.πgpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.
Υγ...έχω κάνει το γιο του φανατικο ΠΑΟΚΤΣΗ![]()
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports
Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports
- Μπαρκαρούτσος
Τρόμος έγραψε:Το ξέρω πως είναι οφ τοπικ αλλά δεν έχει ανοίξει το τοπικ της κ19 της σεζόν και είμαι από κινητό. Τεσπά ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 στους μικρούς.
https://youtu.be/mLBBXlOxF4E?si=nptAznk8O6Wm-2aQ
viewtopic.php?f=129&t=9459&p=2260054#p2260054
Με 100% συγκεντρωση για να μην κανουμε την κλασικη γκελα μετα απο ευρωπαικο. Αρχισαν να τρομαζουν σιγα σιγα με την αλλαγη κλιματος του ΠΑΟΚ, παμε να περασουμε αερα απο Κρητη
Με προσοχή και ηρεμία θα περάσουμε.
Μην σας ξεγελά το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με την γειτονιά. Έχουν παρά πολλές αμυντικές αδυναμίες
Και στα δύο ματς που έπαιξαν ο αντίπαλος έφτανε στην περιοχή τους σε κατάσταση για εκτέλεση περπατώντας.
Και φυσικά δεν έχουν πλέον και Μανδα
Μην σας ξεγελά το αποτέλεσμα του ΟΦΗ με την γειτονιά. Έχουν παρά πολλές αμυντικές αδυναμίες
Και στα δύο ματς που έπαιξαν ο αντίπαλος έφτανε στην περιοχή τους σε κατάσταση για εκτέλεση περπατώντας.
Και φυσικά δεν έχουν πλέον και Μανδα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτά τελείωσαν,παλιά γινόντουσαν.
Εκτός κι αν έχουμε 30 τελικές ξέρω γω,χωρις
Εκτός κι αν έχουμε 30 τελικές ξέρω γω,χωρις
- john4serres
Το Γεντί Κουλέ είναι πολύ μικρό για να επαναλάβουμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Δυστυχώς.
Nαι αν μπορείς ρώτα ρε συ.. Ίσως καταφέρω να παω.gpaok έγραψε:Λογικά ναι αλλά αν θεσ το ρωταωΧωρικός έγραψε:ευχαριστώ φίλε! φανταζομαι την καρτα την παιρνεις απ τα εκδοτηρια δίνοντας αφμ κ.λ.πgpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.
Υγ...έχω κάνει το γιο του φανατικο ΠΑΟΚΤΣΗ![]()
Νομίζω κάνει 15€ φέτος και σίγουρα την πουλάνε και στο ίντερνετ.
Μου είπε τα ίδια που λέει ο φίλος από πάνω...από ticketmaster η έκδοση 15 €
- PAOK - 1926-
Για να χαζευει ολη η ελλαδα
Δυο φορες δυο φορες την εβδομαδα..
Παμε ρε Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ
Διπλο και τραλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας..
Δυο φορες δυο φορες την εβδομαδα..
Παμε ρε Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ
Διπλο και τραλαλα λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας..
Ακόμα σκέφτομαι τη περσινη κηδεία και κλαίω. Πως το 0-3 έγινε 1-1 στη τελευταία φάση του παιχνιδιού.
Ας ελπίσουμε φέτος να πάμε καλύτερα.
Ας ελπίσουμε φέτος να πάμε καλύτερα.
- sourmenetes
- Moderator
Θέλει μυαλό το ματς!
Αυτά τα ματς σε κάνουν πιο ευελικτο!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά τα ματς σε κάνουν πιο ευελικτο!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα αρχίζει να μου δημιουργεί το συναίσθημα της χρονιάς του νταμπλ...εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουμε. Αυτό νιωθαμε τότε πριν από κάθε ματς...
Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα,πέρα από συμπαθής...
Θέλει προσοχή το ματς και λόγω κούρασης. Αλλά θα το πάρουμε αν κάνουμε τα βασικά.
Θα έχει αποστολή τον Μειτε άραγε??
Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα,πέρα από συμπαθής...
Θέλει προσοχή το ματς και λόγω κούρασης. Αλλά θα το πάρουμε αν κάνουμε τα βασικά.
Θα έχει αποστολή τον Μειτε άραγε??
- PAOKevolution
- WeWillRockYou
Μέσα ο Μειτέ
Το πρώτο κομμάτι της σεζόν τελειώνει για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (03.09) στην Κρήτη. O Δικέφαλος ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Ηράκλειο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, μετά την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.
Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου (02.09) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και τις στατικές φάσεις.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες , ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στους Κρητικούς είναι οι:
Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Βρακάς , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .